Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אתמול כשהייתי במחשב המחשב נתקע ולא היה אפשר לעשות כלום אפילו לא CTRL+ALT+DEL אז עשיתי ריסט וחיכיתי שהמחשב יעלה. כשהwindows התחיל להעלות את השולחן עבודה זה לא העלה את האייקונים אלא רק את הטפט ואת שורת המשימות. ככה הוא נשאר וכשאני מנסה לעשות CTRL+ALT+DEL המחשב נהיה ממש איטי כמעט נתקע ואי אפשר לעשות כלום. בנוסף לכך, התהליך EXPLORER.EXE תופס 100%. מה זאת הבעיה הזאת? ממה זה נגרם?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר ל- Standard PC ו- ACPI: אחרי התקנה מחדש של WinXP גיליתי שכשאני מכבה את המחשב הוא לא נכבה לבד ז"א מופיעה ההודאה: "It is now safe to turn off your Computer" אחרי חיפוש בפורום ובגוגל הבנתי שהבעיה היא כתוצאה מכך שהמחשב מוגדר כ- Standard PC. מה שעוד הבנתי זה שככול הנראה הוא מוגדר כך כתוצאה מליחיצה על F5 (בטעות, במקום על F6) ושם כנראה המחשב הוגדר כ Standard PC ועכשיו לשאלה (אחרי הסיפור ;D) האם אני יכול להגדיר את המחשב שיתמוך ב ACPI , מבלי לפרמט מחדש? אולי דרך REPAIR ? נ.ב. כל ההגדרות של ACPI בביוס מאופשרות. נ.ב.2 - אם זה לא הפורום המתאים לשאול אז אשמח אם תעבירו תודה!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הוא מחובר למחשב לחיבור הנכון, הוא לא על השתק בווינדוס וגם לא בכרטיס קול. ובכל זאת לא שומעים כלום כשמדברים. בבקרת עוצמה של הווינדוס אי אפשר להגביר\להנמיך אותו או ללחץ עליו הוא כזה צבע דהוי כאילו לא ניתן לגעת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין במשחב הישן שלי windows 98 אך אני עושה את זה..?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אנשים יש בעיה לחבר שלי בהתקנת WINDOWS XP בדיוק לסוף ההתקנה הוא רושם מסך כחול שהוא אומר כי היה איזה שהוא סוג של ERROR ואז הוא עושה RESET, נתקלתי בזה פעם שנראה לי שהמחשב שלו לא יכול להתקין XP למרות שיש לו P3 256 MB SDRAM . טעיתי? מישהוא מכיר את הבעיה? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מערכת HTPC עבור שימוש של קולנוע ביתי. בפורום מפרטים, יעצו לי להעדיף את XP Media Center על פני ויסטה, כי לדבריהם הויסטה היא מערכת לא יציבה, איטית וזוללת משאבים. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם קיימת XP Media Center בתמיכה עברית? 2. במידה ואין תמיכה עברית, האם התקנה של המערכת באנגלית, עלולה להניב בעיות תפעול עבור משתמשים שהאנגלית שלהם די בינונית? 3. במידה ולא מומלץ להתקין את המערכת עבור משתמשים שלא שולטים היטב בשפה, אז מה בעצם האלטרנטיבה? להתקין בכל זאת את Vista Home Premium? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום חברים. הסנריו הוא כזה: מה שקורה זה שאני מחבר שני רכיבי USB למחשב, הוא מזהה אותם והכל עובד תקין. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, מערכת ההפעלה מבקשת לעדכן את הדרייבר של אחד מרכיבי ה USB ( מדובר בשני רכיבים זהים לחלוטין אשר משמשים להמרה מ USB ל COM), אני מאשר את עדכון הדרייבר, זאת אומרת שאני מאפשר לו לחפש את הדרייבר ולאחר מכן מתקבלת הודעה שלא נמצא דרייבר מתאים... אני מנתק את הרכיב מהמחשב, מחבר בחזרה, המחשב מזהה בשנייה והכל עובד תקין. הקטע הוא שבכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אני צריך לנתק ולהחזיר.. מדוע המערכת אינה זוכרת את הדרייבר או את ההגדרות של הרכיב או שמדובר בבעיה אחרת?? מיותר לציין שהרכיבים נבדקו במחשב אחר והתופעה לא נראתה... אלו הם ממרים של ATEN - דגם: UC-2…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
רציתי להוסיף לעצמי קיצור במקש ימני בעכבר של הcommand line אז עשיתי את זה: http://img86.imageshack.us/my.php?image=openyu8.jpg כמו שאתם רואים, כרגע הFind מוגדר כדיפולט - מה שאומר שדאבל קליק על כל תיקייה שמכילה קבצים תפתח את חלון הfind באותה תיקייה, ולא את התיקייה עצמה! הבעיה היא שמשום מה כפתור הedit לא עובד, ואין לי אפשרות שם של open או explore , אז אין לי מושג איך לתקן את הבעיה :< בבקשה עיזרו לי, זה הורג אותי =/
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם..יש לי מערכת הפעלה windows 7 64 bit והווינדוז נתקע לאחרונה בזמן העליה של מערכת ההפעלה או לאחר שמערכת ההפעלה עלתה ואני לא מצליח להבין מה יכול לגרום לבעיה זו !!! ובזה שאני אומר נתקע אני מתכוון לכך שהמסך קופא לגמרי וזה פשוט נשאר כך עד שאני עושה איתחול.יש למישהו מושג תקלה זו ממה יכולה לנבוע???תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
הי אני צריך לסגור תכנית מסוימת כל X שעות ולאחר מכן להפעיל אותה מחדש, אוטומטית. איך ניתן "לחסל" פרוסס (תהליך) באמצעות CMD ? ניסיתי כל מיני פקודות לדוגמא על מסמך וורד, זה מה שמצאתי taskkill /im WINWORD.exe אך הבעיה היא שהוא לא "מחסל" את התהליך אלא מנסה לסגור אותו בצורה "יפה", ומה שקורה הוא שאני מתבקש לבחור האם לשמור את המסמך או לא, וכתוצאה מזה המסמך לא נסגר אוטומטית כמו שאני רוצה. מודה מראש על התשובות
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מסתכל ואני רואה שהוא לוקח לי 70 מגה(!!!) בזיכרון זה נורמלי ?? איך מורידים את הגודל שלו ?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp. יש כמה משתמשים במחשב ולכל אחד יש יוזר משלו. המחשב נותן מידע על כמה תוכנות כל אחד מריץ, וכמה הודעות יש לו ב GMAIL איך מבטלים זאת?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש או לשאול את השאלה בדיון של SP2, אבל עיינתי בדיון וראיתי שמדובר בו בעיקר על דעה בנוגע לחבילת העידכונים ולא על בעיות לגבייה אז פתחתי נושא חדש. הנה הבעיה: לחבר שלי יש מחשב, די ישן - עם מעבד Celeron, והוא התקין SP2, טוב בסדר, התקין ואז המערכת הפעלה לא עלתה, כאשר ראו את הלוגו של Windows ואת הפס מתחתיו, הפס נתקע. טוב הוא אמר לי בוא תפרמט, פירמטי והבאתי לי דיסק עם Windows XP Pro ו- SP2 מובנה, כמו שיש במדריך שבראש הפורום. גם אז ה-Windows סירב לעלות, מערכת ההפעלה לא עלתה אפילו פעם אחת לאחר הפירמוט ולמרות שההתקנה עברה חלק היא סירבה לעלות.... למזלי, היה לי גם את הדיסק הישן של SP1, התקנתי לו אותו והוא עבד... אבל מה גורם ל-SP2 לא לעבוד ? …
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי. כיום אני משתמש ב WIN XP ומאוד מרוצה מניסיונכם, לאחר ש 7 רכשה כבר כמה "שעות טיס" כדאי לעבור ל WIN 7 ? או שסוס מנצח לא מחליפים ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה? בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה?? איך אני מסדר את זה :-\
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היום התקנתי את גירסת הבטא של ה vista ומה אגיד לכם.......................... לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני דיי אוהב את השטויות האלו של לנסות מערכות חדשות ,אבל לפני שפירמטתי והתקנתי את ה vista דאגתי לבצע image למערכת הנוכחית שלי (על כל מקרה שלא יהיה ואם יהיה אז שיהיה לי...). קודם כל ישנם דברים בסיסיים שהיא לא הצליחה להתקין כגון: כרטיס קול שלי (דיי פשוט) ואת מצלמת ה web . המערכת דיי איטית (לי יש 512MB זיכרון) נראה לי שעדיף יותר,לא אהבתי במיוחד את הממשק שלה למרות שהוא מאוד מזכיר את ה XP ,מדיי פעם נתקלתי בכל מיניי הודעות שגיאה ולטעמי היא תופסת לא מעט מקום (כמעט 2GB רק המערכת איפה שאר ההתקנות). כמובן שלא ניתן לבצע עדכונים כך שנשארים דיי חשופים. מה אגיד ...טוב שהכנתי…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האקספלורר נתקע כל הזמן, פותחים דף חדש, נתקע.. מעבירים מאנגלית לעברית, נתקע.. מה לעזאזל עושים? אני כבר מיואשת !! (ההודעה שזה נותן "אקספלורר ביצע פעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" או משהו כזה..) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP Pavilion dv1000 ישן בן איזה 7 שנים . עכשיו הוא אחרי פירמוט והתקנה בסיסית של אופיס ועוד כמה תוכנות לא גדולות במיוחד. מתוך המחיצה של של 50 גיגה (שעליה מותקנת מערכת ההפעלה) יש לי 40 פנוי. הרצתי סיסי קלינר וביצעתי איחוי מלא של הדיסק. ועדין המחשב עובד לאט. יתכן והמעבד כבר עבר כברת דרך אבל יש לי תחושה שכנראה יש לי הרבה יסומים שפועלים לי ברקע האחורי וגוזלים לי את זיכרון העבודה. המחשב בא עם 504 mb זיכרון ram כשאני נכנס לחלונית מנהל משימות אני רואה שיש שם תוכנות שאני מזהה שאני לא משתמש בהם כרגע או כאלה שאני לא משתמש בכלל ולא יודע איך הם הגיעו אלי. כמו איפוד למשל. שורה תחתונה השאלה שלי מה הגורם לאיטיות : 1) והאם זה כמו שאני חושד - ריבוי משימות שפועלות ברקע? 2) האם כד…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם כל ה KEY הרגילים (לא ה VLK) שמקבלים זהים, או שיש שוני (למשל בין אחד שקניתי לבין אחד שקבילתי מ MSDN וכו'?). איזה מגבלות יש לי מבחינת שימוש ב KEY ? (אינסוף פעמים על מחשב אחד ? על כמה מחשבים אפשר וכו'). האם לאחר ההתקנה, אני צריך לעשות REGISTRATION בו אני מוסר את הפרטים, או רק ACTIVATION שמתקשר ובודק את תקינות ה KEY ?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום קניתי נייד חדש, ויש בו WIN XP ואני צריך למצוא דרך לשתף קבצים בינו ובין נייח אחר. עכשיו חשבתי על מזוודה, אבל אני לא מצליח לגרום לכך שעדכון המזוודה יוסיף קבצים חדשים למזוודה. יש פתרון אחר לשיתוף וסינכרון קצבים בין שני מחשבים?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %) האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה) הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב" וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה …
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, זה אח של סטינגר. אני רוצה לערוך את העיצוב של ה - LOGIN SCREEN אם מישהו יודע איך, ובאיזה תוכנות. אנא הגב והצמד לינקים.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני כל פעם שאני משאיר את המחשב להורדה של איזה כמה שעות טובות אחראי שעה הוא נכנס למצב שינה לבד ועכשיו אני צריך עזרה איך להוריד את זה אני לא רוצה שהוא כל פעם ישן שאני לא פעיל על המחשב תעזרו לי בבקשה ! .
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-