Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי XP ואני שיניתי את מראה הICONים לא דרך ה-ICONPACKAGER, איך אני יכול להחזיר אותם לנורמה?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום בעיה שצצה ממש פתאום, בדיוק סיימתי להקתין JAVA ובאתי לעשות ריסטרט, ה WINDOWS נסגר רגיל בלי בעיות אבל במקום שהמחשב יידלק מחדש הוא פשוט נכבה כאילו בחרתי ב SHUTDOWN. ניסיתי שוב לעשות ריסטרט ושוב המחשב כבה. לא עשיתי איזה שינוי רציני במערכת רק התקנתי JAVA. אין דיסקים בכוננים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מדובר בפניום 3 בעל win xp SP2 החלטתי לעשות upgrade לווינדוס שמתי את הדיסק ובמקום להתקין "התקנה חדשה וטרייה" בחרתי באפשרות של "שדרוג" כך שהקבצים הקיימים כל המסמכים לא ימחקו. בסופו של דבר אחרי הריסט החד פעמי שבו מופעל המסך הכחול ב DOS התקבלה ההודעה הבאה: האפשרות היחידה שקיימת מרגע זה היא F3 ליציאה ואז זה חוזר חלילה.. (עושה ריסט ובסופו של דבר מגיעה לאותה הודעה) ד"א אם אני בא להיכנס לווינדוס או אפילו להפעיל אותו במצב Safe mode המחשב מאתחל את עצמו (לכן אני חייב להיכנס להתקנה) אני מעוניין לפרמט את המחשב אך לפני זה להעביר קבצים חשובים מ C ל D איך אפשר לעשות את זה בלי ווינדוס?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. אני העברתי את גודל הDPI של האייקונים שלי מ96 ל120 דרך הגדרות התצוגה, אך זה עדיין קטן בשבילי. איך אני מגדיל אותם עוד?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין עברית בwindows vista home premium באנגלית? הwindows הוא באנגלית, יש דרך שהתוכנה עצמה והמקלדת יתמכו בעיברית?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
קניתי היום את המחשב הנייד הראשון שלי של דל, התקנתי את הדרייבר של טביעת האצבע ואני לא מוצא איך משתמשים בו פעם ראשונה שלי שאני רואה WIN7 אחרי שנים עם XP אם למישהו יש מושג איך אני קובע את הסיסמא ליוסר בעזרת ההתקן אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס xp ורק היום גיליתי שהמחשב הוא בעצם 64 ביט כדאי להחליף למערכ הפעלה מתאימה ואם כן אז כל התוכנות והמשחקים צריכים להיות מותאמים(אופיס למשל...)
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ברשותי HP DV5 1160 חדש ובמהלך ההתקנה של מערכת הויסטה לא היתה אפשרות לחלק את ה HDD לכוננים ניפרדים האם ניתן לבצע זאת לאחר ההתקנה ללא תוכנה נוספת כגון PartitionMagic Version 8.0 ואם לא האם תוכנה זאת תומכת בויסטה לצורך החלוקה או צריך גירסה שונה ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה, כאשר אני מפעיל את המחשב רגע לפני השלב שצריך להגיע ל LOGON מופיע ה BSOD (מצורף תמונה שלו). הרצתי CHKDSK /R הבדיקה הייתה ארוכה מהרגיל אבל בסוף הסתיימה בהצלחה. הרצתי דיאגנוסטיקה לדיסק עבר בהצלחה בדיקה מלאה. הירצתי MEMTEST גם עבר בהצלחה. יש למישהו עוד רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תמונת מסך: אפשר לראות את המפרט בצד, אבל הפרטים הרלוונטיים אני מניח הם: לוח: GIGABYTE EP43-DS3 זכרונות: OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי התקנה בפעם רביעית התיאשתי, אבל עדיין לא הבנתי למה זה קורה? הפרטים בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התקנתי לחבר מערכת הפעלה WINDOWS 7 מקורית, לאחר ההתקנה, במסך הפתיחה של ה WINDOWS המחשב קופא. מה יכולה להיות הבעיה. מפרט מחשב: לוח אם כולל כ.מסך מובנה MSI RC410M-L X300 ATI מעבד אינטל pentium dual core 945 3.4 4M DUALCORE כ.מסך GF7300GT 256M DDR2 PCIE זכרון 3GB DDR2 דיסק קשיח 500GB
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני בויסטה אם אני משחק משחקים כבדים איזה צריכת חשמל מומלץ עכשיו מוגדר אצלי BALANCED תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי יש לי WIN7 64bit ultimate אני רואה ב windows task manager Physical Memory(MB) Total: 4094 Cached: 2896 Available: 2860 Free: 7 למה זה רושם שזמין לי רק 2860? אם יש לי 4096 ? אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי XP SP2 יש לי כמה יוזרים במחשב שכרגע פתוחים העניין ששומעים ברקע (כרגע) כל כמה שניות צליל של צרצר איך ניתן לדעת מאיזה יוזר זה יוצא? אין ניתן לעשות שברגע שמחליפים יוזר הצלילים והמוזיקה שמופעים מאותו יוזר לא יושמעו עד החזרה?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום פורום מערכות הפעלה יש לי Windows XP Pro SP1 עכשיו יש לי בעיה מוזרה כזאת שקרתה רק לאחרונה ששורת המשימות בילתי ניראית. היא לא ממוזערת או בתחתית המסך או משהו כזה.. היא פשוט נמצאת שם אבל בילתי ניראית כשאני לוחץ על הכפתור שעל המקלדת של ההתחל הוא מקפיץ לי אותו ורואים אותו אבל לא את שורת המשימות וגם במאפיינים של שורת המשימות אין שום דבר חריג. בדקתי את זה במצב בטוח ושמה הכל תקין. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי........תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הזמנתי ברוך ה' כבר את המחשב החדש שלי.. קניתי 2 ג'יגה זיכרון.. עכשיו הבנתי שאפשר לשנות הגדרות של ה SWAP או משהו כזה לביצועים טובים יותר.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני משחק ב QUAKE 3 עם ויסטה אבל זה חשוך מדי והבהירות נמצאת על מקס מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי בעיה: כאשר אני מפעיל את ווינדוס, ה- NUM LOCK תמיד מכובה. לאחר שאני מדליק אותו, הוא נכבה לפעמים לבד (אני לוחץ על המספרים-חצים ולא מופיע המספר, אני מסתכל ורואה שה NUM LOCK מכובה). מישהו יודע מה אפשר לעשות עם שתי הבעיות האלו? תודה והמשך שבת שלום, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ב-XP היה ניתן לערוך את השם, הערות וכו' ע"י כניסה למאפייני הקובץ>פרטים. מדוע בויסטה זה נעול? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לשתף אתכם בבעיה מוזרה עם מחשב חדש: קניתי מחשב חדש (מפרט בהמשך) ויש לי בעיית התחברות מוזרה אני מתחבר לאינטרנט גולש והכל בסדר, ואז נאמר משאיר את המחשב לילה או שניים דולק( פרקי הזמן שבעקבותם זה קורה אינם קבועים), וכשאני חוזר למחשב לגלוש שוב, אין לי חיבור לאינטרנט וקופצת ההודעה: "host process for windows services stopped working and was closed" מה שלא אעשה כולל אתחול המחשב לא עוזר. הדבר היחיד הוא לכבות המחשב, להוציא את כבל החשמל מהמחשב ולהחזירו לאחר דקות מספר, להדליק המחשב והכל חוזר להיות בסדר עד הפעם הבאה. בתמיכת ספק האינטרנט נאמר לי שייתכן וחשמל סטטי גורם לבעיה. החלפתי מודם וגם זה לא עזר. חיברתי המחשב לשקע אחר(גם בביתי וגם בבית של חבר) וגם לא עזר. אני עובד…
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היה לי פיירפוקס בXP אז עשיתי EXPORT למועדפים וזה עשה לי דף HTML עם כל המועדפים שלי. עכשיו פירמטתי ויש לי VISTA עם IE7, איך אני מעביר את המועדפים שלי לשם?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעלה את המחשב מדיסקט האיתחול ואח"כ מעלה את NTFSDOS PRO. הבעיה היא ש-DOS נתקע כשאני עושה COPY לאיזשהו קובץ. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-