עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by surfface,

1 האם בעזרת תוכנת PartitionMagic אני יכול לפרמט את מחיצה C שהיא הBOOT 2 אם אני יפרמט את C הWINDOWS שנמצא במחיצה אחרת יעלה או לא 3 אייך מתקינים WINDOWS במחשב מפורמט לחלוטין (מדובר במחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by Speed Demon,

כרגע יש לי 2 שאלות שאני רוצה לשאול על המערכת לפני שאני מתקין. אם יהיו עוד אשאל בהמשך. 1.חבר נתן לי את המערכת שאוכל להתקין אותה(Ultimate 64X),כששאלתי באיזו שפה היא הוא אמר עברית אבל הוא התקין אותה על הויסטה בעברית שהייתה לו לפני כן. לי יש עכשיו בכלל XP 32X באנגלית,ואני מתכוון לעשות פורמט מלא ולהתקין מערכת מחדש,האם גרסאת הULTIMATE ניתנת להתקנה בכמה שפות או שיש באמת מצב שהגרסא שהוא נתן לי היא בעברית בלבד? 2.איך אני יכול לבדוק את הגרסא של המערכת שהוא נתן לי? לדוגמא:7600.16385.090713-1255 וכו',אני מקווה שהבנתם למה הכוונה.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by YN11,

יצרתי מספר פונטים התקנתי אותם במספר מחשבים והם מוצגים כראוי אולם ישנו מחשב אחד שלמרות שהתקנתי את הפונטים הם לא נראים בתקיית FONTS והם גם לא מוצגים כאשר אני רוצה לעצב טקסט רק כאשר אני עושה חיפוש וכותב את שם הפונטים הם מופיעים ב'תוצאות החיפוש' אולי זה קשור לכך שבמחשב זה מותקנים התוכנות 'קורל' , 'פריהנד' וא"כ מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by Satlan,

מה זה הקובץ הזה בכלל ? HTTP.sys מה הוא עושה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by rino,

כשאני מכניס דיסק לכונן הDVD אני מקבל הודעת ACCESS DENIED מה הקטע שלו ??

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by djelectric,

http://linmagazine.co.il/node/view/48002

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. היי, אני רוצה לחבר שני עכברים לאותו מחשב כאשר כל עכבר יעבוד בפרופיל משתמש אחר. זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by QQQ,

יש לי קובץ DLL שאיכשהו נעלם לי מwindows/system32. מישהו יכול בבקשה להעלות לי לאיזה שרת את הקובץ 'shellapi.dll' (נמצא ב: C:\WINDOWS\system32). תודה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  9. ?!?! מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  10. האם קיימת האפשרות להתקין אינטרנט אקספלורר 7 בעברית בויסטה? ראיתי שיצא להורדה בעברית כבר..

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. יש לי חלונות XP. פתאום אני לא מצליח להעלות את המערכת, רק דרך SAFE MODE. כשאני מנסה להעלות בדרך רגילה אז עולה לי המסך שמאפשר לבחור אחד מ-2 משתמשים (אני או אשתי) ולא משנה איזה משתמש בוחרים מופיע לאחר מכן מסך כחול עם תקלה 0x0000008E. בדקתי הכל כבר, זכרונות, כולל עם MEMTEST, כרטיס מסך, שהוחלף לאחר כ-3 פעמים, ועדיין התקלה חזרה על עצמה. נסיון העלאה ב-DIAGNOSTIC MODE באמצעות MSCONFIG לא פתרה את הבעיה, והיא נשארה על כנה. נסיון לעשות REPAIR עם דיסק ההתקנה ללא הצלחה. מחיקת קובץ ה-Pagefile גם כן לא עזרה. נסיון סריקה עם אנטי-וירוס לא מצא וירוס הבעיה היא, שאם אני אתקין את חלונות מחדש על הספירה אז קרוב לודאי שכל התוכניות שלי לא יעבדו, נכון? אני מחפש, אולי למישהו יש פתרון. תודה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by jj516,

אנשים יש בעיה לחבר שלי בהתקנת WINDOWS XP בדיוק לסוף ההתקנה הוא רושם מסך כחול שהוא אומר כי היה איזה שהוא סוג של ERROR ואז הוא עושה RESET, נתקלתי בזה פעם שנראה לי שהמחשב שלו לא יכול להתקין XP למרות שיש לו P3 256 MB SDRAM . טעיתי? מישהוא מכיר את הבעיה? מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  13. Started by DXM,

בווינדוס וויסטה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  14. שלום לכולם. יש ברשותי עכשיו XP וגם Vista על מחשב אחד. יש לי כמה שאלות/בעיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי. איך אפשר לשנות את הטקסט של ה-BOOT.. שיהיה כתוב מה שאני רוצה.. וכמה זמן להמתנה.. ואיך אפשר לעשות שזה יהיה בברירת מחדל ל-XP ולא לויסטה. בויסטה רציתי להשתמש בקבצים שנמצאים במסמכים שלי של ה-XP. אבל הוא ביקש שאני יגדיר הרשאות בשביל זה... אז הגדרתי הרשאות.. מתוצאה של זה, דרך ה-XP אי אפשר להכנס לתיקיות הללו. האם יש פתרון ככלי בשביל זה? בינתיים אלו השאלות.. תודה לכם

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט בצד) אך אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול. קראתי שיש איזושהי בעיה שצריך להתקין איזה עדכון ורק אחר כך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול. ומי שכבר התקין צריך למחוק את הדרייבר (שמופיע עם הסימן הצהוב במנהל התקנים), להתקין את העדכון הזה ואז להתקין את הדרייבר. הבעיה היא שהדרייבר פשוט מסרב להמחק. ההודעה היא "הסרת התקן נכשלה, יתכן שדרוש לאתחל את המחשב". כמובן אתחלתי את המחשב וזה לא עזר, הפכתי את ההתקן ל"לא זמין" וניסתי למחוק, גם לא עזר. אני מריץ XP PRO SP2 על המפרט השני שבצד. מאד יעזרו לי תגובות לפני כניסת כיפור. תודה, צום קל וגמר חתימה טובה!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by ofergpr,

אני למשל הקלטתי לו מילה בעברית וננתי לה את השם והוא יכל להיכנס , עכשיו השאלה היא אם אפשר להוריד לויסטה משהו שיהיה אפשר לדבר למחשב גם בעיברית-שאני יכול להיכנס לתיקיות שהשם שלהם בעברית.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by Radeon38,

שלום כולם מכירים את הדיסק און קי עם המערכת U3 המפורסמת.וכולם יודעים שאפשר לעשות דבר דומה עם דיסק 2.5 עם תוכנות דומות. אני הלכתי צעד אחד קדימה ואני מחפש פיתרון של XP שתתפקד כמו ה U3.ותקבל תוכנות עם סיומת EXE רגילות. האם יש דבר כזה או שיש תוכנה שמקמפלת XP רגילה למצב כזה?? כלומר תיהיה אפשרות לעשות BOOT לכל מחשב ללא תלות בדריברים (כלומר ניידת ללא קשר למחשב המארח !!) תיהיה אפשרות לקחת את ה"זהות הדיגיטלית" שלנו איתנו (דפדפן תוכנת דואר וכדומה) ותיהיה מותקנת על כונן קשיח נייד (2.5 - 3.5) אשמח לקבל עצות ועזרה כי כרגע יש לי תוכנה דומה מאד ל XP אבל היא עם מיגוון תוכנות נורא מצומצם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by high_barny,

הכנסתי דיסק התקנה של Windows לכונן הדיסקים, ולא עלה לי התפריט הכחול של הבחירת כונן ואני יודע לפרמט, אני מפרמט את המחשב פעם בחודש. מה אני עושה במצב כזה שלא עולה לי העמוד הכחול ? וכן לחצתי על F8 וזה לא עבד וגם ב-F5 זה לא עובד. אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה כי המחשב שלי חייב פרמוט וכמה שיותר מהר. גמר חתימה טובה, ירון.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה.... תודה...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. התוכנות קיימות על ההרד דיסק paltalk מופיעה ב regedit שאני מנסה לעשות remove תוכנת ה uninstall רצה , עושה כאילו הסרה , אבל בעצם לא קורה כלום winace לא מופיעה ב regedit וקובץ ההסרה אומר ש deinstalltion data cannot be found

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by Lanzar,

כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק הווינדוס נותן לי שגיאה שאחד מקבצי DX10 חסרים, אי אפשר להוריד DX10 ולהתקין מחדש כי הוא אמור לבוא מובנה בויסטה... איזה עד דרך יש לי כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by tamir6066,

הי,קניתי מחשב חדש שהגיע עם ויסטה SP1,אחרי כמה ימים קפצה סוף סוף הודעה לעידכון לSP2.אישרתי את ההתקנה ומייד הופיע הודעה שההתקנה נכשלה ושצריך לבצע הפעלה מחדש.במהלך ההפעלה מחדש הוא כתב שהוא קובע תצורת עידכונים אבל כשהמחשב עלה לא היה זכר לSP2 ועל המחשב עדיין מותקן SP1 איך ניתן לנסות להתקין אותו מחדש?בעידכונים מופיע רק שהעידכון נכשל ולא מופיע שניתן להתקין אותו עוד פעם..

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  23. Started by yoniby,

hello, I formated my pc yes. I go to control panel, "regional and language options", advanced. i check all the hebrew box, but when i try to change the language at the top of the box.. it doesn't let me change the english to hebrew and writes: "setup was unable to install the chosen local. please contact your system administrator".. any ideas? thx

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by WildFire,

גם בויסטה וגם ב7, כאשר לוחצים על הכפתורים הנ"ל נפתח מסך שמקשר למנהל המסימות, החלפת משתמש ועוד דברים לא נחוצים. השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את זה, וכאשר אני אלחץ alt+ctrl+del יפתח מנהל המשימות? [עניין של הרגל] ולא, ctrl+shift+esc הוא לא תחליף ראוי

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  25. Started by WinInc.dll,

איך אני יוצר דיסקט הפעלה מתוך התוכנה נורטון גוסט באנגלית(Norton Ghost 2003)? ואיך אני מפעיל אותו? האם זה מפעיל את התוכנה גוסט מהדוס אחרי שאני יוצר את הדיסקט? תודה לכול העוזרים אוהב אותכם :)

• 3 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.