עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Radeon38,

שלום כולם מכירים את הדיסק און קי עם המערכת U3 המפורסמת.וכולם יודעים שאפשר לעשות דבר דומה עם דיסק 2.5 עם תוכנות דומות. אני הלכתי צעד אחד קדימה ואני מחפש פיתרון של XP שתתפקד כמו ה U3.ותקבל תוכנות עם סיומת EXE רגילות. האם יש דבר כזה או שיש תוכנה שמקמפלת XP רגילה למצב כזה?? כלומר תיהיה אפשרות לעשות BOOT לכל מחשב ללא תלות בדריברים (כלומר ניידת ללא קשר למחשב המארח !!) תיהיה אפשרות לקחת את ה"זהות הדיגיטלית" שלנו איתנו (דפדפן תוכנת דואר וכדומה) ותיהיה מותקנת על כונן קשיח נייד (2.5 - 3.5) אשמח לקבל עצות ועזרה כי כרגע יש לי תוכנה דומה מאד ל XP אבל היא עם מיגוון תוכנות נורא מצומצם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. את מערכת ההפעלהWINDOWS 7 , באופן עצמאי כדי ללמוד. מישהו יכול להפנות אותי למאמר, מדריך, אתר וכיוב' שיסייע לי להתקין את מערכת ההפעלה. מקור שידריך אותי איך לחלק את הזיכרון וכל הכרוך בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש. רצוי בעברית תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by Bypass,

שלום, הבעיה היא כזאת: קניתי דיסק סיגייט עליו רציתי להתקין מחדש את ה XP שהיה לי. אז לאחר התקנת הSP1, וה SP2 , וכל האופדייטים והדרייבים והשאר (ארוך ומייגע), גיליתי שהחל משלב מסוים (אחרי עידכון SP3) אין באפשרותי להתקין הרבה דברים במחשב (טעות NSIS או משהו), וזה כולל את העידכונים עצמם. שום דבר לא עזר, אז החלטתי לנסות להשיג העתק XP בטורנט... מצאתי אחד יפה ולכאורה נקי והתקנתי אותו, ופועל יפה מאוד. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפתח של הXP המקורי בשביל ההעתק של הוינדוווס ה"פיראטי" שהתקנתי? שאלה נוספת, שנוגעת גם לנושאי תוכנה: ההעתק הפיראטי הגיע עם ה ANTIWPA גירסה 3.4.6, כפי שנאמר ברשימת האלמנטים שהוספו למערכת, וההעתק פועל עם אפשרות לעידכונים ללא שום צורך באקטיבאציה. עכשיו הת…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  4. Started by eranratzon,

שלום חילקתי את הדיסק הקשיח (היה עם מחיצה אחת C בלבד, לשתי מחיצות- לפי המדריך באתר הזה עכשיו יש לי גם D מערכת ההפעלה XP HOME יושבת על C וכנ"ל תיקיית המסמכים שלי אני רוצה להעביר את תקיית המסמכים שלי לכונן D נסיתי ע"י שינוי היעד ל D וגם ל new volume D וקיבלתי הודעת שגיאה האם חייבים להקפיד על אותיות קטנות וגדולות (הקפדתי) האם יש דרך לפתוח תקייה יעודית "המסמכים שי" בכונן החדש D ? אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

באמצע ההתקנה מופיעה לי הודעה שהקובץ atapi.sys נמצע בשימוש. הפעלתי מחדש ב SAFE MODE ועדיין אותו דבר! גם בדקתי שלא מופיעה לי שום דבר בשם atapi בתהליכים... יש לי home edition. אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by sonic,

הי יש לי בעיה ואני בטוח שלכם יש את אותה בעיה בדיוק! אני אוהב לשמוע מוזיקה בוליום גבוהה עכשיו שאני גולש באתרים כמו HW One ועוד אתרים יש את הפרסומות המעצבנות אפשר היה להתרגל שהם קופצות ושאתה ניכנס לאתר הם פותחות עוד דף אבל עכשיו שהם שמים גם sound בפירסומות זה משגע אותי! אני שומע שיר ופתאום אני שומע על מוצר שממש לא מעניין אותי.. יש דרך להשתיק את זה? הפירסומות הגזימו יותר מדיי הגזימו ניסתי להיכנס לInternet options לשונית Advanced וחשבתי שמצאתי את הפיתרון היה וי על Play sound in web pages הורדתי את הוי אבל עדיין יש בפירסומות את המוזיקה. יש למישהו פיתרון?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  7. או קיי היום הווינדוס לא עלה לי וגיליתי מה הבעיה וזה בגלל משהו שהתקנתי.. עכשיו אני מעוניין לעשות SYSTEM RESTORE (אני דרך סייף מוד) והוא אומר שאני צריך לפנות 200 מגה מכונן C פיניתי יותר מג'יגה והוא עדיין רושם לי את זה ולפני שבוע שהיה פחות מקום שם לא עשה לי בעיות מה לעשות? אני לא מתכונן לפרמט כי אני קונה הארד דיסק חדש בקרוב ואני צריך את הקבצים שיש לי בהארד דיסק הזה להעביר לשם..

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  8. נתקלתי בבעיה שהוינדוס אינו עולה בגלל איזה קובץ דפוק. אני זוכר במערכות ההפעלה הקודמות היו יכולים ליצור תקליטור הצלה כדי להעלות את כונן \:A ומישם נכנסים לכונן \:C ורואים מה את הקבצים. תודה.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by erjerjerj,

אני עומד בפני התקנת win xp על מחשב חדש המכיל 1GB RAM, ועלו לי מספר שאלות בנוגע להגדרת ה PF 1. בחלון ה performance ניתן להגדיר optimize performance עבור תוכניות או שרותים ברקע, מה ההבדל בפועל, ובמה כדאי לבחור? (המחשב מיועד למשחקים וצפייה בוידאו, ולאחר קריאת כל ההמלצות בפורם לגבי גודלו של ה PF החלטתי ללכת על האמצע לבינתיים 700MB - אם זה משפיע על הבחירה) 2. ראיתי שאנשים כתבו פה שמומלץ לשים את ה PF על דיסק פיזי שונה מה OS לשיפור הביצועים, בהתחשב בכך שיש לי רק דיסק פיזי אחד. האם כדאי להעביר את ה PF למחיצה שונה מה WIN כדי לשמור על מחיצת ה WIN מאוחה? האם כדאי לגרום ל PF להמחק אחרי כל כיבוי מאותה סיבה? תודה על העזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

יש לי תוכנה שנקראת stylexp אפשר לעשות דרכה שינוי themes ל-windows ולהוסיף כל מני דברים הורדתי theme הוא שינה לי את השולחן עבודה לאיך שיהיה ה-windows longhorn עם כל מני toolbars מיוחדים כאלה החלטתי שאני חוזר למקור. משום מה, התחלף לי האייקון של ה-internet explorer בשולחן עבודה מה-E לציור של תיקייה כמו ב-my documents ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את זה לאייקון הרגיל הכל חזר לקדמותו יופי, רק האייקון הזה לא מה עושים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  11. Started by Idan-h,

טוב מדובר פה במחשב של חבר שלי. windows could not start because th following file is missing or corrupt: >windows root\system32\hal.dll please reinstall a copy of the above file. מזה אני מבין שקובץ hal.dll חסר, חבר שלי אמר שהוא העביר את הקובץ ממחשב אחר שלו למחשב החדש בדוס. עדיין זה לא עזר. מה שגרם לזה זה שהייתה הפסקת חשמל ??? אפשר לתקן את המצב? משהו נתקל בבעיה. עריכה: טוב אני חושב הסתדר, אני אעדכן אם תהיה בעיה. הוא אמר שיש בHD בC קבצים חשובים, ולכן הוא לא רוצה לפרמט. אמרתי לו שיעביר את הHD למחשב השני שלו ומשם ישמור את הקבצים, הבעיה שהוא לא מבין בSlave וMaster. אני אמרתי לו לחבר את הHD הבעייתי לSecndery Master כי זה הMaster שפנוי לו. הHD של המחשב השני מחובר לPrimary Mas…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  12. אני פוחד שבגלל שכל פעם האי מייל מציג את עצמו בלי שבחרתי בכלל לפתוח אותו אני אוכל לקבל ווירוס תודה מראש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. Started by devek,

מזה הקובץ הזה?! (צירפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תוסה מראש!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by BIR,

אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  15. המפרט הוא: 1 x כונן DVD LG 16/48 Bulk (GDR8163B) = ¤150.34 1 x Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM (MOusbps2) = ¤55.67 1 x מסך 17' LG Flat T710BH 0.20 mm 1280x1024 (T710BH) = ¤695.94 1 x מארז Thermaltake SOPRANO SILVER + WINDOW DUAL 12mm FAN, PSU 400W Thermaltake VB1400SWSI (VB1400SWSI) = ¤640.26 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤334.04 2 x Cooler 8 cm (Fan8) = ¤105.80 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray (A6430TVBP) = ¤762.74 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA (GA-K8NMF-9) = ¤489.92 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA (WD800JD) = ¤356.…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  16. Started by AtomiX,

מהיום במספר אתרים שניסיתי להיכנס הדבר הזה קורה.. לא נותן לי להיכנס מה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  17. Started by e.t,

מיקרוסופט הפיצה אתמול (ד') טלאי אבטחה נגד פירצה שעלולה לאפשר לתוקף להשתלט מרחוק על מחשבים של משתמשים ברוב גירסאות Windows לבד מ-Windows מילניום, 95 ו-98. :-X מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2696815,00.html והעדכונים כפי שהם מופיעים ב-Windows Update: עדכון אבטחה עבור Windows XP- 823980 גודל הקובץ להורדה: ?1 > ,1.2 MB? דקה זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מרחוק מחשב שבו פועל ®Microsoft® Windows ולהשיג שליטה מוחלטת במחשב. באפשרותך לסייע ולהגן על המחשב הנמצא ברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. ייתכן שתאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר התקנת פריט זה. קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית). 821557: עדכון אבטחה (Windows XP) גודל הקובץ להורדה…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שלום אנשים... איך אני מחזיר את האייקון של החזרה לדסקטופ שהיה לי למטה? כי כל פעם שאני רוצה לחזור לדסקטופ אני צריך להוריד את החלונות אחד אחד וזה מציק תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  19. ה אני מאוד מאוכזב בהתוכנה ולא ניתן למצוא אקטיבציה אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי האם לעשות פירמוט והתקנה מחדש או uninstall תודה רבה אדם

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  20. שלם לכולם . משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי . כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  21. היי חברה, אחד המחשבים שלי עשה BOOT וכאשר עלה מחדש הוא התחיל לבקש confirmation לסריאל של הווינדוס ומנסה לבדוק אם זו גרסה מקורית. על המחשב הנ"ל מותקנת גרסא לא "תקנית" וכשאני לוחץ על NEXT המערכת מבצעת BOOT וכך חוזר חלילה.. האם יש איזו דרך לעקוף את הבעיה הזאת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by shabis,

מחשב AMD 5200 ,לוח M2N-X אסוס ,דיסק קשיח SATA ,וכונן DVD SATA. BOOT כפול XP וויסטה ב XP הכל עובד נפלא אבל בויסטה אין זיהוי של הכונן ואם יש זיהוי כונן אין זיהוי דיסק המצב הוא כזה: XP וכונן SATA עובד ויסטה כונן IDE עובד ויסטה כונן SATA לא עובד האם הבעייה בכונן , בלוח אם או בויסטה תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  23. שלום אני הרדתי את התוכנה הזותי ftp://ftp.altera.com/outgoing/download/student102.exe שמה MAX PLUS 2 ומתי שאני מתקין היא אומרת לי שחסר לי קובץ למורת שהוא קיים ונכנסתי דרכו! בעבר התוכנה עבדה לי וגם לא מזמן התקנתי את זה בחדר מחשב בבית הספר וזה עבד טוב מאוד הינה תמונה של הבעיה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  24. Started by em28,

ככה סתם ביום בהיר אחד התעורר המחשב ובפיו הודעה: windows can not start bcoz the folowing file is missing or corrupt. הקובץ בהודעה: windows\system32\config\system המחשב ממליץ לבצע Repair דרך דיסק ההתקנה , אם היה לי לא הייתי כותב הודעה זאת. השאלות : 1. מדובר בקובץ ספציפי או בספריה שלמה ? לפי ההודעה נשמע כאילו זו ספריה. 2. חלונות הותקנו במחשב ב-2 כוננים פיזיים. האם ניתן להעתיק את הקובץ/ספריה מהכונן הפיזי השני ? הבהרה : חלונות הותקנו בכונן נוסף , לא נעשה מעולם שימוש בעותק זה - האם צריך לעדכן משהו ? WINDOWS XP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  25. לקובץ לא מזוהה..וכתוצאה מכך בהרבה תוכנות שאפשר נגיד להכנס לדף בית לדוגמא דרך התוכנה...אני פשוט לוחץ ולא קורה כלום...וגם כשאני סתם לוחץ על קובץ url לא קורה כלום...כאילו לא לחצתי בכלל...בעע זה קרה סתם ככה פתאום יש למישהו מושג אולי איך זה קרה ואיך לסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים