עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roeiw,

רציתי לדעת אם היא פועלת כמו xp הרגיל והאם חייבים להשתמש בדרייברים שמיועדים ל 64bit או שאפשר גם ברגילים, ומה קורה עם משחקים ושאר תוכנות. תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  2. מבלי למחוק את הvista -יש לי מחיצה פנוייה-כך שבאיתחול אוכל לבחור מבין שניהם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  3. Started by Guy950,

היי, בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מוזרת אצלי במחשב של זלילת זיכרון, זיכרון הRAM שלי נמצא בצריכה גבוהה ביחס לדברים שפתוחים והזיכרון בהארד דיסק לאט לאט נעלם לו במחיצה של הויסטה. ההארד דיסק שלי מחולק ל2 מחיצות, אחת כללית בנפח של 416 ג'יגה והשניה שמכילה את הויסטה ושאר הדרייברים ומספר תוכנות בנפח של 48.8 ג'יגה. עכשיו, לאחרונה צריכת הראם נהייתה גבוה ולא יורדת כלל עד שאני מפעיל את המחשב מחדש, אפילו הגעתי למצב של צריכת ראם של 90% שבכלל לא שיחקתי עדיין. עכשיו הצריכה עומדת על 65% שזה בכלל לא הממוצע, לרוב אני צורך 40% ראם. לגבי ההארד דיסק, לפני כמה ימים ראיתי שנותרו לי בקושי 8 ג'יגה במחיצה של הויסטה מה שהפתיע אותי כי אני לא מוריד לשם כלום, אבל כלום. אז עשיתי כמה מחיקות ועכשיו יש במחי…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by aviv88,

בדרך ככל, אחרי התקנת windows , עושים הרבה שיפצורים, Tweaks , כל מיני טריקים ב Registry וכו'... איך אני מגבה את כל השינויים האלה ? בקרוב אתקין Windows xp pro sp2 (או sp3) על מחשב חדש ולא בא עוד פעם לעבור את כל ההתעסקות הזאת, (וואלה... גם לא זוכר את כל השינויים שעשיתי..) * אין לי צורך בגיבוי DATA , רק את השיפצורים. תודה ..

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה מותקן על המחשב. זאת ההתקנה השניה שלו כבר אחרי שהראשונה קרסה מסיבות לא ברורות. יש לי שאלה. לפני הפירמוט בהתחלה שהייתי שם את המחשב על מצב שינה הוא ממש היה נכבה כזה המאווררים היו נכבים וכו' הוא לא היה עושה רעש לא כלום... ועכשיו [לאחר ההתקנה השניה] שאני עושה מצב שינה הוא סך הכל מכבה את המסך =\ מישהו יכול להסביר לי אולי איך להחזיר את זה לכמו שזה היה פעם? תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by snaek212,

יש לי מחשב נייד של dell ועליו היה מותקן vista רציתי להתקין xp ומכיון שהיה לי בעיות בהתקנה(SATA) אז שיניתי לIDE והכל היה בסדר מכיון שאי אפשר לשנות חזרה לSATA לאחר ההתקנה אז התקנתי xp מחדש ששינתי בnlite והוספתי דריבר SATA מdell הבעיה שלאחר הpartition כשהמחשב מעתיק את קבצי הwindows הוא ניתקע בקבצים מסויימים אז אם אני לוחץ esc אז בהתקנה של win הוא מבקש דיסק עם sp2 והוא לא מקבל שום דיסק (גם את הדיסק שהצלחתי להתקין דרכו לאחר השינוי של הIDE הוא לא מקבל) אגב הדיסק הראשון שהצלחתי להתקין בנייד (בשינוי לIDE) לא הצליח להתקין win באר דיסק ספציפי של חבר מאותה הבעיה האם משהו יכל לעזור לי בעיניין

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  7. איך אני פותר את הבעיה הנל? זה קופץ לי בזמן הדלקת המחשב ונהרס לי הEVENT VIEWER.. ואין לי מושג ממש למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by lharpaz,

הלינק הבא: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx הוא קישור ל- pre-release trial של Windows XP Professional x64 Edition, כלומר Win XP 64 bit מה ה"קאטצ'" כאן? אני בטוח שמיקרוסופט לא התחילו לחלק את התוכנות שלהם בחינם פתאום... מה דעתכם? שווה להתקין או שמערכת ההפעלה תקרוס כל חצי שעה?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  9. או עדיף את xp + sp2 ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  10. רכשתי שלשום מחשב נייד של DELL 1525 לאחר פירמוט התקנתי עליו VISTA ULTIMATE בעברית קיבלתי כבר פעמיים מסך כחול, זה קרה רק פעמיים בשלושה ימים האחרונים, אבל בגלל זה אני מודאג, כי זה עוד ימשיך הדבר היחיד שאני זוכר מהמסך הכחול זה שורה למטה שקפצה ממש לפני שהמחשב עשה לעצמו ריסט, השורה היא: Dumping phisical memory ******** :100 מצטער על השגיאות, מסומן בכוכבית מה שאני לא זוכר, תודה לעוזרים, מקווה שיש פיתרון ללא פירמוט למה זה שוב להתקין הכל שעות וזה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם בימים האחרונים אני גולש בכול מיני אתרים והם נסגרים לי לבד המערכת הפעלה שלי זה winxp SP2 אולי זה קשור למערכת popap של הוינדוס של ה SP2 כי תחלס לי אין שום תוכנה שהוספתי למניעת חלונות קופצים!!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

