עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hobbes,

אני סובל מבעיה מוזרה במחשב החדש שלי , אבל אני לא בטוח שהבעיה היא במערכת ההפעלה . בכל מקרה התקנתי את ה XP64 , והכל בסדר לכאורה , יש עברית בהכל מלבד קבצי טקסט שנכתבו תחת המערכת ההפעלה הקודמת , ניסיתי לשנות פונטים , הוספתי את כל הקידודים. יש לכם רעיון ? תודה .

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by shay_lo,

שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by montigo,

[XP SP2] הקדמה: כאשר עושים Arrange Icons By Type ווינדווס ממיין לפי ה-File Type, ולא לפי ה-File Extension. ניתן לראות את ה-File Type של קובץ באמצעות מסך ה-Properties שלו. לדוגמה, אצלי קובץ MP3 מוגדר מטיפוס Winamp media file וקובץ PDF מוגדר מטיפוס Adobe Acrobat 7.0 Document ולכן קובץ ה-PDF יבוא לפני הקובץ MP3 במיון, פשוט מעצבן! שאלה: כיצד אני מציג את הקבצים ממויינים לפי ה-Extension? משהו מקביל ל-dir /oe של דוס. יש אולי Registry Patch שמשנה את ה-Arrange Icons By Type לעבוד לפי ה-Extension ולא לפי ה-Type?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by VL,

אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by big foot,

יש לי WINDOWS XP ובכל פעם שאני פותך את My Computer הוא מחפס את הכוננים וזה לוקח איזה חצי דקה מה אני צריך לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. אני יודע שיש את הפקודה הזאת: convert x:/fs:ntfs מה צריך לשנות בפקודה הזו כדי לשנות מ-NTFS ל-FAT32?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by asaf16,

אז ככה, כמו שאתם רואים אני מקליד בעברית בלי בעיה ואני משתמש בווינדוס אקספי פרו מקורי באנגלית. הוספתי את השפה העברית לבד ועכשיו אני יכול לראות אתרים בעברית והכל למעשה חוץ מבעיה אחת, בתוכנות שאמורות לתמוך בעברית כמו אימיול ואייסיקיו אני רואה או ג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית וזה מעצבן. באייסיקיו לדוגמא אני רואה את השמות של האנשים במלבן למעלה בסימני שאלה אבל בחלון שאלה איפה שמקלידים אני רואה את השם רגיל. אני גם לא יכול לכתוב בעברית בחיפוש אבל כן יכול להקליד הודעות בעברית. לגבי אימיול כל מה שקשור בעברית זה סימן שאלה. לא יכול לחפש בעברית לא יכול לראות עברית על בפאנל עצמו וכו'. אודה לכם אם תקדישו מזמנכם היקר.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by MasteRoi,

טוב אני באמת מקוה שזהו אכן הפורום הענייני ביותר לתוכן ההודעה. כמו שרובכם פה יודע יש בדפדפן של האקספלורר אפשרות של השלמה אוטומטית של תיבות טקסט וכד'. יש לי אתר שהמון אנשים נכנסו מהמחשב שלי אליו. אני לא רוצה למחוק את כל הרשימה (את זה אני יודע לעשות!), אלא אני רוצה לעשות "סלקציה" ולנפות השלמות מסויימות. אני חושב שההסבר ברור. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?

11. איך אפשר לקבוע אילו תוכנות יעלו ואיזה לא בהדלקת המחשב? כי יש לי המון תוכנות שעולות לי עם המחשב-הרבה זמן לוקח לי לסגור אותם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NJorl,

.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by compman112,

שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by +Eliran+,

יש לי כמה בעיות שפתאום קרו לי(יש לי XP) אז הנה: 1. כל פעם שאני מדפיס משו לא משנה דרך איזה תוכנה(גם משו שסרקתי, או שהוצאתי מהאינטרנט) זה יוצא לי עקום כזה. מישו יודע מה אפשר לעשות? 2. עוד משו זה שפתאום כשאני באמצע כתיבה של איזה עבודה או משו כזה, אז תמיד שרציתי למחוק משו, אז הייתי מסמן את זה, ולוחץ על המחיקה(לא DELETE מה שליד המקש של ה+וה=), או שהייתי פשוט כותב מה שרציתי במקום. אבל עכשיו זה לא מביא לי, זה לא מוחק את מה שהיה מודגש.מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי אקס פי פרו והוא שומר לי את כל מה שאני רושם במנועי חיפוש-שמות סיסמאות וכו....מה עושים??? איך יוצאים מזה?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by Rinkadink,

איך אני עושה שאת קובץ הBAT הכנתי הוא יעתיק את עצמו ל STRTUP של הוינדוס? מישהו יכול להגיד לי בבקשה את הפקודה?

17. Started by buuhaa,

שלום. התקנתי בהצלחה את חבילת השפה בעברית לXP . אבל הכל עדיין באנגלית כמו מקודם. מאיפה אני מפעילה את השפה עכשיו ?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  18. אז ככה, אני לומד לומד למבחן הסמכה A+, ואני זקוק למערכות הפעלה כמו ME Win 95/98 ו NT 4.0 Workstation לצורך תרגול, מישהוא יכול לתת לי עצה לגבי איפה להשיג אותן?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by satlan1,

קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by lm,

שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל להעלות את הוינדוס ושהוא גומר להעלות אז במקום להיכנס לוינדוס הוא מראה לי משתמש אחד ואני צריך ללחות עליו כדאי להיכנס לוינדוס זה משו קטן אבל זה דיי מציק לי ד"א יש לי וינדוס אקס פי פרו 32 ביט עברית

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by Tal555,

יש לאחי מחשב חדש עם לוח אם עם כרטיס קול מובנה.... INTEL ComancheCreek D915PCML עכשיו המיקרופון עובד דרך "הבקרת עוצמה" וכו' והוא בחיבור הנכון... הקטע הוא שתוכנות שמדברים איתן כמו סקייפ אמסן לא מזהה את המיקרופון כי ההתקן שלו לא מצויין שם... מצויינים התקנים אחרים אחד משהו עם rear green או צבע אחר לא זוכר ושניים עם front .... עכשיו אין לי בקדימה של המארז כניסות אודיו אז מן הסתם אני לא יכול לבחור את האפשרויות האלו והאפשרות של ה REAR לא נותנת כלום.... בקיצור אני לא יודע איך לגרום למיקרופון לעבוד ואח שלי בכלל מעוצבן אשמח לעזרה כלשהי בנידון תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by dvvon,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני נמצא בשולחן עבודה אז במקום שאני ילחץ על תיקייה פעמים (כמו שאני רגיל מימים ימימה) אז זה רק לחיצה אחת איך אני פותר את זה בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Satlan,

הוא נעלם ואני לא מוצא אותו ! :s05: תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. ידעתי לבטל את זה פעם אבל שחכתי... תזכירו לי בבקשה ,אם אפשר תרשמו את התהליך המסודר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. דוד שלי אוהב לצפות במבזקי חדשות באינטרנט (כמו אלה בMSN וONE) הוא משתמש בIE וכשהוא צופה בקטע וידאו כלשהו דרך הIE הקטע נתקע לאחר כמה שניות ואחרי שזה קורה אי אפשר להמשיך לגלוש לאתר אחר ללא ריסטרט. בנוסף לכך הדפדפן קופא מדי פעם ומאלץ אותי לעשות ctrl+alt+del כדי לסגור אותו. מה שמוזר זה שאחרי שנתקע הוידאו בIE גם בפיירפוקס אי אפשר לגלוש. עשיתי עדכונים, סריקת וירוסים וספייווארים וכלום לא עזר. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים