Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והמעבד אז הוא קנה חדשים, והתקין חלונות על מחיצה חדשה בדיסק. עכשיו הוא מנסה לגשת לתיקייה שלו במחיצה הישנה אבל הוא לא מצליח בגלל שהיא הייתה מוגנת ע"י סיסמה וכנראה מוגבלת רק ליוזר שלו. כשהוא מנסה לגשת זה רושם לו שהגישה נדחתה. הוא יודע את הסיסמה - אבל זה לא מבקש ממנו אותה בכלל. הוא ניסה ליצור יוזר עם אותו שם ואותה סיסמה וזה לא עבד. מה עושים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל קצת מידע על כל הגרסאות של ויסטה כי היום יש הרבה גרסאות שלה נגיד ultimat או משהו כזה וhome premium וhome basic הייתי רוצה הסבר כל כל אחת ומה ההבדל בין 32bit ל64bit אז עם מישהו יכול להביא אני אשמח. תודה
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הצעתם לי פעם קודמת להתקין את boot live cd אבל היה לי עם זה תקלות זה בטח לא עובד טוב עם ויסטה קיצר איך אני צריך ליצור איזה דיסק BOOT שמפעיל סביבת עבודה דמוית windows שתאפשר לי להעביר קבצים מ C ל D ואז לפרמט את כונן C כרגע, אין לי אפשרות להיכנס ל WINDOWS יש תחליף ל Boot live cd? מה לגבי Windows Vista Bootable Live Cd Portable Edition ?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
שלום כשאני מחבר את הGPS(עם כבל MINI USB רגיל) שלי למחשב הWIN מקפיץ לי הודעה(בבלון כזה) ובה רשום "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וwindows אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו, לחץ על הודעה זו." עכשיו אם אני מחבר את הGPS שלי עם כבל USB אחר זה עובד טוב,ככה שנשללת האפשרות שהבעיה היא במכשיר עצמו...(את הכבל שעובד טוב עם הGPS אני צריך למשהו אחר). אך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? עריכה: הבעיה חוזרת ב-2 כבלים שונים.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
מקווה שלא פירסמו את זה בעבר. הנה מאמר מעניין הבוחן את מידת השפעתן של תוכנות שונות על זמן האתחול של Windows. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down מוסבר איך הבדיקות התבצעו ומה נבדק - יש 5 דפים למאמר. אל תחמיצו את עמוד המסקנות והמנצחת . . . Norton Internet Security 2006 כן: כבר פירסמו את זה כאן באתר. תודה למנגנון החיפוש המדהים של האתר.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הודה למי שידריך אותי כיצד אני מגדיל את גודל הפונט בווידדוס ככה שהכתב יהיה יותר גדול בתפריטים כמו { קובץ, מעודפים ,כלים ,עזרה ,וכו} תודה רבה למי שידריך אותי ...!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. הכל הלך חלק, התקנתי ווינדוס וגם אז הכל היה בסדר, רק מה... יש לי בעיה בלראות עברית. אני יכול לראות עברית ברוב המקומות, אבל במקומות כמו נגיד ה-Start menu, פרטים באייסיקיו, File description ובעוד כל מיני אני לא יכול. הגדרתי את הכל ב-Regional and Language Options ל-Hebrew ועדיין אני לא רואה עברית באותם המקומות. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בוא שמעו.. יש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני 3 חודשים.. לוח אם של גיגהבייט משהו טוב.. אז בזמן האחרון אני משחק עובד אם המחשב כרגיל ואז פיתאום מופיעה לי מסך כחול ובוא רשום משהו לעדכן את ה bios לוח אם.. טוב אז עידכנתי אבל אין מה לעדכן פשוט הוא כבר מעודכן.. לקחתי את המחשב לטכנאי שלי והוא אמר זה האינטרנט ואין בכלל קשר למה שרשום לאינטרנט.. אז אנשים זה כבר הפך להיות מציק מה אני עושה?? תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני לא יודע איך זה קרה אבל כשהדלקתי את המחשב, הוא לא הסכים להיכנס לשולחן העבודה הרגיל שלי, אלא הוא כל הזמן נכנס רק לשולחן עבודה שהוא קורא לו "פרופיל זמני" (כאילו פתחתי פרופיל חדש). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? ז"א שהוא ייכנס לשולחן העבודה הרגיל שהיה לי תמיד עם כל ההגדרות הישנות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ברשותי XP עם SP2 הגדרתי את העברית כמו שצריך בהגדרות האזוריות ואין שום בעיה בלראות עברית באופיס או בכל אתר אינטרנט . פשוט אתרים שרשומים אצלי בעברית ב favorites נראים בגיבריש . אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב עושה את זה הרבה פעמים אני לוחץ אינטר ואז הוא עוסה ריסטרט ואז עוד פעם איזה 3 פעמים ובסוף עולה \ מזה התופעה המחורבנת הזאת ?!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
קניתי LAPTOP ואני רוצה לדעת איך אני מקבל את ה WIN7 ובמה זה כרוך? תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הויסטה שהורדתי לדיסק DVD ולעשות ממנו BOOT כדי להתקינו.. איזה תוכנת צריבה אני צריך ואיך אני עושה את זה.. נ''ב יש לי nero7 ???
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 (ULTI) הכול טוב ויפה שאני מריץ משחקים שהם לא ברזולוציה של הווינדוס חצי מהמסך שחור ובאמצע אני רואה את המשחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
-
אהלן, יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים. לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'. אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חבריםשהמחשב עולה לי אני צריך להקיש סיסמא ושחכתי אותה מה עושים יש לזה פתרון המחשב לא מכניס אותי תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המתזמן יודע שיש לו 2 מעבדים? ועוד שאלה קטנה: צריך איזה פאץ' או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ערכתי בEBAY MOTOR ואני חושב שגם בGOOGLE חיפוש ל2 שאילתות שהיו כתובות לי על דף. (לפני חודש וחצי) הדף הלך לאיבוד, ואני זקוק נועשות למה שהיה כתוב שם למחר, אחרת יעשו ממני המבורגרים. הauto-complete מופעל, ולא בוצע שום מחיקה של קבצים מאז. מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שחיפשתי דרך הauto-complete או דרך אחרת? תודה רבה MOO
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בנסיון להצי נתונים ממחשב נייד חיברתי את ההארד דיסק שלו למחשב אחר בחיבור usb, אלא שכשאניח מנסה לגשת לספריית users שלו מופיעה הודעה שאינני רשאי לעשות זאת, למרות שבמחשב הקודם לא עשיתי ססמאות בכלל. איך ניתן בכל זאת להעתיק נתונים כמו קובץ ה- pst וקבצים מה-desktop ? בתודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-