עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי לכולם, ניסיתי לבצע הערב התקנה של שני עדכונים ל- win 10 pro X64, ללא הצלחה. אלה שני העדכונים: * KB4556799 שגיאה - 0X80070002 * KB4552931 שגיאה - 0X80073701 מה ניסיתי לעשות כדי לפתור? * עפ"י המלצות מהרשת, בצעתי סנכרון של שעון המערכת לפי השרתים של מיקרוסופט ולפי אזור הזמן שלנו (+הפעלה מחדש). * נסיון התקנה במצב בטוח (חיבור לאינטרנט). * נסיון תיקון באמצעות שורת הפקודה תוך שימוש בקובץ install.esd שנמצא בכונן ההתקנה של חלונות (כונן USB). בחינת קובץ ה- log מצביעה על כך שיתכן וחסר קובץ DLL כלשהו (PEProvider.dll, שאמור היה להיות ממקום בתיקיית משנה זמנית בנתיב AppData\Local\Temp\ של תיקיית חשבון המשתמש שלי)…

2. שלום לכולם התקנתי ויסטה, והכל עבר חלק , אבל הדרייבר של הכרטיס קול לא מותאם לויסטה, אני לא יכול לשמוע כלום, ויש לי בסרגל של שורת ה"התחל" למטה סמל של רמקול עם X וכתוב " No Audio Output Device is installed." אין לי מושג מה לעושת, אני ממש לא יכול להיות במחשב בלי הסאונד. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. שלום יש לי מחשב נייד LENOVO S 310 התקנתי את 8.1 ולא ניתן להעביר את מחשב למצב שינה דהיינו שפותחים את המכסה שיחזור המסך לאתר שבו הייתי . התקנתי את כל הדרייברים ל 8.1 מאתר החברה אבל הבעיה לא נפתרה. אני נאלץ לכבות את המחשב עם הכפתור בצורה מאולצת למרות שבכל המקומות מופיע ב שינה. האם מישהו יכול לעזור ?? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by Delux,

היום בבוקר בסביבות 9 אני גולש באינטרנט פתאום המחשב עושה RESET לבד טוב אני מפעיל בשנית את WINXP ודבר ראשון שמופיע לי (אחרי מסך הLOGON) חלון וכתוב בו: THE SYSTEM HAS RECOVERED FROM A SEIROUS ERROR עשיתי MORE INFORMATION ואני לא הבנתי מה כתוב: ERROR SIGNATURE: BCCode : d1 BCP1 : 00000246 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000246 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 256_1 והיה כתוב ששני הקבצים האלה: C:\WIN98\Minidump\Mini082302-01.dmp C:\DOCUME~1\axe\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml היה להם חלק מהERROR למישהו יש מושג מה הדברים האלה אומרים תודה תודה למי שעונה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by chudik,

ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ohad_c,

אני רוצה להוסיף מקום לספריית הסיסטם על חשבון פרטישן אחר (פיזית הם נמצאים על אותו כונן) יש לי כונן 320 ג'יגה שמחולק כך: 16 ג'יגה לסיסטם (כונן C 175 ג'יגה (כונן D) 100 ג'גה (כונן E) יש לי עוד 10 ג'יגה שלא משוייכים לכלום ואותם אני רוצה לאחד עם כונן C כדי שיהיה סה"כ 26 ג'גה. כשאני נכנס ל- COMPUTER MANAGMENT ולוחץ קליק ימני על כונן C אני מקבל את האפשרויות הבאות בלבד: איך מאחדים אותם? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by yosi_mirel1,

הכנסתי דיסק של וינדוס עשיתי ריסט למחשב באתי לעשות פירמוט אבל המחשב מראה על שגיאה הוא אומר שאין דריבר של דיסק קשיח במחשב משהו כזה והוא נותן לי אפשרות אחת של לצאת מהמסך של הפירמוט, מה אני צריך לעשות? תודה לכל העוזרים

8. הכוונה היא שאני מצביע על קובץ אז שקופץ החלון הצהוב שיהיה בו הסבר שאני אכניס כי לפעמים אני שוכח מה קובץ מסויים פותח (הכוונה לדוגמא להוריד קובץ התקנה של cpu-z ובפתאום אחרי שנה לא לדעת למה הקובץ).

