Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה ליצור התקנת ווינדווס ישירות מהדיסק הקשיח. אני מתכוון בזה שאני אעתיק את קבצי התקנת הווינדווס (XP) להארדיסק ריק האם יש אפשרות לעשות אפשרות להתקנה משם? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ביצעתי שחזור לווינדוס ועכשיו הוא נתקע במצב הזה בשחזור הוא אומר שהוא לא מצליח ושאמי מפעיל מחדש אני מקבל את אותו מסך איך אפשר לבטל ולחזור לווינדוס חזרה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אחי נימצא בחול יש לו מחשב שמותקן הווינדוס ללא החבילה העברית כך שאיין ביכולתו ליכתוב בעברית ואין לו את הדיסק המקורי של הווינדוס יש אפשרות לעשות משהו בכדי שהוא יוכל לכתוב פשוט בשפות לא מופיע לו האפשרות בעברית? זה הווינדוס שיש לו windows xp professional version 2002 service pack 2 תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש(weepe), והתנקתי עליו windows xp בעברית, ואני פשוט מתחרפן, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אם ישנה אפשרות להחליף את השפה מעברית לאנגלית. מחיאות כפיים לעוזר, זה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחשב אחד "מוקשח" או ככה לפחות אני יודע שמכנים את זה בצבא , באונברסיטה או בחברות. שזה אומר שכל מה שמותקן על המחשב עד נקודה מסויימת שבה התקינו את ההקשחה נשאר, וכל שאר הדברים נמחקים\חוזרים לסידרם אחרי ריסטרט. וזה אומר גם התקנות תוכנות קבצים משחקים הכל הולך... חוץ ממה שאדמינסטרטור מתקין. האם זה אפשרי במחשב ביתי או שזה דורש חומרה מסויימת? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
מידי פעם קורה לי הבעייה הזאת שאני מקבל מסך כחול ורשום ur pc run into problem and need to restart בEVENT זה מה שרשום לי : The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי שלושה חשבונות דואל שהתקנתי באאוטלוק ואני מקבל את הדואל משלושת החשבונות. עד כאן הכל בסדר. השאלה שלי האם אני גם יכול לשלוח דואל משני החשבונות האחרים מהמחשב הזה? כדי לבאר: המחשב נמצא אצלי בבית ואני רוצה לשלוח דואל משני החשבונות שיש לי בעבודה ושאותם אני יכול לקרוא בבית, אני גם רוצה לשלוח דואל מהבית, כאילו נשלח מהעבודה. אשמח להסבר .
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב HP והוא נותן מסך כחול באמצע פעולה. העלתי קובץ MINIDUMP... HP לא הצליחו לפתור לי את הבעיה.... אתם התקווה. http://www.upf.co.il/file/578935286.html
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP SP1. כאשר אני לוחץ CTRL+ALT+DEL כדי להעלות את ה - TASK MENAGER אני מקבל אותו בלי חוצצים ואני יכול לראות רק את התוכניות שפועלות - מבלי שאני יכול לעבור בין החוצצים. צרפתי תמונה. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשתף תיקייה ספציפית ברשת הביתית שלי. יש לי במחשב המדובר WINDOWS VISTA ברשת יש לי מחשבים עם WINDOWS 7/VISTA/XP מעוניין לחסום את התיקייה עם אפשרות גישה בעזרת קוד. איך אני עושה זאת ? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנת 8 Partion Magic על מנת ולחלק את כונן D שלי ל2 חלקים. גודל הכונן הוא 160GB,יש לי את כונן C עם 20GB ואת כונן D לבד ששוקל 130GB ורציתי כאמור לחלק את D ל-2 חלקים שווים. השתמשתי בתוכנה כמו צריך,חילקתי כמו שצריך ועשיתי APPLY על מנת לבצע את השינוים. התכונה עבדה וחשבה כמה דקות ובסופו של דבר קיבלתי את ההודעה כי התוכנה אינה מגיבה ולאחר מכן ראיתי כי D נעלם ונשאר רק C.איתחלתי את המחשב והמצב נשאר אותו דבר. נכנסתי שוב ל-8 Partion Magic וראיתי כי רק כונן C קיים ואת גודל הכונן של D לא מנוצל ולא מצוי תחת אות כלשהי. עשיתי Create שהגודל הלא מנוצל יהיה תחת שוב D אבל כל המידע שהיה על D פשוט נמחק. ניסיתי לבצע שיחזור אך קיבלתי הודעה שכל השינוים שנעשו בD אינם הפיכים מאחר שהכונן לא…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז ככה עכשיו אני מתכתב מהשם משתמש של אחותי והיא מוגבלת (באותו מחשב) ואני מנהל ואיך עכשיו אני יכול לפרוץ את הסיסמא שלי נכנסתי גם דרך המצב בטוח אבל גם שם צריך תסיסמא אז מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את כל המקודדים שלי מהמחשב הישן לחדש איפה אני מוצא אותם? או שאני צריך להתקין מחדש את כל המקודדים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני משתמש ב windows vista home premium 64 bit אני מנסה לייצור יוזר חדש במערכת (standard user) עבור אחותי הקטנה, "Roni". ברגע שאני לוחץ Create account אני מקבל את השגיאה שמופיעה בצילום מסך. למישהו יש רעיון למה? כל התווים תקינים, בדקתי שאני באנגלית ולא בשפה אחרת ועדיין זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה DesktopX : www.desktopx.net התוכנה אמורה לשנות את המעטפת של המחשב (את העיצוב של הוינדוס) בכל מקרה הכל הלך טוב ולא ממש התלהבתי אז הסרתי וההתקנה ביקשה הפעלה מחדש, ביצעתי הפעלה מחדש ואז תיראו מה קרה , שאני מגדיל יישום אז זה מסתיר את סרגל הכלים של ההתחל כמו בתמונה הזו : אבל נגיד שלא מגדילים שום יישום זה בסדר גמור כמו בתמונה הזו : בבקשה עזרהה!!!!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LifeView FlyTV Prime 30 עד עתה עבד מצויין בWinXp, מאז שעברתי לWindows 7 יש לי בעיה אני מצליח לקבל ווידאו, אבל לא מצליח לקבל אודיו.. יש לציין שניסיתי ב2 תוכנות גם ChrisTV וגם בDScaler, ואותן ההגדרות מצליחות לעבור בXP אך ב7 לא.. אני לא חושב שהבעיה בדרייברים כי WINDOWS הצליח לאתר לי מיד את הכרטיס טלוויזיה והדגם המדוייק, חוץ מזה שנכנסתי לאתר להוריד דרייבר וקיבלתי תשובה שיש ברשותי את הדרייבר המעודכן.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? אולי התוכנות שהשתמשתי לא תומכות בWIN7?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי WINDOWS 7 בעברית מלאה ולאחר מכן הוספתי MUI באנגלית שזה נקרא שפת ממשק משתמש באנגלית ידוע לי שיש חבילת שפה מלאה שכאשר מתקינים אותה זה מחליף את השפה המקורית וזה כאילו התקנתי את המערכת באנגלית מלאה ובנוסף זה נותן לי אפשרות בהתקנה לבחור איזה שפה להתקין 1. מה ההבדל בין שתי חבילות השפה שיש לWINDOWS 7 המלאה והחלקית 2. איפה אני מוצא להורדה את החבילה המלאה 3. כייצד אני מתקין אותה לתוך הDVD של ההתקנה כך שאני יכל לבחור שפה כבר בהתקנה (אני רוצה ליצור DVD אחד לעברית ואנגלית) תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, על הראשון יש WIN7 ועל השני עד היום היה VISTA, בכל אחד מהמחשבים הייתי יכול לראות את ה-DESKTOP של השני באמצעות ה-REMOTE DESKTOP CONNECTION של WINDOWS. היום התקנתי WIN7 גם במחשב השני במקום הויסטה (לאחר פרמוט). באותו מחשב אני מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שגם קודם היה בו 7, אבל במחשב הראשון אני לא מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שהיום התקנתי בו 7. כמובן שאיפשרתי השתלטות מרחוק בהגדרות של WINDOWS. כשאני מנסה להשתלט עליו מהמחשב הראשון הוא מתחבר, רואים בהתחלה את המסך של המחשב השני וכתוב בו WELCOME, אז המסך הזה נתקע, ואחרי כמה שניות מתקבלת הודעת שגיאה שהזמן שהוקצב לתהליך נגמר. שיתוף קבצים עובד חלק, בכל אחד מהמחשבים יש גישה להארד-דיסק של המחשב השני. אגב, יש עוד …
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בדיון הרשמי כתוב שלא מומלץ אבל הדיון כבר ישן ואולי דברים השתנו. האם מאז הדיון מספר תוכנות גדול קיבל התאמה ל64BIT? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להוסיף מספר יוזרים לקבוצה מסויימת בAD עם פקודת PS. אז מה שעשיתי זה שאני שם בקובץ CSV רשימה של כל היוזרים שאני רוצה. מריץ פקודה שמכניסה את היוזרים לתוך משתנה חדש $user= Get-Content C:\users.csv אחר כך אני מריץ פקודה שמשייכת את היוזרים בתוך המשתנה הזה אל קבוצת הAD שאני רוצה Add-ADGroupMember -Identity GROUP -Members $user -ErrorAction SilentlyContinue מה שקורה זה שלפעמים חלק מהיוזרים כבר נמצאים בקבוצה הזאת אז הוא זורק שגיאה על זה ולא ממשיך. אם היוזר שכבר קיים בקבוצה נמצא במיקום הראשון בקובץ, הפקודה פשוט תעצר ולא תוסיף אף אחד. אז קראתי קצת וראיתי שאפשר לשים את הפרמטר הזה -ErrorAction SilentlyContinue כדי שיתעלם מהשגיאה וימשיך. אבל זה לא עובד. הפקודה …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם אני יכול להשתמש ב WINDOWS VISTA X86 על מעבד INTEL E6300 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-