עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by MATTAN,

היי מה המצב יש לי בעיה . כל פעם שאני מוריד תוכנה או משחק כל שהוא דרך האקספלורר או דרך הפייר פוקס אז התוכנה או המשחק יורדים אבל אי אפשר להפעיל אותם כל פעם הוא רושם שיש בעיה אחרת . עם הקובץ מקובץ אז מתי שאני בא לפתוח אותו הוא רושם שיש בעיה עם הכיווץ והקובץ דפוק ,או שאם הוא יורד בתור exe אז הוא רושם שאי אפשר להפעיל אותו בגלל בעיה בקובץ עצמו ובדקתי את הבעיה עם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות בכדי לפתור בעיה זאת . איך אני אוכל לפתור מצב זה??? :'( :'( תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by aquas,

היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לפני דקות אחדות קפץ החשמל בבית, תנור האפיה קיצר והפחת קפץ. ניתקנו את התנור אפייה, החזרנו את החשמל הפעלתי את המחשב והוא לא עולה, אחרי הבוט הוא רושם NTLDR IS MISSING והוא אומר ללחוץ כל מקש להמשך, ואז הוא ממשיך לרשום את ההודעה זאת. מה אפשר לעשות לפני שאני הולך לעשות התקנה של הXP עם אפשרות תיקון.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  5. שלום רב לכולם יש לי שלושה הרדיסקים של 1T כל אחד ואני מנסה לעשות RAID 0 אני בונה RAID דרך הביוס והביוס מזה את כל השלושה ונותן לי נפח של 2748 זאת אומר 2T ו748GB אבל כאשר אני מגיע להתקין את הוינדוס הוא לא מאפשר לי RAID0 של יותר מ 2T אם יש למשיהוא הסבר אני ישמח לשמוע כיצד ניתן לפתור את הבעיה אני מנסה להתקין וינדוס 7 פרופשנאל 64 ביט

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  6. לאחר פרמוט הוינדוס,שמות המחיצות שונו. כונן C הפך לG. וכו'. איך אני משנה את שמותם? תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by idofr,

הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by ^HocK^,

כל פעם שאני נכנס לאקספלורר אני יכול לגלוש איזה 10 דקות ופתאום הוא נסגר לי לבד!!! מה הבעיה?? תודה, יאן

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשחזר הרשאות על תקיות מסויימות בשרת קבצים? הכוונה היא להרשאות NTFS. שיניתי בטעות הרשאות בהרבה תיקיות ואני חייב להחזיר אותם אחורה. יש עליהם VSS אבל אני לא רוצה לאבד את המידע על הקבצים עצמם. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. חבריה כותרת יש לי על כונן USB מערכת הפעלה 8.1 ואני רוצה להתקין על אותו כונן USB גם את אופיס הכונן כבר Bootable כמו כן מאחר שהמחשב חדש גם את דיסק לוח האם ? אין לי כונן דיוידי תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם תהיתי אם אפשר לבטל את הפיצ'ר של החלונות הקופצים , כל פעם שיש משהו (כמו שאלה שהוינדוז שואל או כל דבר אחר שהתוכנה מקפיצה את עצמה בשבילו) ובמקום זה שהחלונות פשוט יהבהבו בסרגל למטה תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by benbaler,

אני רוצה לדעת איך מתקינים על HD אחד ואיך אני בוחר באיזו מערכת אני רוצה להעלות את המחשב. מדובר בWIN XP PRO 32 ו- WIN VISTA ULTIMATE X64. ואיך עושים את זה על HD אחד ואיך על שניים?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. מזה אוףף זה התחיל להופיע לי הרבה איך אני מסדר את זה ... http://www.siz.co.il/my.php?i=yfjmwhtmgeix.jpg איך אני מסדר תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by leda,

שאלה האם הפירמוט בעת התקנת windows 7 רק על דיסק C או על כל הדיסקים הלוגיים? יש לי xp עם הרבה דברים על דיסק D, האם הם יישמרו?