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. טוב אז ככה שאני לוחץ על להתקין איזה תוכנה משחק זה רושם לי תשגיאה הזו שאני רוצה להיכנס לאיזה משחק תוכנה שכבר מותקן גם זה עושה לי את זה איך אני מסדר ? תודה .

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Dym,

משום מה, כשאני סוגר את המחשב, ה-NumLock נשאר דלוק (ואם הוא היה כבוי, אז הוא נדלק)... מישהו מכיר/ יודע למה/ יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  11. רציתי לדעת איזו גירסה מומלצת למשתמש ביתי רוב העבודה על המחשב הינה גלישה/הורדות, צפייה בסרטים+קידוד, משחקים. איזו גירסה תתן ביצועים טובים אל מול יציבות?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by valleyzz,

התקנתי win 8.1 pro באנגלית ושיניתי את השפה לעברית דרך לוח הבקרה וכעת שאני מפעי סרט עם כתוביות בעברית במקום עברית יש לי ג'יבריש תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 8-Ball,

אני לא מצליח לראות את ה Thunbnails של סרטים בפורמטים של AVI וMPG, אך סרטים ש WMV ו MPEG אני כן רואה. מותקן אצלי K-LITE CODEC PACK, ואני אפילו מקודד AVI מDV. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. אני משתמש ב - XP PRO SP1. ידוע לי שה - XP מבוסס על NT וככזה הוא יכול לשמש כ - SERVER. התקנתי היום VIRTUAL INTERDEV וכאשר ניסיתי להגדיר את המחשב שלי כסרבר (ע"י הכנסת IP - 127.0.0.1 או LOCALHOST) התוכנה אמרה לי שהיא לא מאתרת סרבר. האם עלי לבצע פעולה כלשהי כדי שה - XP יתפקד כסרבר? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eladbu,

יש איזו פעולה משורת הRUN שבודקת אם מקוריות הקבים של XP וגו דורשת את הדיסק וממש ברח לי הצירוף משהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by dvirs12,

יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה את המסך של הטעינה של הווינדוס ואחר כך הוא עובר למסך שחור ולא עושה כלום עד שאני עושה ריסט ואז הווינדוס עולה. יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by therealgti,

שלום לכולם אז ככה היה לי ויסטה 64 ביט ורציתי לחזור לאקס פי בויסטה היו לי שני מחיצות שאותם יצרתי בעזרת אשף ההתקנה של הויסטה ... עכשיו שאני רוצה להתקין את האקס פי הוא בהתקנה מזהה לי רק איזה 120 ג'ייגה ויש לי 500 זאמת אומרת שאת השאר שבמחיצה השניה הוא לא מזהה גם לאחר שהתקנתי את האקס פי ניסתי דרך מנג'מנט טולס למוצא את הכונן כמו שעשיתי בוויסטה והוא לא מוצא לי את הכונן... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת כדי שאני יכול להתקין אקס פי ... וגם משהו מוזר הויסטה מציג לי רק 465 ג'ייגה מתוך 500 למה זה ככה? בבקשה עזרה אני כבר התייאשתי... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. היי , אז ככה בעקבות בעיית קירטועים שדוברה ונפטרה לפי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172959.0 נוצרה בעיה חדשה . בעיקרון לאחר שסידרתי את עיניין הזכרון הוירטואלי התחלתי לשחק והמשחק זרם בצורה יוצאת דופן ממש חלק ופתאום מסך כחול וריסטרט אז הנה זה מה שהצלחתי לקרוא מהקובץ שנוצר : Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+8d6e ) ולמי שמבין ויכול לתת פרטים נוספים אני מוסיף את הקובץ ... ואודה לו מאוד דרך אגב איך אני מעלה קובץ לוג לבדיקת תוכנות שעובדות לא בידיעתי ? [attachmen…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום לכולם ושבת שלום לא ידעתי איפה לשים את השאלה הזו, כאן או במערכות הפעלה אבל לקחתי הימור בכל מקרה.....הלפ טופ החדש והמדהים שלי שאני מת עליו של LG E500-SPINE (מומלץ בחום)עובד כמו שצריך אבל ויסטה עושה לי את החיים נורא נורא קשים, ממש מאלצים אותי לפרמט ללינוקס או xp הנייד עם מעבד 2 GHZ ועם הרחבה ל2 גיגה זיכרון פיניתי את כל השטויות מהדסקטופ ושמתי עליו פיזית רק דברים בסיסיים כאשר כל המשחקים והתוכנות למיניהם יושבות בשקט על הארדיסק חיצוני נייד של WD PASSPORT 2.5 (גם מומלץ בחום) בכל מקרה.....עשיתי את כל זה למטרה נעלה אחת: שמרגע הלחיצה על POWER עד להופעת הדסקטופ יעבור מינימום זמן אבל כל מה שאני עושה לא מצליח לוקח המון זמן עד שהמחשב עולה מאז הלחיצה וזה מרתיח לי את הדם מעצבים xp לא…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by asafco12,

