Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
טוב זאת כנראה איזו הגדרה בביוס שאני לא מכיר או משהו. אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש במקלדת בכדי להקיש על מנת לטעון את הוינדוס מהדיסק. יש לציין שלהכנס לביוס כן מתאפשר.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור ל WMP אבל לא מצאתי שם אפשרות להוריד את זה. אני על WIN2K PRO SP4. what should i do to kick that annoying bar !?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה, והכל עבר חלק , אבל הדרייבר של הכרטיס קול לא מותאם לויסטה, אני לא יכול לשמוע כלום, ויש לי בסרגל של שורת ה"התחל" למטה סמל של רמקול עם X וכתוב " No Audio Output Device is installed." אין לי מושג מה לעושת, אני ממש לא יכול להיות במחשב בלי הסאונד. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה משתמשי לוחות אם מבוססי nForce בחלונות התלוננו שהם רואים את ההארד דיסק שלהם ברשימה למטה בתור removable device ולא ידעו איך להוריד את זה. להלן הדרך להוריד את זה (בלי להסתיר או שטויות כאלו) ובלי לפגוע ב DOK למניהם (הם עדיין יופיעו). הפעילו את עורך הרגיסטרי, regedit, וחפשו את המפתחות הבאים: אם יש לכם מערכת הפעלה 64 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64 אם יש לכם מערכת הפעלה 32 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata או HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvatabus הוסיפו שם משתנה DWORD חדש בשם DisableRemovable ותתנו לו ערך 1. הפעילו מחדש את המחשב וזהו עכשיו, מכיוון שאין יותר מדי מדריכים…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אם כן אז מאיפה? ורשום שזה upgrade, מה אני עושה אם אין לי בכלל מערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הפעלתי tcpview וזה מה שראיתי <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:119780.178.250.5:3425CLOSING <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:2708212.235.95.169:1748CLOSING <non-existent>:3900TCP0.0.0.0:27080.0.0.0:0LISTENING <non-existent>:+ יכול להיות שפרצו לי למחשב ? נראה לי שזה מתוחכם מאוד....
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אהלן אנשים טובים, ערב טוב. יש לי לפטופ של HP dv6000 עם ויסטה מובנה. עכשיו, יש לי דיסק מקורי של XP ואני רוצה להסיר את הויסטה אבל שאני נכנס למסך התקנה כדי לעשות פורמט הוא רושם שהוא לא מוצא את ההארד דיסק ואי אפשר לעשות פורמט. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- איך אני מעיף לקיבינימאט את הויסטה הזאת ומתקין את הXP שיש לי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי 5 מחיצות בהארד דיסק ועשיתי אחוי לכל אחד מהם..אך במחיצה שבה נמצא האימיול וכל התוכנות הוא רושם לי הודעה שיש קבצים שהוא לא מאחה..למה הוא לא מצליח לאחות את כולם? במקרה זה רוב הקבצים שלא אוחו הם הורדות שהיו באימיול וגם קבצי temp של האימיול
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לאחרונה היתה לי בעיה עם תוכנת ה diskeeper שסרבה להיות מותקנת דף התמיכה של executive היצרנית , הדריך אותי דרך ה services של ה administrative tools ו REGEDIT ופתר לי את הבעיה אז אמנם אני הרבה שנים עובד עם מחשבים וווינדוס אבל זה עדיין סינית בשבילי אני רוצה לשנות את זה מה אתם ממליצים איך אני יכול ללמוד , פרט לנסיון
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני יודע שזה דבר אולי לא רגיל לבקש אותו בפורום אני מתחיל כבר לבנות את המחשב ואין לי את הוינדוס ויסטה אם יש פה מישו בראשון {מזרח-מרכז} שיכול להעביר לי אודה לו מאד! תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי אקס פי פרו ואני אל מצליח להיכנס אליו בגלל שאני לא זוכר את הסיסמת כניסה יש איזה קומבינה לעקוף את זה?? תודה..
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עכשיו קיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את C לפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-D היה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחר פירמטתי את C הכל עובד טוב והכל פתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D ! וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום מחשב dell inspiron 6400 אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה XP הוא מזה לי את כונן C ב2 ג'יגה וזהוא למרות שה כונן הוא בגודל 120 אך לשעות שהוא יזהה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני גולש כל הזמן מופיעות לי הודעות מעצבנות ששואלות אותי בחלון קטן אם אני רוצה לתקן טעות מסוימת שיש באתר איך אני נפתר מזה ???
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שמתי לב, שלפני שמופיעה הקטע של טעינת הוינדואוס מופיעה לי הודעה Booting From C:\Windows\ Invalid Boot.INI fike אין לי מושג למה זה פיתאום הופיעה... משהו אולי יודעמה הבעיה? תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Alt & Shift ביחד השפה לא מתחלפת לי מעברית לאנגלית ואנגלית לעברית. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו ???
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
דוד שלי שיחק בקבצים של כונן C:, אחרי זה כיביתי את המחשב והדלקתי והוא כותב שחסר קובץ. ועכשיו בפירוט: כשלוחצים על כונן C: מופיעות תיקיות ראשיות כמו Program Files וכו' שמה היו קבצים מוסתרים בסיומת .sys כל הקבצים המוסתרים הועברו לתיקייה בשולחן העבודה. המחשב פעל כרגיל, אחרי זה כיביתי וכשאני מדליק, Windows מסרב לעלות. כתוב במסך שחור: NTLDR is missing, press Ctrl Alt Del to restart ניסיתי להכנס דרך DOS לכונן, אבל זה נכשל (Invalid drive specification) הקובץ שנחוץ עדיין נמצא במחשב ואני רק צריך להעביר אותו דרך DOS או Safe Mode (ניסיתי ללחוץ F8 ועוד כמה וזה גם לא מצליח, במקום זה נכנס לתפריט BOOT). פרמוט זה הפתרון האחרון שאוכל לעשות כי השארתי בכונן קבצים חשובים ביותר. אשמח לקבל תשובו…
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי adobe CS4 על vista64bit. ראיתי כי התוכנה והתקנתי אותה בספריה program files x86 המיועדת לאפליקציות 32bit. למיטב ידיעתי cs4 אמור לעבוד עם 64bit. האם עצם ההתקנה בספרייה הנ"ל מגביל את היכולת של cs4 או שזה לנוחיות בלבד? כלומר אם הייתי מתקין על program files הרגיל הייתי מקבל שיפור ביצועים? אשמח לתגובתכם המהירה
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי בעיה מאוד מעצבנת בווינדוס אקפלורר (לא אינטרנט אקספלורר), כל פעם שאני נכנסת לאקספלורר אחרי זמן מה הוא מודיע לי על תקלה בווינדוס אקספלורר. ונותן את ההודעה המעצבנת הזו אם לעדכן את המערכת או את מיקרוסופט.... וסוגר לי את האקספלורר, אבל לא את ה-IE חשוב לציין שזה ווינדוס XP פרו SP1. מה אני עושה בשביל להוריד את זה? ויש לי גם את כל העידכונים האפשריים מהאתר של מיקרוסופט בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקיי, אני לא ממש בטוח שזה קשור לכאן, אבל הנה הבעיה שלי. (אם זה לא קשור פשוט תעבירו לאן שמתאים או תנעלו) פיצלתי את הכונן שלי לכונן D ולכונן C. בכונן C כרגיל, נמצאים כל הדברים החשובים (WINDOWS וכו'...) כונן C פועל על מערכת FAT32. לעומתו, כונן D פועל על NTFS. הורדתי קובץ מסויים במספר קבצי RAR. גודל הקובץ עולה על 4 ג'יגה (4.4 ג'יגה), ולכן שאני מנסה לפתוח אותו עולה לי ההודעה הבאה (שהקובת מגיע כבר לאחוז EXTRACT גבוהה של בערך 90%): הקבצים כולם נמצאים על כונן D, שהוא אכן NTFS. ואני גם מנסה לפתוח את הקובץ לאותו כונן. יש לי מספיק מקום... התוכנה שאני משתמש בה היא כמובן WINRAR. יש פתרון כלשהו שאני אוכל לפתוח את הקובץ? או שאני נאלץ לפרמט את המחשב בשביל שגם כונן C יהיה NTFS? אני מקוו…
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חברה שהתקנתי את הויסטה בהתחלה היא הייתה לי מהירה ביותר פירמטתי את המחשב שוב סתם כי הרגשתי באיטיות אחרי הפירמוט אני מרגיש המחשב לא מהיר כמו שהיה בהתחלה שהתקנתי את הויסטה מישהו מכיר את התופעה הזו בויסטה?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התקנתי על מערכת הפעלה xp תוכנה "קונקורדנציה של התנך" ההתקנה היתה מלאה ובסדר הדיסק הוא מחלונות 95 התוכנה עולה וכתוב ברור במסך פתיחה אלא שאני מעלה את הקבצים של סיפורי התנך הפונטים כתובים בגיבריש אשמח לקבל עזרה עם פרוט מלא איך לבצע ולתקן את הבעיה . תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה קטנה כשאני מכניס דיסק של מישחק או כל דיסק שאמור להיפתח אוטומטית דרך האוטו-ראן הוא לא ניפתח אני צריך להיכנס אליו ולהפעיל את האוטו ראן ידני גם אין לי אפשרות לילחוץ קליק ימני על הכונן ולילחוץ שם על "הפעל אוטומטית" בנוסף אם אני מכניס דיסק של ניד פור ספיד לדוגמה ,יש איקון של המישחק בימקום הכונן כשאני מוציא את הדיסק האיקון נישאר ואפילו שאני מכניס דיסק אחר עדיין האיקון הקודם נישאר עד שאני מפעיל מחדש את המחשב איך אני פותר את הבעיה הזו??
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי שתי שאלות: 1. לפעמים שאני סוגר חלון של סייר ע"י לחיצה על כפתור ימני בשורת המשימות על חלון פתוח, ולוחץ לסגור, הוא רק משמיע צפצוף (שהוא לא יכול לסגור) ולא סוגר את החלון למרות שאני לא רואה שום סיבה לכך. לאחר מכן אני סוגר את החלון ע"י לחיצה על X. משהו נתקל בבעיה כזו? או משהו יודע מה לעשות בנידון? 2. לפעמים אחד המקשים לא נלחץ. כשאני רושם הרבה, או אחרי הרבה לחיצות אני פתאם מגלה שאות אחת חסרה, מקש מסויים לא פעל שלחצתי עליו. המקש הוא אקראי, כל פעם מקש אחר. (בשורה וחצי האחרונות זה קרה 3 פעמים ['נ', ורווח ו ENTER]). אני משתמש ב XP SP2, IE7. חשוב לציין שבגרסה של החלונות אני משתמש כבר כשנה, ועוד ב 2 מחשבים וזה לא קורה. זה קרה כמה שבועות אחרי שהתקנתי את האקספלורר 7…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-