עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני לוחץ על כיבוי אז רשום לי ש "המחשב מוכן כעט לכיבוי" ואני צריך לכבות ידנית וזה מעצבן! זה בגלל הSP2 אני מניח כיוון ובSP1 המחשב היה מתכבה אוטומטית. איך משנים את זה?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. חבר'ה יכול להיות שבאקספי הום אין את הפקודה taskkill שסוגרת תוכניות? (דומה למנהל המשימות רק סוגר תוכנית לגמרי). תודה

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by aseetoP,

לפני כמה שעות הסמן של העכבר התחיל לזוז לי לבד למחשב שלי ואז הוא יצא מזה אז הדלקתי מהר את המחשב מחדש והוצאתי את המודם מהשקע ואז לא יכולתי להזיז את העכבר כי הוא פשוט זז לו לבד לצדו העליון של המסך והצלחתי רק דרך מצב בטוח להיכנס.... עשיתי בדיקת וורוסים עם קספרסקי - לא מצא כלום! בדיקת ספייווארים- מצא ומחק את הספייווארים שהיו ספייבוט-מצא 3 רוגלה ומחק אותם איידיאוור מצא קובץ 1-מחק גם אותו אני לא יודע כבר מזה יכול להיות ...... וכל מקום רשום לי Paradox שגם אני לא יודע מה זה...... למשל שתי תיקיות בC של Paradox ניסיתי למחוק ובסוף הצלחתי רק במצב בטוח וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מרגיש שהמחשב איטי רצח......זה לא היה ככה בבוקר!! מה נשאר לי לעשות עוד? הנה הלוג של HijackThis v1.99.1 *****…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. קיבלתי מחשב נייד בשביל אישתי. משהו ישן אבל סביר. מדובר על hp פוילון dv 1000 התקנתי לה כמה תוכנות אופיס ועוד כמה תוכנות נוספות וראיתי שה 1/2 גיגה רם לא סוחב אז מצאתי זיכרון מתאים באי ביי והרחבתי ל2 גיגה. אני מניח שהמעב כבר זקן אבל יש מצבים שהמחשב עובד יפה ולפעמים הוא ממש זוחל עד נתקע. נכון לעכשיו הוא אחרי פירמוט ללא וירוסים וכלום. העינין הוא שהוא עדין לא רץ במהירות הרצויה ואני בטוח שזה בגלל משימות שפועלות ברקע ודורשות משאבים למרות שאין לי שימוש שותף בהם. השאלות הם אלה: 1) האם ניתן לנתרל משימות שאין לי בהם שימוש שותף ואם כן איזה מתוך הרשימה? 2) איך אני מנתרל אותם בצורה כזאת שלא אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני מאתחל את המחשב? 3) איך אני מנתרל כל מני תוכנות שנפתחות ליד השעון? ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי (windows XP sp 3) לווינדוס 7 אך אינני עושה זאת מפני שאני חושש שאם אני אשדרג, כל הדרייברים שלי \ התוכנות שלי (ויש הרבה...) לא יעבדו על ווינדוס 7 ואני אצתרך להוריד \ לעדכן הכל... האם כך המצב? והאם זה שווה את המעבר? בנוסף הווינדוס שלי במקור הוא באנגלית עם התקנה של עיברית עליו ובידי דיסק ווינדוס 7 בעברית. תיהיה לי בעיה לשדרג נכון? ע"פ מה שאני זוכר צריך באותה שפה לא? ובנוסף אם באמת תיהיה בעיה אני יוכל להשתמש בדרייבר ג'ינייס לא? (הכוונה לתוכנה שמגבה ומעדכנת דרייברים...) תודה על העוזרים.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  6. אני מתכוון להתקין 3 מערכות הפעלה על המחשב, שתי מיקרוסופטיות (כנראה XP ו-VISTA BETA), ויוניקסית אחת (כנראה הפצה כלשהי של לינוקס). 1. האם ה os loader של וינדוס יודע לגשת ללינוקס, או שאני אהיה חייב להשתמש ב os loader שונה כגון Lilo\grub. 2. מה הסדר המועדף להתקנת שלושת מערכות ההפעלה (מי ראשון מי אחרון, ואם אפשר גם את הסיבה שאני אלמד ממנה). 3. *חשוב מאוד*, למי שהתנסה בבטא העדכני ביותר של הויסטה, האם היא כבר פעילה בצורה נורמלית שמאפשרת גלישה הורדות וכו, ללא תקיעות ובאגים מיוחדים, או שאפילו בשימושים הבסיסיים האלה ל XP יש עדיין יתרון משמעותי? 4. כמה גיגה מומלץ להקצות לכל מערכת הפעלה, תוכנות משחקים ושאר הקבצים יאוחסנו בפרטישן נפרד, אבל עדיין יש לא מעט דברים שיתנחלו על הפרטישן של מ…

7. Started by GuGuSH,

היי, אני רוצה לדעת עד כמה FAT32 היא מחיצה יעילה בגדלים גדולים (עשרות עד מאות Giga) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SharonSx,

היי אנשים אני חושב שקראתי איפה שהוא על כך שיצא SP1 לווינדוס ויסטה, האם זה נכון? ואם כן אז מה סידרו?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by tigerex,

?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by rafi-s-,

יצא כבר גרסה סופית ל- winsows xp 64 bit או ל- windows xp x64 ומה ההבדל בי שתי הגרסאות תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. נאמר לי שיצא סוף חודש שעבר ממה שהבנתי .. יצא כבר? אם כן אז מי יכול לתת קישור להורדה ואם לא , אז מתי יצא כבר???

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by shahar_112,

יצא לי ב UPDATE את ה SP2 אני עם מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE עם עברית

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by 11GnR,

http://support.microsoft.com/kb/2908279 יש שם רשימה של המשחקים שזה מתקן לבד. לשאר המשחקים צריך לתקן ידנית, יש שם הסבר. ניסיתי את התהליך הזה על הMouseMovementRecorder של MARK.C וזה באמת עובד, אין דיליי וזה עובד ב500 הרץ. לא מבין למה זה לא יורד לבד עם WINDOWS UPDATE... ולמה צריך לעשות את זה דרך הREGEDIT במקום שהיו מוסיפים אפשרות בPROPERTIES, או בכלל פשוט מעיפים את ההמצאה הגאונית הזאת לגמרי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by event,

אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינקים פה, עם קצת רצון אפשר למצוא אותם בלי בעיה אבל הנה הפירוט של מה שתוקן: 938194 Vista Compatibility and Reliability Pack This update resolves a number of individual issues which may be affecting some computers running Windows Vista. These issues have been reported by customers using the Error Reporting service, product support, or other means. Installing this update will improve the reliability and hardware compatibility of Windows Vista in a variety of scenarios. Some examples of the improvements contained in this update are: * Improved reliability and compatibility of Vista when used with newer graphics cards in several specific scenar…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. מי שנמנע עד היום מלהשתמש בפריוויו בגלל חוסר התמיכה בממשק משתמש בעברית. אז עכשיו יש חבילת שפה זמינה. מתחילים להרגיש שעדכון השנה מתקרב..

16. Started by gal_il50,

כי נדמה לי שראיתי באיזשהו מקום.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by yoxo,

^^^^^

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043415,00.html מדובר בעדכוני אבטחה קריטים... תהנה (לכל אלו שלא עושים עדכון אוטומתי)

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by המפרט,

אני לא יודע למה אני כותב את זה פה, אני מניח שאף אחד לא יוכל להחזיר לי את הכסף שבזבזתי לשווא, אולי כדי שאף אחד אחר לא יעשה את אותה הטעות... קניתי מחשב נייד ללימודים לא ממזמן, במקור הוא מגיע ללא מע' הפעלה. החלטתי ללכת הפעם על חוקיות ולקנות ויסטה (home premium) ביחד עם המחשב. ואכן כך עשיתי. בכל מקרה, חבר הראה לי היום דבר שנקרא msdnaa - זהו בעצם "פרוייקט" אם אפשר לקרוא לזה ככה, שסטודנטים בפקולטות מסוימות יכולים להוריד באופן חוקי תוכנות של מייקרוסופט לצרכי הלימודים. אני שייך לפקולטה ששייכת לפרוייקט ברשימת ההורדות מופיעה לא פחות ולא יותר - vista buisness (גם 32 וגם 64). מה אגיד, הלכו לי ה350 שקל לפח... ועוד לגרסא פחותה יותר... טוב, אולי לפחות אני אוריד גרסא לנייח שלי, נש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בס"ד שלום לכם יש אפשרות לבצע גיבוי של הגדרות מערכת ששיניתי במערכת למשל: הגדרות בלוח בקרה, שינוי של שירותי מערכת יש כאלה שביטלתי אם יש אפשרות כזו עד כמה זה כדאי לעשות זאת? כמו כן יש אפשרות לבצע שיחזור להגדרות האלה של וינדוס? תודה רבה תיזכו למצוות !

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by nissim_y,

ב windows-xp איך שומרים את המועדפים שבדפדפן כך שניתו יהיה להעביר למחשב אחר. ומה לעשות במחשב השני? תודה!!!! ;D

22. שלום לכולם אני רוצה שהווינדוס שלי יצא למסך של "החלף משתמש" אוטומטית כשאני לא משתמש במחשב למשך זמן מסוים. אני לא רוצה שהמחשב יצא למצב שינה ולא רוצה את האפשרות של נעילת שומר מסך. יש לי ווינדוס XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by KoDkOd,

מישהו יודע איך כי אני חייב לפרמט ואני ממש לא יודע איך לצאת לדוס

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. בוקר טוב יש לי מחשב שמערכת ההפעלה (ויסטא) לא עולה גם לא במצב safe mode.הווינדוס מתחיל לעלות ועשה עושה ריסט למחשב . כעת רציתי לדעת : 1) מה האופציות שלי על מנת להוציא את כל החומר החשוב מהדיסק (שירים ,תמונות וכו'). מה הכלים שאתם ממליצים עליהם ? 2)במערכת הפעלה ויסטה - ישנה אפשרות לעלות עם דיסק ההתקנה - ולבצע repair . השאלה היא האם ה cd חייב להיות בדיוק אותה גירסה כמו מה שיש במחשב או יכול להיות גרסה גבוהה יותר של ויסטה (לדוגמא ultimate). 3)שאלה נוספת - אך על מערכת הפעלה xp. בעת עליית מערכת ההפעלה מופיע כי קובץ מסויים בתוך תיקית windows\system32 פגום. מה עושים במצב זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מחשב חזק עם 8G זיכרון ו- SSD. בזמן האחרון אני משחק הרבה במשחק רשת החינמי BLACKLIGHT שהוצע לי פה (משחק כבד יחסית) ושפתאום נמאס לי אני לוחץ ALT+F4 במקום להתנתק ואז לתפריט ואז ולצאת...וככה מעוד משחקים אחרים. היציאה היא מיידית ואני תמיד בדעה שהמחשב הוא כדי לשרת אותי ולא להפך..לכן הוא דולק 24/7 עם OC ואנלא מחפש ולחסוך מימנו מאמץ עם זה נוח לי. אבל האם אני הורס משהוא פיזי בזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.