עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by huber,

שלום. בעת העלאת מערכת ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Procedure entry point GetProcessImageFileNameW could not be located in the dynamic link library. PSAPI.DLL זה קורה כשאר ה YAHOO MESSENGER מטעין את עצמו וגם כשתוכנות של לוגיטק נטענות עם העלאת הווינדוס. ניסיתי לפתור את הבעייה בכמה שלבים: 1. הסרה והתקנה מחדש של היאהו מסנג'ר - לא פותר את הבעייה. 2. הורדה של ה DLL הנ"ל מכמה אתרים מוכרים ברשת ודריסת ה DLL ה"ישן". 3. חיפוש של כפילות DLL (כפי שהוצע בכמה מקומות אחרי חיפוש של הפיתרון בגוגל) - אין כפילות DLL. יש למישהו עוד רעיון? מישהו מכיר את הפקודה SFC /SCANNOW? ניסיתי להריץ אותה אך היא מסרבת לרוץ. הוא אומר windows file protection could not make the requested change. the speci…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. כרגע יש לי VISTA ו-XP ביחד... (במסך ה-BOOT אני יכול לבחור VISTA, או EARLIER VERSION=XP) אני צריך עוד מקום במחשב, וב-XP אני כבר לא משתמש... ה-XP הוא במחיצה של 20GB, מה השלבים שאני צריך לעשות כדי להסיר את ה-XP, להחזיר את ה-20GB לכונן שלהם (פתחתי את המחיצה מהכונן שבה הויסטה יושבת, לכן צריך להתחשב בזה שמערכת ההפעלה נמצאת בכונן ואסור לעשות משהו שעלול לפגוע בכך) בעיקרון אני כבר יודע מה אני הולך לעשות- לפרמט את המחיצה, למחוק אותה, ואז לעשות "שינוי גודל" של הכונן שממנו יצרתי את המחיצה) רק מה שאני רוצה שיקרה הוא, שייעלם לגמרי מסך ה-BOOT, והמחשב ייכנס אוטומטי לויסטה... (הפחד הוא שזה לא יקרה ואני לא אוכל להיכנס לויסטה... או שה-XP פשוט סתם יייתקע שם) מקווה לעזרה, תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה מותקן על המחשב. זאת ההתקנה השניה שלו כבר אחרי שהראשונה קרסה מסיבות לא ברורות. יש לי שאלה. לפני הפירמוט בהתחלה שהייתי שם את המחשב על מצב שינה הוא ממש היה נכבה כזה המאווררים היו נכבים וכו' הוא לא היה עושה רעש לא כלום... ועכשיו [לאחר ההתקנה השניה] שאני עושה מצב שינה הוא סך הכל מכבה את המסך =\ מישהו יכול להסביר לי אולי איך להחזיר את זה לכמו שזה היה פעם? תודה

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by binstock,

שלום רב, יש לי לאחרונה בעיה בהקלדה בהודעת דואר חדש באאוטלוק: ברשותי 2 מחשבים, האחד מחובר לראוטר אלחוטי בעזרת כבל והשני, לפטופ, מחובר אלחוטית. במחשב הנייח הכל עובד תקין. בלפטופ, לעומת זאת, כשאני עובד תחת terminal server , ומחובר לשרת הדואר בעבודה, כשאני מקליד מילים בדואר חדש, ישנה תופעה שהמחשב "מפגר" אחרי בכמה אותיות (לפעמים אפילו במשפט שלם) כאילו שהבאפר התמלא ( מה שכמובן לא אפשרי). ביצעתי בדיקות מהירות וכמו כן אין ברשותי פיירוול או כל תוכנה אחרת שחוסמת\מסננת פורטים (גם בראוטר לא). התופעה אינה קבועה; לעיתים היא נעלמת לגמרי ולעיתים נשארת זמן מה. אם מישהו נתקל בתופעה או יודע משהו בכלל על כך, שיגיב בבקשה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  5. או עדיף את xp + sp2 ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. האם מישהו יודע על התנגשות בין כרטיס Fire Wire ו-XP SP2 ומה עושים?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  7. Started by 1tanai,

