עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DrStyle,

לא נותנת לDAEMON TOOLS לעבוד בעיות עם אנטיוירוס יותר מידי שאלות יש למישהו פתרון? >< 64BIT

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  2. יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by taotao,

היה לי ווינדוס XP PRO עכשיו ניסיתי להתקין להארד דיסק אחר תווינדוס וביטלתי אותו בסוף בקיצור נדפק לי הווינדוס שלי בהארד דיסק בראשי עכשיו התקנתי את גירסת הHOME (על אותה מחיצה C) ושאני מדליק תמחשב הוא אומר לי לבחור עכשיו הגירסת פרו במלא לא עובדת הוא אומר לי להכניס דיסק בוט ושיש בעיה בחומרה בקיצור סתם סייפור 2 שאלות מישהו יודע איך למחוק תגירסה (פרו) שניה שלא עובדת? (ורצוי כמה שיותר מסובך) משיהו יודע אולי אפשר לתקן תגירסה השניה ? (גירסת הפרו) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  4. יש לי ויינדוס 10 ושאני פותח את התיקייה של Desktop זה לא מראה לי את כל האייקונים שבאמת יש לי בDesktop. [ATTACH=CONFIG]9881[/ATTACH] יש מה לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dj_poo,

בעיה בעת פתיחת סרט ה explorer.exe נופל משום מה שאני מנסה לפתוח סרט שאני הורדתי אותו כמובן זה אחרי שאני עשיתי לו unrar מכל הרארים שהורדתי אז אה האקספלור נופל לא משנה לאיפה אני מחלץ את הקובץ אני רק הולך עליו נופל לי אה אקספלורר יש למישהו מושג למה זה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by omri_ro,

משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. פעם הכנתי,ושכחתי איך... התוכנה לצריבה שאני משתמש בה היא DeepBurner 1.9 האם כל מה שצריך הוא לעשות burn לקובץ iso וזהו?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי 3-4 כוננים פנימיים ואם אני לא עובד בהם אז החלונות כאלו מכבה אותם, כאשר אני מנסה להכנס לכונן לוקח לו כמה שניות "להתעורר" ולהתחיל לעבוד, בחלונות 7 זה לא היה והכניסה הייתה מידיית.. בנוסף יש לי קורא כרטיסים USB שכאשר אני מכניס אליו כרטיס הוא בכלל לא קורא אותו ואני צריך למצא דרך "להניע" את חלונות לחפש אותו... מישהו מכיר תופעה כזאת? מחשב נייח

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איך הוא עובד טוב שווה להוריד יש לו תקלות תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. יש לי מתאם BT מחובר למחשב שמותקן עליו ויסטה. התקנתי דרייבר, הכל טוב ויפה. הPAIRING עם האוזניות היה מוצלח, אפילו המקשים על האוזניות שולטות על הiTunes במחשב (לדוגמא להעביר שיר קדימה/אחורה). בתוכנה הקטנה של ויסטה של ההתקני bluetooth האוזניות מופיעות ומוצהר שהן מחוברות... הן באמת מחוברות... רק בעייה אחת: לא שומעים כלום דרכן וכן, בדקתי ובעיקרון בשום מקום הווליום לא מושתק/נמוך מדי... עזרה?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by יניב,

התקנתי את הוינדוס בלי שם משתמש כי לא רציתי והוא מחייב אותי לכתוב סיסמא . המבין יבין

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. יש לי ויסטה פרימיום עכשיו יש לי תופעה מעצבנת שקורת לי בהרבה דברים...במיוחד בהתקנות למינהם לדוגמה אני מוריד משהוא מהאינטרנט והוא מקובץ בקובץ BIN אז אני מוריד אותו במחשב הנייח שלי ואז מעביר אותו לנייד באצעון דיסק און קי ואז אני פותח אותו עם ISO BUSTER ותמיד תמיד הוא באמצע הפתיחה נותן לי סקטורים פגומים ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנה ולא עזר...חשוב לציין שבמחשב הנייח הכל עובד ושם סקטור אינו נפגם...כמו כן הדיסק און קי טוב אני מעביר איתו הרבה דברים. עכשיו הקטע המצחיק מגיע אם אני פותח את הקובץ בנייד אז תמיד יש לי בעייה בהתקנה כי הוא לא נפתח כמו שצריך כי הוא אומר שיש סקטורים פגומים ואני אומר לו להתעלם עכשיו אם אני פותח אותו בנייח וצורב אותו על דיסק אז זה נפתא אבל גם לא על כל הדברי…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by oded6188,

מישהו יכול לתת הסבר בעברית מה זה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*

17. שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  19. ניסיתי לשנות לעברית לפי המדריך הזה http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=55 הצלחתי חלקית שכן עכשיו אני יכול לכתוב בעברית אבל אני רוצה לשנות את כל מעכרכת ההפעלה לעברית. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by burekas,

יש אפשרות שכל העניין שקשור לזה יהיה בכונן אחר ולא בכונן C? שהכל ינותב למקום אחר

21. אהלן, התקנתי על מספר שרתים את 2003 סרבר 64 גרסאת נסיון ל180 יום שמוצעת באתר של מיקרוסופט, ועכשו קניתי לשרתים הללו רשיונות מלאים, אבל לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי איך אפשר להתקין את ה2003 המלא מבלי לפרמט/לפגוע בקונפיגורציה הנוכחית שלי בשרתים. למישהו יש נסיון עם זה במקרה?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by jackok111,

חברים, יש לי מחשב שמותקנת בו ויסטה ואני רוצה להתקין עליו XP. כמובן שוינדוס לא מאפשר לי. איך אני מבצע פרמוט לכונן C(כונן מערכת ההפעלה) ומתקין בו XP ? כמו כן, יש לי כונן אחד שמחולק לשלוש מחיצות (partition). האם פרמוט C יגרום לי לאבד את כוננים D ו- E ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מנסה להעתיק קובץ לתוך אחת התוכנות המותקנות אצלי בPROGRAM FILES בויסטה ואני מקבל הודעה שאני צריך אישור מיוחד מה חוסם אותי ואיך לבטל חסימה זו? תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

בד"כ ששמים את העכבר על משהו בשורת משימות הוא פותח חלון קטן מעל ועושה תצוגה מקדימה למה שיש שם.. לדוגמא במדיה פלייר זה יראה את הסרט שרץ שם או בדפדפן זה יראה את העמוד שפתוח.. משום מה שמתי לב שלפעמים זה לא מה קורה אצלי.. לפעמים אם אני משאיר את העכבר לא קורה כלום ולפעמים זה נותן לי את השם המלא של מה שרץ אבל לא תצוגה מקדימה כזו. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by snupon,

שלום אני חדש, רק נירשמתי אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לאו אני אלמד במשך הזמן. נעלמו לי האייקונים משורת המשימות - של העוצמה , ושל הוצאת החומרה באופן בטוח. אם תוכלו עזור לי להחזירם אני אודה לכם . (לפעמים פתאום הם מופיעים אך רוב הזמן הם אינם) תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.