Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על האיקון הוא לא נפתח ואני לא יכול לגלוש למישהו יש פתרון לבעיה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום שלום אני מעוניין להתקין מחדש את הווינדוס בלי למחוק קבצים מכונן אחר.למישהו יש לינק למדריך שמסביר איך? כמו כן אם אני עושה פירמוט לכונן C וכל המשחקים נמצאים נמצאים על כונן D המשחקים עדייין יפעלו לי? שאלה אחרונה-צריך לעשות פירמוט מהמחשב עצמו (לחיצה על C ואז פירמוט) או דרך הדיסק של הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
בס"ד ראיתי פה כמה אשכולות ולא ענו לי הורדתי חבילה שמתקינה עיברית ששוקלת 200 מגה אבל עדין כל הוינדוס באנגלית רק שעכשיו המחשב קורא עיברית בלי שגיאות. בבקשה זה דחוף לי תודה רבה לעוזרים. וזה החבילה שהורדתי win.XP.Hebrew.Language.Pack תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהחלה היום עם תהליך SVCHOST. יש דרך לעלות על מה גורם לזה? תדוה מראש.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום שוב... אז בהמשך לנייד שקניתי אתמול... התקנתי עליו אופיס 2003, וגם open office. בשתי הפונקציות יש אותה בעיה- כשאני באמצע עבודה בקובץ, אחרי שלא נגעתי בו שתי דקות לרוב, הוא פשוט מוציא אותי החוצה מהקובץ למסך של הקוביות (ווינדוס 8). לא מדובר כאן על נעילת מסך שהוא מבקש את הסיסמה, אלא משהו אחר... איך מונעים מזה לקרות? זה מאוד מפריע!
-
- 2 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
במחשבי, עם מערכת הפעלה , WIN XP PROלצערי חטפתי וירוס שהיתימר להיות Vista Anti Virus בין היתר השרץ הזה משנה את צבעי הדסקטופ לכחול כהה ומוסיף תמונה של אזהרה. לאחר "טיפול" איתור קובץ השרץ מחיקתו וסריקות באנטי וירוסים נוקה השרץ והמחשב עובד תקין. כולל "ניקוי" התמונה מהדסקטופ והחזרת הצבעים לקדמותם. אולם - חל שינו בטאבים של חלון DISPLAY PROPERTY במצב נורמלי יש בו 5 טאבים: Themes, Desktop, Screen saver, Appirence, Settings לאחר ניקוי הוירוס יש רק 3 טאבים: Themes, Appirence, Settings. איך מתקנים את זה ומחזירים את המצב לקדמותו?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני בא לעשות פעולות שגרתיות לגמרי כמו לפתוח ולסגור תיקיות ב"מחשב שלי" מופיעה לי ההודעה הבאה סתם ככה פתאום: מה אפשר לעשות כדי לבטל את זה? כי זה משגע אותי!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עיינתי בדיונים לגבי הקובץ הזה אך לא מצאתי פיתרון לשאלתי. SMARTDRV - כאשר אני מתקין את ווינדוס XP, הקובץ הזה נמצא בדיסקט איתחול של 98 וגם בCD של אקס פי. אבל האם הוא לא מופעל אוטומטית יחד עם האיתחול? כל פעם שאני מתקין XP לא משנה עם זה דרך דיסקט איתחול של 98 או CD של XP אני חייב להפעיל את הקובץ הזה ידנית כדי שההתקנה תהיה יותר מהירה? כי אם האיתחול לא מפעיל אותו אוטומטית זה נראה לי מוזר
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows 10 אני מנסה ולא מצליח ליצור משתמש במחשב שלא יוכל להתקין תוכנות חדשות, גם לא דפדפן אני רוצה שהמשתמש יוכל להשתמש רק בתוכנות שהתקנתי לו ולא אחרות ניסיתי לעשות משתמש רגיל מוגבל וכן משתמש אורח, אך שניהם מצליחים להתקין דפדפנים אחרים ותוכנות שונות למרות שהם מוגדרים שהם לא יכולים בפעם הבאה שהם נכנסים למשתמש התוכנות לא נמצאות אבל אני מנסה למנוע את זה בכלל. כשהמשתמש לדוגמה מנסה להתקין דפדפן פיירפוקס או כרום, הוא מתבקש להזין סיסמת admin. לאחר שהוא לא מקליד סיסמה עדיין הוא יכול להתקין על המשתמש המקומי מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את כל המידע ממחשב ישן לחדש? מדובר ב XP בשנייהם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי אוהב לצפות במבזקי חדשות באינטרנט (כמו אלה בMSN וONE) הוא משתמש בIE וכשהוא צופה בקטע וידאו כלשהו דרך הIE הקטע נתקע לאחר כמה שניות ואחרי שזה קורה אי אפשר להמשיך לגלוש לאתר אחר ללא ריסטרט. בנוסף לכך הדפדפן קופא מדי פעם ומאלץ אותי לעשות ctrl+alt+del כדי לסגור אותו. מה שמוזר זה שאחרי שנתקע הוידאו בIE גם בפיירפוקס אי אפשר לגלוש. עשיתי עדכונים, סריקת וירוסים וספייווארים וכלום לא עזר. