Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מייל ביאהו. הוא מאוד חשוב (אז אשמח אם לא תגידו לי להחליף את היאהו) כל מייל שאני פותח לפי ה"encoding" הוא hebrew westren ואני רואה ג'יבריש. רק שאני בוחר UTF-8 הכל מסתדר ורואים את המיילים היטב. בגלישה רגילה באינטרנט (למשל עכשיו בHWZONE) אז באנקודינג מסומן hebrew windows ורואים היטב עברית. איך אני עושה שביאהו תשמר ההגדרה של UTF-8 או שלפחות לא יראו ג'יבריש כי כל דף או מייל שאני פותח מחדש הוא חוזר לג'יבריש. תודה אני אובד עצות.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שסיקרנה אותי היא מדוע העברה של הרבה קבצים במכה אחת לוקחת זמן רב בהרבה מאשר העברה של אותם קבצים אבל בחלקים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, לפני הכל אני רוצה לציין שקראתי את הסטיקי לגבי 32 או 64 אבל לא מצאתי שמה תשובה ברורה לכן השאלה שלי היא ככה: יש לי מחשב עם המעבד E8400 ו2 ג'יגה זיכרון מיועד בעיקר למשחקים בשורה התחתונה איזו מערכת הפעלה כדאי שאני יקנה?? xp 32 bit vista 32 bit vista 64 bit ?? מבחינת כסף זה לא משנה לי כל עוד המערכת תתאים לי. בלאגן עם המעבר הזה ל 64 ביט, כאב ראש רציני.... תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות Reboot ואחרי זה תחבר אותי אוטומתית למשתמש מסויים ב Win. דגש חשוב על זה שכשמדליקים את המחשב, או סתם עושים Reboot רגיל, זה יבקש סיסמא בכניסה כרגיל. כמו בחלק מהדרייברים של Gigabyte שהוא מתקין הכל ועושה Reboot בעצמו, ונותן לך לשים משתמש וסיסמא וכו'.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ב XP. כשאני מכניס CD לכונן היא לא עושה שום רושם שהיא מודעת לזה. זאת אומרת שאם יש ל CD קובץ auto run אז היא לא מפעילה אותו, אם הוא CD רגיל אז היא לא פותחת את התפריט המיוחד שלה autorun, ותחת my computer או windows explorer שם ה CD שמופיע הוא שם ה CD הקודם.. כשהמחשב עושה reboot עם CD בכונן הפרטים הנכונים יופיעו אבל כמו שאמרתי אם אני מחליף את ה CD בכונן אז אין שינוי. אם אני אכנס ל CD אז הקבצים הנכונים כן יופיעו.. וזה קורה גם על הקורא וגם על הצורב. דברים שניסיתי עד עכשיו: שתי התקנות של XP. שינוי בלוח בקרה של התנהגות autorun בדיקה של ההגדרות תחת חומרה -> CD ROM בדיקה ב registery של שתי ההגדרות שמטפלות ב autorun. הורדתי win XP Tweak UI ושיחקתי עם ההגדרות של …
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחיצות יהיו NTFS איזה מערכת הפעלה עדיפה ???
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
Hi all. First Sry i write in english but somthink was wrong with my fuc*** computer and i did format yesterday. And now i cant find the driver thet do the windows in Hebrew, This is the reson i opened this post, for asked you guys to help me find driver thet do the windows in Hebrew. Please!!! If sombody can help me please? (i get windows XP Pro)
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן. רציתי לשאול, אם מישהו השיג את ה-IP שלי, האם הוא יכול להתחבר למחשב שלי ע"י Remote Desktop בלי הרבה בעיה? ואם כן, איך אפשר לזהות ולחסום אותו?
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
hi I'm currently in USA and using a friend laptop I can see hebrew but I can't write in hebrew and I don't have the windows xp install disc how can I add hebrew? thx.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרים יש לי שם דברים באמת חשובים ואני מאוד אעריך אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נסתי לעדכן SP1 לויסטה , הורדתי את העדכון אשרתי הפעלה כמנהל לאחר מיכן הצלחתי להתקין, אבל בכיבו בהפעלה מגיע עד שלב 3 100% ונתקע הרבה זמן לאחר מיכן כותב SP1 לא הותקן חוזר למצב קודם! ניסיתי פעמיים ולא הצלחתי האם יש למשהו רעיונות לפתרון?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי אקס פי פרו ואני אל מצליח להיכנס אליו בגלל שאני לא זוכר את הסיסמת כניסה יש איזה קומבינה לעקוף את זה?? תודה..
