עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tirani8,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי באייבורי. כשאני מנסה להתקין win 7 אני מקבל הודעה באמצע ההתקנה שמנהל התקן של כונן תקליטורים לא נמצא, הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים של AMD שיש שמה גם את הדרייבר של הsata raid ותוכנית התקנה לא מוצאת שום קובץ התקנה מתאים, היא עושה סריקה ואומרת לי לא נמצא שום קובץ. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. כל פעם שאני רוצה להעלות קובץ מסוים לאתרי האיחסון, ואז לוחץ על "עיון", אז בדיוק אחרי שאני לוחץ על הכפתור "עיון" כדי לסמן את הקובץ, אז הדפדפן קורס לי. בלי שום הודעה או אזהרה. הוא פשוט נסגר. הבעיה היא בשני הדפדפנים שלי- IE ו ff. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? יש לציין שבכל אתר איחסון זה קורה, ואפילו אני לא יכול להעלות סירטון ל you tube.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, רציתי לשאול מס' שאלות. 1. מהי ההפצה (הבילד) האחרון של ה"לונגהורן" אם מישהו ניסה להתקין ויכול לספר על התוכנה אני אשמח. 2. שמעתי שישנה גרסאת בטא להורדה של האקספלורר הבא, האם מישהו מכיר לינק ? 3. האם ללונגהורן יש אתר עדכוני תוכנה (למרות שזאת בטא) 4. בהקשר קצת שונה האם ניתן לקנות דרך חנויות מכוונות של מדיה פלייר סרטים בפורמט WMVHD (רזולוצייה גבוהה מאוד) ? תודה ושנה טובה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by yaronzeev1,

היי איזה גרסאות של ויסטה המלאה- סופית לגמרי פרצו?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by m280,

שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף. בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב: "וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט", תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו, האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ? עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור NVIDIA RAID CLASS DRIVER או NVIDIA N…

6. Started by sonic,

הי יש לי בעיה ואני בטוח שלכם יש את אותה בעיה בדיוק! אני אוהב לשמוע מוזיקה בוליום גבוהה עכשיו שאני גולש באתרים כמו HW One ועוד אתרים יש את הפרסומות המעצבנות אפשר היה להתרגל שהם קופצות ושאתה ניכנס לאתר הם פותחות עוד דף אבל עכשיו שהם שמים גם sound בפירסומות זה משגע אותי! אני שומע שיר ופתאום אני שומע על מוצר שממש לא מעניין אותי.. יש דרך להשתיק את זה? הפירסומות הגזימו יותר מדיי הגזימו ניסתי להיכנס לInternet options לשונית Advanced וחשבתי שמצאתי את הפיתרון היה וי על Play sound in web pages הורדתי את הוי אבל עדיין יש בפירסומות את המוזיקה. יש למישהו פיתרון?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by Thant,

קיבלנו בעבודה את ה Win 7 professional מMSDN - VL (שוחרר לבעלי הסכמים בסופ"ש). אני עומד להתקין אותה במהלך השבוע וכיוון שלא שיחקתי עם הבטא ו ה RC תהיתי אם יש אילו שהם טיפים/דברים שכדאי לי לדעת לפני, במהלך ולאחרי ההתקנה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  8. Started by super4life,

ezmanti mahshev bli gpu ve yasimu li windows 7 professional az yesh li kama sheelot ha windows ha ze ba im dx11 muvne? ve im ken kshe ani akne gpu ve ani ahaber lo yehye beayot ?

9. Started by amitey,

יש לי זכרון של 2.5M RAM . על כמה אני צריל לכוון את הזכרון הוירטואלי של המחשב? קראתי שזה יכול לשנות מאוד את מהירות התפקוד של המחשב.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by erjerjerj,

אני עומד בפני התקנת win xp על מחשב חדש המכיל 1GB RAM, ועלו לי מספר שאלות בנוגע להגדרת ה PF 1. בחלון ה performance ניתן להגדיר optimize performance עבור תוכניות או שרותים ברקע, מה ההבדל בפועל, ובמה כדאי לבחור? (המחשב מיועד למשחקים וצפייה בוידאו, ולאחר קריאת כל ההמלצות בפורם לגבי גודלו של ה PF החלטתי ללכת על האמצע לבינתיים 700MB - אם זה משפיע על הבחירה) 2. ראיתי שאנשים כתבו פה שמומלץ לשים את ה PF על דיסק פיזי שונה מה OS לשיפור הביצועים, בהתחשב בכך שיש לי רק דיסק פיזי אחד. האם כדאי להעביר את ה PF למחיצה שונה מה WIN כדי לשמור על מחיצת ה WIN מאוחה? האם כדאי לגרום ל PF להמחק אחרי כל כיבוי מאותה סיבה? תודה על העזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by WildFire,

גם בויסטה וגם ב7, כאשר לוחצים על הכפתורים הנ"ל נפתח מסך שמקשר למנהל המסימות, החלפת משתמש ועוד דברים לא נחוצים. השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את זה, וכאשר אני אלחץ alt+ctrl+del יפתח מנהל המשימות? [עניין של הרגל] ולא, ctrl+shift+esc הוא לא תחליף ראוי

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  12. Started by matityahoo,

כשאני מפעיל defragment על קונן c מופיע לי ההודעה הבאה : disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בכדי שאפשר יהיה להפעיל - defragment תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by topgun,

האם יש איזושהי דרך לגרום לזה שכל המשתמשים במחשב יוכלו לראות את האינבוקס של OE? המצב שלי הוא כזה: אני האדמין, ויש עוד יוזר שהוא כרגע על power user. עכשיו אם מישהו מתחבר לאחד מהם ומושך דואר (שרת POP3, בזק בינלאומי), אז הכל עובר לאינבוקס של האאוטלוק של היוזר שלו. זתומרת, ההודעות נשמרות תחת היוזר. נוצר מצב שאם אני מתחבר ליוזר אחד, כשמישהו משך דואר מהיוזר השני, אני לא יכול לראות את ההודעות האלה (אלא אם כן אני עושה import וכאלה...). אני רוצה שכולם יוכלו לראות את אותו אינבוקס, לא משנה מאיזה חשבון הם מתחברים, אבל של-power user לא תהיה גישה לשאר המסמכים שאין לו גישה אליהם כרגע, או לאפשרויות שיש (או יותר נכון אין...) לו. ואני לא מתכוון לזהויות באאוטלוק, כי אני רוצה שתהיה רק זהות …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

כרטיס קול מובנה, High Definition ALC883. בהתקנה Vista הוא לא זוהה והייתי צריך להתקין Audio Controller עדכני של Realtek כדי שיהיה לי סאונד. לא הייתי עושה מזה כזה ענין, הבעיה שלחבר שלי שיש לו בדיוק אותו לוח אם כמו שלי ה Vista כן זיהה. לעוד מישהו היו בעיות בסגנון?

15. אני מחפש תכונה לWindows XP PRO שאוכל לשנות את השפה לעברית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by blue_wolf,

שלום לכם: יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי : 1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוא רושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדום והוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא ) לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותו ועוד בעיה : יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0 אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט) אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלורר תוה רבה רבה לעונים !!!!!!!! ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי …

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  17. עד היום הוא סירב לקבל (מודיע שהקובץ עלול להיות מסוכן ולכן לא ניתן לקבל אותו) ואז הייתי מקבל את הקבצים בצורה אחרת (אי מייל או ICQ) וזה היה מעפן אבל לא נורא עכשיו הוא קיבל לי את הקובץ (שעה הורדה) ורק אחרי שהוא התקבל הוא פתח לי חלון שהקובץ עלול להזיק לי למחשב ולכן נחסמה אליו הגישה (@#$^$%%$#^%!!!!!) ניסיתי לעשות חיפוש אחר הקובץ ולא מצאתי, ניסיתי לראות אם הוא בסל מיחזור והוא לא שם, פעם הבאה אני אבקש לקבל דברים רק בZIP מהמסנג'ר אבל לגבי הקובץ הזה מישהו יודע איפה הוא יכול להיות ואיך אם בכלל אפשר לשנות את "ההגנה" של מייקרוסופט על המחשב שלי מפני מפגעי המוזיקה במסנג'ר ? נ.ב. מידע: XP PRO SP2 גירסאת מסנג'ר : 7.0.0813

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום התקנתי את העברית בווידוס XP אבל משום מה במיילים שלי וגם בתפריטים של תוכנות לדוגמאת תפריט ההחלה של התקנת שה תוכנה שהוא בעברית - מופיע לי בג'בריש בדקתי אם כל הHEBREW מסומנים אצלי ולא מצאתי שום בעיה אשמח באם תוכלו לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by cvtt.z88,

יש כזאת אופציה בהגדרות .. שאם הסוללה נטענת עד הסוף שהווינדוס יפסיק או יעצור את הטעינה.. הלכה לי הסוללה במחשב ואמרו לי שיש הגדרה שצריך לעשות .. השאלה שלי איפה זה אני משתמש בוינדוס 7 .

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. המפרט הוא: 1 x כונן DVD LG 16/48 Bulk (GDR8163B) = ¤150.34 1 x Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM (MOusbps2) = ¤55.67 1 x מסך 17' LG Flat T710BH 0.20 mm 1280x1024 (T710BH) = ¤695.94 1 x מארז Thermaltake SOPRANO SILVER + WINDOW DUAL 12mm FAN, PSU 400W Thermaltake VB1400SWSI (VB1400SWSI) = ¤640.26 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤334.04 2 x Cooler 8 cm (Fan8) = ¤105.80 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray (A6430TVBP) = ¤762.74 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA (GA-K8NMF-9) = ¤489.92 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA (WD800JD) = ¤356.…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  22. Started by AtomiX,

מהיום במספר אתרים שניסיתי להיכנס הדבר הזה קורה.. לא נותן לי להיכנס מה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  23. Started by XDude,

שלום, מה המצב? חבר שלי התקין XP על WIN98 ועכשיו לא מופיע לו תפריט של בחירה של מה לעלות את הXP או את ה98. אפשר לעלות את XP דרך הדוס? , אם כן אז איך? תודה!

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by dvd21,

שלום לכם יש לי בעיה קטנה כשאני מכניס דיסק של מישחק או כל דיסק שאמור להיפתח אוטומטית דרך האוטו-ראן הוא לא ניפתח אני צריך להיכנס אליו ולהפעיל את האוטו ראן ידני גם אין לי אפשרות לילחוץ קליק ימני על הכונן ולילחוץ שם על "הפעל אוטומטית" בנוסף אם אני מכניס דיסק של ניד פור ספיד לדוגמה ,יש איקון של המישחק בימקום הכונן כשאני מוציא את הדיסק האיקון נישאר ואפילו שאני מכניס דיסק אחר עדיין האיקון הקודם נישאר עד שאני מפעיל מחדש את המחשב איך אני פותר את הבעיה הזו??

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by shabis,

מחשב AMD 5200 ,לוח M2N-X אסוס ,דיסק קשיח SATA ,וכונן DVD SATA. BOOT כפול XP וויסטה ב XP הכל עובד נפלא אבל בויסטה אין זיהוי של הכונן ואם יש זיהוי כונן אין זיהוי דיסק המצב הוא כזה: XP וכונן SATA עובד ויסטה כונן IDE עובד ויסטה כונן SATA לא עובד האם הבעייה בכונן , בלוח אם או בויסטה תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים