עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הרכבתי היום מחשב חדש (לוח אפוקס 8RDA3+) יחד עם כונן SATA של WD 80GB, עכשיו הכל מחובר נכון והכונן מזוהה ע"י המחשב, אבל שאני מנסה להתקין עליו WINDOWS XP (הגירסא החדשה של הSERVICE PACK 2 - אם זה קשור), ההתקנה אומרת לי שהיא לא מזהה HD ויוצאת. פיספתי משהו בתהליך? באג ידוע? PLZ HELP!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by y_i_c,

היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by GENERAL,

יש לך מחשב pentium 4 cpu 2.00 GHz 512 Mb של RAM המחשב לעיתים לא זז לי ואני אף שוקל בקרוב להחליף מחשב בקרוב לאחר שיחתי עם חבר שלי נאמר לי כי אני אבדוק את ה PF שלי לעיתים רחוקות הוא מגיע ל185 לא יותר למרות שיש לי 512 זה קשור למהירות איך משפרים אותה? אני רוצה לשפר את מהירות המחשב כמה שאפשר אשמח לקבל המלצות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by yaniv26,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם התוכנה win xp manager האם היא האמת מסדרת את המחשב ??

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. סתכלו על סעיף 3...באתר "החמור העברי הראשון" רשום שם לא לבצע כי זה עושה בעיות עם תוכנת שיתוף BT שאני לא יודע אם זה ביטורנט או משהו אחר ...קיצקץ לעשות אותו או לא ? http://netmag.nana.co.il/Article/?ArticleID=83061

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

מה אני כותב לקובץ WINNIN.SIF (או איך שלא קוראים לו) כדי שיעשה פירמוט מלא אוטומטי מסוג NTFS ? ואם אני שם תוכנות כמו ICQ, SKYPE, COMPLETE REGISTRY CLEANER וכאלו בדיסק של הווינדוס ואני רוצה שהם יותקנו עם הווינדוס אוטומטית איך אני עושה את זה ? תודה, וסליחה על השאלות המרובות

7. Started by sabpa2,

להתקין SP 2? מומלץ להתקין או לא?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by idan1836,

יש לי בעיה במחשב! כל דבר שאני פותח אז המחשב אומר לי שהקובץ פגום ויש לפתוח את ה Check Disc.. מה אני אמור לעשות חוץ מלפרמט? האם מישהו נתקל בבעיות האלה ומה עשה? תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by The-Devil,

בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by e-d-a,

כשאני מדליק את המערכת ב95 אחוז מהפעמים היא נתקעת ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש ושוב עד שזה עובד ואפשר לעבוד עם המחשב. ובמקרים אחרים הwin קופא סתם ככה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש. המחשב שלי זה מה שבחתימה וזה קורה גם בלי oc הווינדוס שלי xp pro sp2. כל עצה מועילה תעזור תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. אני מנסה להמיר קובץ לEXCEL מחשבון הבנק שלי באתר מסויים ומקבל את ההודעה הבאה: Internet explorer cannot download [file name] from [site adress] the file couldn't be readen from the cache איזה CACHE? מה זה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

הסתכלתי בהיסטוריית עדכונים שלי וראיתי שם שWINDOWS XP SERVICE PACK 1 EXPRESS נכשל בהתקנה שלוש פעמים....אז עכשיו רציתי לנסות להתקין אותו שוב ושאני מסתכל בעדכונים שבמחשב שלי צריך מופיע שם רק SP2 ובהיסטוריית עדכונים שלי בכלל לא מופיע SP1 שהוא הותקן עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין SP1 והאם יש חשיבות לסדר....

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by generalA,

רציתי לדעת.. יש לי Laptop מאמריקה די חדש.. אני חייב לפרמט אותו .. האם ניתן לפרמט אותו כמו מחשב רגיל? לפנות לביוס ולהגדיר פנייה אוטומטית לתקליטורים ואז לשים את הדיסק של Windows לתת לו לפרמט את ההרד דיסק לפי FAT או NTSC כמו שמוגדר לו ואז להמשיך כרגיל או שיש הפתעות לפני?...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by דודי הסטלן,

שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!

17. Started by gigabot,

אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !

19. Started by gigabot,

שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום איך אני מוחק תמונות שיש לי ברקע שאם עושים קליק ימיני על המסך מאפינים שולחן עבודה יש לי שם תמונות ואני לא רוצה אותם איך אפשר לימחוק?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by miki_michal,

היי,חיפשתי בהרבה מקומות ונראה שמיקרוספט עצמם לא משוכנעים שזה אפשרי... אם מישהו התנסה בזה או הצליח או חושב שהוא יודע איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובות, יש ביוס שתומך בבוט מתוך usb , סידרתי כמובן את כל ההגדרות, פירמטתי את הדיסק או קי שלי עם תוכנה שמגיע איתו לעשות בוט ושום דבר לא עוזר לו, למעשה (לדעתי לפחות) אני לא רואה גישה של המחשב בכלל להתקן הוא כאילו מדלג עליו למרות שכל ההגדרות אומרות שיאתחל ממנו. במהלך החיפושים ניתקלתי במתכנת שיצר פרויקט חדש באמצעות כלים של לינוקס (image) וגם זה לא עובד , לאחר יצירת הדיסקט שלו ואיתחול שלו (בדיסקט) הוא פשוט מוציא הודעת שגיאה ולא ממשיך ...אולי מישהו ממכם יצליח טוב ממנ הנה הלינק. http://www.ncsu.edu/project/runt/ תודה רבה.

23. Started by Electric Boom,

הוא מעולה לאדמינים של סרברים יופי...האם הגרסה הרגילה שלו טובה גם למשתמש ביתי,משחקים חמור ואינטרנט(אני לא מתאים לזה אבל בכל זאת),על אף שאין הרבה דברים שתומכים בו כרגע...?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. כאשר יש איזה שגיאה במערכת המחשב מכבה את עצמו..ורושם את זה בקובץ לוג של המערכת היכן נמצא הקובץ לוג הזה בדיוק??? מי שלא הבין יכול לראות (לחצן ימני על המחשב שלי---PROPERTIES---ADVANCED-----STARTUP AND RECOVERY ) כמו שאפשר לראות יש שם אפשרות שהמחשב ירשום את התקלה בקובץ לוג של המערכת היכן הוא שאני יוכל לזהות את התקלה????

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by poltergeits,

היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים