Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום טוב הבנתי את הבעיה של הדולרים עם נורטון 2001 נא המליצו על תוכנה מבית אחר האם ניסיתם FIXIT4 של ONTRACK מה אתם מציעים למשתמש הביתי לתחזוקת המחשב SYMANTEC ONTRAC POWERQUEST תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שמעתי מאיזה מקום שאפר להגדיר ב EVENT VIEWER שישלח לי למייל הודעה כאשר נרשם איזה תקלה. אם זה נכון מישהו יכול להבסיר לי איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה ווינדוס הכי טוב... אני צריך המלצות בבקשה: WINDOWS XP HOME HEBREW WINDOWS XP HOME ENGLISH WINOWS XP PRO HEB WINDOWS XP PRO ENG WINDOWS XP PRO SP1 WINDOWS XP PRO SP2 WINDOWS XP 2004 BILL GATES EDITION איזה הכי כדאי ולמה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני בא עם בעיה ששאלתי כבר המון אנשים לפתרון אליה, אבל עדיין לא הצליחו ממש לעזור לי. כתבתי פה קטע מהאתר גיימר, בפורום תמיכה שיש בו, עדיין לא עזרו לי שם. הנה הקטע: "מצאתי את הקטע הזה בדיון הFAQ: ש: יש לי 20 ג'יגה בהרד דיסק והיום הסתכלתי ויש לי רק 4 ג'יגה תפוס, אבל יש לי רק 12 ג'יגב פנוי איפה עוד שני ג'יגה? ת: יכול להיות שהוינדוס שלך מגבה את עצמו, וזה תפס את המקום אז תבדוק את אפשרויות הגיבוי שלו, יכול להיות שהוספת זיכרון תפעולי, אז תבדוק אותו המחשב שלי>מתקדם>בראשון מאפיינים>מתקדם ולמעטה יהיה רשום לך כמה זיכרון מהארד דיסק שלך הולך ואתה יכול לשנות, אם זה עדיין לא עוזר תנסה גם איחוי דיסק. האפשרות השניה היא שיכול להיות שישנם קבציםן מוסתרים, אפשר את הצפיה בקבצים אלה ובד…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. בעת העלאת מערכת ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Procedure entry point GetProcessImageFileNameW could not be located in the dynamic link library. PSAPI.DLL זה קורה כשאר ה YAHOO MESSENGER מטעין את עצמו וגם כשתוכנות של לוגיטק נטענות עם העלאת הווינדוס. ניסיתי לפתור את הבעייה בכמה שלבים: 1. הסרה והתקנה מחדש של היאהו מסנג'ר - לא פותר את הבעייה. 2. הורדה של ה DLL הנ"ל מכמה אתרים מוכרים ברשת ודריסת ה DLL ה"ישן". 3. חיפוש של כפילות DLL (כפי שהוצע בכמה מקומות אחרי חיפוש של הפיתרון בגוגל) - אין כפילות DLL. יש למישהו עוד רעיון? מישהו מכיר את הפקודה SFC /SCANNOW? ניסיתי להריץ אותה אך היא מסרבת לרוץ. הוא אומר windows file protection could not make the requested change. the speci…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המשחק פיפא 2007. המשחק כבר היה מותקן על המחשב פעם והכל היה בסדר. אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי DX9 . עדכנתי את כל הדריברים של הכרטיס מסך,לוח אם. ויש לי מלא משחקים אחרים שרצים בסדר כמו גוסט ריקון 2 החדש. לעומת זאת כשניסיתי להתקין את פיפא 2007 בלפטופ שלי זה הותקן בלי בעיות. יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell vostro 1220 חדש בן 4 ימים עם מערכת הפעלה win 7 באנגלית.. (64 bit אם זה משנה) הכעיה היא שהשעון בתחתית המסך לא מתעדכן אלה נשאר על השעה בה המחשב כובה. ואותו כנ"ל לגבי הגאדג'טים של השעה והמזג אויר. כבר שיניתי בהגדרות את השרתים (יש שם איזה 4 אופציות) וסימנתי עם חיבור לאינטרנט ובלי ובאף אחד זה לא עובד ולא מתעדכן. מישהו ? ודבר נוסף... מישהו יודע מתי יהיה win 7 בעיברית לדל ? תודה ! ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אז ככה, כאשר אני מפעיל את המחשב רגע לפני השלב שצריך להגיע ל LOGON מופיע ה BSOD (מצורף תמונה שלו). הרצתי CHKDSK /R הבדיקה הייתה ארוכה מהרגיל אבל בסוף הסתיימה בהצלחה. הרצתי דיאגנוסטיקה לדיסק עבר בהצלחה בדיקה מלאה. הירצתי MEMTEST גם עבר בהצלחה. יש למישהו עוד רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
Hello everybody, After installing Vista, I partitioned my hard disk into 4 partitions, and I have lots of stuff on them. I want to install Win7 instead of Vista I will format C: and install Win7 on it. Im just afraid that the partitions would not be recognized by Win7. Will the partitions (remember, I created them with Vista) remain safe if I format C: ? Thanks!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוריד קצת מהעומס והזיכרון ( ומהירות עליית ה WIN ). אני יודע שניתן לעשות זאת ע"י ביטול חלק מה'שירותים' . עכשיו בעיקרון אני יכול להתחיל לחפש את זה לבד מה לא נחוץ לי ומה אני יכול להוריד ... אבל זאת עבודה מעצבנת ואין לי ממש זמן לזה . אז השאלה שלי היא כזאת : איזה שירותים מהVista אני יכול להוריד, כאלה שאני יכול להסתדר בלעדיהם . נ.ב אם כבר היה נושא כזה, אשמח לקבל קישור . תודה .
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעלה את המחשב מדיסקט האיתחול ואח"כ מעלה את NTFSDOS PRO. הבעיה היא ש-DOS נתקע כשאני עושה COPY לאיזשהו קובץ. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לחבר שלי ניכנס וירוס למחשב וכמאט כל הוינדואס ניתפק... בקיצור הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב אבל המטומטם לא ידוע איפה כל הדיסקים של הדריבריים שהוא קיבל עם המחשב. בקיצור אני רוצה לדעת אם ניתן לגבות את כל "מנהלי ההתקנים" במחשב ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה אני יוכל להתקין אותם שוב על המחשב... בקשה על תגידו להתחיל להחפש דריברים מהאינטרנט למה זה סיפור הוא בקושי יודע איזה מעבד יש לו. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני הרדתי את התוכנה הזותי ftp://ftp.altera.com/outgoing/download/student102.exe שמה MAX PLUS 2 ומתי שאני מתקין היא אומרת לי שחסר לי קובץ למורת שהוא קיים ונכנסתי דרכו! בעבר התוכנה עבדה לי וגם לא מזמן התקנתי את זה בחדר מחשב בבית הספר וזה עבד טוב מאוד הינה תמונה של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
-
רקע:טוב המחשב בבית אכל וירוס כלשהו וזה פגע בו (קריסה של האקספלורר, שגיאות מוזרות בSVCHOST, אי אפשר לגלוש באינטרנט בצורה נורמאלית. קיים חשש לפגיעה בקבצי הAUTORUN. כמו כן הוירוס הזה הדביק לי בהצלחה את הDOK (הנוד של המחשב נייד זיהה בעיה בAUTORUN שלו) הרצה של NOD טוענת שהיא ניקתה את כל הוירוסים, ואם סורקים שוב אז הכל בסדר, אבל עדיין הבעיות נוצרות, שחזור מערכת ושטיות רגילות לא עובד, והמחשב כבר איזה 2-3 שנים בלי פרמוט אז הגיע הזמן בתלכס: יש לי C וD. נניח ששניהם נגועים בוירוס. אני נכנס למצב בטוח, מעביר את כל הקבצים החשובים לC. מפרמט את D בתוך המצב בטוח (או שעדיף דרך הדיסק של הוינדוס?). מעביר את כל הקבצים החשובים לD, שוב הכל במצב בטוח. ואז מפרמט את C. ככה הוירוס לא יגיע ל…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי חברה רציתי לדעת במה ניקוי רג'יסטרי עוזר למחשב,והאם ניקוי רג'יסטרי יכול לפגוע בתפקוד המחשב. למשל,אני משתמש בregistry mechanic ושמתי לב שאחרי שפירמטתי וניקיתי רג'יסטרי,המחשב תפקד בצורה איטית יותר מלפני שניקיתי. יכול להיות שזאת בעיה הקשורה לריסטרט?ובכלל,רציתי לדעת במה זה עוזר. תודה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת (בעייה קצת טיפשית, אבל בכל זאת): מערכת ההפעלה היא 98. שינתי את הרקע בכמה מהספריות במחשב (ברגע שנכנסים לספרייה מסויימת, יש לה רקע משלה שאני קובע). יש לציין שזה נעשה בכונן D ולא ב-C (ב-C נמצאת מערכת ההפעלה). פירמטתי את כונן C והתקנתי XP. התוצאה היא: כל הרקעים ששיבצתי ב-98 נשארו על כנם (הרקעים בספריות של כונן D שלא פורמט). שאלתי היא: איך אני משנה את הרקעים שנעשו ב-98 באמצעות ה-XP? בדקתי את הנושא, ועד כמה שאני יודע, זה לא נעשה באותה הדרך. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי קובץ DLL שאיכשהו נעלם לי מwindows/system32. מישהו יכול בבקשה להעלות לי לאיזה שרת את הקובץ 'shellapi.dll' (נמצא ב: C:\WINDOWS\system32). תודה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
איך אני יכול למחוק סיפריה ברגיסטרי אשר מסרבת להמחק ביסום REGEDIT? תודה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לילי טוב לכולם..! אז ככה אני רוצה לפרמט את המחשב כי יש בעייות טוב יש לי שאלה במה הכי טוב לשמור "גיבוי" של הכונן הקשיח..?בזיכרון נייד,בדיסק,כרטיס דיכרון במשהו אחר ..? תודה לעוזרים.!
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכם האם יש אפשרות להפוך את כל ה WIN לעיברית שמעתי דברים חלק אמרו שכן וחלק אמרו לא הבנתי שאת ה xp pro זה אפשרי ואת ה xp home זה לא אפשרי אמרו שגם hom עשו במקרה הזה מדובר בנייד מי שמכיר אחרי ניסיון ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-