עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Forest14,

העלתי וינדוס ויסטה אולטימייט 64 (אמריקאי- חוקי)על דיסק חדש. נמצאו דרייברים להכל, והעלתי את כל העידכונים שיש. העלתי בין השאר עידכון לעברית(מצויין תמיכה מוגבלת- אבל זה מה יש) למרות זאת המערכת לא מכירה בעברית (כלומר לא ניתן לכתוב בעברית). העלתי את הOFFICE אנטרפרייז 2007 (גם חוקי) ולא פתר את הבעיה. לא ניתן לעבור לעברית בALT-SHIFT - לא בגוגל ולא בWORD. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי מכניס דיסק ווינדוס XP ומגדיר BOOT FROM DVD בביוס , גם ה7 וגם הXP 32 BIT והוא אומר שזה לא עושה לו BOOT מה לעשות ? תודה

3. Started by ad112,

כרגע אני עם XP PRO S2 המחשב שלי יחסית חזק, 2GB ראם 2 טרה 2900PRO E2180 כפול ליבה לוח של גי'גבייט P35 DS3L יש סיבה לעבור לויסטה? המחשב משמש להכל, משחקים, אינטרנט, ואני רוצה גם לHTPC. יש סיבה לעבור לויסטה? או שלהשאר עם XP PRם.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, את המפרט למחשב שלי אתם יכולים לראות בצד, עד עכשיו השתמשתי בויסטה X64 ויש לציין, מערכת מעולה ! הכל עובד מהר, יפה יותר, שימושי יותר ואיכותי יותר אך לצערי אני צריך לחזור לXP עקב אי תאימות עם הטלויזיה שלי (המחשב מחובר לטלויזיה ולא למסך)... בקיצור, מחקתי את המחיצה של ויסטה, יצרתי מחיצה חדשה, באתי להתקין XP והוא רושם לי איזה שגיאה, כאילו קצבים של ויסטה עודמותקנים על המחשב למרות שפרמטתי אותה... מה עושים ? חיפשתי המון בפורום, בגוגל, אך לאמצאתי משהו שיעזור לי (מצאתי כמה דברים, אך לא שימושים למקרה שלי)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  5. חברה המחשב אמור להגיע עוד מעט ואין לי מושג איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לשים...מה כדאי...אקס פי 64 ביט או ויסטה המוכר בחנות אמר שלאקס פי יש ים באגים אבל גם לויסטה יש..מה אתם אומרים.. אגב זה המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid…

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by Black_eagle,

שלום. לאחרונה הופיע לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק אותו הוא נכנס ו WIN XP וכאשר אני בוחר את היוזר שלי הוא לפעמים נכנס לפעמים נתקע, בשתי המצבים הלד האדום של ה קריאה כל הזמן עובד. התוכנות נפתחות בדילאי מאוד גדול, כל הזמן בשימוש במחשב הלד של הקריאה אדום דולק. נסיתי לבדוק עם ADAWARE ו NOD 32 ל וירוסים וספייוור ולא נמצא כלום. למישהו יש הצעות מה לשות לפני פירמוט? תודה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

כשאני עושה בוט לXP לוקח לו פשוט 20 דקות להגיע לדקסטופ הוא עושה לואדינג כלכלך הרבה זמן להגיע שזה מעצבן עשיתי CHKDSK /r/p לא עזר עשיתי איחוי קבצים לא עזר אין וירוסים/תוכנות ריגול נראה כאילו יש קבצים שנדפקו או משו כזה? יש למישהו מושג ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש והתקנתי בו וינדוז 7 64 ביט, אני מנסה להתחבר ברשת למחשב הישן שמותקן בו וינדוז אקס פי 32 ביט ואני לא מצליח. אני מגיע למצב שאני רואה את שם המחשב הישן דרך המחשב החדש אבל כשאני מנסה להתחבר אליו כתוב לי שאני לא יכול להתחבר אליו. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. עריכה, הבעיה נפתרה הידד בסוג של צירוף מקרים מדהים הכבל IDE נתלש לגמרי ממקומו בזמן שבין הפירמוט להדלקה מחדש של המחשב WTF!?!?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. יש לי אקס פי פרו ואני אל מצליח להיכנס אליו בגלל שאני לא זוכר את הסיסמת כניסה יש איזה קומבינה לעקוף את זה?? תודה..

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by bd,

ביטול הפעלת קובץ עם הפעלת המערכת וגם בעבודתה הקובץ CTFMON כל הזמן מופיע לי בהפעלה של המחשב וגם כל הזמן בסיים משימה נמצא ואני לא מצליח למחוק אותוווו משם ניסתי ב MSCONFIG וגם דרך הריגסטרי עשיתי חיפוש על השם שלו איפה שכתוב מחקתי וזה עדיין ממשיך מה עושים הקובץ הזה מעצבן אותי והוא לא אמור לפעול

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. כמו שראיתם כתורת אני לא מצליח להפעיל ישומים בעיברית בדוס של WIN XP כי פשוט זה נותן לי גיבריש.... או שהכתב בכלל הפוך... יש לכם פיתרון אולי?

