Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום Windows, לאחרונה המחשב שלי לוקה בבעיה די רצינית, לפעמים הוא נתקע לגמרי ואף נכבה. לא נראה לי שמשהו אחר יכול לסדר את זה חוץ מפירמוט טוב. אז רציתי לשאול כמה שאלות - אפשר לגבות קבצים (לצרוב אותם) על Safe Mode? איך מפרמטים? צריך לדעת משהו מיוחד? האם נראה לכם שפירמוט יעזור לי פה?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שיש לי ווירוסים גם בזיכרון וגם בקבצי הפעלה של וויסטא כול תוכנות האנטי ווירוס NOD+AVAST+AVG ראוי לציין שבלוח אם שלי התקלקל סלוט של אחד הזכרונות תודה
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט והגדרתי את החשבון שלי בתוך חשבון אדמיניסטרטור (מנהל). הבעיה היא שבכל תוכנה שאני נכנס אליה ודורשת להיות מנהל זה מזהה אותי בתור משתמש רגיל ולא בתור אדמיניסטרטור. בלוח הבקרה ניסיתי לשנות את החשבון לחשבון רגיל אבל אין לי אפשרות כזאת. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ניסתי דרך ההוספה והסרה של תוכנות ווינדוס אבל זה לא עובד .... אין uninstall איך אני יכול למחוק אותה ?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
when i turned on the pc today some error came up even though yesterday i had no problams at all. the error: http://i43.tinypic.com/fxyq9k.jpg i really hope u'll know to deal with it.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Win XP אך כאשר הוא מנסה להכנס למנהל המשימות (בעזרת CTRL+ALT+DEL) רק כרטסת יישומים מופיעה לו, כלומר לא מופיעים לו שאר הכרטסות (תהליכים,שירותים, ביצועים, עבודה ברשת ומשתמשים). איך מסדרים את זה שכל הכרטסות האלו יחזרו לו ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך משחזרים קבצי מערכת (קבצי DLL) מדיסק ההתקנה של WIN XP PRO? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני עוד מעט מקבל מחשב חדש. ובSATA2 מתקינים רגיל? אני רק מגדיר שה-CD יהיה ראשון ב-BOOT?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה באאוטלוק אקספרס בחלונות XP פרו עם SP2 ואופיס 2003, כאשר כל ההגדרות תקינות, אני רוצה לישלוח הודעה והוא מוציא לי הודעת שגיאה שאי אפשר לישלוח את המייל כי משהו בשרת היוצא והנכנס לא תקין.לפעמים הוא שלח את המייל למרות ההודעה ולפעמים לא. הסרתי את החשבון שקיים ושאני נכנס שוב לתוכנה הוא מראה לי שכאילו יש חשבון משתמש, אבל הסרתי אותו קודם. הסרתי את התוכנה דרך הסרת רכיבי ווינדוס בלוח בקרה ושהתקנתי אותה שוב, אותו חשבון חזר למרות שעוד לא יצרתי חשבון. השאלה זה אם צריך למחוק את התוכנה לגמרי דרך regedit ואם כן איך עושים זאת? ואם לא אז איך אני מסדר את הבעייה?? בבקשה עיזרו לי אני שובר את הראש כמה ימים. כמו כן, חיפשתי בהודעות קודמות בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב שתומך LightScribe של חברת LG דגם gh22ls50. לפני שבועיים עברתי שדרוג במחשב, לכן פרטמתי את כל החומר והתחלתי מחדש. מאז התחילה לי הבעיה עם הדפסת התוויות (תמונה יותר נכון..) הצורב מצליח ליצור עיגול אחד או לפעמים מצליח גמעט להגיע עד הסוף ואז נעצר. תוכנת ה-LightScribe קופאת לחלוטין, חשוב לציין שאני משתמש בגירסה אחרונה שלה. ובעצם שם אני חושב נמצאת הבעיה כי אני עבדתי עם הקודמת (אבל להשיג את הקודמת אני לא מאמין שאפשר...) נסיתי כמעט כל פיתרון שמצאתי ברשת אבל ללא הצלחה. כולל עידכון חומרה לTL03 שזה האחרון. בפעם האחרונה שצריבת התווית נעצרה (אתמול בלילה) פשוט החלטתי לא לעצור את התהליך התקוע ולהשאיר ככה. בבוקר קבלתי את השגיאה שמצורפת לתמונה. כמובן שהפעלה מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
40% מהמשחקים לא עולים במחשב ששודרג (התקנה חלקה) ל-win8. דרייברים מעודכנים, כולל intel inf, intel me. גם microsoft visual c++ מעודכן. הפעלה כadministrator או מצב תאימות גם לא עוזרים. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה שבתיקיית התמונות שלי יהיה לי כמו בווינדוס אקספי, שלא צריך להיכנס לתמונה כדי לראות אותה. שתהיה תמונה מוקטנת באייקון של הקובץ. זה אפשרי בווינדוס 98? אני לא אוהב את ה View as webpage. תודה.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשתף אתכם בבעיה מוזרה עם מחשב חדש: קניתי מחשב חדש (מפרט בהמשך) ויש לי בעיית התחברות מוזרה אני מתחבר לאינטרנט גולש והכל בסדר, ואז נאמר משאיר את המחשב לילה או שניים דולק( פרקי הזמן שבעקבותם זה קורה אינם קבועים), וכשאני חוזר למחשב לגלוש שוב, אין לי חיבור לאינטרנט וקופצת ההודעה: "host process for windows services stopped working and was closed" מה שלא אעשה כולל אתחול המחשב לא עוזר. הדבר היחיד הוא לכבות המחשב, להוציא את כבל החשמל מהמחשב ולהחזירו לאחר דקות מספר, להדליק המחשב והכל חוזר להיות בסדר עד הפעם הבאה. בתמיכת ספק האינטרנט נאמר לי שייתכן וחשמל סטטי גורם לבעיה. החלפתי מודם וגם זה לא עזר. חיברתי המחשב לשקע אחר(גם בביתי וגם בבית של חבר) וגם לא עזר. אני עובד…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר ל- Standard PC ו- ACPI: אחרי התקנה מחדש של WinXP גיליתי שכשאני מכבה את המחשב הוא לא נכבה לבד ז"א מופיעה ההודאה: "It is now safe to turn off your Computer" אחרי חיפוש בפורום ובגוגל הבנתי שהבעיה היא כתוצאה מכך שהמחשב מוגדר כ- Standard PC. מה שעוד הבנתי זה שככול הנראה הוא מוגדר כך כתוצאה מליחיצה על F5 (בטעות, במקום על F6) ושם כנראה המחשב הוגדר כ Standard PC ועכשיו לשאלה (אחרי הסיפור ;D) האם אני יכול להגדיר את המחשב שיתמוך ב ACPI , מבלי לפרמט מחדש? אולי דרך REPAIR ? נ.ב. כל ההגדרות של ACPI בביוס מאופשרות. נ.ב.2 - אם זה לא הפורום המתאים לשאול אז אשמח אם תעבירו תודה!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
?!?! מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! יש לי וירוס במחשב שמוחבה בקובץ AVI (יעני סרט)וכשאני לוחץ על הקובץ הזה אז פתאום המחשב עובד מאודדדדדדדדד לאט!! הזיכרון של המערכת קופץ לי מ-180 ל- 500!!!ואני רואה שהאקפלורר עומד על תופס זיכרום של 50!!(מדובר כאן כשאני בודק ב-Task Manager) הרצתי בדיקת ווירוסים ע"י האנטי ווירוס שלי (McAfee) וגם עם התוכנות שמחפשות מרגלים ודברים כאלה (spy bot==ad aware) ולצערי הקובץ לא תוקן. אני גם לא יכול למחוק אותו כי ברגע שאני לוחץ עליו הוירוס מתחיל לפעול. נכנסתי דרך ה-SAFE MOD בשביל להיכנס למנהל המחשב ADMI...משהו כזה וגם שמה כשאני לוחץ על הקובץ המחשב קופץ ל-500 זיכרון בשימוש מה לעשות כי אני ממש לא יודע!! תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אך אני יכול לעשות שרוב הפעולות במחשב יבוצעו על ידי הזיכרון ולא על ידי הארדיסק?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה: ניסיתי לארגן את הסמלים על הדסקטופ שלי ככה שיתפרסו על כל המסך (בערך) ולא יסתירו את התמונה. עכשיו הבעיה היא כשאני פותח אייסיקיו או משהו כזה שתופס מסך בצורה "אקטיבית" (זתומרת דוחף את כל החלונות הצידה), זה מזיז לי גם את כל הסמלים......... האם אפשר לנעול אותם איכשהו ככה שלא יזוזו עם כל פתיחה של תוכנה? ד"א-ניסיתי "נעל פריטי אינטרנט" וזה לא עובד (מן הסתם...), ו"סדר אוטומטית" לא עוזר, כי אני רוצה אותם בתפזורת......
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני במחשב של אחי יש לי בעיה במחשב שלי עוד לפני שהוא עולה כאילו אני מדליק אותו אבל הוא אפילו לא מגיע לטעון את הווינדוס רשום לי שחסר לי קובץ: /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM ומתחת לזה רשום לי כך: you can attemp to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-ROM מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ואם לא אז כמה כסף בערך צריך לקחת טכנאי על בעיה כזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המערכת כבר מותקנת איך אני מחלקת כוננים? חיפשתי ולא מצאתי תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם יש לי שני ווינדוסים במחשב ואני יכול לגשת נגיד מאחד מהם לשני דרך המחשב שלי לתיקיה של הוינדוס וכולי, האם אני כול להפעיל מווינדוס אחד קבצים בווינדוס השני, שכאילו הקובץ ייעבוד בווינדוס השני?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תמונה ראשונה ג'יבריש במקום עברית , רק ב WinRar תמונה שניה בתפריט יש אופציה "ריקה" [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-