שלום וחג שמח . כאשר אני כנס לאתר שיש בו פלאש או ג'אווה אני מקבל את התמונה הבאה (קובץ מצורף). רק אחרי לחציה על האזור הוא הופך להיות אקטיבי . העניין הוא שהתופעה החלה לאחר פירמוט של המחשב ולא משנה איזה פלייר של פלאש אני מוריד זה לא ניפתר מה אליי לעשות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  22. יש לי בעיה בויסטה כמו שנאמר בכותרת, כאשר אני מנסה לעשות ריסטרט למחשב אז זה מגיע לשלב שהוא רושם Logging off ואז פשוט נתקע אפילו לחצי שעה עד שאני לא מכבה את המחשב ידנית (ההארד דיסק גם מפסיק לחשוב) יש לי מחשב נייד DELL 1520 עם ויסטה פרמיום (זה קרה לאחר ששידרגתי את המווינדוס מבייסיק לפרימיום) מבחינת עדכונים הווינדוס הכי מעודכן שיש, למעט עדכון אחד שהוא נותן לי שאני לא רוצה להתקין שזה ה SP1 Release candidate ' משהו כזה שעד שלא תצא גרסא סופית אני ל ארוצה להתקין.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אפילו שאני סתם מנסה לעשות LOG OFF אז הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by Eksh,

שלום לכולם למעשה הבעיה התחילה לפני כמה חודשים... לפעמים שהייתי מפעיל תוכנה מסויימת זה היה מציג שגיאה (לא BSOD) שאומרת משהו בסגנון הבא Application Failed to initialize properly (0xc0000005) Click OK To Terminate The Program לרוב אחרי זה זה היה קורה כמעט לכל תוכנה שהייתי מנסה להפעיל,לפעמים היה מסתדר לבד אבל לרוב אחרי ריסט הכל היה עובד רגיל היום שוב זה קרה,אבל אחרי הריסט,אחרי מסך הטעינה של הוינדוס (ולפני המסך של הלוגין) זה מציג לי 4 הודעות שגיאה,2 שמתייחסות לlsass.exe ולsavedump.exe. זה מציג בהתחלה את SD אם אני זוכר נכון,ואז את lcass ואז שוב SD וlcass אחרי שאני לוחץ OK פשוט יש לי מסך שחור. אני עכשיו בסייף מוד והמחשב עובד בלי בעיות,סרקתי ספייבוט (לא מצא כלום),פנדה (מצא …

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אהלן אני מקבל את ההודעה הזאת לאחרונה מאז שהתקנתי את אינטרנט דאונלואד מנג'ר ואני משאיר ת'מחשב בלילה להורדות במהלך היום פתאום ההודעה הזאתי קופצת וחוסמת לי כל פעולה שאני רוצה לעשות אפילו להיכנס לטאסק מנג'ר אני לא יכול מבחינת חומרה המחשב מסוגל להריץ ווינדוז 7 בלי בעיה יש איזשהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, באמצע התקנת ויסטה פתאום הייתה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את הויסטה, שגיאה 0x80070017. למישהו יש מושג למה זה קורה, ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי תשובה ממש עניינית. ויש לי עוד שאלה אחת, שמעתי שיש בעיה בלבחור איזה מערכת הפעלה תעלה כאשר מתקינים ויסטה אחרי XP, ויש לזה פתרון רק אם הצלחתי להתקין את הויסטה, אז אם תהיה לי פתאום שגיאה והויסטה לא תעלה אני יוכל לחזור לXP כמו שצריך או שתהיה לי בעיה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.