Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח dfi lan party ultra -d ואני עשיתי raid 0 ב bios אבל כאשר אני מתקין את ויסטה בגרסת ultimate אני רואה רק hd אחד בתוך הויסטה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
תגידו המיקרוסופט האלה אמיתיים? הקטע הזה לקוח מהאתר שלהם : The Windows Vista Upgrade Advisor works with 32-bit versions of Windows XP and Windows Vista. It will not work with Windows 98, Windows 2000, or Windows XP Professional x64 Edition נעזוב בצד אנשים עם ווינדואס 98 או 2000 שאולי באמת אין מה להשקיע בהם אבל למה לכול הרוחות הדבר הזה לא פועל על גירסת ה64 ביט של אקספי?? הם מסרסים את עצמם..
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אם וכאשר אני יתקין Vista Ultimate כמה מקום אני צריך בכונן עליו אני מתקין ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצא vista באנגלית אבל גם שיצא הגירסה בעברית האם יהיה מומלץ לעבור מוינדווס xp ל vista .או שה xp יותר יציב ועדיף להשאר איתו עד שיצא וינדווס יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי את זה בדיון הראשי אבל לא ענו... 1. כמה זיכרון יש לכם במחשב? 2. בכמה MB הוא משתמש אצלכם? 3. יש מצב שמחשב XP עם 2GB יפעיל יותר טוב משחק ממחשב ויסטה עם 2 GB י? (כי אז יהיה יותר זיכרון בשביל המשחק... : כי נניח הויסטה משתמש ב 1.5GB ואני מפעיל משחק כמו BF - שמשתמש ב 700MB + אז זה יתקע ויקרטע....כי המחשב יתצתרך יותר מ 2 GB י)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את המשחק PES 6, אבל כשאני מפעיל אותו הוינדוס מפעיל לי הודעת שגיאה (אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות וכל זה) ובפירוט נכתב שהבעיה נמצאת בקובץ kernel32.dll שנמצא בתיקיית system32 של הוינדוס. התקנתי את ה-XP על מערכת ההפעלה הנוכחית שלי, ואז המשחק עבד. אבל אז היו בעיות אחרות, ונאלצתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את הוינדוס - ושוב המשחק לא עובד. איך אפשר לתקן קובץ כזה, בלי להתקין את הוינדוס מחדש?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרגע איכספ sp2, עם מעבד פנטיום 4 2.4c הזמנתי היום מחשב חדש עם אחד מכפולי הליבה החדשים של אינטל. אני צריך ווינדואוז איכספי 64 או משהו או שאני יכול להמשיך עם המערכת שיש לי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיסי TV הוא יודע לעבוד איתם ואיזה כרטיסים את ממליצים ויש תוכנה של לוח מישדרים מה שם התוכנה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלשום פירמטתי את המחשב מחדש, ואחרי יום שלם שבו הייתי בחיפושים אחרי הדרייבר של המודם שלי התחברתי לאינטרנט וסידרתי הכל. עכשיו אני מנסה לעדכן את הווינדוס דרך ה-Automatic Updates אבל הוא פשוט לא יתן לי לעדכן, זה יגיד לי שהעידכון נכשל וימשיך להציע לי אותו אפילו אם אני לוחץ על ביטול. נכנסתי לאתר של Windows Update וזה מצא לי שלוש עידכונים שמתוכם זה התקין רק אחד (Windows Installer 3.1) וזהו. אז איך אני מעדכן את הווינדוס עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ.. ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו? בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמין אבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור? עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..? בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה מופיעים לי הרבה קריסות/מסכים כחולים, אי תגובה של תוכניות וכו' וכו', אז החלטתי לפרמט. כל זה התחיל בעיקר אחרי שעשיתי את ה OC שלי, כנראה הוא דפק לי את מערכת ההפעלה. למעשה עכשיו אני פוחד לכתוב פה יותר מדי דברים כי פוחד שהמערכת שוב תקרוס לי וכל מה שכתבתי יעלם אז ככה בחיים שלי לא פירמטי מחשב, נשמע דיי מסובך אך חברים אומרים שלא. 1. יש לי הרבה דברים במחשב שאני רוצה לגבות, במידה ונכנס אלי וירוס - הוא יעבור עם הצריבה לוינדוס החדש? ובמידה ויש לי תקלה כזאת (בגלל ה OC) או אחרת - היא לא תעבור עם קבצי הגיבוי? 2. איך אני מתקין דרייברים? הרי לא הגיוני שאני אתקין את הדריברים אחרי שאני מתקין את מערכת ההפעלה (דוגמא לכך - לא להתקין דרייברים של כרטיס המסך ולהתקין וי…
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
ההתקנה נתקעת לי כל פעם באמצע עכשיו יש לי רישיון מקורי ורציתי לדעת אם אני יוריד מהאינטרנט ווינדוס וישתמש ברישיון שלי אם לא תהיה בעיה בזה ואני יוכל להפעיל אותו שלא יהיה את ה30 יום
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אותם... זה לא יסכן את המערכת נכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי סריאל מקורי שאני מנסה לעדכן זה מה שהוא רושם : http://img517.imageshack.us/img517/1431/qqqrf5.jpg
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP. אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה. *איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218389.new#new
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
קודם כל שלום לכולם, אם מישהו פה עוד זוכר אותי פירמטי אתמול (XP HOME), והתעוררו מספר בעיות: 1. המדייה פלייר לא עובד (גרסה 10):אני פותח אותו, רואה אותו למטה בשורת המשימות, לוחץ עליו אבל הוא פשוט לא עולה. הוא נשאר למטה, minimized. זה לא התחיל ישר אחרי שפירמטתי, אלא מתישהו היום. חשוב לציין שבזמן שהוא למטה ואי אפשר לפתוח אותו (כאילו שהוא פועל אבל אי אפשר ממש לראות תתוכנה) הוא עעדין עובד ואפשר לשמוע שירים וכו' 2. כשאני מזיז את העכבר ימינה, יש שם כאילו איזה חלל, אני אנסה להסביר: במצב תקין, לא משנה כמה תזיזו את העכבר ימינה (או למעלה למשל, אבל אצלי הבעיה היא רק בצד הימני) הוא ישאר בקצה הימני של המסך. אצלי, משום מה אפשר לגרור אותו עוד ימינה ולא לראות את הסמן, ואז כשגוררים אותו שמאל…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-