עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, יש לי בעייה באאוטלוק אקספרס בחלונות XP פרו עם SP2 ואופיס 2003, כאשר כל ההגדרות תקינות, אני רוצה לישלוח הודעה והוא מוציא לי הודעת שגיאה שאי אפשר לישלוח את המייל כי משהו בשרת היוצא והנכנס לא תקין.לפעמים הוא שלח את המייל למרות ההודעה ולפעמים לא. הסרתי את החשבון שקיים ושאני נכנס שוב לתוכנה הוא מראה לי שכאילו יש חשבון משתמש, אבל הסרתי אותו קודם. הסרתי את התוכנה דרך הסרת רכיבי ווינדוס בלוח בקרה ושהתקנתי אותה שוב, אותו חשבון חזר למרות שעוד לא יצרתי חשבון. השאלה זה אם צריך למחוק את התוכנה לגמרי דרך regedit ואם כן איך עושים זאת? ואם לא אז איך אני מסדר את הבעייה?? בבקשה עיזרו לי אני שובר את הראש כמה ימים. כמו כן, חיפשתי בהודעות קודמות בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by omerha,

in windows xp sp 2

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by shimon23,

כאשר אני לוקח גרף מאקסל ועושה העתק, ומנסה להדביק אותו בתור תמונה בוורד/צייר הטקסט העברי שבגרף הופך לג'יבריש. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא לעשות הדבקה מיוחדת ואז לבחור JPEG - אבל אז איכות התמונה נמוכה מאוד. למישהו יש פתרון לעניין? מלבד זאת, חלק מהגרפים שניסיתי להדביק, הודבקו בתור ריבוע שחור...

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  4. היי חברה, אחד המחשבים שלי עשה BOOT וכאשר עלה מחדש הוא התחיל לבקש confirmation לסריאל של הווינדוס ומנסה לבדוק אם זו גרסה מקורית. על המחשב הנ"ל מותקנת גרסא לא "תקנית" וכשאני לוחץ על NEXT המערכת מבצעת BOOT וכך חוזר חלילה.. האם יש איזו דרך לעקוף את הבעיה הזאת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by boogie,

שלום לכולם ...התקנתי היום ווינדוס ויסטה..ויש בעיה מוזרה יש חלקים שהווינדוס לא יכול לקרוא בעברית למשל אני שם שיר ב ווינאמפ זה מראה לי הכל בסימני שאלה !! אבל כשאני רואה את הקבצים בתוך תיקייה זה בעברית..... וגם כשאני נמצא באינטרנט הכל בעברית ואפשר לכתוב עברית וגם התקנתי תוכנה כלשהי בשביל המחשב וזה כותב לי הכל בסימני שאלה זה לא מזהה את העברית יש דרך לתקן את זה ?!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by mz155,

משחקים שתומכים בdx10 יכולים לרוץ בxp? תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by euphoria,

שלום לכולם, כפי שאתם יודעים המחירים של DDR2 ירדו וסביר להניח שהם יעלו בעתיד שDDR3 יהפוך להיות MAINSTREAM בדומה להתנהגות של DDR1 השאלה הנשאלת היא האם כדאי לשדרג ל-4GB לעבודה כללית ב-WINDOWS (לא למשחקים - שם השיפור ברור מאליו) תודות למנגנון ה-CACHE של VISTA? אשמח לתשובתכם, Euphoria

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by Oranili,

אם אני ישים על המחשב שלי עכשיו שהוא XP WIN98 יש לי כרגע מחשב : Amd 3200+ 939 mother board: Gigabyte k8n3u Nforce 3 Geforce 6600 GT. זה יהיה לי מהיר ... אבל השאלה אם יפעלו לי משחקים ? או יהיה לי שגיאות או כדי ? תודה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by GetMyHW,

קיבלתי מחשב חדש בלי ווינדוס.. יש אפשרות לצרוב עכשיו את ווינדוס בלי שום קובץ רק דיסק שיש בו ווינדוס(XP) אפשר לעשות כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by berner,

חברים שלום אני נואש נגשתי ההבוקר לבדוק דוא"ל ואני רואה על המסך הודעה הר"מ ולא ניתן להכנס למערכת ההודעה הר"מ (יש לי חלונות XP ) WINDOWS ROOT/SYTEM32/HAL.DLL PLESASE RE UNSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE אנא הנחו אותי מה עושים יש לי חומר חשוב האמצע העבודות שלי דחוף כי אני טס היום ב' ואניצריך החומר בברכה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. יש לי משחק כלשהו ששיחקתי הרבה כשהיה לי XP לאחר שעברתי לויסטה המשחק לא עולה..שגיאה כלשהי.. תמונה: מה לעשות? אני חושב שאני צריך משהו שמדמה סביבה של XP או משהו כזה.. תודה ויום טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  12. היי! כאשר מופיע שולחן עבודה לאחר עליית המחשב מופיעה שגיאה העונה לשם TEMP.exe ולאחר כ-20 שניות מתנתק המחשב ומאתחל את עצמו. אבקש את עזרתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by binstock,

שלום רב, יש לי לאחרונה בעיה בהקלדה בהודעת דואר חדש באאוטלוק: ברשותי 2 מחשבים, האחד מחובר לראוטר אלחוטי בעזרת כבל והשני, לפטופ, מחובר אלחוטית. במחשב הנייח הכל עובד תקין. בלפטופ, לעומת זאת, כשאני עובד תחת terminal server , ומחובר לשרת הדואר בעבודה, כשאני מקליד מילים בדואר חדש, ישנה תופעה שהמחשב "מפגר" אחרי בכמה אותיות (לפעמים אפילו במשפט שלם) כאילו שהבאפר התמלא ( מה שכמובן לא אפשרי). ביצעתי בדיקות מהירות וכמו כן אין ברשותי פיירוול או כל תוכנה אחרת שחוסמת\מסננת פורטים (גם בראוטר לא). התופעה אינה קבועה; לעיתים היא נעלמת לגמרי ולעיתים נשארת זמן מה. אם מישהו נתקל בתופעה או יודע משהו בכלל על כך, שיגיב בבקשה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by Oranili,

או שלא צריך? יש לו את הDEFNER והFW....

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by Holography,

שיחקתי קצת עם ההרשאות לדיסק הקשיח והגעתי למצב מוזר, למרות שרשום שיש גישה למשתמש היחיד שיש במחשב (admin אחד ועוד משתמש אורח אחד) הוא מונע ממני גישה אליו. אני רוצה לפתוח את הגישה לadmin לכונן ולנעול מבחינת משתמש אורח (guest). בsafe mode הוא דוקא כן נותן גישה למשתמש admin אובד עצות, יש למשהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. שלום רב, בכל התקנה של תוכנה/ פילטר/ מקודד חדשים, אני מקפיד ליצור נקודת שחזור של המצב התקין שהיה לפני ההתקנה. לפני זמן מה התקנתי חבילת מקודדים, שלא נתנו לי את התוצאה הרצוייה. כאשר רציתי לחזור לנקודת השחזור שלפני התקנה זו, המחשב ניסה לבצע את השחזור, אך לבסוף התקבלה הודעה הודעה שהשחזור לא הצליח. בחרתי נקודה קודמת יותר, אך שוב השחזור נכשל. יש לציין שבדיוק אותו הדבר היה קורה לי עם המחשב HP הקודם תחת חלונות ויסטה. אז לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות, כי סברתי שאולי משהו השתבש במחשב, ופשוט השלמתי עם המצב שלא ניתן להשתמש בפונקציה הזו של שחזור. אך כעת מדובר במחשב חדש לגמרי, ועם מערכת הפעלה חדשה, חלונות 7. אז מדוע שוב השחזור הזה לא עובד, ואיך ניתן לתקן זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. נתקלתי בבעיה שהוינדוס אינו עולה בגלל איזה קובץ דפוק. אני זוכר במערכות ההפעלה הקודמות היו יכולים ליצור תקליטור הצלה כדי להעלות את כונן \:A ומישם נכנסים לכונן \:C ורואים מה את הקבצים. תודה.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אני מתכוון לרכוש בקרוב דיסקואנקי חדש. על רוב הדיסקאונקיים כתוב שהם מתאימים למערכות ההפעלה מילניום, 2000, איקס פי, וויסטה. האם דיסקואנקי שאני קונה היום ומתאים למערכות אלה, אמור להתאים גם לווינדוס 7 כאשר ייצא בעוד חודשים ספורים?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם! אני מעונין להפעיל את שרות Wirelles Zero Configuration של XP ע"י הרצה של סקריפט (batch file) למישהו יש משהו מוכן ? תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by li30,

שלום יש לי מחשב dell vostro 1220 חדש בן 4 ימים עם מערכת הפעלה win 7 באנגלית.. (64 bit אם זה משנה) הכעיה היא שהשעון בתחתית המסך לא מתעדכן אלה נשאר על השעה בה המחשב כובה. ואותו כנ"ל לגבי הגאדג'טים של השעה והמזג אויר. כבר שיניתי בהגדרות את השרתים (יש שם איזה 4 אופציות) וסימנתי עם חיבור לאינטרנט ובלי ובאף אחד זה לא עובד ולא מתעדכן. מישהו ? ודבר נוסף... מישהו יודע מתי יהיה win 7 בעיברית לדל ? תודה ! ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. Started by xTz,

היי, לאחר ההתקנה של ויסטה על מחיצת 32 ג'יגה, נשאר לי בהתחלה כ10 ג'יגה פנויים. בלי שאני אמחק או אתקין שום דבר באותה מחיצה, המקום הריק התחיל להצטמצם ל8...6..ג'יגה. לאחר מכן זה גדל ל7 ג'יגה..ואז שוב התחיל לרדת כרגע אני על 3 ומשהו ג'יגה פנויים. ממה זה נובע ואיך אפשר להגדיל את המקום הפנוי? תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  22. קודם כל תודה לכל מי שיעזור עכשיו הבעיה הורדתי 3DMARK2006 וכשאני מפעיל את הקובץ הוא שם לי שעון חול לשניה (סמן העכבר) ולאחר מכן לא קורה כלום. קרה לי בעבר רק שאני לא זוכר איך פתרתי את זה. מישהו יודע איך? עריכה: הורדתי את הקובץ ממקור אחר והבעיה נפתרה. תודה בכל זאת :]

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by agapi51,

שלום רב התקנתי את תוכנת ההפעלה הנ"ל באנגלית וברצוני לשנות את השפה לעברית, כלומר שתוכנת ההפעלה תהייה בעברית - כיצד לעשות זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by ychig,

איך אפשר להחזיר את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  25. בכונן C מערכת הפעלה XP ןאשר אננה עולה בכונן D מערכת הפעלה VISTA ואשר בה אני רוצהלאחר הפעלת המחשב מופיעות לי 2 האופציות .כיצד ניתן לבטל את ה XP תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.