עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. במקרה שהשומר מסך מתחיל לפעול ואני במסך משתמש שלי מתוך 2 ב XP, אחרי שאני חוזר המסך שמופיע הוא חלון המשתמשים ולא החלון שלי, איך אני מבטל את הדבר הזה ובמקרה של הפעלת שומר מסך הוא יחזור למסך שלי? תודה ולוריאן אני מצפה לתשובה מהירה,

2. Started by GAI2003,

שלום חברים. לחבר שלי יש בעייה במחשב. למה המטמון מערכת שלו עומד על 780 מגה מתוך 1024 בזמן שקובץ ההחלפה מוגדר על 1.5 ג'יגה... הוא מנצל ממנו רק 200 מגה. איך משנים את זה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני יכול לפקח בעצמי על כל הבלאגן שהולך במחשב שלו ? האם יש שינוי בהגדרות של windows ריג'סטרי משהו... ???? נמאס לי כבר הוא לא זז ואני חייב לעזור לו בזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. מתוך הנחה ואני מפרמט את המחשב,כיצד אני מתקין את הWINDOWS XP? [אני יודע איך להכניס דיסק ולהכנס להתקנה כמובן..] השאלה שלי נובעת מכך שפעם התקנתי לאחותי על מחשב חדש WIN XP,הבעיה היתה שפיספסתי את החלק לגבי השפה והעסק יצא קצת משובש...באיזה שלב,ואיפה אני בוחר את השפה הראשית של הWIN XP והשפה המשנית,והאם יש עוד דברים שצריך לשים לב אליהם במהלך ההתקנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  4. מה לעשות ?virus.MPH

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by bilbo,

הי. יש לי שני גרסאות חוקיות של XP 64/32 מה כידי להתקין על מחשב חדש C2D ? את גירסת ה 64 או 32 bit ? ראיתי שגם vista יש שני גרסאות. מה לרכוש? אז האם גרסאות ה 64bit כבר בשלות מבחינת drivers ? אלו תוכנות מנצלות אותן? מחשב בסטוק: 3dmark06 xp64 ניקוד: 4600 3dmark06 xp32 ניקוד: 4700 עריכה: ראתי בנושא על XP64 שעדיין לא שווה לעבור לגרסה הזאת. אז ניראה לי שאני אשאר עם xp32bit בשנה הקרובה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by maorwtf,

אני מתכוון לפרמט תמחשב ולהתקין ווינדוז מאחר שקניתי תמחשב הנוכחי מטכנאי ואין לי רישיון של הווינדוז ואפילו לא דיסק, אני משער שהרישיון אפילו לא חוקי... חיפשתי באנטרנט לקנות ווינדוז ונתקלתי בשני גרסאות: OEM RETAIL שעולה כפול מה OEM ! מה ההבדל בינהם ? ומה אני צריך ? תודה מראש עריכה: שמעתי שה SP2 (שאני מתכוון להתקין אחרי הפירמוט, עכשיו אני עובד בלי SP2) גורמת לבעיות עם תוכנות מסויימות. זה נכון ? עם אילו תוכנות ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by amit_amit,

שלום כולם קניתי מחשב חדש CORE 2 DOU 2GB RAM ATI 1950XTX INTEL 965 CHIPSET והורדתי ויסטה למעבדי 64 ביט אז אני מתקין ואז זה עושה ריסטרט למחשב רושם שהוא מסיים את ההתקנה ואחרי זה יש לי מסך שחור ואני לא יכול לעשות כלום ולא רואים כלום איך לתקן את זה נ.ב זה ויסטה RC1 עוד משהו עשיתי תיקון עלייה יש כזה דבר כשעולים אם הדיסק לא זוכר איך הגעתי לזה וזה אמר לי שהמחשב לא מסוגל לתקן את הבעיה

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  8. פשוט יש לי כל מני בעיות המדיה פלייר נתקע (10) גם האקספלורר (6)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום. על המחשב שלי יש הרבה תמונות שאני חייב שישארו במצב המקורי שלהן (ודחיסה מורידה איכות). אז רציתי לדעת, האם האפשרות ב- Folders Options שמראה קבצים דחוסים בירוק תקפה גם אחרי פרמוטים, שינויים והעברות? (כי אולי פעם בטעות עשיתי את הפעולה הזו, ואני רוצה לדעת אם יש השפעה גם כיום) חוץ מזה - האם הדחיסה באמת מורידה איכות (של תמונה, קובץ סאונד או וידאו) או פוגמת קבצים (כמו RARs)? האם יש דרך לבטל לחזור למצב המקורי לאחר דחיסה שנעשתה בטעות? האם לשים 9999999999 ב- "דחיסה קבצים יותר ישנים מ-..." תשנה משהו? האם יש תוכנות CleanUp כאלו שעושות את המניפולציה הזו בלי ידיעת המשתמש וצריך להזהר מהן (אני משתמש ב- CCleaner, TuneUp ועוד כמה קטנות, שלא נראה לי שהן מזיקות...) עוד דבר - שאלה…

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי ווינדוס חוקי ולאחרונה התקנתי אינטרנט אקספלור 7 ואחריי שהתקנתי את האקספלור המחשב לא ניכנס לי יותר לאתר של http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/default.mspx רציתי לראות אם יצא גירסה בעברית וזה לא ניכנס לי יותר לאתר ועוד הרבה קישורים זה לא ניכנס לי ואצל חברים שלי זה כן ניכנס מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  11. חבר שלי לא מצליח להפעיל את הווינדוס, הוא נטען והכל אבל לפני שמגיע לסיסמא בפרופיל הוא עושה ריסטרט. ניסינו להפעיל במצב בטוח וקורה אותו דבר. יש פתרון? עריכה: אני חושב ששחזור מערכת יעזור... אפשר לעלות את השחזור מערכת דרך הדוס? אם כן אז איך?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  12. כאילו האם דוס יכיר בו , כמובן שיש כונן DVD . תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by neogod,

לאחר קניית מחשב חדש החלטתי לעבור סוף סוף ל WIN XP מ WIN2K , אך משום מה ה XP ממש לא יציב : כל הזמן התוכנות קורסות וקופץ החלון של SEND/DONT SEND REPORT הווינדוס מעודכן עד לאוקטובר 06 , ומשום מה לא נותן לי לעדכן יותר מכיוון שחסר אצלי ג'יניוויין !!! אין אפשר לסדר את חוסר היציבות ?!?!??!?! אני כבר משתגע אף פעם זה לא קרה לי ברמה הזאת בווינדוס 2000 !!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shtupel,

* Vista Home Basic: $199 (או $99 לחבילת שדרוג) * Vista Home Premium: $239 (או $159 לחבילת שדרוג) * Vista Business: $299 (או $199 לחבילת שדרוג) * Vista Ultimate: $399 (או $259 לחבילת שדרוג) מה הבדל ביין כל אחת? תודה! נ.ב רשמתי הודעה בעוגן של Vista אבל לא ענו לי!

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by Aito,

אני מחפש מאמרים על ווינדוס וויסטה, על היתרונות והחסרונות שלו. כי חבר שלי אמר לי, שווינדוס וויסטה זה לא ווינדוס למחשב גיימר. אז אני רוצה לומר זאת להורים שלי , כי בעתיד מתכננים לקנות VISTA, ואני רוצה לשדרג את המחשב. אם אפשר מאמר, אני אשמח, פשוט ברצוני להראות להם הוכחה שוויסטה לא עדיף על פני XP בנוגע למחשב גיימר.

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by hck,

שלום! פירמטתי את המחשב, וכשהוא עלה מחדש אני רואה שהוא חילק את כוננים בצורה מוזרה. יש לי שני כוננים שמחולקים ל5 מחיצות. בהתחלה, הכונן הראשון קיבל את האותיות C,D והכונן השני קיבל E,F,G , ועכשיו, הכונן הראשון קיבל E,C והשני D,F,G . אני מעוניין להחזיר את זה למצב המקורי, אולם דרך הווינדוס אני לא יכול לשנות "אות כונן" של המחיצות על הכונן עליו מותקן הווינדוס. חשבתי לפרמט שוב, אבל זה לא יפתור את הבעיה מכיון שלא ניתן לשנות דרך ההתקנה את אותיות הכונן מבלי לחלק מחדש את הכוננים - דבר שיביא למחיקת כל החומר מהכוננים. יש דרך כלשהיא לשנות את האותיות של הכוננים, אפילו במחיר של התקנת הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Anitz,

צריך פאץ Windows בעברית כיאלו שהווינדאוס שלי יהיה בעברית יש לי את השפה בעברית אבל אני רוצה שהכל יהיה בעברית בתודה,יניב

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by hitman47,

אם אני עושה Repair לווינדוס אני יכול אחר כך להחזיר את הווינדוס למצבו הקודם ? [שחזור מערכת] הוא נשמר כשאני עושה Repair ?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by darkman,

אז ככה יש לי בעיה אין לי FLOPPY ואני רוצה לצרוב מחדש את הוינדוס שיש לי מדיסק מקורי ולהוסיף לו את הדריבר של הSATA כך שאני יתקין אותו מחדש אני לא יצתרך FLOPPY תודה אני יודע שפעם היה מדריך איך "לחבר" SP2 אבל לא מצאתי אותו

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by elad-k1,

שלום. אני שמתי מחשב אחר בבית והארד דיסק הקודם שמתי עליו ועכשיו יש שתי הארד דיסקים ןעכשיו בהארד דיסק שהוספתי במחשב הקודם עשיתי משתמשים עם סיסמא ועכשיו שאני מנסה ליפתוח תקייה של elad הוא אומר שאין גישה איך אני יכול לבטל את זה? בחשבונות משתמשים זה לא מופיע. תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by s_b54,

אני רוצה לעדכן את הוינדוס XP שלי לאחד אחר דרך דיסק (חשוב לציין ששניהם מקוריים כמובן) אבל מה שיש לי עכשיו על המחשב הוא באנגלית ומה שאני רוצה להתקין הוא בעיברית והא כותב לי שגיאה שהוא יכול רק ליצור התקנה חדשה ולא לעדכן ומשום מה הדיסק לא פועל בבוט מדיסק איך אני יכול לפתור את זה בבקשה בבקשה תעזרו לי אני מתכנן אני חייב את זה תודה מראש s_b54

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by The Man123,

יש לי בעיה רצינית בפונטים של הוינדוס אני התקנתי לא מזמן ונדיוס Home אבל לא שמתי את הרשין בשלושים ימים הראשונים ואז נתקע לי הוינדוס אז אני התקנתי במקום וינדוס Xp פרו והתחלתי להתקין תוכנות על המחשב שלי אבל נתקלתי בבעיה כול העברית במחשב שלי נתקעה ולא יכלתי לראות עברית אלא רק סימני שאלה או גיבריש בתוכנות כמו Emule או Icq ראיתי את ההעיה הזאת אני חייב שתגידו לי מה לעשות וגם מתי שאני מחפש בIcq אז זה כתוב גיבריש תלי להבין מה הבעיה ותגידו לי איך לתקן אותה כי זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו לי !!!!!!!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by oranShoshany,

האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.

24. Started by energet,

הורדתי מאתר של ווינדוס MUI לרוסית,התקנתי...איך אני גורם לזה להתחיל לעבוד? פליז תעזרו. תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by ZorD,

שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו ל…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים