Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מהו הקובץ בWIN2000 שקובע את תצורת המערכת כמו msconfig בWIN XP תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר כאשר אני פותח את אחג ה FAVORITRES שהדפדפן יפתח בחלון על כל המסך. זה נפתח אכשיו בחלון קטן ומעצבן.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כרגע כל פעם שאני לוחץ על קישור להורדת סרט מהאינטרנט זה פותח לי ישר את המדיה פלייר ופותח את הסרט דרך המדיה פלייר.. איך אני יכול לעשות שכשאני לוחץ על הקישור ההורדה זה יוריד לי את הסרט ולא רק יפתח אותו??
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כל הפרסומות FLASH וכו' מהבהבים לי כל פעם שיש אותם נגיד אני נכנס לוואלה אז כמעא כל האתר מהבהב יש לי נגן FLASH מה אפשר לעשות זה מעצבן...
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני משחקים ומגדיר את הכפתור shift שיהיה פעולה כלשהי בכל מקרה זה תמיד יוצא לי מהמשחק באמצע שאני לוחץ על הכפתור 8 שניות רצוף או כמה פעמים רצוף, איך אני מפסיק את זה לתמיד שזה לא יהיה פעיל?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
פתאום בלי שום שינוי שעשיתי או פעולה כזאת או אחרת, כל הסידירומים נעלמו וכשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להסיר אותם ולהתקין מחדש זה לא עובד. רשום שהדרייבר פגום או לא נמצא אבל לי דרייבר לא לסידי ולא לצורב הווינדוס תמיד מזהה אותם אוטומטית למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כנראה שבטעות לחצתי על משהו ועכשיו מנהל המשימות שלי הוא בלי כל האפשרויות שהיו לי בהתחלה(סתכלו בתמונה ד"א איך הציור? ולא מצאתי דרך להחזיר את זה אולי משהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להיכנס לכונן שלי בווינדוס אך הוא אומר שצריך לאתחל אותו. הכונן פועל רק תחת דוס. אני רוצה להעביר את כל הקבצים מהכונן לכונן אחר ורק אז לפרמט אותו תחת ווינדוס. הבעיה היא שהשם של התיקיות שאני רוצה להעביר הם בעברית, ואי אפשר לקרוא לתיקיה או לגשת אליה, איך אפשר לראות את שמות התיקיות כמו שהן ולגשת אליהן? או שיש לכם פתרון יותר טוב? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק לפורום הזה אבל בכל זאת שבוע הבא אני צריך להגיש פרויקט בגרות באינטרנט עם ASP ג'אבה סקריפט וHTML בניתי מסד נתונים לאתר במעבדות מחשבים של ביתספר ושם הוא עובד מצוין עכשיו אני בבית אני מנסה להכנס לאתר.. כלומר הגדרתי בODBC את הקובץ אקסס ואת השם של הDSN הIIS פועל.. אני נכנס לLOCALHOST יש לי קובץ הרשמה אחרי שאני לוחץ שלח הוא אמור לשלוח את כל הפרטים לקובץ ASP שמכניס את הפרטים לטבלת אקסס עכשיו יש לי ארור ממש מוזר אני לא מבין מה הבעיה Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed /registration.asp, line 5 Error Type: אשמח לקבל עזרה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1 האם בעזרת תוכנת PartitionMagic אני יכול לפרמט את מחיצה C שהיא הBOOT 2 אם אני יפרמט את C הWINDOWS שנמצא במחיצה אחרת יעלה או לא 3 אייך מתקינים WINDOWS במחשב מפורמט לחלוטין (מדובר במחשב אחר)
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הייתי מתקין את SP1 (מדובר ב WINDOWS XP), ולאחרונה פירמטתי, ואני לא רוצה להתקין אותו ,מפני שהוא מכביד על המחשב שלי. עכשיו לשאלתי: הורדתי את כל עידכוני האבטחה (נשאר לי שם רק SP1), האם בכל זאת אני צריך להתקין את SP1 ? (מבחינת אבטחה), או שהעידכונים מספיקים ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למי שמנסה להריץ יישומים של MS-DOS תחת WinXP SP2 ומקבל הודעת שגיאה על Autoexec.nt. כמו שאני ניסיתי להריץ BorlandC או יישומים אחרים של MS-DOS לא הצלחתי בגלל אותה הודעת שגיאה ישנו פיתרון XP FIX "This installaton program will reinstall the missing or corrupt Windows XP system files command.com, autoexec.nt and config.nt. The absence or corruption of one or more of these files causes a "16 Bit Subsystem" error. We recommend that you download this file and save it to your desktop or to another location where you can find it. Double click on the file to run it once it's downloaded. If problem reoccurs in the future, simply re-run this program." נלקח מפה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: intel core 2 dou e8400 1333MH זיכרון: g. skill 2048x2 (4g לוח אם: abit ip 35 -e . בתקופה האחרונה 'vista 64' עשתה בעיות, ולכן חשבתי לחזור ל xp. אני מתלבט בין ה xp32 ל 64, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהם, ותפרטו את ההבדלים המהותיים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום! יש לי נייד של HP ורציתי לשחזר את המערכת להגדרות הראשוניות בעצם לבצע פירמוט של הוינדוס... הכנתי את הדיסקים דרך ה RECOVERY MANAGER עכשיו איך אני בעצם מבצע את ה recovery להגדרות יצרן??? תודה!
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות Reboot ואחרי זה תחבר אותי אוטומתית למשתמש מסויים ב Win. דגש חשוב על זה שכשמדליקים את המחשב, או סתם עושים Reboot רגיל, זה יבקש סיסמא בכניסה כרגיל. כמו בחלק מהדרייברים של Gigabyte שהוא מתקין הכל ועושה Reboot בעצמו, ונותן לך לשים משתמש וסיסמא וכו'.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה! כל קובץ אבל כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא שומר אותו כלל ולא משנה מהיכן או לאן יש לי ויסטה מכירים את הבעיה? וירוס? באג? אולי הגדרה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מוזרת אצלי במחשב של זלילת זיכרון, זיכרון הRAM שלי נמצא בצריכה גבוהה ביחס לדברים שפתוחים והזיכרון בהארד דיסק לאט לאט נעלם לו במחיצה של הויסטה. ההארד דיסק שלי מחולק ל2 מחיצות, אחת כללית בנפח של 416 ג'יגה והשניה שמכילה את הויסטה ושאר הדרייברים ומספר תוכנות בנפח של 48.8 ג'יגה. עכשיו, לאחרונה צריכת הראם נהייתה גבוה ולא יורדת כלל עד שאני מפעיל את המחשב מחדש, אפילו הגעתי למצב של צריכת ראם של 90% שבכלל לא שיחקתי עדיין. עכשיו הצריכה עומדת על 65% שזה בכלל לא הממוצע, לרוב אני צורך 40% ראם. לגבי ההארד דיסק, לפני כמה ימים ראיתי שנותרו לי בקושי 8 ג'יגה במחיצה של הויסטה מה שהפתיע אותי כי אני לא מוריד לשם כלום, אבל כלום. אז עשיתי כמה מחיקות ועכשיו יש במחי…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני עכברים לאותו מחשב כאשר כל עכבר יעבוד בפרופיל משתמש אחר. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לא בטוח שזה שייך לכאן.. בכל אופן קניתי חלקים חדשים למחשב [ מעבד לוח כרטיס מסך ] חיברתי הכל טוב ויפה אבל בחיבור ה USB הוא לא מזהה לי הוא מזהה ב BIOS ועד לבחית מערכת [ SAFE MOD או רגיל וכו'] ישר שהוא נכנס לעמוד הטעינה כל מה שמחובר בחיבורי ה USB מתכבים ב BIOS כל מה שקשור ל USB על ENABLED [לא בטוח ככה כותבים] נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל ה HD מהמחשב הקודם ולא התקנתי דרייברים כי אני לא יכול.. [ בעעית USB] מה לעשות? אני מתחרפן.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה זיכרון שזה מראה לי כזיכרון פיזי כללי תחת physical memory? לאחר מכן אני רוא שפנוי 567 מגה ןsystem cache 756mb חסר לי בערך עוד 700 מגה שאני לא מבין לאן זה נעלם? האם זה בעיה בזיכרון בוינדוס או בהבנה שלי מה מוצג ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מסך DELL2209 כ.מסך HD4770 דריברים מעודכנים. מהיום שהתקנתי את ווינדוס 7, הוא נמצא לי על 59HZ. גם אחרי שאני כביכול משנה את זה ל-60 זה עדיין 59. זה בא לידי ביטוי רק במשחקים, שהם לא מזהים את זה כ-60 באמת, ואז ה-V SYNC לדוגמא מבוטל. חיפשתי לזה מזמן פתרון ולא מצאתי. (חוץ מלהשתמש בתוכנה שמאלצת 60 - כמו REFRESH LOCK) זה "בעיה" שידועה מהיום הראשון שיש את ווינדוס 7. בזמנו מייקרוסופט התייחסה לעניין בכך שזה לא בעיה לדעתה, אז האם מלבד תוכנות מישהו מצא אולי פתרון אחר? אגב, אם אני באופן כללי משנה פעם ביום בעזרת תוכנה ל-60, האם באיזה שהוא אופן זה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למסך עקב כל השינויים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כיצד ניתן להעלים את ההרדיסק וכונן הדיסקים מתפריט הסרה בטוחה של התקנים?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. אני אחרי פירמוט והתקנה של וינדוס ויסטה. בדיוק אותה התקנה של ויסטה מהפעם הקודמת לפני הפירמוט. כאשר אני פותח את הקובץ התקנה של FIREFOX3 אני מקבל את ההודעה הזו : אני יודע שאני יכול להפעיל את זה בלחצן ימני ב RUN AS ADMNISTRATOR אבל למה זה ככה? היוזר שלי אמור להיות בעל הרשאה להכל לא? ככה זה היה לי בפעם הקודמת. אשמח לעזרה, תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה מכם חיכו לזה, http://www.winvistaclub.com/Ultimate_Windows_Tweaker.html תוכנה חדשה מאת winvistaclub היא מאפשרת לשנות כל מיני דברים שבעבר דרשו שינויים ברג'יסטרי. לא דורש התקנה ותומך בIE8. וכמובן, לא עולה כסף. בניגוד לTweakVI
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קוד מספר 80070005 זה כבר חודשיים אצלי ולא מצליח למצוא פתרון. :-\ אשמח עם תעזרו לי ותפתרו לי את הבעיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-