Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי 4GB זיכרון , בsystem רשום רק 3326 , מה משתמש לי בזכרון ? AMD Athlon 64 X2 6000+ M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 X2 POWER COLOR 4850HD
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת, מישהו יודע מה הסיבה? (מצ"ב תמונת מסך) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי כרגע וינדוס ויסטה, וכאשר אני הולך להגדרות המערכת כתוב לי 32BIT OPERATION SYSTEM האם יש איזה דרייבר שצריך להתקין כדי לאפשר לויסטה לעבוד ב 64 ביט עם מעבד תומך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מאקספלורר רגיל אני מתבקש להקיש סיסמא, איך אני מבטל את האופצייה הזו שכל משתמש יוכל להכנס לאתר?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד. בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ... יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
פתאום אני לא יכול לעשות עתק הדבק ניסיתי לעשות סריקת וירוסים של NOD 32 ולא מצא הורדתי תוכנות להוסרת ריגול וגם לא עזר משהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה . ? תודה מראש גיא.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, יש לי Win7 גם X64 וגם X86 ; לשם ההדגמה אני אקרא ל-X64 "מערכת 1" ול-X86 "מערכת 2", שיהיה קל יותר להבין. במערכת 1 יש את כל השירים שלי. במערכת 2 אין לי שירים. האם אני יכול לגשת לשירים שבמערכת 1 דרך מערכת 2, ולנגנם על נגן שהורדתי במערכת 2? או שאני חייב להוריד הכל מחדש? כמובן שהשאלה מכוונת גם למשחקים וכו'. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שכל אחד יכול להוריד את ה WIN10 בחינם אבל הוא אוסף כל מיני מידע ולמי שיש WIN8 חוקי יכול להנות מWIN10 חינם מבלי שיאספו ממנו מידע מה צריך לעשות בשביל זה ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
להתקין את WIN 98SE, האם ניתן להתקין על ה- WIN98(כלומר שתדרוס את הגירסה הישנה) או צריך להסיר/לפרמט ואח"כ להתקין. במקרה שאפשר לדרוס האם כל התוכנות הישנות נשמרות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזמן לא התקנתי אותו תמיד התקנתי לא חוקי למרות שיש לי חוקי ם אמרתי מעכשיו אני יהיה עם WINDOWS חוקי אבל כשניכנסתי ל WINDOWS הוא אומר לי שנשאר לי 30 יום אני לא יודע מה לעשות ? לצלצל למקרוסופט מה לעשות למשהו יש את המספר ?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תכתבו לי
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בכל מיני תוכנות למשל כמו nvidia , זה אמור להיות בעברית אבל רשום סימני שאלה , מה צריך לעשות כדי שלא יהיה סימני שאלה תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה?? אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא אומר שזה יישום לא חוקי על 32, מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP בעברית ובכונן C יש לי 40 ג'יגה.יש מצב לעביר לכונן D עשר גיגה בלי לפרמט?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך אני מעביר שפב ב-XP צריך דיסק של התוכנה שוב או שאפשר פשוט דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי XP ואני לא יודע איך להוריד את המסגרת הכחולה שמסביב לכיתוב של האיקון מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי Windows XP PRO ואני מרוצה עד השמיים... יש כאלה שאומרים שWIN2000 יותר טוב ושגם הוא יותר יציב עם אני יעבור אליו המחשב שלי יהיה יותר מהיר? וגם יהיו בו פחות תקלות? עכשיו בכלל אין לי בעיות... וגם לWIN2000 יצא SP3 שזה גם יתרון מסויים.. אוליי אתם יכולים להגיד לי רשימת יתרונות של XP מול 2K?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב! כאשר יצא הגרסת בטא של SP3 הורדתי והתקנתי אותה המחשב פתאום הפך מאוד כבד לכן הסרתי אותה וחזרתי לSP2 היום קניתי את המשחק GTA החדש והייתי חייב להתקין את SP3 יש לי מחשב די חזק מעבד כפול של אינטל E6420 כרטיס מסך 4850 ג'יגה אחד זכרון 2 ג'יגה זכרון עכשיו נראה לי גם המחשב די מתאמץ,אני רואה את זה בהפעלה מחדש לוקח לו קצת יותר זמן לעלות זה בסדר?,אמור להיות כך? סה"כ פרמטתי את המחשב לפני כ-8 חודשים תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רוצה לנסות בזהירות את כל נושא הויסטה 64> ולכן להתקין אותה כמערכת נוספת > אם יעשה בעיות רוצה להישאר כרגע בXP פרופשיונאל היציב והטוב יש לי כמה שאלות > אשמח אם תוכלו לעזור/לענות : 1. מחפש מדריך נח ופשוט להתקנת 2 מערכות הפעלה 2 האם כדי להישתמש בתוכנה מיוחדת ? או שפשוט מכניסים דיסק הפעלה של מערכת הפעלה וזה שואל אותי עם להתקין מולטי בוט ? 3. האם אוכל בעתיד להחליט שאני מבטל את מערכת הפעלה הנוכחית הישנה > ואז זה יעלה לי ישירות לחדשה ( הויסטה ?) 4. אם מתקינים מערכת נוספת > האם זה למעשה מחיצה חדשה בדיסק שבה אני מתקין את הכל מחדש ? או שזה משתמש באותן תיקיות ? 5. האם יש סט של דרייברים או תוכנות עזר שכדאי להכין לטובת העיניין הזה של ויסטה / 64 ? 6. איזה ויסטה נחשבת להכי…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך אני מעדכן אותו?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אבקש הסבר מדוייק , תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-