עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JVT,

ממצב???? אני מקווה בסדר.. שמעו אני חייב שתסבירו לי *-קצר ולעניין-* איך אני מתקין את VISTA על מחשב Intel P4, 3GHz, 1GB, ASUS P5RD1-V, GeForce 6200 Turbo אם אפשר בכלל... מרגע סיום ההורדה ועד להפעלת שולחן העבודה. תגידו לי איזה VISTA הכי כדאית עבור המחשב שלי (Ultimate, Basic, Business וכו'), כי אני לא רוצה להסתבך עם איטיות וכל מיני בעיות במהירות. --- למנהלים --- אם יש דיון מדריך על התקנת ה-VISTA ואתם יכולים להפנות אותי אליו, אפשר למחוק/לנעול את הדיון.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by prigat_a,

מאיפה אפשר להשיג רק את הדיסק התקנה בעברית? יש לי קוד חוקי שמתאים לגרסא הזאת ואני צריך בעברית. יש מאיפה להוריד בצורה חוקית כמובן? אני יודע שזה פורום ולא צ'ט אבל זה באמת דחוף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by +Eliran+,

לפני כמה ימים כשהתקנתי כמה תוכניות חדשות ורציתי לראות אותם דרך הכפתור התחל--->כל התוכניות, אז היה כתוב לי שאי אפשר להציג אותם כי יש יותר מידי תוכניות. איך אני יכול לגרום לזה שאני שוב יוכל לראות את כל התוכניות דרך "התחל"? תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by dante123,

היי חברה רציתי לדעת במה ניקוי רג'יסטרי עוזר למחשב,והאם ניקוי רג'יסטרי יכול לפגוע בתפקוד המחשב. למשל,אני משתמש בregistry mechanic ושמתי לב שאחרי שפירמטתי וניקיתי רג'יסטרי,המחשב תפקד בצורה איטית יותר מלפני שניקיתי. יכול להיות שזאת בעיה הקשורה לריסטרט?ובכלל,רציתי לדעת במה זה עוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by elad76,

התקנתי אותה על כונן D עכשיו אני בXP ואני רוצה למחוק את הקבצים שנשארו... עם דיסקט אתחול 98 זה לא עבד..וכל שאר האפשריות דרך הXP לא עבדו.. איך אני עושה דיסק אתחול XP2??

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. אז הבעיה היא כזאת שאני פותח את המחשב יש מלא תוכנות שרצות איזה פקודה אני רושם בהפעלה (התחל הפעלה.. ) בשביל לשלוט בתוכנות שירוצו במחשב כאשר אני מדליק את המחשב אודה לך מאוד אם תעזרו לי בתודה רבה והערצה שי בן יהודה

7. Started by shaithebest,

שלום לכולם ושבת שלום לא ידעתי איפה לשים את השאלה הזו, כאן או במערכות הפעלה אבל לקחתי הימור בכל מקרה.....הלפ טופ החדש והמדהים שלי שאני מת עליו של LG E500-SPINE (מומלץ בחום)עובד כמו שצריך אבל ויסטה עושה לי את החיים נורא נורא קשים, ממש מאלצים אותי לפרמט ללינוקס או xp הנייד עם מעבד 2 GHZ ועם הרחבה ל2 גיגה זיכרון פיניתי את כל השטויות מהדסקטופ ושמתי עליו פיזית רק דברים בסיסיים כאשר כל המשחקים והתוכנות למיניהם יושבות בשקט על הארדיסק חיצוני נייד של WD PASSPORT 2.5 (גם מומלץ בחום) בכל מקרה.....עשיתי את כל זה למטרה נעלה אחת: שמרגע הלחיצה על POWER עד להופעת הדסקטופ יעבור מינימום זמן אבל כל מה שאני עושה לא מצליח לוקח המון זמן עד שהמחשב עולה מאז הלחיצה וזה מרתיח לי את הדם מעצבים xp לא…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by DXM,

בווינדוס וויסטה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. מה עם דרייבר לצ'יפסטק למה אני לא מוצא אותו כאן : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by noam12,

שינתי ב SYSTEM CONFIGARATIO את ה BOOT.INI וסימנתי שהמערכת תעלה ב SAFE MODE מאז אנני מצליח לעלות את המערכת יש ברשותי מחשב נוסף ואני יכול לקחת את הכונן קשיח ולשנות את מה שנדרש בכדי שהמערכת תעלה השאלה מה אני צריך לשנות? תודה

11. Started by Xanadu,

שלום רב, בכל פעם שויסטה חוזרת מ-SLEEP הגלילה נעשית מאוד מאוד איטית (דרך הגלגלת של העכבר) ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעייה. אני יודע שאני אמור לשנות הגדרות צריכת אנרגיה של בקר USB אבל אני לא יודע היכן משנים את ההגדרה. האם מישהו מכיר את ה-BUG הזה? תודה על העזרה .... (יש לי vista ultimate וסט עכבר מקלדת אלחוטי של מיקרוסופט...)

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. למה תמיד שאני מנסה לעשות "שחזור מערכת" תמיד זה לא מצליח,לא משנה באיזה מחשב הוא מתחיל כביכול לשחזר מפעיל מחדש את הווינדוס ואז נותן הודעת שגיאה שלא היה ניתן לשחזר ניסיתי במלא תאריכים,אפילו בתאריך של התקנת מדיה פליאר 11 ששם הוא יוצר יום שחזור למה זה לא מצליח אף פעם?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. שלום לכולם!!! יש לי שתי שאלות: 1. לפעמים שאני סוגר חלון של סייר ע"י לחיצה על כפתור ימני בשורת המשימות על חלון פתוח, ולוחץ לסגור, הוא רק משמיע צפצוף (שהוא לא יכול לסגור) ולא סוגר את החלון למרות שאני לא רואה שום סיבה לכך. לאחר מכן אני סוגר את החלון ע"י לחיצה על X. משהו נתקל בבעיה כזו? או משהו יודע מה לעשות בנידון? 2. לפעמים אחד המקשים לא נלחץ. כשאני רושם הרבה, או אחרי הרבה לחיצות אני פתאם מגלה שאות אחת חסרה, מקש מסויים לא פעל שלחצתי עליו. המקש הוא אקראי, כל פעם מקש אחר. (בשורה וחצי האחרונות זה קרה 3 פעמים ['נ', ורווח ו ENTER]). אני משתמש ב XP SP2, IE7. חשוב לציין שבגרסה של החלונות אני משתמש כבר כשנה, ועוד ב 2 מחשבים וזה לא קורה. זה קרה כמה שבועות אחרי שהתקנתי את האקספלורר 7…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. Started by moo2004,

כשרוצים לשמור קובץ תמיד מופיעים בצד אותם Icons קבועים של: Desktop Recent My Documents וכו'... (תסתכלו על התמונה שמצורפת) איך אפשר לשנות את את זה? איך יכול שבמקום My network places יופיע ה Icon של My pictures וכו'??? עריכה: מצאתי איך עושים את זה: http://xperiencexp.blogspot.com/2005/06/how-to-change-default-save-in-location.html הדרך הכי טובה היא דרך ה Group Policy... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by sonic,

הי יש לי בעיה ואני בטוח שלכם יש את אותה בעיה בדיוק! אני אוהב לשמוע מוזיקה בוליום גבוהה עכשיו שאני גולש באתרים כמו HW One ועוד אתרים יש את הפרסומות המעצבנות אפשר היה להתרגל שהם קופצות ושאתה ניכנס לאתר הם פותחות עוד דף אבל עכשיו שהם שמים גם sound בפירסומות זה משגע אותי! אני שומע שיר ופתאום אני שומע על מוצר שממש לא מעניין אותי.. יש דרך להשתיק את זה? הפירסומות הגזימו יותר מדיי הגזימו ניסתי להיכנס לInternet options לשונית Advanced וחשבתי שמצאתי את הפיתרון היה וי על Play sound in web pages הורדתי את הוי אבל עדיין יש בפירסומות את המוזיקה. יש למישהו פיתרון?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. Started by e.t,

מיקרוסופט הפיצה אתמול (ד') טלאי אבטחה נגד פירצה שעלולה לאפשר לתוקף להשתלט מרחוק על מחשבים של משתמשים ברוב גירסאות Windows לבד מ-Windows מילניום, 95 ו-98. :-X מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2696815,00.html והעדכונים כפי שהם מופיעים ב-Windows Update: עדכון אבטחה עבור Windows XP- 823980 גודל הקובץ להורדה: ?1 > ,1.2 MB? דקה זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מרחוק מחשב שבו פועל ®Microsoft® Windows ולהשיג שליטה מוחלטת במחשב. באפשרותך לסייע ולהגן על המחשב הנמצא ברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. ייתכן שתאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר התקנת פריט זה. קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית). 821557: עדכון אבטחה (Windows XP) גודל הקובץ להורדה…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by XDude,

שלום, מה המצב? חבר שלי התקין XP על WIN98 ועכשיו לא מופיע לו תפריט של בחירה של מה לעלות את הXP או את ה98. אפשר לעלות את XP דרך הדוס? , אם כן אז איך? תודה!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by RoyShefy,

שמתי משהו במחשב שחסם לי את הדברים האלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להוריד אותם... עזרההה אני תקועעע אין לוח בקרה אין מאפיינים אנני לא יכול להוריד דברים ולמחוק!! ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by Mortar,

אני בטוח שזה קשור ל WMP אבל לא מצאתי שם אפשרות להוריד את זה. אני על WIN2K PRO SP4. what should i do to kick that annoying bar !?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה.... תודה...

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by ns,

the way the win logs on had changed , and i wanna fix it to the default way (FAST USER SWITCHING). I don't really know why , but when i try to bring it back it tells me "you must uninstall Client Services for Netware". does anybody know wtf should i do ? i just want the normal logon. (")(O_o)(")

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. Started by CybeR_CoM,

אני משתמש בכרטיס קול onboard realtek AC'97 כרגע, וכשאני מנסה לשמוע בווינאמפ קובץ midi,אני מקבל את ההודעה הבאה בדקתי בהגדרות של הכרטיס קול, ובכרטיסיית ה Audio למטה ב"midi music playback" מסומן לי "כלום" (התא ריק) וכשאני פותח אותו יש לי שם Microsoft GS Wavetable SW Synth ונגיד ואני בוחר אותו, ומאשר ופותח מחדש את ההגדרות הוא נעלם וחוזרת הבחירה של ה"כלום". ניסיתי כמה וכמה פעמים להתקין מחדש את הכרטיס קול ואת הדרייברים שלו ושום דבר לא עוזר - אותה ההודעה כל פעם.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  23. אני רוצה להתקין עליו WIN98 בזמן הSCANDISK הוא נותן לי שגיאה File allactor tables _____________________________________ ! aut of memory ! ! ! ! <ok> ! !____________________________________! חברה בבקשה תגידו מזה יכול להיות ? אני כבר נואש מלהתקין עליו משהוא וחבל לי על הנייד

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. מבחינת שאר התוכנות{ אנטי וירוס, אופייס .... } אני מבין את ההבדל בין שני הגרסאות בדרך כלל לגירסת ה PRO יש יותר אפשרויות אבל מה ההבדל בין שני הגרסאות ב WIN והאם הוספת עוד אפשרויות ב PRO הופכת את מערכת ההפעלה ליותר מסיבית וכבדה ואלו אפשרויות נוספות יש ב PRO שאין ב HOME אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל זה משהו ששאלו אותי ולא ידעתי לענות עליו. הודה לכם אם תוכלו אתם לענות לי

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.