Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני לוחץ על כיבוי אז רשום לי ש "המחשב מוכן כעט לכיבוי" ואני צריך לכבות ידנית וזה מעצבן! זה בגלל הSP2 אני מניח כיוון ובSP1 המחשב היה מתכבה אוטומטית. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעיה זו אצל חבר שלי במחשב ולכן אני זה שכותב לכם ( הוא לא מבין בגרוש במחשבים) דף הבית שלו -נעול- על האתר הביתת הזה..http://mysearchnow.com/ והוא לא מליח לשנות אותו. הייתי אצלו וגם אני לא הצלחתי .. משום מה זה תמיד חוזר לאתר הבית הזה. ניסתי הכל (יש לי ידעה במחשבים) רק מה שאני לא יודע לעשות ואני בטוח שזה יפתור את הבעיה זה לשנות את זה דרך regedit.. אם מישהו יודע בבקשה להגיב .. תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אנ מנסה להעלות על וינדוס XP תוכנה מבוססת דוס ואני מקבל הודעה שהוינדוס לא תומך ב Ms-dos הבנתי שיש איזה פאץ שמסדר את זה מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINXP SP2. בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מציקה בהחלט, כאשר אני רוצה למחוק קבצים עם Shift+del או ללחץ על propreties המחשב נתקע ללא כל הסבר ! ובפרוססים הרצים הפרוסס העונה לשם drwtsn32 תוקע את המחשב וכאשר אני מכבה אותו המחשב "מרענן" מחדש את הדסקטופ... אם המתנה מרובה אחרי נסיון מחיקה של קובץ (לא משנה איזה) לפעמים זה מביא הודעת שגיאה... על הפרוסס שכנראה עונה לשם dr watson , הדבר פשוט מציק ופירמוט או התקנה מחדש היא לא אופציה בשבילי. בבקשה אנא עזרו לי ליישר קו עם המערכת הפעלה המרגיזה הזו ולתקן את הבעיה !!!!!!!!!! :'( תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תמיד שאני מתקין מחדש אני צריך להתקין מחדש כמה דרייברים כי הxp לא מזהה אותם.. ונמאס לי : אז אולי יש אפשרות כמו שמעדכנים את הxp לsp2 וצורבים אז אם אפשר לעשות משהו דומה רק לדרייברים
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה קורה כשאני מפעיל כל מיני ישומיים וזה קורה בישומיים שונים ולא תמיד
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את ה tweak ui במערכת הפעלה 2000 אני לא מצליח פשוט זה לא מגיב לא קורה כלום מה עושים? הוא שואל אם להתקין בשולחן העבודה אבל לאחר שאי לוחץ אישור לא קורה כלום מבקש עזרה כיצד לבצע חפשתי בפורום על הדרכה אבל לא מצאתי תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל יום לפחות נכבה לי המחשב ואין לי מושג למה מישהו יכול לעזור לי תודה מראששששש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זה מה שקורה כל פעם שאני פותח חלון של אקספלורר (גם לא אינטרנט). רק אחרי שהתקנתי את הSP2 זה התחיל. מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב פנטיום 4 וזז כמו פנטיום 1 ובשימוש ב-pf הוא תמיד משתמש מעל 250 מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו שיש מדריך ליצור ולצרוב דיסק עם XP+SP2 אז אולי מישהו יודע איך להוסיף לXP עברית ואז לצרוב את זה שזה כבר XP ישר בעברית ויש לי את הדיסק Windows XP Multilingual User Interface Pack אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני הולך לקבל מחשב שלי, ורציתי שתהיה אפשרות לראות את האדמיניסטרטור מצב רגיל. יש דרך לעשות את זה? ומה ההבדל בין אם אני עושה חשבון ומגדיר אותו כמנהל המערכת לאדמיניסטרטור?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
במחשב היו שתי מערכות הפעלה,WIN98 ב כונן C ןXP כונן D . מחקתי את WIN98 מכונן C כיון שאין לי צורך בה, ועתה אני רוצה להעביר את הXP לכונן C כיון שיש בו יותר מקום. האם זה אפשרי בלי להתקין מחדש וכיצד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חברה היום כאשר ניכנסתי לאתר lsdiods וניסיתי לקנות היה כתוב לי cookies not eanabld תם מבינים מה קרה ויכולים להסביר לי מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/whatsnew.mspx#ECAA זה המדיה סנטר 2005.... מזה בעצם הווינדוס מדיה סנטר מה הוא נותן והאם הוא נוח לשימוש.. תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
האם בwindows 2000 sp 4 יש פיירוול מובנה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, השבוע אני רוצה להתקין ווינדוס למחשב החדש... ואני אל דיוע אם להתקין שוב את ה XP PRO או ללכת על משהו חדש כמו ה2005 או לחכות לSE.. מתי הSE יוצא? ומה מיוחד בMC 2005? תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם לוג אין בXP PRO פשוט שכחתי את הסיסמה שלי ואני לא מצליח להכנס לWINDOS אני משתמש יחיד שנכנס דרך אדמינסטר. תודה AIC
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-