Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעייה באאוטלוק אקספרס בחלונות XP פרו עם SP2 ואופיס 2003, כאשר כל ההגדרות תקינות, אני רוצה לישלוח הודעה והוא מוציא לי הודעת שגיאה שאי אפשר לישלוח את המייל כי משהו בשרת היוצא והנכנס לא תקין.לפעמים הוא שלח את המייל למרות ההודעה ולפעמים לא. הסרתי את החשבון שקיים ושאני נכנס שוב לתוכנה הוא מראה לי שכאילו יש חשבון משתמש, אבל הסרתי אותו קודם. הסרתי את התוכנה דרך הסרת רכיבי ווינדוס בלוח בקרה ושהתקנתי אותה שוב, אותו חשבון חזר למרות שעוד לא יצרתי חשבון. השאלה זה אם צריך למחוק את התוכנה לגמרי דרך regedit ואם כן איך עושים זאת? ואם לא אז איך אני מסדר את הבעייה?? בבקשה עיזרו לי אני שובר את הראש כמה ימים. כמו כן, חיפשתי בהודעות קודמות בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני ינסה להסביר את זה כמה שיותר טוב... מכירים את זה שיש לכם תיקיה שהמיון שלה הוא לפי שם ויש תיקיה ואחת שהיא לפי תאריך היווצרות ותקייה שממיינת לפי סוג (כמו "MY COMPUTER"...) ומכירים את הצגות האייקונים מסל הסוגים? פרטים, רשימה, סמליג גדולים.... הבנתם... בקיצור, אחרי שאתם מסדרים תקייה איך שאתם רוצים, אתה יוצאים ממנה, הסדר שלכם נשמר, ואז כל פעם שתכנסו אליה, הסדר יהיה אותו הסדר... אצלי, זה יציג את האייקונים בכל התיקיות אותו הדבר - כמו ששמרת בפעם האחרונה איזושהי תקייה. נגיד אני מסדר את התקיית הורדות, אז המחשב שלי יהיה כמו שסידרתי את התקיית הורדות. ונגיד שרק פתחתי תקייה שכבר הייתה מסודרת (הסדר נשמר) אז ככה שאר התקיות שלי יהיו מסודרות... אני מאוד מקווה שהבנתם מה אני מבלבל... זה פ…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו ל…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אתמול כשהייתי במחשב המחשב נתקע ולא היה אפשר לעשות כלום אפילו לא CTRL+ALT+DEL אז עשיתי ריסט וחיכיתי שהמחשב יעלה. כשהwindows התחיל להעלות את השולחן עבודה זה לא העלה את האייקונים אלא רק את הטפט ואת שורת המשימות. ככה הוא נשאר וכשאני מנסה לעשות CTRL+ALT+DEL המחשב נהיה ממש איטי כמעט נתקע ואי אפשר לעשות כלום. בנוסף לכך, התהליך EXPLORER.EXE תופס 100%. מה זאת הבעיה הזאת? ממה זה נגרם?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
היי, לפני כמה דקות, כשגלשתי לתומי באינטרנט, פתאום המחשב השמיע כמה צלצולים חזקים וקצרים. כמו צלצולים של טלפון ישן, רק הרבה יותר קצרים. זה קרה לגמרי בפתאומיות, מייד סגרתי את האקספלורר, ואז הווינדוס עשה ריסטרט, וחזר עם ההודעה the sysem has recovered from a serious error. לא גלשתי בשום אתר מפוקפק, אלא באתר קונבנציונלי לגמרי, והצלצולים האלו היו ממש מבהילים. ניסיתי לחזור לאתר, והצלצולים לא חזרו. האם זו תקלה שיכולה לקרות סתם במערכת ההפעלה, או שיותר סביר שהאקר פרץ לי למחשב?? מותקנים לי אנטי-וירוס ופיירוול מעודכנים. במידה ומדובר בפריצה של האקר, מה אני צריך לעשות (לדוגמא האם כדאי לשנות IP)? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני משחקים ומגדיר את הכפתור shift שיהיה פעולה כלשהי בכל מקרה זה תמיד יוצא לי מהמשחק באמצע שאני לוחץ על הכפתור 8 שניות רצוף או כמה פעמים רצוף, איך אני מפסיק את זה לתמיד שזה לא יהיה פעיל?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אם יש לי שני ווינדוסים במחשב ואני יכול לגשת נגיד מאחד מהם לשני דרך המחשב שלי לתיקיה של הוינדוס וכולי, האם אני כול להפעיל מווינדוס אחד קבצים בווינדוס השני, שכאילו הקובץ ייעבוד בווינדוס השני?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חבר שלי התקין win xp על המחשב עכשיו בהתקנה הוא הגדיר 20gb לכונן C ושכח את ה 60gb האחרים להגדיר ככה שעכשיו בווינדוס מופיע לו רק כונן C עם 20 gb. עכשיו אני יודע שיש אפשרות ב win xp להחזיר את כל ה 60 gb שלא הוגדרו אני פשוט לא זוכר איך... אני צריך שמשהו יסביר לי במפורט איך אני עושה זאת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אם אני מנסה להעביר קבצים או להעתיק אותם כאשר אני גורר קובץ זה מראה סימן שלא ניתן להעתיק. או אם אני מנסה העתק ולהדביק במקום אחר זה לא מאפשר להדביק. יש לכם רעיונות ? יש לי השערה אך אני לא אחלוק אותה עמכם בכדי לר לקבע אתכם על אותו כיוון, אני אראה אם מה שאתם אומרים חופף למה שאני חושב. תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אחיינים שלי נחתו אצלנו לשבועיים והם שובבים נורא למניעת בעיות הפעלתי להם את משתמש האורח (ויסטה 64) הגבלתי אותו כמעט בכל דבר וכמעט הכל בא על מקומו בשלום מה שנותר לי לעשות הוא לבטל את כפתור הכיבוי והריסט מסיבות מובנות לשלוט על כפתור הכיבוי היה מאוד פשוט ישנם לפחות 3 דרכים שאני מכיר: 1. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> User Rights Assignment >> Shut down the system 2. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> Security Options >> Shutdown 3. Control Panel >> Power Options >> Advanced >> When I press the power button השאלה שלי היא איך אפשר לשלוט ב…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה? בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה?? איך אני מסדר את זה :-\
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי VISTA וכשאני עושה סט אב מופיעה לי ההודעה הזו : מה הבעיה? יש מצב שגרסת VISTA היא 64 ביט ו XP שלי הוא 32 ביט? אם כך המצב מה הפתרון ?
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הי יש לי בעיה ואני בטוח שלכם יש את אותה בעיה בדיוק! אני אוהב לשמוע מוזיקה בוליום גבוהה עכשיו שאני גולש באתרים כמו HW One ועוד אתרים יש את הפרסומות המעצבנות אפשר היה להתרגל שהם קופצות ושאתה ניכנס לאתר הם פותחות עוד דף אבל עכשיו שהם שמים גם sound בפירסומות זה משגע אותי! אני שומע שיר ופתאום אני שומע על מוצר שממש לא מעניין אותי.. יש דרך להשתיק את זה? הפירסומות הגזימו יותר מדיי הגזימו ניסתי להיכנס לInternet options לשונית Advanced וחשבתי שמצאתי את הפיתרון היה וי על Play sound in web pages הורדתי את הוי אבל עדיין יש בפירסומות את המוזיקה. יש למישהו פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שהוינדוס אינו עולה בגלל איזה קובץ דפוק. אני זוכר במערכות ההפעלה הקודמות היו יכולים ליצור תקליטור הצלה כדי להעלות את כונן \:A ומישם נכנסים לכונן \:C ורואים מה את הקבצים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני עומד בפני התקנת win xp על מחשב חדש המכיל 1GB RAM, ועלו לי מספר שאלות בנוגע להגדרת ה PF 1. בחלון ה performance ניתן להגדיר optimize performance עבור תוכניות או שרותים ברקע, מה ההבדל בפועל, ובמה כדאי לבחור? (המחשב מיועד למשחקים וצפייה בוידאו, ולאחר קריאת כל ההמלצות בפורם לגבי גודלו של ה PF החלטתי ללכת על האמצע לבינתיים 700MB - אם זה משפיע על הבחירה) 2. ראיתי שאנשים כתבו פה שמומלץ לשים את ה PF על דיסק פיזי שונה מה OS לשיפור הביצועים, בהתחשב בכך שיש לי רק דיסק פיזי אחד. האם כדאי להעביר את ה PF למחיצה שונה מה WIN כדי לשמור על מחיצת ה WIN מאוחה? האם כדאי לגרום ל PF להמחק אחרי כל כיבוי מאותה סיבה? תודה על העזרה, ערן
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסא החדשה שיצאה אתמול Windows XP SP2 **צונזר** אין לדבר על Warez בפורומים! כשאני רוצה לעשות עדכון ל WINDOOWS דרך ה Windows Update אז הוא רושם לי את זה מה זה אומר ?.......... Windows Update cannot continue because a required service application is disabled. Windows Update requires the following services: Automatic Updates enables detection, downloading, and installation of critical updates for your computer. Background Intelligent Transfer Service (BITS) enables faster, restartable downloading of updates. Event Log logs Windows Update events for troubleshooting. To ensure that these services are enabled: 1. Click Start, and then click Run. 2. Type services.…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי משחק כלשהו ששיחקתי הרבה כשהיה לי XP לאחר שעברתי לויסטה המשחק לא עולה..שגיאה כלשהי.. תמונה: מה לעשות? אני חושב שאני צריך משהו שמדמה סביבה של XP או משהו כזה.. תודה ויום טוב לכולם!
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי רבות ברשת ולא מצאתי פאץ' שמתאים לי. יש לי Vista Ultimate 32bit + SP1 . מקווה שיש בכלל ל-SP1 .. תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי בעיה מאוד מעצבנת בווינדוס אקפלורר (לא אינטרנט אקספלורר), כל פעם שאני נכנסת לאקספלורר אחרי זמן מה הוא מודיע לי על תקלה בווינדוס אקספלורר. ונותן את ההודעה המעצבנת הזו אם לעדכן את המערכת או את מיקרוסופט.... וסוגר לי את האקספלורר, אבל לא את ה-IE חשוב לציין שזה ווינדוס XP פרו SP1. מה אני עושה בשביל להוריד את זה? ויש לי גם את כל העידכונים האפשריים מהאתר של מיקרוסופט בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני אני יכול למחוק אותו?? אני משתמש במסנג'ר של MSN
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell vostro 1220 חדש בן 4 ימים עם מערכת הפעלה win 7 באנגלית.. (64 bit אם זה משנה) הכעיה היא שהשעון בתחתית המסך לא מתעדכן אלה נשאר על השעה בה המחשב כובה. ואותו כנ"ל לגבי הגאדג'טים של השעה והמזג אויר. כבר שיניתי בהגדרות את השרתים (יש שם איזה 4 אופציות) וסימנתי עם חיבור לאינטרנט ובלי ובאף אחד זה לא עובד ולא מתעדכן. מישהו ? ודבר נוסף... מישהו יודע מתי יהיה win 7 בעיברית לדל ? תודה ! ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
תשמעו בעיה מוזרה אני מכין מצגת במחשב A = עם אופיס 2000 מנסה לעלות אותה במחשב B = עם אופיס 2003 > כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ע"י אופיס אבל!!! כשאני מנסה להעלות את הכובץ דרך הרשת > באמצעות מחשב A ( אופיס 2000 ) > הכל תקין והמצגת כן עולה! (לעומת זאת בכיוון ההפוך = קודם 2003 ואח"כ 2000 זה כן עובד! ) שלחתי את הקובץ(או]יס 2000 ) במייל למחשב של חבר > וגם שם הוא עלה ( אופיס 2003 ! וגפ PP פלאייר ) הבעיה הזו חוזרת אצלי בפעם השניה כבר > מחשב B עבר פירמוט לא מיזמן וגם לפני הפרמוט היתה אותה בעיה האם זו יכולה להיות בעיה של הבטחה ? קידוד באופיס 2003? או מה זה יכול להיות? THX
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי היום את המחשב הנייד הראשון שלי של דל, התקנתי את הדרייבר של טביעת האצבע ואני לא מוצא איך משתמשים בו פעם ראשונה שלי שאני רואה WIN7 אחרי שנים עם XP אם למישהו יש מושג איך אני קובע את הסיסמא ליוסר בעזרת ההתקן אני אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-