Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ברשותי XP עם SP2 הגדרתי את העברית כמו שצריך בהגדרות האזוריות ואין שום בעיה בלראות עברית באופיס או בכל אתר אינטרנט . פשוט אתרים שרשומים אצלי בעברית ב favorites נראים בגיבריש . אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP1 לXP pro נעלמה האפשרות ללחוץ מקש ימני בתוך הexplorer n e 1 ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
לקחתי את המחשב של בת דודה שלי לעשות פירמוט: P4 2.8GH סלרון 128 זיכרון 80 גיגה FX5200 על המחשב כבר היה מותקן XP.. הבעיה: כל פעם שאני מעלה את הדיסק בבוט מהסידירום.. טעינת הקבצים (עוד לפני שההתקנה בכלל עולה) קופאת והסידירום מפסיק לעבוד (נח לו ..) ניסיתי עם עוד 2 דיסקים של ווינדוס נוספים והבעיה עדיין לא נפתרה.. לקחתי סידירום אחר הכנסתי למחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה (יש לציין שטעינת הקבצים נתקעת כל פעם בקובץ אחר) למשהו יש מושג מה עושים? תודה לכולם ..
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב עושה את זה הרבה פעמים אני לוחץ אינטר ואז הוא עוסה ריסטרט ואז עוד פעם איזה 3 פעמים ובסוף עולה \ מזה התופעה המחורבנת הזאת ?!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היה לי XP PRO ועלה איזה ווירוס שלא העלה את הWINDOWS EXPLOER ופשוט לא עשה כלום אז ניסיתי לעשות REPAIR ואחרי זה בהתקנה ב34 דקות ניתקע 3 פעמיים אז עשיתי NEW INSTALATION והכל עבד עכשיו הווידוס שמותקן שנית עובד אבל איך אני מוקח את היישן שאין לי בו שימוש כי אחרי BOOT הוא שואל אותי ואני לא רוצה שישאל האם מחיקת התיקייה של WINDOWS תיפתור את הבעיה או שאני צריך לשנות איזה קובץ INI או משהו כזא שהוא בעצם הרשימה של המערכות הפעלה או שלימחוק איזה קובץ BOOT שמזוהה על מנת לעשות BOOT.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הופיע לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק אותו הוא נכנס ו WIN XP וכאשר אני בוחר את היוזר שלי הוא לפעמים נכנס לפעמים נתקע, בשתי המצבים הלד האדום של ה קריאה כל הזמן עובד. התוכנות נפתחות בדילאי מאוד גדול, כל הזמן בשימוש במחשב הלד של הקריאה אדום דולק. נסיתי לבדוק עם ADAWARE ו NOD 32 ל וירוסים וספייוור ולא נמצא כלום. למישהו יש הצעות מה לשות לפני פירמוט? תודה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ראיתי פעם באתר של מיקרוסופט (כן, באתר של מיקרוסופט) שיטה להסרה של ה WGA. היה רשום שם שצריך להיכנס לאיזה תקייה של וינדוס ולשנות שם קובץ לold אני פשוט לא זוכר איך בדיוק... מישהו יכול להגיד לי איך אני מסיר את ה wga מהמחשב שלי? http://support.microsoft.com/kb/921914/ זה רשום כאן אבל לא ממש הבנתי...
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
איך זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלתי או להפנות אותי לתשובה או מאמר, אני שובר את הראש כבר יום שלם בעניין זה. עד אתמול הכל הייה בסדר, היום המחשב שלי לא מעלה את הווינדוס 7 , הוא מראה לי את המסך ההתחלתי שבו מופיע P6T של ASUSשם הלוח אם ונראה כאילו הוא כרגיל עד הנקודה שבו הוא אמור לטעון ועלות את וינדוס, המסך שחור אין סמל לעכבר אין כלום! ניסיתי לעשות TAB או DEL להגיע למסך איתחול כמו שכתוב בתחתית המסך אך זה מגעי לBIOS ומשם זה סינית עבורי, למרות שקראתי הכל ונראה רגיל למדי. ניסיתי לעשות BOOT מדיסק RECOVERY וגם מהדיסק המקורי של ווינדוס והוא בכלל לא מראה סימני ניסיון כל שהוא, ד"ר תציל אותי, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי התקנתי ווינדוס 7 64 ביט וכל דבר שאני עושה נתקע וממשיך לאחר כמה שניות\דקות בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ניסתי לשנות היום כמה איקונים ומאז כל פעם שאני לוחץ על תקיה בC או בD הוא פותח לי את החלון של החיפוש במקום לעשות OPEN מישהו יודע איך לתקן את זה? זה ממש מעצבן ואני לא יכול לעשות שיחזור בדיוק הורדתי משחק ממש גדול ואם אני יחזור אחורה יקח לי עוד יומיים להוריד אותו תודה פיניש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי, האם אני יכול למצוא מי ניגש לתיקיות המשותפות במחשב שלי בעבר (לא כרגע)? אני עובד עם windows 7 תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם ...התקנתי היום ווינדוס ויסטה..ויש בעיה מוזרה יש חלקים שהווינדוס לא יכול לקרוא בעברית למשל אני שם שיר ב ווינאמפ זה מראה לי הכל בסימני שאלה !! אבל כשאני רואה את הקבצים בתוך תיקייה זה בעברית..... וגם כשאני נמצא באינטרנט הכל בעברית ואפשר לכתוב עברית וגם התקנתי תוכנה כלשהי בשביל המחשב וזה כותב לי הכל בסימני שאלה זה לא מזהה את העברית יש דרך לתקן את זה ?!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה ענקית עם האקספלורר שלי. כל פעם שהמחשב מופעל אני מגיע למצב שהווינדוס (WinXp Pro Sp2) נטען לי ומראה לי רק את הרקע של שולחן עבודה וזהו שום דבר אחר לא רואה ניסיתי לעשות לו שחזור מערכת מלפני חודש - לא פעל ניסיתי דרך -LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION - לא פעל התקנתי כמה תוכנות שמתקנות REG ועוד - לא פעל אני יכול להיכנס כמעט לכל מקום שאני רוצה (המנהל ישומים עובד לי- אז אני יכול להריץ תוכנות) אבל עדיין לא מצליח לראות את הסמלים ושורת ההתחל על שולחן עבודה. תודה לכל העוזרים...
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי עכשיו על המחשב הזה : T7500 2GB RAM 8400M GS והווינדוס לא זז כזה להיט כמו במחשבים האחרים... הוא זז פחות מהר מXP ... ואקספלורר הגלילה שלו איטית....... כמעט הכל איטי ובXP טס.. מה יכול להיות? דרייברים מעודכנים.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
היי יש לי WIN7 64bit ultimate אני רואה ב windows task manager Physical Memory(MB) Total: 4094 Cached: 2896 Available: 2860 Free: 7 למה זה רושם שזמין לי רק 2860? אם יש לי 4096 ? אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום כמות הזיכרון במחשב זה 4 גיגה כך לא נראה לי שזה הסיבה ,היה במחשב sp2 ורק הוספתי sp3 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
תמונת מסך: אפשר לראות את המפרט בצד, אבל הפרטים הרלוונטיים אני מניח הם: לוח: GIGABYTE EP43-DS3 זכרונות: OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
40% מהמשחקים לא עולים במחשב ששודרג (התקנה חלקה) ל-win8. דרייברים מעודכנים, כולל intel inf, intel me. גם microsoft visual c++ מעודכן. הפעלה כadministrator או מצב תאימות גם לא עוזרים. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אצל סבא שלי במחשב בהדלקה שבוחרים יוזר פתאום הופיע FTPUSER שנעול על ידי סיסמא , מחקתי את המשתמש אבל לאחר כמה ימים שוב פעם הופיע מזה ואיך להיפתר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת אם זה נכון שחייבים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט כדי שזה יתאפשר. האם זה נכון? אם כן, מה מומלץ? ויסטה 64 ביט או XP 64 ביט? (אני מניח שזו שאלה קשה כי את אלה שתומכים בויסטה ואלה שלא...) תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. יש לי את וינדווס 7 בגירסת ה32 ביט ו4 ג'יגה זיכרון. ידוע לי שהגרסה הזו קולטת רק 3.25 ג'יגה וזה באמת כך. אבל קראתי איפשהו שהגרסה הזו גם אינה מאפשרת שימוש של יותר מ2 ג'יגה בשביל תוכנה אחת או משהו בסגנון. זה אומר שכשאני משחק למשל GTA4 נעשה שימוש רק ב2 ג'יגה ולא בכל ה3.25?אם כן,למה זה קורה?הרי זה קולט עוד 1.25 נוספים,לאן הם "נעלמים"?והאם יש דרך לפתור את זה או רק להחליף לגרסת ה64? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-