עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Aviv C,

איך אפשר לבטל את האקטיבציה של ה- Windows? סתם לידע כללי.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by fast123,

אני משתמש בווינדוס XP PRO. הבעיה מופיעה הן כאשר אני נכנס ללוח הבקרה ומנסה ללחוץ על כל אחד מהאייקונים, וכן כאשר אני נמצא בלוח העבודה, ומנסה לפתוח את המאפיינים. לשון הודעת השגיאה הינו: אין אפשרות למצוא את הקובץ .c:\windows\rundll32.exe'(או אחד ממרכיביו).ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הספריות הדרושות זמינות. ניסיתי בדרכים שונות לאתר את הקובץ, ולהסיר אותו בכל מיני דרכים הידועות לי, אך ללא הצלחה. אם אני מבין נכון חטפתי וירוס שגרם לקריסת מערכת ההפעלה שלי, השאלה שלי האם אפשר להציל אותה ולא לפרמט ולהתקין מחדש. בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  3. אהלן, אני צריך עזרה בהפעלת זיהוי קולי בוינדוס ויסטה בעברית. קניתי נייד ולצערי הויסטה בעברית שאני בא להגדיר את הזיהוי הקולי הוא אומר לי אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית. איך ניתן להתגבר על הבעיה ?

4. Started by Gil28,

כל כמה פעולות שקשורות לסייר וינדווס הexplorer נסגר והוינדווס מפעיל אותו מחדש... פירוט: שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: explorer.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16549 חותמת הזמן של היישום: 46d230c5 שם מודול התקלה: StackHash_3284 גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549bdc9 קוד החריגה: c0000374 היסט החריגה: 000af1c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 3284 מידע נוסף 2: ac4807bfc0071468be9411181549f7d9 מידע נוסף 3: 4031 מידע נוסף 4: a9ecb89baba6f9ad702241251d592f13

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  5. במזל טוב קניתי כונן קשיח מקסטור 250 ג'יגה SATA- במחיר שהיה שווה יש לי עוד 2 כוננים קשיחים 80 גיגה ווסטרם דיגיטל ATA 66 - מחולק לשניים ( 35 גיגה סיסטם ו-45 גיגה של משחקים לבן שלי) - ATA 66-FAT32 בן שנתיים 40 גיגה סיגייט בן 3 שנים משמש כגיבוי לקבצים ( לא למערכת הפעלה) והורדות מהאינטרנט- NTFS- ATA33 ברשותי לוח גיגהביט 8SQ800ULTRA שתומך ב-SATA במערכת המחשב משתמשים אני ובני. השימוש העקרי של עבודה מול האינטרנט והורדות מהאינטרנט השימוש של הבן (21) משחקים, סלולרי והורדות מהאינטרנט מערכת ההפעלה עובדת כרגע מהכונן הישן FAT32 ובעתיד יהפוך אותו NTFS אני מתכנן את 250 גיגה לחלק ל- 3: 30 גיגה למערכת ההפעלה חדשה ועוד, לי עוד 102 גיגה וגם לבן שלי 102 גיגה אני יעשה לו הפעלה במחשב …

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. אז ככה... המחשב הוא חדש.. נקנה מערוץ הקניות ( לא אני המלצתי כן..) לא יודע בדיוק את המפרט, אני חושב CELERON 2000 ו 256 DDR זיכרון. המחשב הגיע ריק, התקנתי בו WINDOWS XP עם SP2 .. הגיע הטכנאי של HOT התקין לו אינטרנט ואז שמתי לו קספרסקי עדכנתי כל מה שצריך... אבל הוא טוען שהמחשב איטי.. וזה לא הגיוני, הרי גם אם זה CELERON זה לא אמור להיות איטי.. ובאמת שהלכתי ראיתי שה ICQ נתקע קצת (גירסה 4) ובמחשב הישן שלו PENTIUM 3 עבד לו יותר מהר.. מה יכול לגרום לאיטיות? יכול להיות שכבר נכנסו וירוסים למחשב בגלל שהוא היה מחובר לאינטרנט בלי אנטיוירוס? לא נראה לי הגיוני.... כי כבר מותקן SP2 אז מה הסיכוי שנכנס כבר וירוס ? אני הולך אל החבר שוב מחר כדי לבדוק.. יש לכם אולי הצעות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  7. Started by dekel_as,

אני רוצה לפתוח USER ב2003 אבל הוא אומר לי שלא ניתן בגלל מגבלת הסיסמה מה אני צריך לשנות כדי ליצור USER הסיסמה שנתתי היא :Q1W2E3

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל

9. Started by The Dark Lord,

שלום. ובכן, החלטתי להתחיל בניקוי מאסיבי של המחשב: עשיית טוויקינג לשיפור ביצועים, ניקוי קבצים, ועוד. עכשיו, כאשר אני מנסה להסיר תוכנות ישנות שהורדתי ידנית (מחוסר ניסיון) לפני שנה וחצי כגון Kazaa, התוכנה אמנם לא מזוהה בתפריט הסרת התוכניות, אך כן מזוהה בתפריטים שונים כגון msconfig. ניסיתי למחוק את הקבצים הנותרים ברג'יסטרי, ועוד, אך התוכנות הללו פשוט לא יורדות מהתפריטים. יש פתרון? עריכה: שכחתי להוסיף שישנן תוכנות שלא שוקלות במחשב, וכן מופיעות בתפריטים השונים. כמובן שעקב כך שבילדותי חשבתי שמסירים תוכנות ע" מחיקת קבצים ידנית, התוכנות הללו לא מוצאות את קבצי המחיקה. שורה תחתונה: האם יש דרך להעיף אותן מהמחשב שלי? את ה"שאריות" מהתוכנות?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  10. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב-הוא מדליק את המחשב ולאחר מסך ה welcome הרקע של שולחן העבודה עולה אך האייקונים ושורת המשימות לא עולה= אי אפשר לעשות כלום אחרי ctrl+alt+del עולה משום מה רק החלון של הCPU usage בלי אפשרות לעשות בו כלום ניסיתי לעלות בSAFE MODE אבל גם שם קורה אותו דבר... תכל'ס אי אפשר לעשות כלום הוא משתגע ומשגע אותי יש משהו לעשות? אולי איזה דרך להעלות את האפליקציה של SYSTEM RESTORE? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. Started by ORrrr,

שלומות, אתמול התקנתי ווינדוז אקס פי, ומאז אני לא מצליח להתקין לו service pack.. כשהוא מגיע לשלב של performing inventory, אחרי דקה הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: סגרתי את הכל לא נשאר כלום פתוח רק האקספלורר שאותו אי אפשר לסגור כי זה דרך windows update, והוויזרד של ההתקנה של הסרביס פק.. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by devek,

התקנתי היום וינדוס 2000 ויש לי שתי בעיות מעצבנות! הראשונה היא שכל השמות באיי סי שלי שאמורים להיות בעברית מופיעים כסימני שאלה |: והשנייה היא שאני מצלם תמונה ובא לשמור אותה אין לי פורמט JPG ): מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by Vortex,

שלום, הייתי רוצה שבתיקיית התמונות שלי יהיה לי כמו בווינדוס אקספי, שלא צריך להיכנס לתמונה כדי לראות אותה. שתהיה תמונה מוקטנת באייקון של הקובץ. זה אפשרי בווינדוס 98? אני לא אוהב את ה View as webpage. תודה.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by darkman,

טוב זה התחיל ככה לפני יומים הורדתי תעידכונים החדשים שיצאו אמרו שזה שיטה חדשה בלה בלה בלה.... בקיצור היום הייתה הפסקת חשמל ובגלל זה המחשב שלי נסגר פעם ראשונה מאז שעידכנתי אז פתחתי תמחשב אחרי שה "חלונות" עולים זה ישר עושה ריסטרס ניסיתי כמה פעמים עשה אותו דבר סגרתי תמחשב אחרי זה פתחתי אותו פתאום הכל עולה כמו שצריך אבל אני מנסה לפתוח את "המחשב שלי" לא עולה נתקע המחשב נכנסתי ל מצב בטוח עשיתי סריקת וירוסים לא מצא כלום אחרי זה נכנסתי במצב הרגיל הכל הסתדר לא יודע מה קרה אבל כל האיקונים שיש בצד ימין נעלמו חוץ מהשעון ICQ/ZONEALARM/Anti VIRUS האם יש קשר אחד בין השני? ומה עושים ?! ================================================== EDIT: עשיתי ריסטרט עכשיו יש את האיקונים בצד אבל בכל…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

מצאתי את ה UNREAL IRCD לגירסאת WIN2K אבל הקובץ קונף שלו נורא מוזר וממש ממש לא מזכיר את הקונף שלו לגירסאת יוניקס מצאתי עוד קליינט אחד של חברת WEBMASTER אבל הוא מוגבל ל14 יום נדמה לי... אני מחפש כמובן גם SERVICES בנפרד או כלול בתוכנה..

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. Started by stingeR-,

שלום, זה אח של סטינגר. אני רוצה לערוך את העיצוב של ה - LOGIN SCREEN אם מישהו יודע איך, ובאיזה תוכנות. אנא הגב והצמד לינקים.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by oryosef1,

מישו יכול לעזור לי?? היום בבוקר קמתי וראיתי שיש לי קובץ חדש ומוזר בשולחן העבודה... הקובץ הוא מסוג פנקס רשימות והוא נקרא: hs_err_pid3876 גודלו: 8.22 שאני פותח אותו כתוב שם כל מיני דברים וגם מוזכרות המילה: JAVA יש שם גם הרבה מספרים ואותיות באנגלית ומיקומם של קבצים בווינדוס..... סרקתי עם נורטון אנטי וירוס החדש והמעודכן והוא לא מצא לי וירוסים... סרקתי גם עם AD-AWARE וגם הוא לא מצא לי קבצי ריגול מצורף הקובץ עצמו.. מישו יכול להגיד לי מה אני עושה איתו??? כי כבר מחקתי אותו שבוע שעבר והוא חזר היום

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  18. Started by guyishai,

היי, לפני כמה דקות, כשגלשתי לתומי באינטרנט, פתאום המחשב השמיע כמה צלצולים חזקים וקצרים. כמו צלצולים של טלפון ישן, רק הרבה יותר קצרים. זה קרה לגמרי בפתאומיות, מייד סגרתי את האקספלורר, ואז הווינדוס עשה ריסטרט, וחזר עם ההודעה the sysem has recovered from a serious error. לא גלשתי בשום אתר מפוקפק, אלא באתר קונבנציונלי לגמרי, והצלצולים האלו היו ממש מבהילים. ניסיתי לחזור לאתר, והצלצולים לא חזרו. האם זו תקלה שיכולה לקרות סתם במערכת ההפעלה, או שיותר סביר שהאקר פרץ לי למחשב?? מותקנים לי אנטי-וירוס ופיירוול מעודכנים. במידה ומדובר בפריצה של האקר, מה אני צריך לעשות (לדוגמא האם כדאי לשנות IP)? תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום, יש לי בעייה ב XP. כשאני מכניס CD לכונן היא לא עושה שום רושם שהיא מודעת לזה. זאת אומרת שאם יש ל CD קובץ auto run אז היא לא מפעילה אותו, אם הוא CD רגיל אז היא לא פותחת את התפריט המיוחד שלה autorun, ותחת my computer או windows explorer שם ה CD שמופיע הוא שם ה CD הקודם.. כשהמחשב עושה reboot עם CD בכונן הפרטים הנכונים יופיעו אבל כמו שאמרתי אם אני מחליף את ה CD בכונן אז אין שינוי. אם אני אכנס ל CD אז הקבצים הנכונים כן יופיעו.. וזה קורה גם על הקורא וגם על הצורב. דברים שניסיתי עד עכשיו: שתי התקנות של XP. שינוי בלוח בקרה של התנהגות autorun בדיקה של ההגדרות תחת חומרה -> CD ROM בדיקה ב registery של שתי ההגדרות שמטפלות ב autorun. הורדתי win XP Tweak UI ושיחקתי עם ההגדרות של …

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. כיצד אני יכול לארגן את הסיסמאות בצורה מסודרת וכיצד מומלץ לקבוע סיסמא? כבר היו לי פעמים ששחכתי! אז איך לקבוע סיסמא? יש למישהו המלצה לפי מה כדאי לשים סיסמא והאם לכל דבר כדאי סיסמא אחרת?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. Started by Stranger,

המחיצות יהיו NTFS איזה מערכת הפעלה עדיפה ???

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום התקנתי את העברית בווידוס XP אבל משום מה במיילים שלי וגם בתפריטים של תוכנות לדוגמאת תפריט ההחלה של התקנת שה תוכנה שהוא בעברית - מופיע לי בג'בריש בדקתי אם כל הHEBREW מסומנים אצלי ולא מצאתי שום בעיה אשמח באם תוכלו לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by Stura,

שלום! יש לי ויסטה 64 וכאשר הייתי לוחץ על מצב שינה הוא היא מתכבה ונדלק אחרי דקה. נסיתי למצוא פיתרון ביטלתי לכל ההתקנים את האופציה להעיר את המחשב וזה לא עזר. הרצתי פקודה דרך ה CMD משהו כמו הייברנייט און ומאז כל פעם שאני לוחץ עלל מצב שינה הוא יוצא למסך הנעילה ובכלל לא הולך לישון.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by es88,

התקנתי ווינדוס 7 64ביט. ברשותי לוח-אם ASUS P5B. הורדתי מהאתר של ASUS את הדריבר של ה-SoundMax , זה בטא וזה לווינדוס 7. שומעים סאונד, גם שמעתי לפני שהתקנתי (לאדע איך), בכל מקרה, הדריבר לא עובד טוב, במשחקים לדוגמא פשוט שומעים שהוא לא מסוכרן טוב על המשחק, לדוגמא במשחק - Pro Evoltuion Soccer, שומעים את השדרן מאוד מאוד חזק ביחס לשאר המוסיקת רקע, במשחק עצמו יש אפשרות להוריד את הסאונד לשדרן בנפרד ולשאר הסאונד בנפרד, אז גם שאתה מחליש אותו בקושי שומעים את הסביבה, ורק אותו מאוד חזק, משהו לא דופק טוב. (עבד מצויין ב-XP) יש פתרון אולי? מישהו היה עם בעיה דומה? ואני חייב להשתמש בדריבר של SoundMax ? (גם כשהסרתי אותו וכרגע אני עם איזה HD AUDIO כלשהו שמגיע עם הווינדוס או עם אחת העדכונים שע…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by richrach,

אתמול נגמר לי הזמן לביצוע ACTIVE של WIN 7, ביצעתי בהצלחה אקטיבציה ואחרי שהמחשב ריסט עצמו הוא החליף לי את כונן הסיסטם. הפך את כונן Z שלא היה בשימוש והמידע הושאר עליו לצורך גיבוי עתידי לכונן הראשי של מערכת ההפעלה - נהפך לכונן C איך אני מחזיר את הכונן הישן (F) בחזרה להיות כונן מערכת ההפעלה?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.