עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SweeT_EviL,

אתה יודעים כמו שעושים לכל תוכנה/משחק שמתקינים.. אני כבר כמה שנים איתו בלי פירמוט והוא מתחיל לעשות בעיות, אני לא מתכוון לפרמט ככה שעיניין אותי הקטע הזה.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  2. שלום לכולם וחג שמח , הכנסתי סיסמא לווינדוס , אבל משום מה כשאני מנסה לרשום אותה בהפעלת הווינדוס , אני מקבל שגיאה שהסיסמא שהכנסתי לא נכונה! אבל זה לא ממש הגיוני , כי כשמכניסים סיסמא ליוזר כלשהו אתה רושם אותה פעמיים כדי למנוע מצבים של טעויות , אני בטוח שאני לא טעיתי ברשימת הסיסמא אבל אני לא יודע למה הוא מקפיץ לי שגיאה שהסיסמא לא נכונה :-\ בכל אופן , אם יש דרך כלשהיא להיכנס לווינדוס בלי הסיסמא , אני אשמח אם תשתפו אותי ותראו לי מה צריך לעשות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  3. הכותרת עושה עוול לשאלה... יש לי מחשב נייד (Dell Studio XPS 13) שמחובר באופן קבוע אצלי בבית למקלדת\עכבר ומסך (LG W2220P חדש ) המחשב יושב "סגור" (המכסה סגור) על השולחן בצד. במצב הנ"ל ווינדוס מזהה רק את המסך החיצוני ואוטומטית שם רזולוציה מתאימה וכו'. לפעמים אני "פותח" את המכסה של המחשב - על מנת להוציא דיסק, לדבר בסקייפ (בשביל המיקרופון) וכו'. כאשר אני "פותח" את המחשב, המסך של הנייד נדלק, ווינדוס מזהה את שניהם ואוטומטית עושה Duplicate Display ומוריד את הרזולוציה לרמה נוראית על המסך החיצוני... אני מסוגל להיכנס להגדרות ולהגיד לו "Show desktop only on display 2" מה שפותר את הבעיה. הבעיה היא כמובן שברגע שאני "סוגר" את המחשב ווינדוס מזהה שוב מסך אחד ופעם הבאה שאני אפתח אותו…

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד של hp עם ווינדוס 10 מקורי שכחתי את הסיסמא יש דרך לאתחל את המערכת הפעלה מחדש זה מחשב שאין בו כונן סידי יש אופציה לעשות restore או משהו ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני צריך במחשב מסוים ליצור חסימה להתקנה של תוכנה, ומשחקים, יש דרך לעשות את זה דרך ווינדוס(WIN 7), אם כן איך? אם לא האם יש איזה כלי חינמי שמאפשר לבצע חסימה כזאת, כמובן תחת סיסמא.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  6. לא בדקתי מה היה הסירייאל של המחשב לפני הפירמוט. המדבקה על המחשב נמחקה. עכשיו זה מציק לי כל 2 דקות לבדוק שהשווינדוס חוקי.

7. אני רוצה שאקספלורר יראה לי אייקון של ".." (up one level) ברשימת הקבצים, כמו שזה נראה בfilezilla למשל (בתמונה). אני די בטוח שזה אפשרי, פשוט לא מצליח לחפש את זה בגוגל כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by pomba,

יש לי סריאל מקורי שקיבלתי אבל אין לי דיסק התקנה... יש מאיזשהו מקום להוריד Windows 7 Ultimate נקי בלי פריצות או שנגעו בוא? תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  9. Started by overload,

יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגום השאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. התקנה מסויימת על הדפדפן עובדת לי רק כשאני נכנסת כמנהל, וזה דיי מעצבן כי אנ צריכה להכנס כל פעם מחדש ככה... יש לי רק את המשתמש הנוכחי על הויסטה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. ^כותרת.למשל שאני לוחץ ריסטרט בטעות ורוצה לעצור את זה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. יש לי ססמא כל שהי בעלת 8 ספרות שאני שם אותה לפחות 10 פעמים כל יום אם לא יותר...(אתרים שונים של העבודה ...אימיילים ...בנק יש דרך לעשות שלדוגמא כפתור ה F12 שלא בשימוש אצלי אף פעם שכל פעם שאלחץ עליו זה ירשום את הססמא שלי ? (ה 8 ספרות) ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. השאלה בכותרת אולי לא ברורה. אז ככה: כתבתי המון ועשיתי קונטרול סי, וסגרתי את הקובץ, וכשאני עושה קונרול וי זה לא עושה כלום. אז חשבתי לי, האם יש באיפה שהוא את המידע שנעלם? חבל לי לכתוב הכל מהתחלה... איפה מוצאים את זה? היו שלום ו... MAY THE FORCE BE WITH YOU!!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by ex_,

כלומר את כל מה שאי פעם הותקן(תוכנות)על המחשב? דרך ווינדוס או עם תוכנה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by subarel,

ב CMD או משהו? מישהו מכיר משהו כזה?

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול לגרום למחשב במקום לשים לי את התמונת רקע של השולחן עבודה להריץ לי איזה קובץ EXE כך שכאילו במקום תמונה ברקע אני יראה את הממשק של התוכנה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  18. מבלי שיהיה דרך לגלות את זה?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  19. לאחר שהחיבור מוגדר, ב windows 10 צריך 4 הקלקות כדי להתחבר לאינטרנט (VPN). ב windows 8 היה אפשר להתחבר ב 2 הקלקות. אולי זה מפריע רק לי אבל יש דרך מהירה יותר להתחבר ? תודה רבה לעוזרים.

20. אני הולך לקבל מחשב שלי, ורציתי שתהיה אפשרות לראות את האדמיניסטרטור מצב רגיל. יש דרך לעשות את זה? ומה ההבדל בין אם אני עושה חשבון ומגדיר אותו כמנהל המערכת לאדמיניסטרטור?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by mic,

?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by h_yoav,

יש לי מעבד שתומך ב32 ביט יהיה הבדל בביצועים אם אני יתקין ויסטה 32 או 64?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  23. לפני שכולם קופצים עליי.... יש לי סיריאלים חוקיים ל-XP PRO, XP HOME, 2000..... אם יש פה איזו שהיא עברה אז קבלו את התנצלותי מראש ואנא מנהלים למחוק\לנעול. ניסיתי המון גירסאות של ווינדוס וכולם פשוט XXX כולל המקוריים.. חשבתי אנשים שניסו גרסאות ורוצים להמליץ לדוגמא: XP GOLD XP TINY Unattended Windows XP Service Pack 3 Build 2 ועוד רבים אחרים.... האם כדאי לי לסבול בשקט ולקוות ש-VISTA יהיה פתרון גם מבחינת יציבות וגם תמיכה טובה יותר ב-DUAL CORE ללא כל הפיקסים שדורשים נצח לפתרון יציבות ותמיכה בתוכנות ללא קריסה (אני לא מדבר על משחקים!) ? תודה ושוב מקווה שלא עברתי על חוק כל שהוא....

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.