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בWIN2K צליל נקישה מעצבן וצורם כשלוחצים על לינקים ... כפתורים מסויימים, קיצורי דרך ... וכו ... חיפשתי את הצליל בהגדרות הצלילים של חלונות ולא מצאתי אותו - ואני כבר משתגע מהצליל ... מישהו יודע מאיפה אפשר להפטר ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס 7 ultimate 64 BIT ויש לי בעיה מסך לא מתכבה אחרי שאני מגדיר לו זמן לפי רצוני והוא לא מתכבה בתמונה פה מופיעה אחרי דקה והוא לא מתכבה לא יודע עם זה קשור לזה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט כי לפני כן ב32 זה עבד תמיד ניסתי המון אופציות חיפשתי בכל גוגל פיתרון וללא הצלחה אשמח לקבל פיתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם יש לי רשת ביתית עם המחשב של אחי לי יש וויסטה אולטימייט 64 ביט לו יש XP איך אני משתף איתו קבצים מהמחשב שלי כל ההסברים שיש להם פה בקבצי עזרה לא שווים כלום אל המחשב שלו אני יכול להיכנס ולהתעסק בקבצים הוא יכול להיכנס למחשב שלי אבל לא רואה תיקיות ששיתפתי מה אני מפספס? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום הורדתי עידכון מהאתר של וינדוס שהעידכון כנראה פגע בכרטיס הקול שלי וכרגע אני שומע רק קולות מלוח האם מה עושים בכדי לסדר את זה? הכרטיס שלי זה הAC97 תודה ???
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
למשל עכשיו יצרתי יוזר X בווינדוס XP, עיצבתי את השולחן עבודה יפה, יש לי קיצורי דרך משלי שם, רקע וכד'... אחרי מספר חודשים יצרתי יוזר חדש בשם Y, איך אני "מעתיק" את העיצוב וכל הקיצורים שהיה לי ביוזר הקודם ? חשוב לציין שהיוזר X לא נמחק. פשוט עבדתי מספר שבועות על יוזר של חבר בעבודה ועכשיו אני רוצה להעתיק הכל ליוזר החדש שפתחו לי... יש לי את הסיסמא של שני היוזרים. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
there's no hebrew in the regional and speech settings at control panel.... HELP
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.nu2.nu/pebuilder/ מישהו הספיק אולי להוריד את התוכנה הזו עד אתמול לפני שמיקרוסופט ביקשו שהיא תרד מהרשת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווידוס המחשב נותן לי איזה שגיאה בקשר ל REGISTRATION ואני לא יכול להיכנס למשתמש שלי... איך אני נכנס ל SAFEMODE???
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חילקתי את הדיסק הקשיח למס' מחיצות. וכעת אני מעוניין לשנות את האותיות בהןמוצג כל כונן: לדוג' כונן E יהיה G. ישנה אפשרות לעשות זאת ללא תוכנה מיוחדת?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 64 bit יש לי 2 עדכונים אחד: Realtek - Network - Realtek PCI GBE Family Controller Download size: 152 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpdate: Realtek Network software update released in May, 2009 More information: [url]http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20273886[/url] Help and Support: [url]http://support.microsoft.com/select/?target=hub[/url] והשני: Ralink Technology Corp. - Network - Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card Download size: 283 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpda…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי כולם, ניסיתי היום להתקין את מערכת ההפעלה Windows Vista ultimate וקיבלתי בהתקנה את ההודעה הזאת: Windows could not update the computer's boot configuration. installation cannot proceed בדקתי אם המחשב שלי כשיר להתקנת ויסטה דרך ה- Windows Vista upgrade advisor של מיקרוסופט ואני יכול להריץ את מערכת ההפעלה בלי בעיות (לפיהם). מה אני עושה ???
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-