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בלי כוונה התקנתי את ווינדוס מחדש על כונן אחר(רק רציתי לפרמט אותו :-[). כיצד אני יכול למחוק את העותק המיותר של ווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מערכת טובה בטוחה ומהירה וגם יפה... על הדרך... . מה עדיף כיום להתקין לטווח ערוף כלומר בלי להתחיל כל שנייה לפרמט וכו' ואם אפשר קצת מידע חיוני להבנת העניין כגון כל ה"UPDATES" החדשים שממהירים לויסטא ולXP אם יש.... בקשר לגיימר משחק בעיקר (FSX) משחק כבד אבל בינוני... ככה שיש להתחשב שזה משחק כבד בבחירה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האקספלורר נתקע כל הזמן, פותחים דף חדש, נתקע.. מעבירים מאנגלית לעברית, נתקע.. מה לעזאזל עושים? אני כבר מיואשת !! (ההודעה שזה נותן "אקספלורר ביצע פעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" או משהו כזה..) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. עשיתי פורמט. התקנתי את כל התוכנות כולל ספייבוט ו adware pro וכשניסיתי לשנות את דף הבית מ MSN למשהו אחר, אז זה תמיד חזר ל MSN. זה פשוט קבוע על MSN ולא מוכן להשתנות לשום דבר אחר. איך אני פותר את זה ? ועוד משהו קטן : כשאני רוצה לראות תגובה ב YNET אז ה Ad Watch שעובד ברקע תמיד סוגר לי את החלון. איך אני מגדיר לו שיאפשר לחלונות התגובה באתר להיפתח ?! תודה =)
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. יש לי בעיה מסויימת ברשת הביתית, מחשב שולחנו עם WINDOWS 7 אליו מחוברת מדפסת, הגדרתי שלא יבקש ססמא בכלל כאשר מנסים לגשת אליו. במחשב הנייד יש WINDOWS VISTA , כאשר אני מנסה לגשת למחשב השולחני דרך השיתוף הוא כל הזמן מבקש ממני ססימא, ולא משנה מה אני אכניס בסיסמא הוא נכנס. רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הפונקציה הזאת. זה בנוסף גורם לכך שלפני כל הדפסה שאני עושה אני צריך להזין ססמה כלשהי ואחרי זה לעשות CONNECT למדפסת. רעיונות לאיך לפתור את זה יתקבלו בברכה. תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ושמעתי שיש מערכת הפעלה חדשה Windows 64 bit. האם עדיף לקנות אותה מאשר את ה Windows XP וכמה היא עולה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, את המפרט למחשב שלי אתם יכולים לראות בצד, עד עכשיו השתמשתי בויסטה X64 ויש לציין, מערכת מעולה ! הכל עובד מהר, יפה יותר, שימושי יותר ואיכותי יותר אך לצערי אני צריך לחזור לXP עקב אי תאימות עם הטלויזיה שלי (המחשב מחובר לטלויזיה ולא למסך)... בקיצור, מחקתי את המחיצה של ויסטה, יצרתי מחיצה חדשה, באתי להתקין XP והוא רושם לי איזה שגיאה, כאילו קצבים של ויסטה עודמותקנים על המחשב למרות שפרמטתי אותה... מה עושים ? חיפשתי המון בפורום, בגוגל, אך לאמצאתי משהו שיעזור לי (מצאתי כמה דברים, אך לא שימושים למקרה שלי)
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עריכה, הבעיה נפתרה הידד בסוג של צירוף מקרים מדהים הכבל IDE נתלש לגמרי ממקומו בזמן שבין הפירמוט להדלקה מחדש של המחשב WTF!?!?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
פתאום בלי שום שינוי שעשיתי או פעולה כזאת או אחרת, כל הסידירומים נעלמו וכשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להסיר אותם ולהתקין מחדש זה לא עובד. רשום שהדרייבר פגום או לא נמצא אבל לי דרייבר לא לסידי ולא לצורב הווינדוס תמיד מזהה אותם אוטומטית למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישו יכול לעזור לי?? היום בבוקר קמתי וראיתי שיש לי קובץ חדש ומוזר בשולחן העבודה... הקובץ הוא מסוג פנקס רשימות והוא נקרא: hs_err_pid3876 גודלו: 8.22 שאני פותח אותו כתוב שם כל מיני דברים וגם מוזכרות המילה: JAVA יש שם גם הרבה מספרים ואותיות באנגלית ומיקומם של קבצים בווינדוס..... סרקתי עם נורטון אנטי וירוס החדש והמעודכן והוא לא מצא לי וירוסים... סרקתי גם עם AD-AWARE וגם הוא לא מצא לי קבצי ריגול מצורף הקובץ עצמו.. מישו יכול להגיד לי מה אני עושה איתו??? כי כבר מחקתי אותו שבוע שעבר והוא חזר היום
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
רוצה להתקין ויזואל סטייל ואני צריך את הuxtheme . יש לי XP PRO עם SP2 . אם צריך עוד פרטים על המערכת רק תגידו . תודה !
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-