13. זה הוירוס בלאסטר?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by topgun,

האם יש איזושהי דרך לגרום לזה שכל המשתמשים במחשב יוכלו לראות את האינבוקס של OE? המצב שלי הוא כזה: אני האדמין, ויש עוד יוזר שהוא כרגע על power user. עכשיו אם מישהו מתחבר לאחד מהם ומושך דואר (שרת POP3, בזק בינלאומי), אז הכל עובר לאינבוקס של האאוטלוק של היוזר שלו. זתומרת, ההודעות נשמרות תחת היוזר. נוצר מצב שאם אני מתחבר ליוזר אחד, כשמישהו משך דואר מהיוזר השני, אני לא יכול לראות את ההודעות האלה (אלא אם כן אני עושה import וכאלה...). אני רוצה שכולם יוכלו לראות את אותו אינבוקס, לא משנה מאיזה חשבון הם מתחברים, אבל של-power user לא תהיה גישה לשאר המסמכים שאין לו גישה אליהם כרגע, או לאפשרויות שיש (או יותר נכון אין...) לו. ואני לא מתכוון לזהויות באאוטלוק, כי אני רוצה שתהיה רק זהות …

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  15. תראו התקנתי ווינדוס XP PRO .. ועכשיו אני לא רואה בהכל עברית.. הווינדוס עצמו באנגלית אבל עשיתי שיהיה לי תמיכה בעברית אבל .. אם נגיד אני מתקין תוכנה שכתוב שם בעברית זה כותב לי בגבגיר משהו כזה - קיצר לא בעברית או למשל אני כותב במירק בעברית (עשיתי שהפונט יהיה בעברית) ועדין אני כותב משהו באנגלית זה רושם לי סמני שאלה ?? ?? ????? ??? בבקשה איך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. קניתי דיסק חדש של 160 ג'יגה עכשיו כך פעם שאני מנסה להתקין עליו WIN XP או 2000 ההתקנה נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזאת Setup has determined that Drive C: is corrupted and cannot be repaired. To quit setup press F3 הבעייה היא לא בדיסק בקשיח כי הצלחתי כבר להתקין 98 ו ME אגב הלוח מזהה רק 136 GB מתוך ה 160 נסיתי כבר הכל התקנה, שדרוג, פירמוט ארוך וקצר FAT32,NTFS,XP+SP2 כלום לא עוזר??? בבקשה תעזרו לי דחוף... אגב מצאתי באתר של MICROSOFT את השגיאה אבל לא את הפתרון קבלו לינק: http://support.microsoft.com/?kbid=315679 בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by huber,

שלום. בעת העלאת מערכת ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Procedure entry point GetProcessImageFileNameW could not be located in the dynamic link library. PSAPI.DLL זה קורה כשאר ה YAHOO MESSENGER מטעין את עצמו וגם כשתוכנות של לוגיטק נטענות עם העלאת הווינדוס. ניסיתי לפתור את הבעייה בכמה שלבים: 1. הסרה והתקנה מחדש של היאהו מסנג'ר - לא פותר את הבעייה. 2. הורדה של ה DLL הנ"ל מכמה אתרים מוכרים ברשת ודריסת ה DLL ה"ישן". 3. חיפוש של כפילות DLL (כפי שהוצע בכמה מקומות אחרי חיפוש של הפיתרון בגוגל) - אין כפילות DLL. יש למישהו עוד רעיון? מישהו מכיר את הפקודה SFC /SCANNOW? ניסיתי להריץ אותה אך היא מסרבת לרוץ. הוא אומר windows file protection could not make the requested change. the speci…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. אני מעוניין להשתמש בתוכנת CEEDO על גבי ה-DOK שלי במחשב המחובר ברשת פנימית להרצת משחק אך לא מעוניין שה-ADMIN יגלה זאת. יש אפשרות לכך? הרי נוצר EVENT ברגע שאני מתחבר וברגע שאני מתנתק לא כן? כיצד ניתן להימנע מכך? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by Lanzar,

כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק הווינדוס נותן לי שגיאה שאחד מקבצי DX10 חסרים, אי אפשר להוריד DX10 ולהתקין מחדש כי הוא אמור לבוא מובנה בויסטה... איזה עד דרך יש לי כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by barakZ,

אז ככה, מה המצב? המפרט שלי הוא http://tms.co.il/preview/spec/5byu3req/1. עכשיו, איזה מערכת הפעלה לקחת? ווינדואס זה אני מניח ברור, הבעיה זה איזה גירסא? ויסטה או XP? וגם כמה ביט - 64 או 32 ? תודה מראש לעונים :]

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  21. יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כל דבר שאני מתקין משחק תוכנה הוא רושם לי שיש לי בעיה אם ה- WindowsInstaller אני התקנתי את האפדיט WindowsInstallerKB893803 (בעצם זה ה 3.1) הכי חדש שיצא) לא עוזר כלום אין אני לא יכול להתקין לא תוכנה לא משחקים חדשים זה כל הזמן רושןם לי הודעות הקשורות לוינדוס אפדייט הינה תמונה למשל כשאני מנסה להתקין תוכנה של נוקיה(זה כל תוכנה רושם לי הודעות קצת שונות בתחביר אבל בעצם זו אותה הודעה).................. צירפתי תמונה: http://i15.tinypic.com/4oq3bxe.jpg

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by Dror D.,

משום מה ה-Add or Remove Programs של Windows אינו מציג חלק גדול מן התוכנות והמשחקים אשר מותקנים לי על המחשב, הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, בדקתי גם עם תוכנה אחרת להסרת תוכניות אם היא מראה את כל התוכנות אבל התוכנה לא הראתה אף תוכנה או משחק (חוץ מאשר את עצמה) שזה אפילו עוד יותר מוזר (התוכנה המדוברת היא Add Remove Plus! 2002 ). השאלה שלי היא האם ישנה דרך כלשהי לפתור בעיה זאת?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by bennyye1,

לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב, עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי.. הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא). אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..) איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by Make_Party,

program c:/windows/system32/svchost.exe this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way please contact the applications support team for more information זה שגיעה שיש לי כול 5 דקות ואני לא מבין מה רוצים מימני מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.