Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מופיעה לי השגיאה שבכותרת... מה שקורה זה שלמרות שיש לי עותק חוקי של הווינדוס איני יכול לעדכן אותו כלל כי כל פעם מופיעה התקלה אין שאני לוחץ על אחת מאפשרויות העידכון (מהיר/מותאם אישית). מופיע לי איקס אדום ושאיני יכול להמשיך. חקרתי את העניין הזה, וגיליתי שזו תופעה נפוצה: http://support.microsoft.com/kb/922582 http://www.microsoft.com/israel/technet/security/advisory/922582.mspx למרות זאת הורדתי את הקבצים שמצאתי באינטרנט ואת התיקון של מייקרוסופט ושום דבר לא עוזר! בservices.msc אין ביכולתי להפעיל או לבטל את התהליך של העידכונים האוטומטיים... בנוסף, גיליתי שכנראה (!) חסר לי את הקובץ: %systemroot%\system32\svchost.exe -k netsvcs [תבדקו אם דרך התחל-הפעלה-והקלדת הקובץ מלמעלה נפתח לכ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יום אחד המחשב נכבה אוטומטית ולמחרת לא נכבה ולא מתאתחל יש לי ממזמן sp2 אז זאת לא הבעיה של ה-APM בדקתי תוכניות רצות ברקע ושעולות עם המחשב עשיתי system restore שום דבר לא עובד ב-safe mode דווקא כן נכבה אבל לא זכור לי שהתקנתי תוכנות חדשות או חשודות...אין לי מושג מה הבעיה אשמח לקבל פתרונות
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם כל הוירוסים שנכתבו ל- XP/2000/NT, משפיעים באותה מידה גם על ויסטה?
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יוכל לעשות רשת אלחוטית בין מחשב עם XP למחשב עם VISTA? ולא יהיה בעיות.. מה כולל בתוכו הAERO?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בין ה HOME PRIMUME לבין ה ULTIMATE ? למשתמש בייתי המשחק במשחקים,צופה בסרטים מוזיקה ואינטרנט מה כדאי יותר ולמה ?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש איזה בן אדם שאני מכיר יש לו ווינדוס לא מקורי אז הוא לא יכול להתקין WMP11? אם יש תשובות אז לפרטי..... תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
להוריד את זה? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043&DisplayLang=en ויש לי E6300 וxp pro sp2 אז אני צריך להוריד את הגירסה של ה32 או 64?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אותו ונעלמו לי כל האפשרויות של המועדפים, היסטוריה וכל זה, איך מחזירים? *מצורפת תמונה למטה.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מהו בקצרה הזכרון הוירטואלי? איך הוא משפיע על הביצועים של המחשב? מה הערך המומלץ אם יש לי ג'יגה זכרון פנימי? האם זה טוב לחלק אותו לשני כוננים או שעדיף על כונן אחד? ???
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
טוב אולי זה ישמע מטומטם אבל יש לי vista enterprise וכשה המחשב עולה אין תמונה יש את הפס הצהוב שרץ וזהו כך זה אמור להיות?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון המחשב שלי נתקע לאחר כל כמה שעות של עבודה, ומופיע מסך כחול (Blue Screen of Death). הודעות השגיאה: בכל פעם מתקבלת הודעת שגיאה שונה. אלה חלק מההודעות שיקבלתי: (אני אדלג על כל המילים המפחידות של מיקרוסופט) הודעה ראשונה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x000000D1 (0x00000081, 0x00000002, 0x00000000, 0x869X5EC0) הודעה שניה: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0xECA7A168, 0xF3D9BBF0, 0xF3D9B8EC) nltdi.sys - Address ECA7A168 base at ECA71000, DateStamp 43a5e989 הודעה שלישית: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0xF0E855C8, 0xF791BB4C, 0xF791B848) tcpip.sys - Address F0E855C8 base at F0E82000, DateStamp 444775d3 הודעה רביעית: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0x85F20B…
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע לפעמים ולרוב מופיע הודעת שגיעה סתנדרטית כאילו עם הלשלוח ולא לשלוח איך אני יכול לבטל את זה ועוד שאלה איך אני מבטל את הדיבגר(נראה לי ככה קוראים לזה) דוקטור ווטסון או משהוא כזה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז, אחי הוריד אתמול תוכנה של מיקרוסופט להשמדת יישומים עויינים (כזאת שאפשר להוריד מהאתר שלהם), וכשהוא הריץ אותה המחשב נתקע. הוא עשה לו ריסטרט. עכשיו מה שקורה זה שהוא מגיע לתפריט בחירת המשתמש, וכשהוא לוחץ על המשתמש שלו (זה המשתמש היחיד שם בעצם) כתוב לו שההגדרות נטענות, אבל אז כתוב שהוא מתנתק וזה נשאר על אותו תפריט. ניסיתי להעלות במצב בטוח, לא עזר. windows XP pro SP1. היש מושיע?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
נניח אני שם על משבצות ב-תצוגה http://img83.imageshack.us/img83/4245/zscfdxf2.jpg וב-סדר סמלים לפי סוג http://img132.imageshack.us/img132/346/aewqlo5.jpg אז אני לא יודע למה זה תמיד משתנה לפרטים ב-תצוגה ולשם ב-סדר סמלים לפי מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אנשים , עשיתי חיפוש לכל מה שקשור ל AERO ולא מצאתי דבר. בכל מקרה , עכשיו סיימתי להתקין את הויסטה (בינתים נראה מדהים , עוד לא ניסיתי משחקים) רציתי לדעת איך אינ מפעיל את ה AERO? זה built in במערכת הפעלה? או תוכנה צד שלישי שאני אמור להתקין? תודה על העזרה. עריכה : אממ , רק כדי שאני יהיה בטוח Aero זה המצב הזה שכל החלונות זזים? שאני יכול לעבוד עם העכבר בלבד ? שלמשל אם אני גורר חלון , והוא פוגע בחלון אחר , זה כאילו דוחף אותו קצת הצידה? שאני יכול למשל לתפוס כמה חלונות ביחד , ואז גרירה מהירה של העכבר סביבם תסמן אותם... יש לכם בכלל מושג על מה אני מדבר? חחח (אני אשתדל להביא לינק לוידאו שראיתי , אני חושב שזה זה)
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש (אחרי השישן עשה בעיות וכבר לא עובד). עכשיו חיברתי את ההרדיסק הישן כדי להעביר את כל הקצבים מהמחשב הקודם אך כשאני בא להכנס לתיקיה של המשתמש שלי שנמצ בהרדיסק השישן הווינדוס לא מאשפר לי להכנס(כנראה ההגבלת משתמשים נשמה). תמונה למי שלא הבין תהסבר: המחשב הישן כבר לא עובד אז אי אפשר להפעיל את הארדיסק במחשב הישן ולצרוב. ניסיתי גם שמחשב החדש יעלה מהארדיסק הישן אבל עוד לפני הטעינה של הווינדואס המחשב נכבה. בקיצוווררר אני חייב להכנס לתיקיה הזו, יש לי להעתיק הרבה קבצים מה'מסמכים שלי' ושולחן העבודה. בקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלומות עליכם שימו לב לתמונה המצורפת שמנהל המשימות ללא חלקו העליון. אני אמנם יכול לעבור בין התפרטים ע"י Tab אך ברור שזה לא אמור להיות ככה. אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לכך, אתם מכירים איזה טריק לסדר את זה? והאם זה באג מוכר בווינדוס XP? (אני יודע מנסיון עבר שהתקנת תיקון תסדר את הבעיה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם יש דרך מהירה יותר). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-