Couple monthes ago i saw a guide that tells you exactly what is the meaninhg of each service and if it safe to disable it, can someone please tell me where is it ? Thank you very much !

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  13. בנסיון להצי נתונים ממחשב נייד חיברתי את ההארד דיסק שלו למחשב אחר בחיבור usb, אלא שכשאניח מנסה לגשת לספריית users שלו מופיעה הודעה שאינני רשאי לעשות זאת, למרות שבמחשב הקודם לא עשיתי ססמאות בכלל. איך ניתן בכל זאת להעתיק נתונים כמו קובץ ה- pst וקבצים מה-desktop ? בתודה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by Satlan,

מה זה הקובץ הזה בכלל ? HTTP.sys מה הוא עושה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. מה לעשות?? זה משגע, אני לא יכול למלא טפסים ארוכים..

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by 114508534,

אצל סבא שלי במחשב בהדלקה שבוחרים יוזר פתאום הופיע FTPUSER שנעול על ידי סיסמא , מחקתי את המשתמש אבל לאחר כמה ימים שוב פעם הופיע מזה ואיך להיפתר מזה תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by sheff2k1,

משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by lamborghini,

יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. רציתי להוסיף לעצמי קיצור במקש ימני בעכבר של הcommand line אז עשיתי את זה: http://img86.imageshack.us/my.php?image=openyu8.jpg כמו שאתם רואים, כרגע הFind מוגדר כדיפולט - מה שאומר שדאבל קליק על כל תיקייה שמכילה קבצים תפתח את חלון הfind באותה תיקייה, ולא את התיקייה עצמה! הבעיה היא שמשום מה כפתור הedit לא עובד, ואין לי אפשרות שם של open או explore , אז אין לי מושג איך לתקן את הבעיה :< בבקשה עיזרו לי, זה הורג אותי =/

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by 3pac,

השארתי את המחשב דלוק כמה ימים . והיום אני פותח את המסך ,מנסה להכנס לתוכניות (דפדפן וכו) וכלום לא פועל . עשיתי ריסט וזה ביקש ממני דיסק של windows ואז לעשות "תקן את המחשב שלך". הכנסתי את הדיסק (בלי תיקון) והמחשב עלה אבל הוא איטי . פירמוט זה הפתרון ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by op29,

במחשב של אחותי השולחן העבודה אינו מופיע ובמקומו ישנה הודעה שגיאה "אין אפשרות לאתר רכיב זה.הפעלת הישום זה נשכלה מכיוון שלא אותר browseui.dll התקנה מחדשה של הישום עשויה לפתור בעיה זו.". כיצד אני פותר את הבעיה? ישנה עוד דרך חוץ מלפרמט את המחשב?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by eranratzon,

שלום חילקתי את הדיסק הקשיח (היה עם מחיצה אחת C בלבד, לשתי מחיצות- לפי המדריך באתר הזה עכשיו יש לי גם D מערכת ההפעלה XP HOME יושבת על C וכנ"ל תיקיית המסמכים שלי אני רוצה להעביר את תקיית המסמכים שלי לכונן D נסיתי ע"י שינוי היעד ל D וגם ל new volume D וקיבלתי הודעת שגיאה האם חייבים להקפיד על אותיות קטנות וגדולות (הקפדתי) האם יש דרך לפתוח תקייה יעודית "המסמכים שי" בכונן החדש D ? אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by udi,

יש לי בעיה די מעצבנת כל פעם שאני שומע דרך האינטרנט מוזיקה { רדיו, DEEZER ... } השמע יוצא רק מרמקול אחד חיפשתי בהגדרות של הדפדפן { גם באקספלורר וגם ב MAXTHON שבו אני משתמש } ואין שום אפשרות להגדיר את השמע שם בלוח הבקרה הרמקולים מודגרים כראוי { שאני שומע דרך ה MP3 אני שומע דרך כולם } למה זה קורה ? איך מסדרים שאני אשמע בכל הרמקולים נ.ב יש לי רמקולים של קראיטיב 6060 5.1

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by amitay93,

יש הבדלים בביצועים בין vista home primium ל vista ultimate השאלה פה רק על ביצועים לא יתרונות וחסרונות רק ביצועים תודה!

• 7 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים