עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום נפלה לי מערכת ההפעלה כתוצאה מerror בקובץ ה BCD ה DVD שלי עייף ולא מצליח לבצע Boot מהדיסק התקנה ולא מותקן לי ה recovery console קראתי מאמר שבו ניתן לאתחל את המחשב ע"י כונן דיסקטים אבל אני צריך את עזרתכם בשני קבצים הנה ההוראות : Then copy just the bootmgr and BCD files from the root of Vista on to the floppy. You will find the BCD file inside the boot folder, so you need to create a new folder on the floppy, call it boot and put the BCD file inside it אודה אם תוכלו לצרף את הקבצים או לשלוח למייל lt22@walla.co.il

2. Started by shimon956,

שלום לכולם היום כאשר עשיתי ריסט למחשב אז המחשב עלה כרגיל והתחברתי לאינטרנט ולהפתעתי כאשר אני לוחץ על איזה קישור מהfavorites שלי אז כול אחד מהם זה קישור לאתר ישראלי מסוים כמו walla וכול מיני אתרי חדשות ככה אני שמתי לב לזה מזה יכול להיות בקקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by m280,

שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף. בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב: "וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט", תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו, האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ? עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור NVIDIA RAID CLASS DRIVER או NVIDIA N…

4. Started by super4life,

ezmanti mahshev bli gpu ve yasimu li windows 7 professional az yesh li kama sheelot ha windows ha ze ba im dx11 muvne? ve im ken kshe ani akne gpu ve ani ahaber lo yehye beayot ?

5. Started by amitay93,

יש הבדלים בביצועים בין vista home primium ל vista ultimate השאלה פה רק על ביצועים לא יתרונות וחסרונות רק ביצועים תודה!

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by marlboro,

7. Started by .Joseph M,

השאלה/בעיה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  9. Started by ofirrjd,

האחד הוא המחשב ה"ראשי" עליו אני עובד והשני הוא הנייד. אני רוצה שכאשר אני לוקח את הנייד, יהיה לי את כל המיילים של WINDOWS LIVE MAIL מהמחשב הראשי (התוכנה כמובן מותקנת גם על הנייד) וכן את כל התכולה של תיקיית MY DOCUMENTS. הגודל של התיקייה הזו אצלי הוא כמה ג'יגות ואני רוצה לסנכרן רק את השינוי בתיקייה ולא להעתיק את כולה כל פעם שאני לוקח את הנייד.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by bamenny,

שלום למומחים, לאחרונה קניתי מחשב מבוסס Q6600. מטרתו - הרצת Cubase (תוכנה להקלטה ועריכה של מוסיקה). התקנתי Xp32 ואני מעוניין לדעת האם אראה שיפור בביצועים בשידרוג ל- 64Bit. או אולי כדאי בכלל להתקין Vista... אודה לעזרה, מני.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  11. Started by danieln9,

היה לי XP PRO ועלה איזה ווירוס שלא העלה את הWINDOWS EXPLOER ופשוט לא עשה כלום אז ניסיתי לעשות REPAIR ואחרי זה בהתקנה ב34 דקות ניתקע 3 פעמיים אז עשיתי NEW INSTALATION והכל עבד עכשיו הווידוס שמותקן שנית עובד אבל איך אני מוקח את היישן שאין לי בו שימוש כי אחרי BOOT הוא שואל אותי ואני לא רוצה שישאל האם מחיקת התיקייה של WINDOWS תיפתור את הבעיה או שאני צריך לשנות איזה קובץ INI או משהו כזא שהוא בעצם הרשימה של המערכות הפעלה או שלימחוק איזה קובץ BOOT שמזוהה על מנת לעשות BOOT.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by huber,

שלום. בעת העלאת מערכת ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Procedure entry point GetProcessImageFileNameW could not be located in the dynamic link library. PSAPI.DLL זה קורה כשאר ה YAHOO MESSENGER מטעין את עצמו וגם כשתוכנות של לוגיטק נטענות עם העלאת הווינדוס. ניסיתי לפתור את הבעייה בכמה שלבים: 1. הסרה והתקנה מחדש של היאהו מסנג'ר - לא פותר את הבעייה. 2. הורדה של ה DLL הנ"ל מכמה אתרים מוכרים ברשת ודריסת ה DLL ה"ישן". 3. חיפוש של כפילות DLL (כפי שהוצע בכמה מקומות אחרי חיפוש של הפיתרון בגוגל) - אין כפילות DLL. יש למישהו עוד רעיון? מישהו מכיר את הפקודה SFC /SCANNOW? ניסיתי להריץ אותה אך היא מסרבת לרוץ. הוא אומר windows file protection could not make the requested change. the speci…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by aviv88,

בדרך ככל, אחרי התקנת windows , עושים הרבה שיפצורים, Tweaks , כל מיני טריקים ב Registry וכו'... איך אני מגבה את כל השינויים האלה ? בקרוב אתקין Windows xp pro sp2 (או sp3) על מחשב חדש ולא בא עוד פעם לעבור את כל ההתעסקות הזאת, (וואלה... גם לא זוכר את כל השינויים שעשיתי..) * אין לי צורך בגיבוי DATA , רק את השיפצורים. תודה ..

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by li30,

שלום יש לי מחשב dell vostro 1220 חדש בן 4 ימים עם מערכת הפעלה win 7 באנגלית.. (64 bit אם זה משנה) הכעיה היא שהשעון בתחתית המסך לא מתעדכן אלה נשאר על השעה בה המחשב כובה. ואותו כנ"ל לגבי הגאדג'טים של השעה והמזג אויר. כבר שיניתי בהגדרות את השרתים (יש שם איזה 4 אופציות) וסימנתי עם חיבור לאינטרנט ובלי ובאף אחד זה לא עובד ולא מתעדכן. מישהו ? ודבר נוסף... מישהו יודע מתי יהיה win 7 בעיברית לדל ? תודה ! ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. אני מחפש תכונה לWindows XP PRO שאוכל לשנות את השפה לעברית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by ORrrr,

שלומות, אתמול התקנתי ווינדוז אקס פי, ומאז אני לא מצליח להתקין לו service pack.. כשהוא מגיע לשלב של performing inventory, אחרי דקה הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: סגרתי את הכל לא נשאר כלום פתוח רק האקספלורר שאותו אי אפשר לסגור כי זה דרך windows update, והוויזרד של ההתקנה של הסרביס פק.. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by FaT_GEnERaL,

איך אני מבטל את WINDOWS FIREWALL יש לי ווינדוס איקס פי

18. Started by thebestof2005,

עד כה השתמשתי בווינדוס xp pro sp2. לאחרונה הווינדוס פשוט נדפק ואני רוצה להעביר את כל התוכן שיש על ההארד הקיים להארד דיסק אחר. אז חיברתי את ההארד השני (סוג של הארד דיסק גיבוי) בתור המסטר, ואת ההארד עם הווינדוס התקול בתור הסלייב, וכך אני יכול להעביר בין שני ההארד דיסק בלי שום בעיה. רק בעיה אחת צפה. אני לא יכול לגשת ל my documents - הוא רושם לי ארור שאין לי גישה לתיקייה הזאת. זה הדבר היחיד שמונע ממני כרגע לפרמט את הווינדוס ולהתקין מחדש. יש למישהו רעיונות איך לגשת למידע הזה? יש שם המון תמונות ומסמכים שחבל לי לאבד.... המון תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. שלום רב, אינני יכול לבצע החלפת משתמש אלא רק ניתוק משתמש וכניסה למשתמש אחר. כמו כן בservice השירות Fast User Switching נמצא ב start up type במצב אוטומטי ובstatus כלא פעיל. גם כאשר אני מפעיל את התהליך בstatus לפעיל עדיין איני יכול לבצע החלפת משתמש למרות שהוא במצב פעיל. אחרי כל ריסטרט של הוינדוס Fast User Switching חוזר להיות באותו מצב שתיארתי (נמצא ב start up type במצב אוטומטי ובstatus כלא פעיל) כמו כן,Fast User Switching בservice שבmsconfig מסומן בוי. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. יש אפשרות לראות בווינדוס ויסטה את המצב באחוזים שאני עושה איחוי דיסק? (כמו בXP)

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. יש לי ויסטה (64BIT אם זה משנה) שיש איתה בעייה קטנה: לעיתים קרובות, כאשר אני פותח תפריט כלשהו שלא מופיע דרך קבע על המסך (נגיד, תפריט הלחצן הימני) ובוחר ממנו את האופציה שאני צריך, ה"לחצן" של אותה אופציה נשאר על המסך בעוד ששאר התפריט נעלם. אותו "לחצן" נשער מעל לכל החלונות הפתוחים, לא מגיב לכלום והדרכים היחידות להפטר ממנו החל מאותו רגע הן חזרה לתפריט בחירת היוזר, שינוי הגדרות התצוגה מאירו לבייסיק או לכל אופציה אחרת באותו התפריט (או להיפך - הבעייה מופיעה ללא קשר לאופציה שבתוקף) או הפעלת משחק כלשהו שדורש מסך מלא ולפיכך משתלט על הDISPLAY DRIVER במלואו. כמו שאתם מבינים - זה מעצבן. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by Inertia,

דבר ראשון אני מקווה שאני בפורום הנכון, לא מצאתי משהו שניראה לי מתאים יותר. אז ככה אתמול בטעות ניתקתי את המחשב מהחשמל בזמן שהוא עבד (קורה) אבל אחרי שהדלקתי אותו מה שקרה זה שהוא ניראה כאילו הרגע התקנתי את הWINDOWS מחדש... ז"א הדסקטופ שלי כמעט ריק ו - my documents גם כן... יש לי גיבוי של המחשב מלפני חודש אבל מאז כתבתי מספר דברים חשובים שעכשיו פשוט נעלמו ואין לי מושג לאן... אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות על מנת לנסות לשחזר אותם אני ממש ממש אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by HellBoY,

SS: http://img376.imageshack.us/my.php?image=untitleddz6.jpg help me please

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by ben007,

הבעיה נפתרה, למחוק בבקשה. תודה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by brum,

שלום. יש לי תיקיית שירים שבכל פעם שאני מנסה להכנס אליה ה EXPLORER.EXE עולה ל90 אחוז והכל נהיה איטי שצריך לרסט. גם ב- SAFE MODE המחשב נתקע. הנחתי שיש שם וירוס אבל סריקה עם 2 תוכנות AV לא מצאה כלום. לפני שאמחק את התיקייה , שהיא יקרה לי מאוד, ואני גם חושש שזה רק סימפטום ולא הבעיה האמיתית - האם אתם מכירים בעיה כזו ויש למישהו רעיון או פתרון ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים