עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bilbo6,

שלום ביצעתי לאחרונה פרמוט למחשב שמריץ WIN 7 לאחר ביצוע עדכוני תוכנה של ווינדוס, המחשב מאתחל את עצמו ואז קורה אחד מ-2 הדברים הבאים: 1. המחשב מתחיל לעלות, רואים את הזמל של WIN 7 ואז המסך נהיה שחור ללא תגובה והמחשב פועל רגיל או כך זה נראה. 2. המחשב מנסה שוב ושוב לעלות ולא מצליח. ב-2 המקרים, אם אני עושה כיבוי ידני מכפתור ה - ON/OFF ומדליק שוב המחשב עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? החלפתי סוללה פנימית לחדשה אם זה עוזר לפרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ערכתי מלא חיפושים קודם אני חייב לציין וניסתי כמה אפשרויות שזה להעתיק את כל התייקה של התוכנה שעולה כבוט לדיסק און קיי וזה עדיין לא עולה כבוט והגדרתי גם בביוס את כל סוגי ההתקני הUSB שיש ושום דבר לא עלה לי כבוט רציתי לדעת איך עושים זאת כי אני יודע שאפשר ? וגם עוד שאלה עם אפשר להתקין כמה תוכנות שעולות כבוט מהדיסק למשל להתקין גם דיסק התקנה של אקס פי וגם סתם לצורך עניין נורטון גוסט שעולה גם הוא כבוט ועם תיהיה לי אפשרות של בחירה איזה תוכנה אני רוצה שתעלה לי כבוט תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום רב ברשותי 3 מחשבים , כולם עברו עדכון אחרון . רק במחשב אחד נוצרה בעייה בקובץ dll , כך שמופיעה הודעת שגיאה בשיטוט ברשת מצאתי קובץ שאמור לתקן, מורידים אותו ושותלים אותו בספריית הסיסטם 32 אולם גם זה לא עזר, האם מישהו נתקל? רעיונות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שונא את זה יאללה!!! הווינדוס כבר מותקן משהו כמו 4 חודשים ולפני כמה ימים היה לי עידכון של מיקרוסופט (הסמל הצהוב המעצבן בשורת המשימות-זה שאומר "אתה יכול להמשיך לעבוד בזמן ההתקנה" בלה בלה בלה... ואחרי העידכון נדפקתי - עכשיו יש את הסמל של הכוכב הכחול המעצבן של ייתכן שנפגעת מזיוף תוכנה עלק... יש פתרון? מה עושים? זה מחרפן.. גם כשנכנסים לווינדוס צריך לחכות עד שיראה לי "פתור מאוחר יותר" בבקשה עזרה דרך אגב הווינדוס הוא XP SP2 Pro אם זה משנה.. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by bbbbbb,

בעקבות הERORR הארור 0xc000007b עד כמה שהורדתי מכמה מקומות, כולל עדכוני ה DirectX אני רואה שכולם בגרסת X32, האם יש כזה בגרסת X64 ??? בתודה!!!

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי? רשום בגודל התחלתי: 3072 גודל מירבי: 3072

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by GoBo,

אנשים כל פעם שאני רוצה לעשות הפעלה מחדש למחשב דרך התחל---->כיבוי------->הפעלה מחדש אז המחשב לא עושה את זה הוא מגיע לשלב שמראים כזה חלון בצבע תכלת שכתוב ווינדוס 98 ואז הוא פשוט לא עושה כלום מי שיודע איך לפתור בעיה זו שיכתוב [move]בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה [/move]

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. אני מתכוון לשורה הכחולה נמצאת בתחתית המסך לדוגמא כשאני פותח חלון באינטרנט ואני מקבץ אותו למטה לשורה הכחולה אני לא רואה אותו איך אפשר לפתור את זה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by TimoTy,

הוא תופס לי 100+K בזיכרון ! מה אני עושה???

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by Orsolomon,

היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by brighi,

שלום, יש לי בעיה די מעצבנת במחשב הנייד שלי ולפי שיטוט ברחבי הרשת הבנתי שהבעיה נפוצה והיא לא רק אצלי. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproperf/thread/58f5db91-ac13-45a3-80e5-41975bcb254a הבעיה היא כשאני נכנס ללוח בקרה ובא לבחור שם ביישום הבא, המחשב נתקע והוא כותב WINDOWS 7 EXPLORER NOT RESPOND, לא הצלחתי למצוא לזה פיתרון, ניסיתי כמה וכמה ממה שהוצע וזה לא עזר. למישהו יש את הפיתרון שפועל בדוק? למרות שזה לא נראה לי קשור, כדאי שיהיה: המחשב שלי הוא: M11X R2 עם WINDOWS 7 64 BIT

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה המחשב שלי אחרי פירמוט התקנתי קצת דברים איסיקיו ודברים בסיסיים ובהטענה עוברים 14 קווים עד שהוינדוס עולה האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  14. תקשיבו יש תמיד את הגלריות של התמונות שהם בפורמט פלאש ולא ניתן לעשות להם שמירה בשם ולהעביר אותם למחשב כי הם בקובץ פלאש... מישהו מכיר דרך שניתן להוציא את התמונות ולהעביר אותם למחשב באיזשהי דרך... תודה מראשש!!! ואני לא ידעתי אם הנושא הזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי מקום יותר טוב לשים אותו... אם הוא לא מתאים תעבירו...

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by viper_sb,

שלום ! אני עובד בארגון דיי גדול ותקלה הכי נפוצה אצלנו זה מחיקת קבצים זמנים של האיטנרט שמקשה לעלות את הפרוטל הבעיה עם מגדירים שהדפדן ימחוק את הקבצים ברגע שסוגרים אתר מסוים זה מוחק גם את הסיסמאות שהמערכת זוכרת יש פתרון לזה ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by yarl,

יש לי בעיה מוזרה ב-XP שהשעון חול ליד הסמן של העכבר כל הזמן מהבהב פעם ראשונה שאני רואה את זה וזה מרגיז רצח מה עושים ??? בכדיי להוריד את זה תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. Started by eladbu,

איך אני מבטל את מסך הפתיחה! לא מבקש סיסמה וכלום אבל פשוט רוצה שווינדואס ישר תעלה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. ה taskbar שינה את הגודל שלו והצורה שלו ואני לא מצליח לשחזר את הגודל המקורי ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  19. תהיה אפשרות להמיר את ויסטה ואופיס מאנגלית לעברית? (ערכתי)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tzviran,

מישהו מוכן להסביר לי מה מטרת ספריית PREFETCH שבתוך סיפריית ווינדוס? יש לי WIN XP. תודה. :-*

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by The Un4givN,

אוקיי אז התקנתי ווינדוס 7 X64 והוא לא מזהה את הרייד קונטרולר של אינטל ראיתי ברשת שזה רעיון רע להתקין דרייברים של רייד אחרי שהתקנת ווינדוס... אז השאלה שלי היא איך אני מתקין את הדרייברים של הרייד לפני הווינדוס?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  22. בכותרת

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by gid_dr,

מחפש תוכנה להמיר סרטונים שנערכו ב-windows movie maker וקיבלו את הסיומת WMV. הסיומת הנ"ל לא מאפשרת צפיה בטלוזיה דרך מכשיר DVD. הסיומת MPG כן מוכרת למכשיר. בתודה גדעון

24. Started by compman112,

שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ויסטה RC1 וכשאני מנסה לעשות אפדייט הוא כותב לי Widnows could not search for new updates error found code 80245003 למישו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.