Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ב"ה שלום לכולם! אני מעונין להפעיל את שרות Wirelles Zero Configuration של XP ע"י הרצה של סקריפט (batch file) למישהו יש משהו מוכן ? תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שמתי משהו במחשב שחסם לי את הדברים האלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להוריד אותם... עזרההה אני תקועעע אין לוח בקרה אין מאפיינים אנני לא יכול להוריד דברים ולמחוק!! ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התקנתי שוב XP בדיסק חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מדיה זורמת מקישורים ברשת. מופיע CONNECTING ןשום דבר לא קורה. אם אני לוחץ על STOP כל הנגן נתקע ולא מגיב יותר. אין בעיה עם קבצים בדיסק. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה הסיבה? לא הצלחתי למצוא פתרון בשום מקום. בתודה מראש. *בבדיקה נוספת מתברר שהבעיה מתמקדת בקובצי MPG בלבד.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק התקנה של Windows לכונן הדיסקים, ולא עלה לי התפריט הכחול של הבחירת כונן ואני יודע לפרמט, אני מפרמט את המחשב פעם בחודש. מה אני עושה במצב כזה שלא עולה לי העמוד הכחול ? וכן לחצתי על F8 וזה לא עבד וגם ב-F5 זה לא עובד. אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה כי המחשב שלי חייב פרמוט וכמה שיותר מהר. גמר חתימה טובה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם עדכנתי את כל העידכונים עד עכשיו אני לא יצטרך להתקין אותו? הSP1 נועד שכל העידכונים עד עכשיו יהיו מובנים בתוך הווינדוס עם ההתקנה של 7?...
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בוא שמעו.. יש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני 3 חודשים.. לוח אם של גיגהבייט משהו טוב.. אז בזמן האחרון אני משחק עובד אם המחשב כרגיל ואז פיתאום מופיעה לי מסך כחול ובוא רשום משהו לעדכן את ה bios לוח אם.. טוב אז עידכנתי אבל אין מה לעדכן פשוט הוא כבר מעודכן.. לקחתי את המחשב לטכנאי שלי והוא אמר זה האינטרנט ואין בכלל קשר למה שרשום לאינטרנט.. אז אנשים זה כבר הפך להיות מציק מה אני עושה?? תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס XP חוקי עליו. המדבקה מתחת למחשב היא של Vista Business והתבצע DownGrade חוקי ל XP Pro. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור ל XP. אין לי דיסק מתאים להתקנה עם הקוד שמותקן כרגע ב XP. (הצלחתי להוציא את הקוד הקיים במחשב כרגע). איך אפשר למצוא את הדיסק שמתאים לקוד מסוים??? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אוקיי ככה, כשהתקנתי חלונות 7, השתמשתי בפיצ'רים המלאים של 7, בSidebar וברקעים המתחלפים ובכל השטויות האלה, ואז הבחנתי שהפרוסס שנקרא svhost.exe תופס 130 מגה בערך... וכל פעם הייתי צריך לסגור את הפורסס ואז היה לי קצת זמן שהוא לא תפס כל כך הרבה.. ואז התייעצתי עם Nihility והוא המליץ לי לבטל את הרקעים המתחלפים ולבדוק בתוכנת חוץ את הפרוססים.. לאחר שבדקתי ראיתי שהDesktop Window Manager תופס את כל הזיכרון הזה.. לפני כמה ימים בדקתי שוב וראיתי שהפרוסס (svhost) עכשיו תופס 320 מגה, ואין לי sidebar ולא רקעים מתחלפים אז הכל נראה לי מוזר.. בכל מקרה בדקתי את הקובץ דרך NOD32, תוכנת anti malware ודרך אתרי אנטיוירוסים ולא מצאתי איזה קשר לוירוס או malware.. בנוסף בדקתי שוב וראיתי שיש סרביס שק…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום קניתי נייד חדש, ויש בו WIN XP ואני צריך למצוא דרך לשתף קבצים בינו ובין נייח אחר. עכשיו חשבתי על מזוודה, אבל אני לא מצליח לגרום לכך שעדכון המזוודה יוסיף קבצים חדשים למזוודה. יש פתרון אחר לשיתוף וסינכרון קצבים בין שני מחשבים?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שב-Vista ה-System Restore לוקח הרבה יותר מקום מב-XP? כי בימים האחרונים כאילו נעלמים לי כמויות של GB, אבל אחרי שיצרתי מחיצה חדשה וחילקת את המחיצות מחדש כאילו שהם חזרות. איפה אני יכול לבקר את ההגדרות של ה-SYS RESTORE הזה? תודה מראש...(:
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה מכם חיכו לזה, http://www.winvistaclub.com/Ultimate_Windows_Tweaker.html תוכנה חדשה מאת winvistaclub היא מאפשרת לשנות כל מיני דברים שבעבר דרשו שינויים ברג'יסטרי. לא דורש התקנה ותומך בIE8. וכמובן, לא עולה כסף. בניגוד לTweakVI
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לאחרונה בעיה בהקלדה בהודעת דואר חדש באאוטלוק: ברשותי 2 מחשבים, האחד מחובר לראוטר אלחוטי בעזרת כבל והשני, לפטופ, מחובר אלחוטית. במחשב הנייח הכל עובד תקין. בלפטופ, לעומת זאת, כשאני עובד תחת terminal server , ומחובר לשרת הדואר בעבודה, כשאני מקליד מילים בדואר חדש, ישנה תופעה שהמחשב "מפגר" אחרי בכמה אותיות (לפעמים אפילו במשפט שלם) כאילו שהבאפר התמלא ( מה שכמובן לא אפשרי). ביצעתי בדיקות מהירות וכמו כן אין ברשותי פיירוול או כל תוכנה אחרת שחוסמת\מסננת פורטים (גם בראוטר לא). התופעה אינה קבועה; לעיתים היא נעלמת לגמרי ולעיתים נשארת זמן מה. אם מישהו נתקל בתופעה או יודע משהו בכלל על כך, שיגיב בבקשה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת - יש אפשרות בהסתכלות על תיקייה להוסיף כל מני עמודות בנוסף לשם קובץ,תאריך וכו'. אחת האפשרויות היא Tags. האם ישנה איזשהיא אפשרות להוסיף תוכן לשדה זה ? אני לא מצליח לעשות זאת לאף סוג קובץ, כולל וידאו ואודיו. המטרה שלי אגב זה להוסיף Tag לכל מני סוגי קבצים. מצורף קובף שמסביר על מה אני מדבר. אני משתמש בוויסטה אגב. אשמח לכל אינפורמציה בנושא, גולן. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל הפרסומות FLASH וכו' מהבהבים לי כל פעם שיש אותם נגיד אני נכנס לוואלה אז כמעא כל האתר מהבהב יש לי נגן FLASH מה אפשר לעשות זה מעצבן...
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי כרגע וינדוס ויסטה 64 ביט, עם 3 כוננים 500 ג'יגה שעובדים בRAID. אני מעוניין להתקין XP בשביל לבדוק כמה דברים, או אפילו ווינדוס 7, זה לא משנה כרגע. מה שמשנה זה, האם אני מסכן את המידע שיש לי בכוננים ובRAID, כשאני מתקין שתי מערכות הפעלה על המערך הזה? ובבקשה אם אפשר תשובה באמת מבוססת ורצינית כי יש לי מסמכים וקבצים גם של לימודים וגם של עבודה שמאוד חשובים לי ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים. תודה רבה מראש לעונים .
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם הוינדוס? קראתי איפה שהוא על הבעיה אבל לא מצאתי בחיפוש איפה.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוספתי זכרון RAM ומאז הווינדוס לא מזהה את הסידירום. הוא לא מופיע גם ב-Device Manager. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מצורפת תמונה.. אני לא יודע איך זה נהיה אי אפשר ללחוץ על זה לא דאבל קליל ולא לחצן ימיני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום... ברצוני לתכנן את חלוקת המחיצות, אני אשתמש ב- Partition Magic 8. זו התוכנית: הארדיסק ראשי - 160 ג'יגה - NFTS - מאסטר, SATA, WD Caviar SE: /C: מחיצה בעלת 5 ג'יגה למערכת ההפעלה בלבד. D/: מחיצה לגיבויים, קבצים, משחקים, הכל כולל הכל. הארדיסק משני - 40 ג'יגה - IDE WD Caviar SE: E/: שטויות, גיבויים של שטויות וקצת pr0n. שאלות - האם החלוקה טובה? (המליצו לי על 5 - 10 ג'יגה נפרדים לווינדוס, למרות שאני ממש לא בעסק של גיבויים שוטפים או Ghost) איך אתם מחלקים? האם ברגע שתתבצע החלוקה, ה- Program Files ו- Documents & Settings יהיו ב- D? לאלו מחיצות להגדיר pagefile, ואיך? תודה מראש! ברכות, muaddib
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בקרוב דיסקואנקי חדש. על רוב הדיסקאונקיים כתוב שהם מתאימים למערכות ההפעלה מילניום, 2000, איקס פי, וויסטה. האם דיסקואנקי שאני קונה היום ומתאים למערכות אלה, אמור להתאים גם לווינדוס 7 כאשר ייצא בעוד חודשים ספורים?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO. אחרי ההתקנה עבדתי בחשבון ה Admin כחשבון הראשי, הרגיל. הדבר לא הפריע לי במיוחד. עד שרציתי לפתוח עוד חשבון - רציתי שהחשבון יהיה Limited - כדי לעשות זאת הייתי צריך לעשות עוד חשבון שיהיה "Admin". עכשיו כשווינדוס עולה אין לי אפשרות להיכנס לחשבון של הAdmin. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ולמחוק את החשבונות האחרים, אך זה לא נתן אפשרות כזאת. תודה...
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי קיבלתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו XP מדיסק שיש לי. בביוס זה מכוון על בוט מסידי ואז מהארדיסק אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא עושה disk boot failure. please please insert system disc and press enter. מה אני יכול לעשות כדי שהבוט מהדיסק של ה - XP יצליח?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זאת בעיה אצל חבר בעצם..וזה מה שהוא אמר לי.. " יש לי XP PRO SP2 עם כל העידכונים, הכי מעודכן וה-XP באנגלית. בשבוע האחרון כשאני מנסה למחוק תיקיה הוא כותב לי שהתיקיה בשימוש (וכשאני נכנס לתיקיה אחרי המחיקה מחק את כל הקבצים, רק את התיקיה עצמה לא מחק). ככה גם עם קבצים שונים, אני רוצה למחוק וכתוב שתוכנה מסויימת עושה בהם שימוש. אי אפשר לשנות לקבצים ולתיקיות שם, להעביר אותם ולמחוק אותם.. נכנסתי ל-SAFE MODE (מצב בטוח) ועדיין אותה שגיאה!!! בינתיים כל מה שאני רוצה למחוק אני שם בהסתרה וככה לא רואה. האם זו בעיה ידועה, סוס טרויאני משהו?! יש לי פיירוואל + אנטיוירוס מעודכן + תוכנה נגד טרוייאנים.... איך אני יכול למחוק קבצים ?! זאת השגיאה שמופיעה.. : "
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בכונן C מערכת הפעלה XP ןאשר אננה עולה בכונן D מערכת הפעלה VISTA ואשר בה אני רוצהלאחר הפעלת המחשב מופיעות לי 2 האופציות .כיצד ניתן לבטל את ה XP תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-