17. מהמעט ששיחקתי עם EFS, נראה שההצפנה מונעת גישה לתוכן של הקבצים, אבל לא מונעת ממשתמשים אחרים לפתוח את התיקיה ולראות את שמות הקבצים עצמם ותת-התיקיות שבה. שינוי הרשאות על התיקיה יכול למנוע גישה אליה, אבל הוא לא פתרון בטוח כי כל משתמש עם הרשאות אדמיניסטרטור יכול לשנות את הרשאות התיקיה. האם EFS יכול לעזור במקרה כזה? אם לא, האם יש חלופות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by EyEOnE,

אהלן, מיציתי את עצמי עם ה-7, לא מצליח להתחבר למע' הפעלה הזאת. לקחתי מחבר דיסק שעובד ונוסה כבר בעבר. משום מה בעת נסיונות ההתקנה קופץ לי חלון כחול ולא נותן לי להתקין את הוינדוס. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by חובב,

ברשותי מחשב עם מפרט(דברים רלוונטים ): מעבד E6300 זיכרון 2 גיגה DDR2 וכרטיס מסך GEFORCE 8800 GTS . מחשב זה משמש כמחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בעיקר, וכרגע מותקנת בו מערכת WIN7. האם שווה להחליף לווינדוס 8 ?...האם הוא יותר קל ועובד מהר מהר יותר? (כעיקרון אני משתמש בXBMC)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני ניסיתי לעדכן את הווינדוס שלי והוא כתב לי שגיאה 80244019 וגם כל פעם שאני מנסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט נהיה לי שגיאה בדפדפן !!

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  21. אהלן לכולם, אני אמור לקבל עוד יום-יומיים בדואר, דיסק התקנה של WIN7 ישירות ממיקרוסופט - כחלק משדרוג מערכת הפעלה של מחשב נייד (טושיבה) שרכשתי עבור מישהי כמה ימים לפני שה- 7 הושקה. אותה בחורה לא זקוקה ל- 7 (היא מסתדרת עם ויסטה) ולכן חשבתי לקחת לעצמי את העותק החוקי והמקורי הזה שאמור להגיע. השאלה שלי היא האם לא יהיו לי בעיות בהתקנה של הגרסא הזו, מכיוון שהיא לא מיועדת למחשב שלי (שהורכב לבד). ושאלה נוספת: אותה גרסא של 7 היא גרסא באנגלית. ישנה אפשרות לשינוי שפה לעברית בדרך כלשהי? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. שלום, בטבלה ב mwsql יש טור המכיל ערכים בעברית. את השורות לטבלה אני מסיף דרך הממשק הטקסטואלי של ווינדוז 10 (command prompt->run as administrator) ואת הערך בעברית אני מקליד בלחיצה על alt shift לקבלת עברית. המילים יוצאות לי בסדר אותיות הפוך. אם ברצוני להקליד "שלום", הערך שיוקלד יהיה: "םולש". את המילה "שלום" לא קשה להקליד בסדר הפוך אך כשמדובר במאמר בן מאות מילים זה בלתי אפשרי. איך הופכים סדר אותיות בעברית? תודה

23. שלום, יש לי 2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים, אני לא מוצא איך להגדיר בויסטה שהרמקולים האחוריים ישכפלו את הסאונד של הקדמיים? (ישמיעו בדיוק כמוהם) . (שליטה על הסאונד באמצעות הויסטה או באמצעות realtek hd audio manager) אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  24. היי, יש לי כאן מחשב נייד מיושן ביותר שמריץ Windows XP ושתי המחיצות שלו מפורמטות לFAT32, אני צריך לשנות את המחיצות לNTFS, עכשיו יש את הפקודה הזאת CONVERT [D]: /FS:NTFS שממירה מחיצה לNTFS מבלי לפרמט, לפני שאני עושה נזק שיחייב אותי לפרמט את המחיצה, אפשרי להריץ את הפקודה על המחיצה © שעליה מותקן Windows XP, או שבירור יהיו בעיות למ.ה. לעבור לNTFS בלי התקנה מחדש? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  25. שלום שוב, היום נתקלתי ב2 בעיות מעצבנות שלא מצאתי פתרונות אליהן (SP1 לא יעזור כי אי אפשר להתקין את זה אצלי בגלל בעיה בהתקנה) אז הנה הבעיה הראשונה: כאשר אני נכנס למסנג'ר אז כעבור 5 שניות אני מקבל הודעה כזאת (וביטלתי את הפיירוול ואת האנטיווירוס) בעיה 2: כאשר אני מנסה להתקין משהו דרך MSI מופיע לי תמיד הודעה שחסר לי קובץ כלשהו כמו זה: מחכה לתשובות..

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.