עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Boomer,

אחרי שאני לוחץI Accept זה כותב Preparing for Download. הקו מסיים מאוד מהר ואז כותב Download Failed. ניסיתי לבטל את ה-FireWall, אבל זה לא עזר. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by izikd,

לפני מספר ימים צצה לי פתאום בעיה שכאשר אני לוחץ על Ctrl + C או אפילו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז Copy המידע פשוט לא מועתק לזכרון על הפעם הראשונה, ועליי לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה באמת מסתדר. אפילו כשאני עושה Copy Link Locatin זה לא מעתיק את הלינק לזכרון. החשדות שלי מופנות כלפי המוזילה כי כידוע אין לה גרסאות סופיות במיוחד ופה ושם יש בעיות, על חשד זה קצת בעייתי, כי גם ככה את רוב העבודה שלי אני עושה בגלשן. ונראה כי בתוכנות אחרות הכל בסדר, אך כשבעיה זאת רק הופיעה נראה היה שיש את הבעיה גם בתוכנת ה Macromedia Dreamweaver MX 2004. ניסיתי להחליף את גרסאת המוזילה, מ-1.7.3 ל-1.8a3, אך נראה כי גם שם יש את הבעיה, ואולי הבעיה היא בכלל לא בתוכנות, אלא משהו יותר עמוק בוינדוס. …

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by Wiz01,

יש לי XP PRO , SP2 ובכל פעם שהוינדוס עולה זה מביא לי מסך בצבע כחול שרושם : \systemroot\windows\system32\AutoChk.exe program not found - skipping AUTOCHECK אחרי שתי שניות המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה עם הוינדוס.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. למשל באתר שבו בודקים את הציוני אני רואה ג'יבריש, ניסיתי לשחזר את ברירת המחדל באפשרויות אינטרנט ולנסות קידודים שונים כולל Hebrew (windows), אין זה לא עוזר? מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by assaf990,

אני רוצה שתמיד ה-DVD יהיה האות \:e ותמיד הצורב יהיה האות F. כי הם משתנים לי כל פעם שאני מוסיף או מסיר הארד דיסק (משני).

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

תסלחו לי על השאלה הניובית אבל שכחתי... : עברית כגיבריש באאוטלוקאקספרס. התקנתי MUI. XP תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. יש לי את התונכהKASPERSKY והתוכנה מצאה לי ווירוס ב C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA2003 פעם שהייה לי את נורטון אנטי ווירוס 2003 לא הייה בעיה לימחוק ווירוסים איך אני מוחק עם התוכנה אזות? אז שהתוכנה מצאה לי ווירוס הייה רשום FILE : C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA0003 infected by virus: trojanddownloader.win32.keenval.e יש לי 4 אפשריות sreport only disinect rename object delete object ואפשר לסמן בווי את apply to all infected objects ויש לי עוד 4 אפשריות ok cancel stop help

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by עידן אברהם,

רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by עידן אברהם,

ברצוני רציתי לדעת אם תוכנה Windows xp sp2 זה יותר טוב מאשר מWindows xp.... מה אתם אומרים כך? אם Windows xp sp2 זה מעולה מה זה עוזר למחשב ? אשמח לשמוע את התשובתכם...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן יש כמה חשובנות בווינדוס במשחב שלי אבל הקטע אני 90% מהזמן מתחבר וזה מעצבן כל פעם לבחור בשלי ולבזבז 10 שניות מהחיים האם יש דרך לעשות שזה יכנס לחשבון כלשהו אוטומטית שמתחברים?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by Leo101,

אני רואה בפיירוול אנשים תמיד מנסים לפרוץ לי דרך פורט 445 מזל שיש לי פיירוול תותח עוצר את כולם חחח... ;D ;D אבל נמאס לי יש למשהו מושג איך אני סוגר אות הפורט הזה??

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by tzahi04,

התקנתי ווינדוס ללקוח והוא מתקשר עצבני ורוצה שאני אתקין לו מדיה פלייר בעברית לXP SP2 שלו. הבעיה שאין שום מדיה פלייר בעברית שתומך בSP2, מה לעשות ? חשבתי להתקין לו LINGOWARE (למי שלא מכיר, תוכנה ישראלית של תרגומים) הבעיה שהיא מתקינה יחד איתה איזה 3 תוכניות ריגול מעצבנות. בבקשה עזרו לי, מאוד חשוב לי שהלקוח יהיה מרוצה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by ras81,

יש לי יותר מידי תוכנות תחת הSTART ואני מעוניין לסדרם כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by coorva,

יש לי xp pro ומותקן אצלי norton 2003 אנטי וירוס. כיוון שהתוכנה התחילה לעשות בעיות ניסיתי להסירה מהוספה\הסרה אך איני מצליח. היכן שקיימת אפשרות בדרך כלל ל- change\remove יש רק את האופציה change שאינה מסירה את התוכנה. כיצד אני יכול להסיר אותה במלואה ללא שאריות?[ תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. יש לי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין את הווינדוס עכשיו אני לא יודע אם הוא כבר יצא מלא או רק בטא וגם שמעתי שאין בישבילו תוכנות אז תגידו לי בבקשה !! אם המלא יצא ואם שווה להוריד אותו ביכלל אם כן אז למה??

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה שכל פעם שאני לוחץ על Caps Lock זה יהיה גם רווח זאת אומרת שהמנורה של הקפס לוק דולקת זה כאילו אני לוחץ על רווח אני לא יודע איך ומישהו אמר לי משהו שקשור לסקריפט אבל אני לא מבין בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Ok, i got into the msconfig and i saw the "UpReg.exe", what is this service? by the title it has connection to the registry, but the question is if it so important or can i take the V off? Thanks!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by omerha,

התחילה לי תקלה מעצבנת יש לי תיקיית שיתוף קבצים שאליה יורדים כל הקבצים וברגע שהם יורדים כאני מסמן אליהם אני מקבל EROR של ה EXPLORER כשלמעשה אין שום תקלה אני מריף את הסרטים והכל עובד תקין . רק שאני מסמן אליהם ה EXPLORER נסגר . אשמח לקבל פתרון . ובכל אופן שנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  22. היי לכולם , יש לי nod32 אנטיוירוס ווהוא רושם לי על שני קבצים בלתי נראים שנמצאים בC שהם "חסומים" או file blocked .error opening השמות של הקבצים הם : hiberfil.sys ן pagefile.sys הקובץ הראשון שוקל 261 מגה והשני 393 מגה. יכולתי לראות את הקבצים האלה רק אחרי ששיניתי את ההגדרות בווינדוס שיכולו לראות קבצים בלתי נראים של המערכת או משהו כזה. בכל מקרה לחבר שלי זה לא עושה את הבעיה הזאת ויש לו את אותו אנטיוירוס ואת אותה מערכת הפעלה + SP2. זה נראה לי ממש חשוד , מה אתם אומרים ,? חשבתי למחוק תקבצים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

I made a format yesterday, and i want to install SP2, can someone give me a direct link to the download ? BTW, it requires SP1? And what is the good way to install SP2, by the Windows Update or downloading and a manual installation? Thanks!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by Dan4,

ברור שאבטחה ומה עם כל הדריוורים,מתקינים אותם בזמן ההתקנה של חלונות?או שאחרי?(נגיד שזה מחשב חדש לגמריי שרק עכשיו הרכבתי אותו)

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  25. אני הולך ל-TOOLS --> INTERNET OPTIONS ואז ל-היסטוריה ושאני בא למחוק זה רושם לי: THIS OPERATION HAS BEED CANCELD DUE RESTRACTION SYSTEM. עשיתי בדיקה של וירוס אבל אין לי כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים