Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, בלפטופ שלי מותקן XPSP2 אני מחובר לדומיין, ולמרות שהמקלדת הדיפולטית היא US עדין שאני עושה ריסט, המחשב עולה עם HE למסך ה LOGIN יש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
יש לי לפטופ HP Pavilion dv1000 ישן בן איזה 7 שנים . עכשיו הוא אחרי פירמוט והתקנה בסיסית של אופיס ועוד כמה תוכנות לא גדולות במיוחד. מתוך המחיצה של של 50 גיגה (שעליה מותקנת מערכת ההפעלה) יש לי 40 פנוי. הרצתי סיסי קלינר וביצעתי איחוי מלא של הדיסק. ועדין המחשב עובד לאט. יתכן והמעבד כבר עבר כברת דרך אבל יש לי תחושה שכנראה יש לי הרבה יסומים שפועלים לי ברקע האחורי וגוזלים לי את זיכרון העבודה. המחשב בא עם 504 mb זיכרון ram כשאני נכנס לחלונית מנהל משימות אני רואה שיש שם תוכנות שאני מזהה שאני לא משתמש בהם כרגע או כאלה שאני לא משתמש בכלל ולא יודע איך הם הגיעו אלי. כמו איפוד למשל. שורה תחתונה השאלה שלי מה הגורם לאיטיות : 1) והאם זה כמו שאני חושד - ריבוי משימות שפועלות ברקע? 2) האם כד…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין מערכת הפעלה windows XP על מחשב חדש. בשלב הpartitions הופיעה לי מחיצה קיימת: <C: partition1 <FREEDOS>[FAT32] 81925MB <81524MB FREE בסך הכל יש לי 476938MB. יצרתי מחיצה חדשה: [<F: partition2 [New<Raw <395004MB <395004MB FREE הומלץ לי ע"י טכנאי החנות לבחור בpartition1 להתקנת המערכת וב NTFS file system (quick, אך במסך הבא ההתקנה אומרת שהקבצים הקיימים כבר על המיחצה (400MB) יעלמו. האם אני צריך ליצור מחיצה חדשה להתקנת המערכת? בתודה, XxehsomxX
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן, פנטיום 4 עם לוח אם Asus p4p800 deluxe. ב-BIOS קיימ אופציה של Power On by PS/2 Mouse שמכוונת ל-ENABLED כמו"כ מסודר בביוס שלחיצה על כפתור הכבוי של המחשב מעבירה אותו למצב SUSPEND. אם המחשב עושה POST, ואני לוחץ על הכפתור, אז המחשב נכבה, וניתן להדליקו ע"י הזזת העכבר. אבל, וכאן הבעיה, אם אני מכבה את המחשב דרך חלונות XP אני לא יכול להדליק אותו עם העכבר, רק ע"י לחיצה על הכפתור. גם כשניסיתי לכבות את ה-XP ע"י Stand-By או Hibernate זה לא עבד. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
לא ידעתי להסביר בדיוק מה אני מחפש אז אני מקווה שהכותרת מתאימה מחפש תוכנה שתעשה את הרקע של הקיצורי דרך בdesktop שקןף (פעם היה לי דבר כזה) כדי שהכתוב לא יסתיר את התמונה כמו שהלבן בתמונה מסתיר את תמונת הרקע [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כנראה שבטעות לחצתי על משהו ועכשיו מנהל המשימות שלי הוא בלי כל האפשרויות שהיו לי בהתחלה(סתכלו בתמונה ד"א איך הציור? ולא מצאתי דרך להחזיר את זה אולי משהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני פוחד שבגלל שכל פעם האי מייל מציג את עצמו בלי שבחרתי בכלל לפתוח אותו אני אוכל לקבל ווירוס תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום. לאחר פירמוט והתקנה מחדש של WINDOWS98 SE מדיסק מקורי מתקבלת הודעת שגיאה בשלב עליית ה WINDOWS : CAN NOT FIND A DEVICE FILE THAT MAY BE NEEDED TO RUN WINDOWS OR WINDOWS APPLICATIONS THE WINDOWS REGESTRY OR SYSTEM.INI REFFERS TO THIS DEVICE FILE BUT THE DEVICE FILE NO LONGER EXISTS IF YOU DELETED THIS FILE ON PURPOSE ,TRY UNINSTALLING THE ASSOCIATED APLICCATION USING ITS UNINSTALL OR SETUP PROGRAM IF YOU STILL WANT TO USE THE APPLICATION ASSOCIATED WITH THIS DEVICE FILE , TRY REINSTALL THAT APPLICATION REPLACE THE MISSING FILE VNETBIOS.VXD ההודעה הופיעה מיד לאחר ההתקנה של ה WINDOWS במחשב לא נעשה שימוש אחרי ההתקנה. כשאני מקיש ENTER המחשב עולה רגיל ולא נראה לי שיש בעיה. ש…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי שתי שאלות: 1. לפעמים שאני סוגר חלון של סייר ע"י לחיצה על כפתור ימני בשורת המשימות על חלון פתוח, ולוחץ לסגור, הוא רק משמיע צפצוף (שהוא לא יכול לסגור) ולא סוגר את החלון למרות שאני לא רואה שום סיבה לכך. לאחר מכן אני סוגר את החלון ע"י לחיצה על X. משהו נתקל בבעיה כזו? או משהו יודע מה לעשות בנידון? 2. לפעמים אחד המקשים לא נלחץ. כשאני רושם הרבה, או אחרי הרבה לחיצות אני פתאם מגלה שאות אחת חסרה, מקש מסויים לא פעל שלחצתי עליו. המקש הוא אקראי, כל פעם מקש אחר. (בשורה וחצי האחרונות זה קרה 3 פעמים ['נ', ורווח ו ENTER]). אני משתמש ב XP SP2, IE7. חשוב לציין שבגרסה של החלונות אני משתמש כבר כשנה, ועוד ב 2 מחשבים וזה לא קורה. זה קרה כמה שבועות אחרי שהתקנתי את האקספלורר 7…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא יכול להתקין שום תוכנה מופיע לי שגיאה ניסיתי את מה שמנהל הביא פה לעשות וגם זה לא עבד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340632.10 זה השגיאות שמופיעות לי http://up164.siz.co.il/up2/comdttxmi52m.png http://up164.siz.co.il/up2/kz0enntzunty.png
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נכנסתי להוספה והסרה שלי ב-windows xp וראתי שם משהו שלא התקנתי אף פעם אז רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מזה התוכנה תופסת40 מגה בערך ככה זה מראה לי וקוראים לה microsoft.net framework1.1 למה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צריך התקנה חדשה או שיש אפשרות לשדרוג?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ויסטה וזה מערכת דווקא נחמדה מאוד נתקלתי כבר בכמה דברים מוזרים ובעיתיים, אבל מה שבנתיים הכי מפריע לי זה שאני לא מצליח לראות את הטמפרטורה, או את הסמרט של הדיסק, למרות שהוא מופעל בביוס וזה לעומת האקס פי שכן יכלתי לראות. מישהו עוד נתקל בתופעה הנל?
