Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
יש כזאת אופציה בהגדרות .. שאם הסוללה נטענת עד הסוף שהווינדוס יפסיק או יעצור את הטעינה.. הלכה לי הסוללה במחשב ואמרו לי שיש הגדרה שצריך לעשות .. השאלה שלי איפה זה אני משתמש בוינדוס 7 .
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את הטביעות אצבעות שלי בוינדוס 7 בלפטופ... מסיבה כלשהי הותקן אצלי וינדוס בעברית אז אשמח להוראות בעברית (מצאתי משהו הם הוראות באנגלית ולא מצאתי את ההגדרות הנכונות... תרגום...) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה דחופה.. הכונן סידירום שלי והצורב שלי לא מזוהים בווינדוס פתאום? איך מסדרים את זה לעזאזל..? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה: ניסיתי לארגן את הסמלים על הדסקטופ שלי ככה שיתפרסו על כל המסך (בערך) ולא יסתירו את התמונה. עכשיו הבעיה היא כשאני פותח אייסיקיו או משהו כזה שתופס מסך בצורה "אקטיבית" (זתומרת דוחף את כל החלונות הצידה), זה מזיז לי גם את כל הסמלים......... האם אפשר לנעול אותם איכשהו ככה שלא יזוזו עם כל פתיחה של תוכנה? ד"א-ניסיתי "נעל פריטי אינטרנט" וזה לא עובד (מן הסתם...), ו"סדר אוטומטית" לא עוזר, כי אני רוצה אותם בתפזורת......
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי ווינדוס אקספי פרו, ובזמן האחרון המחשב נהיה ממש איטי.. נגיד כשאני באיזה משחק או משהו הוא ממש נהיה איטי(ולא משחק שצורך מי יודע מה) קיצור באחד הפעמים עשיתי ניסוי קטן, הפעלתי משחק כלשהו שירוץ וכשראיתי שהוא נהיה איטי.. עשיתי אלט טאב.. ואז קונטרול אלט דיליט וראיתי שה explorer תופס 40-50, יענו שבדרך כלל זה 2-5 משהו כזה... קיצור ניסיתי סתם לסגור את זה.. וזה העלים לי את השורה למטה (איפה שה"התחל") ואז חזרתי למשחק והמחשב חזר להיות מהיר.. מישהו יודע מה הבעיה שלי??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום.. נכנסו לי למחשב כמה דברים שאני לא רוצה ואני גם לא יודע איך הם הגיעו.. : אני מנסה למחוק דרך הוספה/הסרה של תוכניות אבל זה לא מצליח.. או שזה מעלה לי איזה חלון.. או שזה מעלה לי אתר.. בבקשה תעזרו.. אני מוסיף גם תמונות כדי שתבינו: אני לוחץ על הסר עולה החלון הזה: אני לוחץ הבא.. והוא משתנה לחלון הזה: חושב קצת.. ואז מעלה כזה חלון: ואני לוחץ NO, זה אומר שאם אני ימחק אולי לא יעבדו טוב התוכנות ברשימה..[כל התוכנות שיש לי במחשב ברשימה! ] בבקשה בבקשה תעזרו אני לא יודע איך זה הגיע אלי בכלל.. מקווה שאין בעיה בתמונות
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמו כן,אני רוצה לדעת גם איך לחלק למחיצות,תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה התתקנתי שרת לינוקס עם Squid שעושה לי caching לקבצי אינטרנט. אבל וינדוס עדיין ממשיך לעשות chaching למרות שהגבלתי אותו למגה אחד הוא לוקח יותר יש אפשר לבטל לגמרי את ה caching ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה לא בכל האתרים קופץ לי , אבל זה דיי מעצבן ... מישהו יודע מה הסיבה ? ניכנס לי לאתר הכל רגיל אבל זה כל פעם קופץ .
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן. יש לי במחשב שלושה חשבונות ADMINISTOR ואני גם אחד, אבל הבעיה היא שהאנשים שמשתמשים בשני החשבונות השניים יכולים להיכנס לכל תיקיה שלי. אני ניסיתי לעשות את התיקיות הרצויות "פרטיות" בעזרת PROPERTIES אבל אני לא יכול לסמן את הקופסה שעושה את התיקיה פרטית. האם יש עוד דרך לעשות את תיקיות מסוימות ניגשות רק לחשבון מסוים אחד? (זה לא כל כך יעזור אם אני אעשה את התיקיה בלתי נראית).
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית והוא מחובר לאינטרנט דרך נתן שאליו מחובר המודם. בכלמ יקרה האינטרנט עובד והכל בסדר אבל יש בעיה הוא התקין משהו ומאז האינטרנט אקספלואר לא עובד הוא פשוט מראה לא ניתן להציג.... אז עשיתי REPAIR (תיקון) לווינדוס וזה עבד ואז במהלך התקנה של IMESH(לא לשימוש באופן לא חוקי) זה קפא ואז שוב לא עבד אז ניסיתי שוב להתקין מחדש(REPAIR) את הווידוס(XP HOME) וזה עדיין נישאר ככה.... מה אני יכול לעשות מחקתי כבר את הIMESH וזה עדיין קורה. בתודה דניאל נורמן
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כיצד ניתן להפעיל משחק דוס ישן יחסית (ריימן 1) תחת חלונות 2000 או XP?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
שלום. אני ממש רוצה למחוק קובץ מסויים, אבל לא משנ הבאיזה מצב המחשב, גם אחרי איתחול, הוא רושם לי שהקובץ נמצא בשימוש איך אני יכול לדעת איזה תוכנה משתמשת בו? והאם אני יכול למחוק אותו למרות כל זה??
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי סיריאל ל- Windows 7 Ultimate אך אין לי דיסק התקנה, מאיפה ניתן להוריד את ההתקנה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ומצאתי הורדה של גרסאת Enterprise ניסיונית שתקפה ל-90 יום, יש אפשרות להוריד אותה ולעשות לה אקטיבציה עם הסיריאל?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש חלונות 7 64 ביט. מחובר לרשת ביתית (MSHOME) קווית עם 3 מחשבים אחרים XP (ולאינטרנט). מהמחשב החדש אני מצליח להגיע לכל אחד מהמחשבים האחרים. מאף מחשב אחר אני לא מצליח להגיע למחשב החדש. הוא מזוהה ברשת אבל כשמנסים להגיע אליו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: \\(computer name) is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administator of this server to find out if you have access permissions. Logon Failure: account currently disabled למיטב הבנתי הגדרות השיתוף במחשב החדש נכונות. ניסיתי גם לתת סיסמא למשתמש (קראתי באיזה מקום שאולי בזה הבעייה). ניסיתי להריץ את אשף תיקון הרשת. שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה מושתל בו או אופצייה לגיבוי וכל זה עכשיו זה מחשב נייד בלי כונן דיוידי ויש לי כבר מדריך להתקנת ווינדוס 7 דרך USB השאלה שלי אם זה יתקין את הווינדוס7 על הוויסטה ? או שזה יפרמט אותו או משהו אני לא בדיוק מבין איך זה הולך אני רוצה שהוא יתקין את הווינדוס 7 על חשבון הכל שלא ישאר זכר לויסטה משהו יכול להסביר לי
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איך אני מגבה את WINDOWS יש לי רק כונן C אז איך אני בדיוק מפצל אותו... אין לי את דיסק ההתקנה האם אני יכול לגבות אותו בלי הדיסק......
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי הודעה על Low virtual memory . קיבלתי את ההודעה בזמן ששיחקתי משחק רשת ופתחתי בו 3 חלונות , זה אומר ששיחקתי ב3 שחקנים באותו זמן בחלונות שונים . ההודעה שקיבלתי : Windows - Virtual memory minimum too low your system is low on virtual memory . windows is increasing the size ... את ההמשך לא ראיתי כי החלון נסגר . 1. מה זה אומר ? 2. מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שאלה מה בבבדל בינהם??Windows XP X64 Retail Windows XP X64 Corp
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-