איזה תוכנית אני צריך להוריד כדי ליקרוא קבצי ABT

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  8. Started by shimon23,

כאשר אני לוקח גרף מאקסל ועושה העתק, ומנסה להדביק אותו בתור תמונה בוורד/צייר הטקסט העברי שבגרף הופך לג'יבריש. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא לעשות הדבקה מיוחדת ואז לבחור JPEG - אבל אז איכות התמונה נמוכה מאוד. למישהו יש פתרון לעניין? מלבד זאת, חלק מהגרפים שניסיתי להדביק, הודבקו בתור ריבוע שחור...

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  9. שלום, המחשב שלי נשרף, ולכן עברתי לאיזשהו מחשב אחר שכבר המון זמן לא נגעו בו. בסה"כ המחשב הזה בסדר גמור, אבל אין בו אפילו את service pack 1 של ווינדוס XP, ולכן יש לי בעיה מאוד גדולה להכנס אפילו לכל מיני אתרים (כמו פייסבוק לדוגמא) או אפילו להפעיל איסקיו (אני יכול להשתמש רק בICQ PRO כאן). כמו שאתם בטח יודעים, אי אפשר להתקין את SP3 ישר, אלא צריך קודם להתקין את SP2. לכן הורדתי את SERVICE PACK 2, אבל המחשב רושם את ההודעה הבאה: Windows XP Service Pack 2 cannot install. The product key used to install Microsoft Windows may not be vaild. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com איך אני …

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by LLLLiran,

כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט. אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by ydyehuda,

שלום ממה זה יכול לנבוע כל בזבוז המשאבים? יש לי P4.2.4_HT עם ערוץ 800MHZ וחצי גיגה ראו קובץ מצורף תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by ma4351,

אני קונה ויסטה אולטימייט 64ביט בעברית ורציתי לדעת האם יש אפשרות כזו שהיא באה עם sp1 או שאני צריך להוריד את הsp1 אחרי ההתקנה ממיקרוסופט אפדייט ואם היא באה עם הsp1 אז איך אני יודע אם מה שאני קונה בא עם הsp1 ?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by Sting,

ניסתי דרך ההוספה והסרה של תוכנות ווינדוס אבל זה לא עובד .... אין uninstall איך אני יכול למחוק אותה ?

14. Started by Holography,

שיחקתי קצת עם ההרשאות לדיסק הקשיח והגעתי למצב מוזר, למרות שרשום שיש גישה למשתמש היחיד שיש במחשב (admin אחד ועוד משתמש אורח אחד) הוא מונע ממני גישה אליו. אני רוצה לפתוח את הגישה לadmin לכונן ולנעול מבחינת משתמש אורח (guest). בsafe mode הוא דוקא כן נותן גישה למשתמש admin אובד עצות, יש למשהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. לפני דקות אחדות קפץ החשמל בבית, תנור האפיה קיצר והפחת קפץ. ניתקנו את התנור אפייה, החזרנו את החשמל הפעלתי את המחשב והוא לא עולה, אחרי הבוט הוא רושם NTLDR IS MISSING והוא אומר ללחוץ כל מקש להמשך, ואז הוא ממשיך לרשום את ההודעה זאת. מה אפשר לעשות לפני שאני הולך לעשות התקנה של הXP עם אפשרות תיקון.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. מה עם דרייבר לצ'יפסטק למה אני לא מוצא אותו כאן : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by neo690,

יש לי XP SP2 יש לי כמה יוזרים במחשב שכרגע פתוחים העניין ששומעים ברקע (כרגע) כל כמה שניות צליל של צרצר איך ניתן לדעת מאיזה יוזר זה יוצא? אין ניתן לעשות שברגע שמחליפים יוזר הצלילים והמוזיקה שמופעים מאותו יוזר לא יושמעו עד החזרה?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by m3tr0x,

שלום פורום מערכות הפעלה יש לי Windows XP Pro SP1 עכשיו יש לי בעיה מוזרה כזאת שקרתה רק לאחרונה ששורת המשימות בילתי ניראית. היא לא ממוזערת או בתחתית המסך או משהו כזה.. היא פשוט נמצאת שם אבל בילתי ניראית כשאני לוחץ על הכפתור שעל המקלדת של ההתחל הוא מקפיץ לי אותו ורואים אותו אבל לא את שורת המשימות וגם במאפיינים של שורת המשימות אין שום דבר חריג. בדקתי את זה במצב בטוח ושמה הכל תקין. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי........תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by Vortex,

שלום, הייתי רוצה שבתיקיית התמונות שלי יהיה לי כמו בווינדוס אקספי, שלא צריך להיכנס לתמונה כדי לראות אותה. שתהיה תמונה מוקטנת באייקון של הקובץ. זה אפשרי בווינדוס 98? אני לא אוהב את ה View as webpage. תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. אז הבעיה היא כזאת שאני פותח את המחשב יש מלא תוכנות שרצות איזה פקודה אני רושם בהפעלה (התחל הפעלה.. ) בשביל לשלוט בתוכנות שירוצו במחשב כאשר אני מדליק את המחשב אודה לך מאוד אם תעזרו לי בתודה רבה והערצה שי בן יהודה

21. Started by moses_23,

שלום! יש לי וירוס במחשב שמוחבה בקובץ AVI (יעני סרט)וכשאני לוחץ על הקובץ הזה אז פתאום המחשב עובד מאודדדדדדדדד לאט!! הזיכרון של המערכת קופץ לי מ-180 ל- 500!!!ואני רואה שהאקפלורר עומד על תופס זיכרום של 50!!(מדובר כאן כשאני בודק ב-Task Manager) הרצתי בדיקת ווירוסים ע"י האנטי ווירוס שלי (McAfee) וגם עם התוכנות שמחפשות מרגלים ודברים כאלה (spy bot==ad aware) ולצערי הקובץ לא תוקן. אני גם לא יכול למחוק אותו כי ברגע שאני לוחץ עליו הוירוס מתחיל לפעול. נכנסתי דרך ה-SAFE MOD בשביל להיכנס למנהל המחשב ADMI...משהו כזה וגם שמה כשאני לוחץ על הקובץ המחשב קופץ ל-500 זיכרון בשימוש מה לעשות כי אני ממש לא יודע!! תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by idang,

צירפתי תמונה... מאיפה השגיאה הזאת מגיעה ? עשיתי סריקת וירוסים, AD-AWARE, SPYBOT ושום דבר חשוד לא נראה.. הכל היה תקין ! יש למישהו טיפ לתת לי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by dolev-r,

מחר מגיע המחשב החדש שמבוסס על מעבד AMD Athlon 64. איזה windows מומלץ להתקין ? האם יש צורך בxp 64 ? האם הוא עדיף?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by WarNet,

היי,האם אפשרי לעשות דבר כמו זה:-http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/sync-your-system-clock-with-internet-time-servers-in-ubuntu/ ב-Win7 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שמעו אני מתחרפן.. כשאני מכניס זיכרון נייד ולוחץ על פעמיים במחשב (שלי) מופיע לי החלק הזה של בחר תוכנית מתוך רשימה... וכשאני מכניס משהו שהוא MTP (נגנים) הוא לא נותן לי לצפות בתוכן שלהם (אפשר להכנס אין בחר תוכנית מרשימה...) כשזה זיכרון נייד אני עושה חיפוש ואז *.* והוא מוצא את התוכן של הזיכרון אבל העניין עם ההתקני MTP מחרפן... תודה...

• 8 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.