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם למישהו מכם יש ניסיון בעריכת מסמכים בוורד בקינה מידה גדול יחסית? אני משתמש במחשב נייד וקשה לי מאוד להתקדם בפרויקטים שלי כיוון שכל שינוי שאני עושה בטקסט (מוסיף שורה/מוחק שורה) משפיעה על כל שאר המסמך שבתוכו יש גם תמונות ו"תיבות טקסט" כאשר התיבות טקסט משנות את המיקום שלהם לחלוטין כל פעם שמזיזים טיפה. בקיצור, יש עוד דרך חוץ מלפצל את המסמך לכמה קבצים? ואם כבר פיצלתי, אז יש דרך חוץ מ-copy paste?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני מריץ ויסטה 64 על הלפטופ שלי, אני צליח לראות MKV (HDDVD במדיה פלייר כמו שצריך אבל המדיה סנטר רושם לי CANNOT PLAY THE VIDEO הוא לא מוצא את המקודדים...מוזר... השאלה: האם המדיה סנטר מתייחס לוידאו כמו AVI וכאלו שהוא לא מזהה את ה-MKV? אם כן איך פותרים את הבעייה? האם זו בעייה של ויסאה 64?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושבת שלום לא ידעתי איפה לשים את השאלה הזו, כאן או במערכות הפעלה אבל לקחתי הימור בכל מקרה.....הלפ טופ החדש והמדהים שלי שאני מת עליו של LG E500-SPINE (מומלץ בחום)עובד כמו שצריך אבל ויסטה עושה לי את החיים נורא נורא קשים, ממש מאלצים אותי לפרמט ללינוקס או xp הנייד עם מעבד 2 GHZ ועם הרחבה ל2 גיגה זיכרון פיניתי את כל השטויות מהדסקטופ ושמתי עליו פיזית רק דברים בסיסיים כאשר כל המשחקים והתוכנות למיניהם יושבות בשקט על הארדיסק חיצוני נייד של WD PASSPORT 2.5 (גם מומלץ בחום) בכל מקרה.....עשיתי את כל זה למטרה נעלה אחת: שמרגע הלחיצה על POWER עד להופעת הדסקטופ יעבור מינימום זמן אבל כל מה שאני עושה לא מצליח לוקח המון זמן עד שהמחשב עולה מאז הלחיצה וזה מרתיח לי את הדם מעצבים xp לא…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צצה אצלי בעיה מתסכלת לפני כמה דקות: אחרי מסך טעינה ראשוני במערכת XP, מתקבלת הודעת צג "POWER SAVING ENABLED, MONITOR WILL SHUT DOWN IN A FEW SECONDS". נשמעת מוזיקת היציאה מחלונות, המסך כבה וככה זה נשאר ללא תגובה להזזת עכבר או לחיצת מקלדת. ניסיתי כל מיני אופציות בביוס וחלונות (במצב בטוח, שבו אני כרגע) אך ללא תועלת. בזמן שזה קרה, הייתי באמצע גלישה רגילה. מי שיכול לעזור, יבוא על הברכה. בתודה מראש, RM
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צריך להשאיר על DEFAULT או לשנות לHEBREW??? רק מי שמבין שיענה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי,האם אפשרי לעשות דבר כמו זה:-http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/sync-your-system-clock-with-internet-time-servers-in-ubuntu/ ב-Win7 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP SP1 בעברית עכשיו שאני מפעיל את העידכונים האוטומטיים אני לא מצליח להתקין את SP2 למה ככה? עד עכשיו היה מבוטל אצלי בגלל העידכון אוטומי רק עכשיו פתחתי אותו הכל התקין את כל העידכונים חוץ מ SP2 מה אני צריך לעשות בדיוק כדי להתקין טוב את ה SP2 ?
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב טושיבה סטלייט A200 קבלתי אותו עם ויסטה ביתי SP1 אני לא מרוצה ממהירות המערכת. אני מעוניין להחליף לXP, אך בשיחה עם הייבואן של טושיבה לארץ נאמר לי שישנה בעיה עם דרייברים. מהי המלצתכם?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב נייד עם וויסטה הום פרמיום. כל פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע CHKDSK... (בדיקת שגיאות בהארדיסק..) מה יש לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-