עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yotam360,

HOME BASIC HOME PREMIUM ULTIMATE מה ההבדלים בינהם? ומה יותר כדאי להשתמש?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by The Shark,

תראו... קיבלתי את המחשב החדש. עכשיו, התקנתי את מערכת ההפעלה (Windows XP Pro) וכנראה בהתקנה עשיתי משהו לא טוב. בקיצור, עכשיו יש לי עברית כשפת input (ז"א שאני יכול לכתוב בעברית), אבל משום מה בתוכנות שונות (ICQ, Winamp ועוד ועוד ועוד...) אין לי תמיכה בעברית :-[ במקום עברית אני רואה מלא ???? (סימני שאלה) . אני ממש ממש לא רוצה לעשות פורמט ולהתקין שוב הכל מהתחלה, אז בבקשה אם יש מישהו שיודע מה אני יכול לעשות כדי לשנות את המצב שיגיד לי... PLZ ... ! :'( :'( :'( תודה ענקית מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Tom3bar,

אהלן, שאני מקבל אימייל, אז לא כתוב את הכתובת של השולח, אלא שם מסויים כמו "Lamir Systems" (סתם דוגמא) אז רציתי לדעת איך לעשות כזה שם לאימייל שלי - שאני אשלח לאנשים אימייל הם ייראו את השם שלי, ולא את כתובת האימייל שלי .. ? תודה רבה על כל עזרה, תום.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by assaf990,

יש לי מחשב פנטיום3 שאיננו מחובר לאינטרנט והוא משמש לעבודות משרדיות ולצפייה בסרטים. מותקן עליו WIN98. האם כדאי לי לשדרג ל- WIN98SE? זה יתרום במשהו לביצועים?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  5. יש לי משחק כלשהו ששיחקתי הרבה כשהיה לי XP לאחר שעברתי לויסטה המשחק לא עולה..שגיאה כלשהי.. תמונה: מה לעשות? אני חושב שאני צריך משהו שמדמה סביבה של XP או משהו כזה.. תודה ויום טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  6. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

המחשב רושם לי: ווינדוס האב דיטקטד אן ארור אנד האד טו שאט דאון טו פריבנט דאמאג' או יור סיסטם. ולמה רשום שיכול להיות שיש לי קורפטד פיילס. אני לא מצליח לסדר את זה כבר פירמטתי שני הרדיסקים ובשניהם הוא רושם לי את זה ,לעומת זאת במחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא פועל בסדר גמור עם שני ההרדיסקים. שמישהו יעזור לי זה דחוף כי היום בערב המחשב שאני רושם ממנו הולך ויהיה לי בעיה לגלוש.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by yossi-R,

I instelld the win xp pro and i dont have hebrew input what can i do that i will have a hebrew support? tnx

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by bluemail,

לפני כמה חודשים דווח שיש הרבה בעיות עם ויסטה (מבחינת באגים ומבחינת תמיכת חומרה ותוכנות חיצוניות) והייתי רוצה לדעת מה מצבה כרגע לפני שאני קונה אותה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  9. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס אקספי עברית צרוב שברשותי. אודה מאוד למי שיוכל לפרט לי את השלבים שעלי לעשות על מנת לעשות זאת. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  10. שלומות. יש לי 1 גי'גה זיכרון וכאשר אני משחק משהו ממש כבד קופץ החלון הנ'ל בצד שמאל למטה נא לא להתייחס להודעה של ה zone larms !!,וכיצד פותרים את הבעיה הזאת? תודה A.K אמיר יצחקי[/i

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by דובי123,

ניסיון להדפיס מעלה הודעה שהיציאה תפוסה ע"י תוכנה אחרת [היא לא תפוסה המחשב חושב שלצורכי הדפסה הוא ברשת למרות שינוי המצב מרש לוג] ואלו הפרטים התקנה מחדש של וינ98 בעברית המדפסת עבדה תקינה בעלית המחשב היה עולה חלון שביקש סיסמא לא היה צורך להכניס סיסמא, די היה לעשות אנטר ע"מ להמשיך העליה בכל אופן חלון זה סתם היה מיותר ושאלתי כיצד לשנות זאת הסבירו לי ובעיקרון שונה המצב מרשת [או ריבווי משתתפים על המחשב] למחשב בודד [וינדוז לוג] זה גרם גם לאיבוד המידע האישי כולל תכני האאוטלוק את זה ל היה לפתור - פשוט העתקתי הקבצים למקום החדש במחשב אלא ש מאז לא ניתן להדפיס ועולה ההודעה הנ"ל שצינתי ניסיון ללכוד מדפסת - לא מעלה הצלחה לחיצה על סיום לכידה מעלה הודעה שלא נמצאה מדפסת ברשת כלומר המחשב חוש…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by SimonSays,

עשתי פירמוט למחשב והתקנתי ווינדוס מחדש, אך בתיקיה של Document and settings נשאר התיקיה של ה-DESKTOP של המחשב הישן ושם יש קובץ ממש ממש חשוב שאני צריך, אבל כשאני מנסה לפתוח זה אומר לי Access denied. מה אני עושה? [מצטער שזה בפורום הזה אין לי מושג איפה לשים את זה]...

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  13. בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. אורח Si-Nom

מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  15. למה ההודעה הזו מופיע לעיתים כאשר אני פותח חלון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by adam99,

שלום! רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לבטל את אפשרות החיפוש במחשב עם מערכת ווינדוס XP. תודה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by arie_s,

שלום לכולם מחשב חדש חלונות 7 64 ביט. מחובר לרשת ביתית (MSHOME) קווית עם 3 מחשבים אחרים XP (ולאינטרנט). מהמחשב החדש אני מצליח להגיע לכל אחד מהמחשבים האחרים. מאף מחשב אחר אני לא מצליח להגיע למחשב החדש. הוא מזוהה ברשת אבל כשמנסים להגיע אליו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: \\(computer name) is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administator of this server to find out if you have access permissions. Logon Failure: account currently disabled למיטב הבנתי הגדרות השיתוף במחשב החדש נכונות. ניסיתי גם לתת סיסמא למשתמש (קראתי באיזה מקום שאולי בזה הבעייה). ניסיתי להריץ את אשף תיקון הרשת. שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום המסך פתיחה של חלונות XP שרשום "ברוך הבא" נעלם ובימקומו יש לי מסך עם שם המשתמש שלי(כמו בחלונות 98) ומתי שאני לוחץ ctrl+alt+delete הוא לא מעלה יש את מנהל המשימות אלה מראה לי קודם חלון שיש לי כמה אפשרויות לבחור. משהו יודע אך אני יכול להחזיר את זה למה שזה היה? נ.ב נישאתי להביא צילום מסך אך זה לא צילם לי :'( אני מקווה שמה שרשמתי מספיק

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by asaf999,

שלום לכולם. רכשתי ווינדוס vista חדש, ויש לי בעיה בהתקנה. אני לא מצליח להפעיל את הדיסק לפני שווינדוס XP עולה. ניסיתי לעשות שהכונן יהיה הראשי ולא ההרד דיסק, אך ללא הצלחה. הוא פשוט לא רושם press any key to ... תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מישהו שממש מבין. יכול להיות שזה גם לפורום רשתות למרות שזה יותר קשור למערכת הפעלה. ווינדוס (XP או 2000) תומכות באיחוי חבילות IP רק אם הזמן בין הראשונה לאחרונה הוא כ-2 דקות (120 שניות). אם אני רוצה לשנות את זה צריך להוסיף לרגיסטרי ערך IpReassemblyTimeout ולשים בו ערך גבוה יותר. (תחת TCPIP איפשהו שם) אחרי RESET למחשב זה אמור לעבוד, אבל זה לא... מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לשנות את התכונה הזו של איחוי חבילות שתהיה גדולה יותר (למשך זמן ארוך יותר)??? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by lharpaz,

הלינק הבא: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx הוא קישור ל- pre-release trial של Windows XP Professional x64 Edition, כלומר Win XP 64 bit מה ה"קאטצ'" כאן? אני בטוח שמיקרוסופט לא התחילו לחלק את התוכנות שלהם בחינם פתאום... מה דעתכם? שווה להתקין או שמערכת ההפעלה תקרוס כל חצי שעה?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by staieb,

חברה אני עם XP משתמש כבר המון זמן , ובזמן האחרון זהו אני כבר לא מסוגל להשאר דקה עם הXP כל שנייה נתקע , וכל שנייה בעיות .. הייתי מעוניין לשדרג ל7.. השאלה שלי היא כזאת , האם הגרסא : Version :Windows 7 RTM [For OEM Branding] Build:7600.16385.090713-1255 היא גרסא סופית ? ושווה להתקין או שאמור לצאת עוד גרסאות ? תודה רבה אני ממש צריך את התשובה שלכם

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. במזל טוב קניתי כונן קשיח מקסטור 250 ג'יגה SATA- במחיר שהיה שווה יש לי עוד 2 כוננים קשיחים 80 גיגה ווסטרם דיגיטל ATA 66 - מחולק לשניים ( 35 גיגה סיסטם ו-45 גיגה של משחקים לבן שלי) - ATA 66-FAT32 בן שנתיים 40 גיגה סיגייט בן 3 שנים משמש כגיבוי לקבצים ( לא למערכת הפעלה) והורדות מהאינטרנט- NTFS- ATA33 ברשותי לוח גיגהביט 8SQ800ULTRA שתומך ב-SATA במערכת המחשב משתמשים אני ובני. השימוש העקרי של עבודה מול האינטרנט והורדות מהאינטרנט השימוש של הבן (21) משחקים, סלולרי והורדות מהאינטרנט מערכת ההפעלה עובדת כרגע מהכונן הישן FAT32 ובעתיד יהפוך אותו NTFS אני מתכנן את 250 גיגה לחלק ל- 3: 30 גיגה למערכת ההפעלה חדשה ועוד, לי עוד 102 גיגה וגם לבן שלי 102 גיגה אני יעשה לו הפעלה במחשב …

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  24. שלום לכול העוזרים ותודה מראש נכנסתי באינטרנט לאיזורים אשורים ומשום מה כל האיקונים בשולחן העבודה כול הקיצורי דרך למינהם הפכו ללבן כזה מה עלי לעשות על מנת שיחזרו הסמלים??

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. שלום, יש לי לוח Abit IB9 ואני רוצה לעבור לוויסטה ואני עכשיו באמצע הכנת דיסק של וויסטה בVlite ואני תקוע בקטע של הדרייברים לחיבורי SATA... אז הורדתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח אם שהגיע איתו ושמתי לב שאין שום תיקיה בשם וויסטה או משהו שקשור לוויסטה... יש WIN2003,98,XP אבל וויסטה אין.. אז רציתי לדעת האם זה בסדר שאני משלב את אתה הכל כמו שבתמונה שצירפתי... האם וויסטה תזהה את זה ולא תיהיה בעיה? נ.ב... אם הדרייברים בתוך הדיס אז צריך ללחוץ F6 בהתקנה או לא? דיי דחוף.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים