עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avivlyaviv,

הקנתי ויסטה אחרי יומים התקנתי XP (במחיצה אחרת) אבל עכשיו אני לא יכל לחזור לVISTA! אני יודע שיש את המסך הזה שהמחשדב עולה ואז אתה בוחר לאיזה WIN להכנס... אבל אי אפשר מXP לVISTA כי הם נמצאים בסך אחר... למישהו יש פיתרון? נראה לי שיש לי פתרון.: קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>ערוך עכשיו זה מסומן לי שאני יכל לבחור במערכות נוספות וכו' אבל שוב זה לא עובד מהסיבה שרשמתי למעלה.... מה שכן חשבתי אולי אני יכניס בשורה של הWINDOWSים את הVISTA ואז הוא כן יתן לי..... מה אתם אומרים? יעשה בעיות/יעבוד? ואם אתה חושבים שיעבוד מישהו פה יכל ללת לי את ה"כתובת" של VISTA? (אתם צריך לעשות אתזה קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by navk2,

מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by מישהו,

והאם זה שווה את הפרש המחירים בקנייה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום התקנתי חלונות ויסטה לפני כמה ימים במקום חלונות XP. (ה-XP מחקתי) עכשיו החלטתי להחזיר את XP במחיצה נפרדת וכך עשיתי התקנתי אותו במחיצה שביצעתי עם Partitionmagic8 ופתאום אני לא רואה את חלונות ויסטה וXP ישר קופץ ... יש לציין שהתקנתי את XP במחיצה נפרדת והמחיצה של ויסטה עדין קיימת עם כל תוכנה. מישהו יודע איך אני יכול ליצור שיהיה לי הודעה שאני יבחר באיזה וינדאוס לבחור לפני שהוא עולה ? תודה !

5. Started by ex_,

כלומר את כל מה שאי פעם הותקן(תוכנות)על המחשב? דרך ווינדוס או עם תוכנה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by redead,

הניסיונות שלי להתקין נרו על ויסטה לא מצליחים.. הוא דורש ממני לפני ההתקנה של נרו להתקין DIRECTX 9C בעוד שאני יודע שעם הווינדואס יש לי DIRECTX10 לכן אני טיפלה מסרב לענות לבקשות שלו.. עוד מישהו נתקל בזה?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול תודה רבה לעוזרים !

8. Started by EAD,

במאמר של http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35805 מתואר שNFORCE 2 לא יתמוך בחלונות VISTA באסה אז לא תהיה ברירה וכל מי שאיתנו מחזיק מחשב AMD עם לוח אם קצת "מיושן" יאלץ להחליף כנראה לפחות לוח אם (וכנראה שאם כבר אז גם זכרון להרחיב ומעבד) כדי להיות מסוגל להריץ את חלונות VISTA

9. Started by PayneBack3251,

שלום רב... אני משתמש חדש ב Vista ויש לי בצד את ה Side Bar ויש לי שם תיבה עם ה Rss Feed הבעיה היא שהיא אף פעם לא מתעדכנת בשביל לעדכן אני צריך להכנס ל Feed מה ה Explorer ואז לעדכן ידנית... \: תודה מראש על העזרה ! עריכה: שאלה נוספת בווינדווס החדש איך אני עושה שכל התקיות במחשב יראו בצורה מסויימת...כי כל פעם אני צריך להחיל את ההגדרות תצוגה על תקייה אחרת לדוגמה אני רוצה שבכל התקיות במחשב אני יראה אייקונים גדולים במקום רשימה... תודה מראש לעוזרים.

10. שלום אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים. הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000 ניצול משאבי מערכת ועוד יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???

11. Started by bennnn,

שלום התקנתי הרגע ווינדוס אקס פי מחד בעקבות בעייה שהייתה לי עכשיו הווינדוס אקס פי החדש הותקן לכונן d והיה לי ווינדוס אקס פי אחר בכונן c שהתקנתי לפניי כמה ימים עכשיו פירמטתי את כונן d לגמרי ועדיין בהתתחלה שאני מדליק תמחשב הוא כאילו נותן לי לבחור בין 2 ווינדוס אקס פי שאלתי היא איך אני מוחק את התפריט של הווינדוס אקס פי שהיה בכונן d? כי הרי פירמטתי לגמריי את הכונןן תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by EAD,

יש לא מעט גרסאות חלונות VISTA שיצאו בקרוב אז קודם כול יש גרסאות 64 ביט ויש 32 ביט ואח"כ יש את גרסת הULTIMATE business home וכו' איזה תשימו ולמה?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ^Z^,

Hi all I installed win xp pro again, checked all heb boxes but there is still no hebrew... i CAN read hebrew, just not write in it. thanks, Zzzz

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by First Squad,

Temporary internet files בויסטה? אני פשוט לא יכול למצוא את הקבצים שנגן הפלש מוריד למחשב.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by finish,

יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64

17. Started by gta_man,

שלום!יש לי כמה שאלות בנוגע לויסטה...הנה: 1.מה ההבדל בין ויסטה 32 ביט(אם יש כזה,ונדמה לי שיש,אם לא תקנו אותי)ל64 ביט?וגם שמעתי שלא כל התוכנות עולות על 64 ביט אז למישהו יש רשימת תוכנות שעובדות?וגם כמובן מה עדיף,32 ביט או 64 ביט? 2.יהיו לי בעייה עם הדרייברים של כרטיס המסך שלי בויסטה?כי הבנתי שלא הכל עובד... 3.משחקים יעבדו לי כמו שצריך על ויסטה(כמו ניד פור ספיד קארבון וכו')? 4.המערכת שלי תריץ את ויסטה כמו שצריך(תראו את מפרט המערכת שלי בצד)? 5.יש כבר גרסה עברית לויסטה?ואם לא אז מתי תהיה? תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by First Squad,

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by esaly,

חבר'ה.. יש לי בעיה בהתקנה - אולי מישהו נתקל בה.. כשאני מנסה להתקין מBOOT מופיע לי המסך פתיחה ואז המחשב נתקע.... כשאני מנסה לשדרג הוא מגיע ל50 אחוז ההעתקה ואז אומר שחסרים לו קבצים.. אותו הדבר בניסיון להתקין התקנה חדשה.. ניסיתי להתקין את הULTIMATE ואת הHOME PREMIUM.. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by EAD,

הביקורת פה http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35821 כפי שנראה המחבר של הביקורת די מרוצה מן החלונות החדש בכול מקרה מאמר קצר, ממליץ לכם לעיין בו :

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. הורדתי את הISO של RC1(מהאתר של מיקרוסופט, לא ווארז), ולפני שאני יתקין, כדאי להתקין? היא מלאה בבאגים?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by hitman47,

עשיתי Repair לווינדוס שלי בגלל שהיו כמה בעיות עם הזיהוי כרטיס מסך ועוד כמה הבעיות נפתרו לאחר ה Repair עכשיו ה Wga חזר בדיסק של הווינדוס יש את הדבר הזה שמבטל הפעלתי אותו וזה מה שהוא כותב לי : http://img205.imageshack.us/img205/ עזרה בבקשה זה ממש מאט ומציק ..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי עוד מחשב והוא די מעפן פנטיום 3 550MHz זיכרון 160 SDRAM 13.2 ג'יגה כרטיס מסך ממש מעפן TNT2 32MB אקס פי לא יילך לי פה כמו שצריך זה בטוח... 2000 יש עליו ואני לא מרוצה כל כך ממנו והוא ממש לא נוח... יש לכם מה להציע? (מערכות הפעלה של מייקרוסופט)

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by N N C,

מישהו הביא לי מחשב עם ווינדוס (חוקי) שננעל משום שלא הופעל, מישהו יודע איך ניתן להפעיל אותו מבלי להתקין מחדש ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. ההתקנה של הויסטה לא רואה את ה250 ג'יגה SATA יש איזה שהם דרייברים שצריך להתקין כמו בXP?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים