עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tamir92,

כותרת

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by nimni,

שלום רב, לפני יומיים שחזרתי הביתה גיליתי כי איזו תוכנה השתלטה לי על האקספלורר. נוספו מלא אייקונים ללוח העבודה אשר אותם מחקתי. בנוסף נוסף לי סרגל חיפוש לדפדפן ואני לא מצליח בשום דרך להוריד אותו. הורדתי את ה-SPYSWEEPER הוא מצא לי כ-20 תוכנות ומחקתי את כולן אך הבעיה הזאת עדיין נשארה. דבר נורא מעצבן שזה השתלט לי על כל ההגדרות ועשה לי מין DEFAULT להגדרות. שינה לי את ההגדרה להום פייג' ולא משנה כמה אני משנה את זה חזרה זה עדיין חוזר. כל שניה הספייסוויפר קופץ ומודיע כי יש שינוי בהום פייג'. העמוד הראשי שנקבע לי כל הזמן הוא של : www.prosearching.com . מישהו הצליח להבין מה כתבתי פה ? אני לא יודע איך מצלמים עמוד מסך אז אין לי דרך להראות לכם. הסרגל שדיברתי עליו הוא כחול וכולל…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by hugo_hand,

הי, האם אני יכול למצוא מי ניגש לתיקיות המשותפות במחשב שלי בעבר (לא כרגע)? אני עובד עם windows 7 תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  4. Started by manbot,

זה דחוף :-\

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  5. קיבלתי מחשב של חבר (אני בניתי לו אותו והוא נעזר בי), כל התצוגה השתבשה פתאום- הוא שיחק משחק, לחץ בטעות על מקש "START" במקלדת, המשחק נפל והתצוגה ב XP השתבשה- פונטים גדולים,הכל מפוקסל,רווחים הין אייקונים, ה"ריפרש" של המסך ניהיה איטי, חלונות זזים בתנועת ריצוד... ניסיתי כל מיני דברים לא עוזר. מה זה? איך פותרים ? צירפתי תמונה תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Xstyle,

אני חושב אבל לא בטוח שהבעיה קשורה לגווה סקריפט כי כל מה שאני לוחץ למשל לראות פרטיים של מישהו באי סי קיו או תמונה שהיא בעצם לינק באתרים זה לא מפנה אותי אף פעם אנמ לוחץ וזה לא עושה כלום אפילו כשאני שולח הודעה בפורום פה יש למעלה את כל הסמליים ההלו אני לוחץ הוסף תמונה זה לא עושה ליי כלום צירפתי תמונה לדוגמא: http://www.zix.co.il/images/z-811441448.GIF עריכה: ב rapidshare.com בימקום השניות הוא רושם לי ERROR: Please enable JavaScript.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by LAPD,

התקנתי את ה Vista Transformation Pack 6.0 וזה שינה לי את המסך של כיבוי המחשב שנראה עכשיו כמו בקובץ המצורף. בסופו של דבר מחקתי את VTP אבל זה נשאר ולא הצלחתי להחזיר את זה חזרה לרקע הכחול של XP. אני יודע שזה משני וכמעט ולא רואים את זה אבל אם יש דרך, אז למה לא .. אז למישהו יש מושג איך אפשר לחזור לישן והטוב? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by harel_d,

שלום לכולם, לפני שאני הולך להתקין Windows 7 רציתי לדעת אם כרטיס המסך שלי מתאים. מהרצה של ב-Advisor, כרטיס המסך *לא* מתאים, אבל על פי הפרמטרים של מיקרוסופט דווקא הוא כן. לכרטיס 500MB זיכרון פנימי ו-DX10. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by XDude,

שלום, מה המצב? חבר שלי התקין XP על WIN98 ועכשיו לא מופיע לו תפריט של בחירה של מה לעלות את הXP או את ה98. אפשר לעלות את XP דרך הדוס? , אם כן אז איך? תודה!

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by xTz,

היי, לאחר ההתקנה של ויסטה על מחיצת 32 ג'יגה, נשאר לי בהתחלה כ10 ג'יגה פנויים. בלי שאני אמחק או אתקין שום דבר באותה מחיצה, המקום הריק התחיל להצטמצם ל8...6..ג'יגה. לאחר מכן זה גדל ל7 ג'יגה..ואז שוב התחיל לרדת כרגע אני על 3 ומשהו ג'יגה פנויים. ממה זה נובע ואיך אפשר להגדיל את המקום הפנוי? תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. יש לי כונן 500GB ועליו WIN 7, התקנתי על כונן 250GB XP ואבל מאז יש לי בעיה ממש מוזרה, הבוט של XP השתלט על הכול וכשאני בוחר את הדיסק של ה500GB בF8, עולה XP, כשאני בוחר את הדיסק של 200GB שעליו 100% אין מערכת הפעלה כל שהיא, עולה XP, רק בדיסק שעליו התקנתי את הXP (250) לא עולה כותב לי BOOTMGR MISSING. זאות אומרת אני לא מצליח לעלות את הWIN7 לא משנה מה... יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה בווינדוס 7 כל פעם שהייתי נכנס למצב שינה הוא היה כאילו מכבה את המחשב, מאווררים הארדיסקים הכל, וכאשר אני מזיז את העכבר הוא מתעורר במצב האחרון שהשארתי אותו משום מה עכשיו שאני מנסה להיכנס למצב שינה הוא עושה לי סוג של "lock" וכלום לא נכבה.. שיחקתי בהגדרות של המצבי שינה, שמתי את הכל על default, סגרתי את כל היישומים ששיכים למשתמש שלי ממנהל המשימות (שאם יהיה מצב שאיזה תוכנה מפריעה לו להירדם) ואין כלום לא משנה.. יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה.? תודה לכולם וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by Iron~Chef,

האם יש דרך ב windows2003servr לקחת דיסק שממופה כדיסק רשת ולמפות אותו כדיסק מקומי?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by Miros,

אני עוד מעט מקבל מחשב חדש. ובSATA2 מתקינים רגיל? אני רק מגדיר שה-CD יהיה ראשון ב-BOOT?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני משתמש בויסטה כבר איזה חודש וחצי ולפי איזה שבוע התחילה לי בעיה שכל כמה דקות או שניות (אין זמן קבוע אבל די קרוב אחד לשני) הSEARCHPROTOCOLHOST.EXE קורס והמחשב אומר שהוא מנסה למצוא בעיה... עכשיו זה די מציק לי בעיקר שכותבים בוורד זה מפריע... למישהו יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by Cyron,

אני מחפש אתר טוב או תוכנה עם סקינים ל-WinXP תודה.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  17. הדבר היחיד שעשיתי זה להתקין את ENTER THE MATRIX ולא נראה לי שזה קשור, הוא רושם לי שגיאה ואז לא מתחבר, השגיאה בעה כשאני מנסה לעשות LOG IN. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by zombie,

שמעתי בבצפר אנשים מדברים על windows vista nvidia evolution נדמה לי ו black eternity... על מה מדובר?זה מערכות שעתידות לצאת?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by 8gigi8,

שלום לכולם, חודש הבא אני רוצה להכין דיסק התקנה מעודכן של ווינדוס XP, עכשיו השאלה שלי היא .... איך אני יכול להכניס תוכנה שתיהיה מותקנת כבר על הווינדוס, ושלא יצטרכו להתקין אותה ידנית, יעני שהיא תתיהיה מובנה עליו כבר,....? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

צריך להשאיר על DEFAULT או לשנות לHEBREW??? רק מי שמבין שיענה. תודה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  21. שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by WarNet,

היי,האם אפשרי לעשות דבר כמו זה:-http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/sync-your-system-clock-with-internet-time-servers-in-ubuntu/ ב-Win7 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  23. Started by aviy,

שלום אולי מישהו יכול לעזור לי. אני משתמש ב-XP. כאשר אני מריץ תוכנות הן לא מופיעות ב-TASKBAR (אין טאבים בכלל). כאשר אני עושה MINIMIZE לחלון הוא כאילו יורד לתחתית המסך אך עדיין לא מופיע ב-TASKBAR. ניתן לעבור בין התוכנות שפועלות רק ע"י ALT+TAB. אולי מישהו יכול לעזור???? נואשתי כבר מהבעיה הזו ואני לא מוצא פיתרון!!!! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by tirani8,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי באייבורי. כשאני מנסה להתקין win 7 אני מקבל הודעה באמצע ההתקנה שמנהל התקן של כונן תקליטורים לא נמצא, הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים של AMD שיש שמה גם את הדרייבר של הsata raid ותוכנית התקנה לא מוצאת שום קובץ התקנה מתאים, היא עושה סריקה ואומרת לי לא נמצא שום קובץ. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אם איזה קובץ שנקרא pup ולפי התוכנה Ad-aware 6.0 היא מוצאת אותו בשם האמיתי שלו WinPup32 עכשיו ברגע שלחצתיי לבטל אותו וסגור אותו אז משהו מוזר קרה לי המחשב נתן פקודה שמהחשב מתכבה לי תוך 60 שניות בדיוק כמו אם הבלסטר אז ישר הרצתי את הקובץ של סימנטק והוא לא מצא לי כלום שמזכיר את הבלסטר לאחר מכן הפעלתי את התוכנה Ad-aware 6.0 וזה מצא לי את הקובת ומחק לי אותו ולא ראיתי אותו רץ יותר אבל לאחר שעיתי ריסט זה הופיע שוב מה לעשות כאן אפילו מהירות האינטרנט נפגעה לי מיזה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים