Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה התקנתי על כונן חדש וינדוס 10. באקטיבצייה הוא ביקש ממני את חשבון הMicrosoft שלי אז שמתי והכל טוב ויפה הוא באמת זיהה את המחשב מהתקנה קודמת והחזיר את כל ההגדרות. היום שמתי לב שהמשתמש שהוא קבע זה בעצם האותיות הראשונות של האימייל ולא כמו שהיה לי בוינדוס 8. הכוונה היא לתיקייה בC:\Users. האם יש אפשרות לשנות את השם משתמש וגם ששם התיקייה תתחלף? מעבר לזה שזה מפריע לי בעין (כי האותיות הראשונות של האימייל לא מייצגות כלום) אני צריך שזה יהיה לפי שם משתמש שאני קובע בגלל שיוכים של כל מיני קבצים. תודה ושבוע נהדר
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מלא וירוסים בתיקייה c:\\recycler\nprotect מותר לי למחוק שמה קבצים ואת התיקיה בכלל?! בבקשה תענו מהר תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חזרתי לחלונות 8 יש פעולות שרצוי לעשות אחרי התקנה מחדש? למשל נקודת שחזור , תמונת מערכת וכו'? יש עדכונים שלא מומלץ להתקין - גורים להאטה ,לבעיות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרי ב WIN 10 אפשרי לשנות לכל שפה שרוצים. אז למה יש 2 גרסאות, אחת בעיברית ושניה באנגלית? האם עדיין יש הבדלים מבחינת תאימות שפה?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס xp פרוץ עם אפשרות לבצע עדכונים לאחרונה ביצעתי עדכונים והתוקתנה אצלי תוכנה זיהוי חוקיות של הווינדוס איך אני נפטר מהדבר הזה? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 13:04:21 *הותקנה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום כשאני שולח להדפסה קובץhtml, mht, htm אני מקבל באופן קבוע הודעת שגיאה (קובץ מצורף). ניתן להדפיס בלחיצה על OK או CANCEL, אבל עדיין זה מטריד בעבודה שוטפת. איך ניתן לתקן את השגיאה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני נתקל בהמון אנשים שיש להם בעיות בווינדוס 8 לחלק מהחברים שלי לא עובד פיפא 14 על ווינדוס 8 7 מתאים להכל אני לקראת התקנה של מערכת הפעלה למחשב חדש מה להתקין
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אם זה בלתי אפשרי בטוח יש איזה תוכנה שיודעת לעשות את זה,אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין תוכנה אני מקבל את ההודע הבאה: can't run 16-bit windows program אותה תוכנה(proxy) עובדת ללא בעיה במחשב אחר עם אותה מערכת הפעלה. תודה ושנה טובה שלומי
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אוקיי, אז הסיפור הוא כזה: קיבלתי מחשב חדש. פירמטתי את הHD שלו למערכת קבצים מסוג NTFS (בעזרת Partition magic שנכללת בHiren's bootcd, לצורך העניין). לקחתי את הHD מהמערכת הישנה שלי, והעתקתי את כולו לHD החדש באמצעות Norton ghost. המחשב החדש עם השיבוט של הHD הקודם שלי עבד יופי, אבל מיד כשחיברתי את הHD הישן, הוא סרב לעלות במצב רגיל. כל פעם, במסך טעינה של הווינדוס, הוא פשוט היה נתקע ועושה רסטארט וממשיך בלופ. ניסיתי להריץ Repair console מהדיסק ווינדוס ולהשתמש בפקודות fixboot וfixmbr, אך ללא הועיל - עדיין מסרב לעלות במצב רגיל. למישהו יש פתרון ? הייתי מעדיף שלא יכלול פרמוט, כי יש לי מידע רב ויקר שיקח שעות לגבות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברה, רציתי לדעת איזה מערכת קבצים עדיפה יותר? ברשותי וינדוס XP ואני רוצה לפרמט אותו. מה ההבדלים בין שני מערכות הקבצים ואיזו מערכת עושה פחות בעיות? האם משחקים יפעלו בצורה טובה ב NTFS? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי VISTA 32 BIT מדי פעם אני בודק process הפעם לא מצאתי תשובה מדוייקת למה ה process הספצפי משוייך האם זה SPYWARE או משהו שקשור במערכת http://img141.imageshack.us/img141/794/csrss.jpg בתודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב המסך לא נדלק לי ונשאר במצב standby רק לאחר כ-10 נסיונות של לחיצה על כפתור ריסט או כיבוי של המחשב אז המחשב מצליח לעלות לוינדווס כרגיל. ניסיתי להחליף מסך וקיימת אותה בעיה . מה אפשר לעשות ? (אין מה לפרמט את המחשב מכיוון שלפני חודשיים פירמטתי אותו והכל היה בסדר גמור. תודה ענקית לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בא להדליק תמחשב שלי עכשיו (אני רושם מהמחשב של אחותי) .. הוא מתחיל לעלות ואז אחרי שהוא עובר תסמל של הBIOS הוא ניתקע כזה מסך שחור ובצד יש כזה דבר מהבהב .. שאלתי איזה מישהו שאבא שלי מכיר אמר לי שזה כנראה בעייה בווינדוס ולנסות להיכנס לSAFE MOD ולעשות שחזור מערכת אבל אי אפשר אני לוחץ F8 שהמחשב מתחיל לעלות ואז הוא מתחיל כזה לצפצף כמו משוגע :s07: מה לעשות?? (עריכה גם הBIUS לא עולה תודה מראש לעוזרים עריכה:[b] לוח אם מת כנראה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב, על אחד מהם מותקנת windows vista, ועל השני windows 7. אני משתמש בויסטה ואת ה-7 רציתי להסיר, אז פירמטתי את הדיסק שה-7 היתה עליו. הבעיה שעכשיו כשהמחשב נדלק הוא עדיין מציג לי את האפשרות להפעיל את ה-7. רציתי לשאול איך אני מסיר את האופציה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני מגדיר הרשאות של הורדה נגיד בתוכנת ה emule בחשבון guest בווינדוס vista ultimate ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
חובה שיהיה לי דיסק של Vista בשביל לפרמט? אני יודע איך זה עובד ב XP.. פשוט מכניסים את הדיסק, מגיעים למסך הכחול של ההתקנה ומפרמטים. אותו תהליך בויסטה? ניסיתי לעשות את התהליך עם הדיסק של XP, אבל זה עושה שגיאה כשזה מגיע למסך הכחול של ההתקנה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. שיניתי את ה-boot screen של הוינדוס ב-style xp ואחרי שעשיתי את זה כל פעם כשהוינדוס עולה הוא נותן לי לבחור 2 אפשרויות: windows xp pro bootscreen windows xp pro אם אני בוחר ב-windows xp pro bootscreen אז הוא מעלה לי את מה ששיניתי. ואם אני בוחר ב-windows xp pro אז הוא מעלה לי את ה-boot screen הרגיל של וינדוס. איך לשנות את זה? אני רוצה להחזיר את זה כמו שזה הייה. אם הבוטסקרין הרגיל. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה מאוד מאוד נגוע, והחלטתי לפרמט. החלטה נוספת היא לשקול לעבור לוויסטה, ופה יש לי מספר שאלות. בגלל בעיות תקציביות, אני לא יכול להרשות יותר מHome Premium 1. האם הוא ירוץ אצלי? (מפרט בפרופיל איפהשהו, אפשר להכנס גם פה מימין) 2. לפי המפרט, 32 או 64 ביט? 3. האם יש דברים שקיימים בXP Pro, לא קיימים בHome Premium וכן קיימים בUltimate? 4. כמה מקום Home Premium צריך, ובהנחה שהכונן הוא רק בשבילו, כמה כדאי שיהיה? 5. איפה לקנות? (בעיקר מבחינת מחיר, אבל שתיהיה חנות טובה) תודה רבה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חייבים להעביר את הקבצים לתוך דיסק ואז להתקין או שאפשר להתקין את הWINDOWS דרך DAMEON TOOLS?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי קשיח שיש בו סקטורים פגומים והוא עדיין באחריות. ביצעתי שכפול באמצעות גוסט 11 לקשיח אחר זהה לגמרי. לאחר השכפול הווינדווס מסרב לעלות מהקשיח החדש בצירוף מסך כחול שבסופו stop 0X0000007b. יש למישהו רעיון למה זה קורה ? הרי המערכת עבדה בקשיח הישן. (לאחר CHKDSK) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה רצינית, אני נכנס לכונן C/D לדוגמא וזה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=untitledzl1.jpg או נגיד אני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי, זה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=645vh1.jpg אחרי שאני לוחץ על ה DONT SEND והשטויות האלה, הWINDOWS פשוט עושה מין "רענן" על כל הWINDOWS - ז"א הכל נעלם ואז עולה שוב, וכמובן שהתיקייה שאלה נכנסתי ניסגרת אחרי ה"ריענון" הזה... וככה המחשב אחרי פירמוט...!! דיברתי במקרה על זה עם אחי שגר בחו"ל וגם לו יש את אותה בעיה, וגם לכמה חברים שלי כאן... (בעיה דומה) הבנתי שMICROSOFT יצאו חזק נגד כל הווינדאוזים הלא חוקיים, שאם עושים UPDATE ואז מתקינים אז הם יכולים לעלות עליי דרך זה, אז יכול להיות שזה…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היתקנתי מערכת הפעלה מחדש אישרתי אתמפתח המוצר במיקרוסופט ניכנסתי לאתר של וינדוס לעידכונים והוא נותן לי את ההודעה הבאה...מישהו יודע אוליי למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-