עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cganir,

שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by y_i_c,

היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by zpd,

לאחרונה אינני מצליח לכבות את המחשב ע"י לחצן כיבוי כללי ON-OFF . יש רעיונות מדוע? פנטיום 4 ,WIN XP HE.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מבטלים את השחזור הזה שיושב ברקע כל פעם אחרי שהיה כיבוי לא תקין? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by MooMoo,

טוב.. קיבלתי מחשב חדש לגמרי ( P-233, 32 MB RAM, 6GB H.D.D) ועשיתי לו מודינג מוזר.. בקרוב בגלרייה. אבל הייתי חייב להתקין עליו וינדוס 98 בגלל המערכת החלשה.. טוב התקנתי והכל עובד.. עכשיו האינטרנט GATEWAY שלי הוא עובד על וינדוס XP אז לקחתי את הדיסק של XP והתקנתי ב98 גם את ה REMOTE DESKTOP CONNECTION ואת NETWORK SETUP WIZARD, טוב האינטרנט עובד ואני יכול להתחבר למחשבים אחרים ברשת בREMOTE DESKTOP אבל אני לא מצליח להתחבר אליו... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות.. כי חיפשתי אבל ???... בתודה מוומווו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. במחשב השלישי בביתי מותקן Win98se. לפני כמה ימים במהלך הפעלה רגילה של המחשב נכתב כי הקובץ רג'יסטרי פגום ויש לאתחל את המחשב (כל פעם שמאתחלים התהליך חוזר על עצמו). ישנה אפשרות שאני אעתיק את הקובץ מהדיסק של ווינדוס 98 היישר אל ווינדוס בעזרת דוס? אם כן, מהיא הפקודה המדוייקת על מנת לעשות זאת? תודה מראש יותם

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by OHANA,

אני כל הזמן רואה ווינדוס ל32 bit ול64bit ואין ליממוגש מה ההבדל ביניהם ואיזה מהם מתאים למחשב שלי... אני אשמח לקבל הסבר בנושא...תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by rach75,

ערב טוב לכולם פונה שוב עם בעיה שנוצרה לי במחשב יש לי וינדוס XP אין לי אפשרות להזמין טכנאי כל ביקור שלו עולה לי ב 500 שח לפחות ואין לנו ...............\ זא רק אם לא תהיה ברירה נזמין אותו אבל מקווה להימנע מזה מה שקורה זה דבר כזה אני מדליקה את המחשב נפתחת התיבה הרגילה עם השם של היוזר שלנו אני מקליקה ומכניסה סיסמא שלי כמו שתמיד הייתי עושה המחשב מזהה את הסיסמא מקבל אותה (לא אומר לי שהסיסמא שגויה או משהו ) ואז נפתח לי לשניה אחת המסך של הדסק טופ עם התמונה שיש לי ברקע ובלי שום אייקונים ומיד זה (התמונה של הדסק טופ )נעלם והמחשב עושה LOG OF לבד בלי שביקשתי ממנו. ואז אני מקליקה שוב על היוזר מכניסה סיסמא ושוב חוזר חלילה מופיע לשנייה הדסק טופ ומיד נעלם וכותב לי LOGGED OF ושמתי לב שכשע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RayZ,

היום נתקלתי בכמה בעיות עם ההיתחברות לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה (HOT) ,והם אמרו שהמודם עובד פיקס. הם אומרים שה SP2 יכול לגרום לבעיה שהמודם לא יוצר קשר עם המחשב. אז בסדר, הסרתי את ה SP2 , ומיד אחרי ההסרה המחשב בקושי עלה, עשה בעיות.. לקח לו 2 דקות וחצי להעלות (בד"כ הוא עולה תוך 15 שניות) . כשניתקתי את האינטרנט (המודם),המחשב עלה קצת יותר טוב.. אבל קיבלתי את הוירוס המוכר Blaster . נזכרתי בפתרון לבעיה,והקשתי ב "הפעלה" Shutdown -a והוירוס אכן ירד,אבל מאז המחשב עולה לאט יותר + האינטרנט לא מתחבר. עכשיו אני כאן במחשב הקודם שלי, תקוע עם סלרון ו 256MB זיכרון.. יש לי המון עבודה לעשות במחשב הכבוע.. חברים,HELP בבקשה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שלום לכולם רציתי לדעת האם אפשר להתקין ווינדוס אקספי\ויסטה של 32 ביט על מעבד של 64 ביט? יהיה איזשהו שינוי? לא יציב? משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  11. שלום, תופעה מוזרה מאוד תקפה את המחשב של אשתי. כאשר אני מקליד, לא משנה מהי השפה שבחרתי (עם אלט-שיפט או מסרגל השפה עצמו) התוצאה היא הקלדה באנגלית. המחוון למטה מראה "HE" ועדיין, התוצאה היא תמיד אותיות באנגלית. רקע שאולי יכול להועיל: המקלדת שלה חדלה מלהגיב לפני פסח, זמן מה השתמשה במקלדת שלי, אח"כ במקלדת הוירטואלית ועכשיו קנינו מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, זהה למקלדת שלי. קשה לי להאמין שהבעיה היא מהמקלדת ולא ממע' ההפעלה, אבל בכל אופן מדובר במקלדת הזו של מיקרוסופט. אודה למי שיוכל לתת כיוון לפתרון...

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  12. ברשותי VISTA ULTIMATE X64 בשפה האנגלית כאשר אני מגיע למסך הראשון של ויסטה (מסך ה-LOG ON ל-USER שרוצים) אז שפת ברירת המחדל היא HEB והסיסמה של כל היוזרים היא באנגלית מה שמצריך אותי כמובן לשנות את השפה במקלדת ל-ENG כמובן שמדובר בלחיצה פשוטה של SHIFT + ALT אבל זה סתם מעצבן. איך אני מגדיר ששפת הברירת מחדל במסך הכניסה תהיה ENG ? תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. אז אני נכנסתי לשרתים ושיניתי שהRPC יאתחל את עצמו וזה עדין סוגר לי את המחשב אז מה אני יכול לעשות

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by MOFRA,

המחשב נכנס לי באופן רנדומלי לפריזים. (התחיל לפני כשבוע כנראה... כי לפני זה לא זכורים לי פריזים) איך אפשר להבין מה מקור הפריזים? או לתקן את התופעה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by nas,

הנושא אומר הכל .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by BneXt,

יש לי בעיה... התקנתי את כל העדכונים של וינדוס אבל בגלל שהיו מספר עדכונים שנכשלו המחשב שלי צולע...עכשיו יש בסביבות ה 20 שנכשלו.... השאלה שלי היא אם אני יכול להסיר את כל העדכונים כולם ולהתקין את הכל מהתחלה בלי שזה יפגע לי במחשב...?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by assaf990,

יש לי XP PRO ועוד לפני שמייקרוסופט הוציאה לו עידכונים היה לי גם את התמיכה העברית שלו. התקנתי לו עברית והכל תקין. כיום אני מעדכן את הווינדווס שלי SP1 וסרוויס פאק אבל הווינדוודס הפך לי חצי אנגלית וחצי עברית. ממש מרגיז!! מחר אני קונה דיסק קשיח חדש ומתקין הכל מאפס. מה עלי לעשות כדי שתופעה זו לא תחזור בשנית: א. האם לעדכן קודם את XP ורק אז להתקין את העברית (אני חושש שקבצי העברית הישנים ידרסו לי את קובצי העידכון) ב. אולי יש אופציה לעדכן את הווינדווס בעברית (אני אישית לא מצאתי איך)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. ווינדוס ויסטה לPC ולניידים זה אותו בווינדוס?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. יש לי אקס פי פרו והוא שומר לי את כל מה שאני רושם במנועי חיפוש-שמות סיסמאות וכו....מה עושים??? איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by Shlomi Liber,

מישהו יודע מה זה הסימן הזה ליד העוצמה של הרשת? מין 9 כזה לא ברור ווינדוס 10 גרסה אחרונה-2004

21. Started by Noririco,

שלום, יש לי מחשב נייד ועליו יש WINDOWS8 שעידכתי ל8.1. את הווינדוס קיבלתי עם המחשב הנייד ובלי לקבל את הדיסק עצמו. עכשיו יש לי כונן SSD חדש ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS 8. אני לא מצליח למצוא את הקובץ ISO כדי לעשות BOOT. כמו כן, אין לי RETAIL KEY כי לפי מה שהבנתי זה "אוטומטי" , יש רישיון "אוטומטי". מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקובץ ? ואגב, למה שאתה קונה מחשב נייד לא מביאים לך את הדיסק של הווינדוס ?...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. חלק מהקבצים בווינדוס נצבעו בכחול למה??? ואיך משנים את זה (דוגמה בתמונה) בחלק גדול מהספריות של הווינדוס [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by Vortex,

לפני כמה זמן כתבתי פה על קובץ שלא רוצה להימחק לי, גם לא במצב בטוח, ומישהו כאן שם לינק לתוכנה. אני לא מוצא עכשיו את ההודעה ההיא, אז אודה למי שיוכל לתת לי לפחות את שם התוכנה...תודה!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by netanel1234,

מחפש מדריך או שמישהו יסביר לי איך עושים תיקון לWINDOWS? תודה!

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.