עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liordavid,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ DELL INSPIRON 7537, מעבד I5 4200U. אינני מצליח לשמוע סראונד ברסיבר, DENON AVR-1507 הלפטופ מחובר בHDMI לטלביזיה ומהטלביזיה באופטי לרסיבר, מהממיר של יס אני מקבל סראונד (בעת ניגון סרט תומך)... מותקן WINDOWS 10 בלפטופ. הקובץ המנוגן מראה שיש אודיו סראונד. בהגדרות האודיו של הHDMI בווידוס רשום 2-HIGH DEFINITION אודה לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כיצד ניתן ליצור ולמחוק מחיצות באמצעות כלי ניהול הדיסקים של Windows XP? (קליק ימני על אייקון המחשב שלי ---> ניהול ---> ניהול דיסקים)

3. שלום. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל אשמח לקבל תשובה או הפניה למקום מהתאים כיום אני מתקין את מערכת ההפעלה במחשבים בעבודה דרך דיסק און קי (אימג' XP שמתאים לרוב המחשבים) והייתי רוצה לשנות את התפריט ההתקנה כך שיציג לי אפשרות להוסיף אפשרויות להתקנה של מערכות הפעלה נוספות (WIN7) אבל באותו תפריט ושאני אוכל לבחור איזה מערכת להתקין יש דרך לעשות את זה? חיפשתי ומצאתי אפשרות של bartPE אבל הבנתי שזה מתיחס ל XP אני צודק? אשמח להכוונה בנושא אם יש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. לא יודע מחקתי כמה רג'יסטרים בתוכנה למחיקה של רג'יסטריים לא נחוצים ולא שמרתי גיבוי ... עכשיו אנלא יכול לראות מצגות פלאש ואפילו לא לראות תבאנר שבנענע או בHWZONE ... ניסיתי להתקין מחדש פלאש ושוק-וייב מהאתר של מקרו מדיה ולא עזרררררררר מה עושים? (נ.ב אני מדבר על מצגות פלאש שבאינטרנט ולא קבצי פלאש במחשב...גם את NETEX אני לא רואה...במקום המצגות הבאנרים והאתר הזה אני רואה את האיקס האדום הקטן הצד שמאל למעלה) --------------------------------------------------------------- בעיה שניה ... המיקרופון מחובר - שומעים אותי שאני מדבר (אני שומע את עצמי) אבל בתוכנה כמו סקייפי או כמו הרשמקול שמקליטים בה את עצמך - אני לא נשמע ... שום דבר לא בMUTE והמיקרופון מן הסתם טוב מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  5. אני צריך לפרמט לחבר מחשב ורציתי לדעת עם אני יכול להגדיר לו 2 משתמשים ובאחד שהממשק יהיה ברוסית ובשני שהוא יעבוד על עברית (או אנגלית עם אין אפשרות) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by igal_nazar,

בשעה טובה הצלחתי להתקין אתמול ווינדוס 8 על המחשב. לאחר התקנת הווינדוס, התקנתי מספר תוכנות הכרחיות ושימושיות עבורי. עכשיו אני מעוניין ליצור backup image, כמו שעשיתי ב win 7. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכבר לא קיימת האפשרות שהייתה קיימת בווינדוס 7, אלא יש תוכנה חדשה שנקראת File History. ממה שהבנתי התוכנה מגבה תיקיות שונות כל פרק זמן מסוים וכו'. אני מעוניין ליצור תמונת מצב של המחשב כפי שהוא כרגע , ולא לגבות על שעה-שעתיים את הקבצים השונים. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  7. Started by yotep,

קניתי דיסק קשיח חדש למחשב וחברתי אותו כSLAVE והתקנתי עליו WIN XP עכשיו אני רוצה להעיף את הדיסק קשיח הישן ה MASTER שאלתי היא איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהדיסק החדש שאותו אני אחבר כ MASTER כי כל קבצי הBOOT נמצאים בקשיח הישן..

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by trxman,

אהלן כולם אני צריך להעביר 3 קבצים מסויימים לsystem32 במהלך הboot ואני לא ממש מצליח לעשות זאת, או שאני לא חושב על דרך נכונה. מה שעלה לי לראש זה לחפש תוכנה כזאת שתיצור דיסק אתחול עם הקבצים המדוברים, ואף תוסיף תפריט/ממשק מזערי שברגע שהמשתמש יילחץ לחצן כלשהו, הקבצים יועתקו לתיקייה. ואכן מצאתי תוכנה שמתאימה לדרישותיי והיא http://www.ezbsystems.com/easyboot/, אך אני לא מצליח ליצור קובץ iso טוב, כזה שעובד =/. אני מקווה שהגדרתי טוב את המצב והבעייה, ואבקש עזרה לגבי התוכנה/תוכנה אחרת/שיטה אחרת לחלוטין...בטוח יש משהו פשוט יותר תודה רבה! :}[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 19:53:55 אוקיי הצלחתי בסוף להסתדר, בטעות שמתי את loader.bin שהתוכנה מכינה לא בתיקייה המתאימה.תודה רבה בכל…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. אני מתכוון למשהו כזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/create-a-windows-bootable-install-sd-card-or-usb-flash-drive/ רק בכרטיס זיכרון חיצוני של SanDisk (ה Ultra) בנפח של 16GB במכשיר גלקסי 3, כאשר הוא נקי מכל תוכן. אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by xena,

יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב (ראו מפרט). כרגע כונן C נמצא במקסטור 80 גיגה, ואחריו מחובר כונן 120 גיגה של WD בפורמט NTFS והוא אינו מחולק! הכונן השלישי לא חשוב לנו. החלוקה במחשב שלי היא כזאת: C - 4.5GB D - 12GB E - 60 GB F - 120GB כאשר c,d,e הם מקסטור 80 גיגה ו F הוא הWD 120 גיגה. כל הפרטישנים כמעט מלאים ואין הרבה מקום פנוי. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול ליצור כונן C ב WD (יש מספיק מקום פנוי שם) מבלי לאבד או להעביר את המידע? (partition magic 8 מוכן מותקן ומזומן) ------------------------------------- הצלחתי לעשות זאת עם PM8 (צימצמתי את F ל 110GB ויצרתי פרטישן חדש בגודל 10 גיגה והמרתי אותו לפריימרי) אבל הייתה לי הרגשה שהתוכנה מקצה לי כונן חדש בסוף ה WD ולא בהתחלה. האם אין …

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  11. היי לא כלכך מצאתי איך ליצור DOK שברגע שהמחשב יבקש סיסמת כניסה הכנסת ה-DOK תגרום לפתיחה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. להתקנה מהירה על מחשבים עם חומרה שונה, אשמח לכל מידע בנושא, או למדריך שאתם יודעים שעובד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bennyye1,

שלום, יש לי 10 מחשבים זהים לחלוטין עם ווינדוס 10, לכל אחד את הרישיון שלו. אני רוצה להתקין מספר תוכנות על מחשב אחד, ולאחר מכן ליצור imgae ולפתוח אותו על כל המחשבים האחרים. איך ניתן לעשות את זה? ושהמחשב לא יאבד את הרישיון ווינדוס שלו? ושלא יהיו התנגשויות של התקנות Dllים וכו'.. תודה רבה!

14. Started by arik100,

אהלן אני מעוניין ליצור IMG של ווינדוס 10 שיתקין ביחד עם ההתקנה מספר מסויים של תוכנות שאני יקבע או לחלופין אם ישנה איזושהי דרך להתקין את כל התוכנות שאני בוחר בבת אחת בלי להתחיל להריץ כל אחת בנפרד (זה משגע אחרי התקנות חוזרות) אני מכיר את האופציה של ACRONIS TRUE IMAGE אבל את זה אני אעשה אחרי שהכל כבר יהיה חלק

• 11 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. שבת שלום, ברצוני לדעת האם ניתן ליצור IMAGE של גוסט כאשר מראש אני מכין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות שאני רגיל אליהם, ולבטל את כל החסימה של ה-HAL וכך בעצם לא להיות תלוי בצ'יפסט ובמבנה הרכיבים של המכונה. המטרה היא בעצם לעשות DEPLOY לכל מחשב שמישהו נותן לי כדי לבצע לו פירמוט.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by סיוון,

שלום לכולם , ממה שידוע לי ואני מכירה , יש בווינדוס 2000 , אפשרות ליצור דיסק IMAGE שעליו בילד אין איזה מיני התקנת חומרה , כך שאם מתקינים מחשבים שונים עם חומרה שונה , אפשר דרך ה-WIZARD להפנות לדרייברים המתאימים (כדי להמנע משיחזור מ-IMAGE על חומרה שונה..מה שיצריך אח"כ הסרה\התקנה של חומרה) . הרעיון הוא כמובן להשתמש בדיסק IMAGE אחד של XP (שלד התקנה) ולאפשר התאמתו למחשבים בעלי חומרה שונה (בעזרת ה-MINI SETUP WIZARD) . יש אפשרות לעשות זאת גם ב-XP ? אם כן , אודה אם תוכלו לתת לי קישור כלשהו למדריך .. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by POD,

היי, אני מעוניין ליצור IMAGE, על דיסק, שמורכב משני IMAG-ים. אחד מעלה את המחשב ב-DOS והשני ב-LINUX. שניהם בנפרד עובדים כשאני צורב אותם על הדיסק. יש ברשת הרבה תוכנות שעושות את זה, אך כולן מיועדות לדיסק און קי. ניסיתי עם MagicISO, אך ה-IMAGE של ה-LINUX לא עלה :( אני חושב שיש יותר אופציות ב-LINUX מאשר ב-WINDOWS, אך אולי מישהו מכיר תוכנה, חוץ מ-MagicISO, שיכולה לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by A_MuMu,

שלום, יש לי בעייה מוזרה ב 2000. בכל פעם שאני נותן לו לעשות scheduled task (במקרה הזה הפעלת קובץ m3u של winamp - מה שנקרא רשימת שירים) הוא נותן לי לסיים אותה בלי בעייה אבל ברגע שהיא צריכה לפעול לא קורה כלום... יש הודעה קטנה בחלון של ה scheduled tasks בשורה של ה task עצמה שאומר could not start. מאוד מוזר לי העניין הזה מה גם שב 98 לא הייתה לי בעייה ליצור כזו task שהייתה פותחת את winamp והוא היה מתחיל לנגן את ה playlist בלי בעייה משום נראה לי שכל הבעייה היא שלא סימנתי v באיזשהו מקום... (אני משתמש בהרשאת administrator כמובן)

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by DOGMA,

בXP הייתי משתמש בNTFS Junction, שכבר לא עובד בVISTA(בעיקר בגלל שאין צורך) אני צריך להעתיק כ3000 קבצים למקום מסויים ומסודר בשביל תוכנה מסויימת ואין לי מקום פנוי בשביל לעשות את זה. mklink לא יודע לקבל list מסודר בתור קלט, ולבנות batch עם 3 אלף שורות זה לא רעיון חכם במיוחד. אני זוכר שבבטא הייתה אפשרות לשנות את הcopy paste של הGUI לעבוד עםSoft links בלבד בעבר זה היה בfolder options היום אני לא מוצא את זה וגם מחיפוש קצר בגוגל זה כנראה כבר לא קיים. למישהו יש מושג לאן העבירו את זה מבחינת ההגדרות(או ערך הרג'יסטרי שמפעיל את זה בצורה שחורה), או מכיר כלי שיוצר NTFS Junctions/Symblinks שעובד עם VISTA?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מישהי בעבודה שרוצה לאפשר למשתמש של הבן שלה בוינדוס לגשת לרשימת אתרים ספציפית בלבד הבנתי שצריך לעשות משהו שניקרא whitelist מישהו פה יודע איך בדיוק אני עושה את זה? בהגדרות הדפדפן (אקספולרר או כרום זה מה שהיא משתמשת) או עם תוכנה יעודית? אשמח אם מישהו יוכל להציע לי פתרון בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by RX7,

שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by eyalraz,

שלום, יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה windows 7 ultimate אני רוצה ליצור אימג' ל-CD עכשיו לפני שהמחשב יהיה מלא בקבצים, תוכנות וכו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים אימג' מלא למערכת שלי. שמידה והמערכת תקרוס פשוט אתקין מחדש הכל מה CD

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש אפשרות שאני מחבר DOK למחשב שלי ויש מין בועה שבעצם רק שם אם יש וירוס בDOK הוא ישאר שם?כמו הסגר באנטי וירוס שרק שם יפעל הDOK ואני יוכל להעביר אליו דברים בכדי שהמחשב שלי לא ידבק? תודה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by noam_moshe,

שלום לכולם. אני רוצה להכין דיסק (שיהיה בוטאבל) של WinXp כולל חבילת שירות 2. עכשיו ... המילכוד הוא שאני רוצה להכניס גם הגדרות מותאמות אישית ! כלומר המדריך מספק את הצרכים, אבל אני שהדיסק יהיה כאילו זה Ghost של המערכת. (דוגמה: לינק. אל תשימו לב לזמן ההתקנה והצ'יפסטים. זה לא העיקר). ישנה דרך כזו ? אפילו אם צריך לשחק עם הרג'יסטרי (אני מעדיף שלא..)... אשמח לתשובה, נעם בן-שבת.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כיצד יוצרים דיסק IMAGE ל WIN 7 ? ברשותי מע' X64 ראיתי שאפשר לעשות זאת עם WIN 7 כי יש כבר תוכנה אבל היא לא מאפשרת לבחור ספריות האם יש משהו מתקדם יותר ? בעבר ניסיתי לעשות זאת עם תוכנות מבית arconics הרס לי את המערכת פעמיים אני מחפש משהו טוב ויציב ניסיתי גם עם התוכנה שבאה עם NERO 10 הבעיה שתוכנית גיבוי עולה ללא עכבר - פתוח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.