Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי היה לי אייקון של mv2 player ולאחר שהתקנתי את ה ie7 החדש הוא פשוט נעלם והאייקון של ie תפס את מקטמו איך מחזירים אותו?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני מוריד אותה מאתר של מיקרוסופט, אם אתם יכולים להביא קישור או משו כזה ישר לעמוד שממנו מורידים, אפשר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תודה
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני שבועיים וכרגע אני לא יכול להתקין מדפסת של hp הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כלום לא עוזר... ידוע לכם אם HP הוציאו סט דרייברים תואם ויסטה??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 ווינדוסים בכוננים שונים, XP וויסטה ואני מעוניין לפרמט את הכונן של הווינדוס XP. כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור לאיזה ווינדוס להכנס. הפירמוט של הווינדוס ישפיע על זה? ואם כן איך אני יכול לשמור את הבוט?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לנו בבית שני מחשבים....המחשב שלי ועוד אחד...במחשב השני נתקלתי לפני כמה ימים בבעיה מוזרה.. הפעלתי את המחשב והוא פעל רגיל שהוא הגיע וקטע שהוא טוען את ה-windows הוא סיים לטעון אותו וממש לפני הכניסה לwindows הוא הפעיל את עצמו מחשב... וככה שוב שוב... :'( מישהו אולי יודע מה זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
שלום האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב ?VISTA תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בלי כונן דיסקטים ו בלי CD ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה וכו'. האם יש דרך לעשות BOOT דרך disk on key או משהו כזה ואז למפות כונן רשת שם יש את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה? אשמח לכל רעיון או עזרה בנושא.... תודה, רם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב אבל אני מקבל שגיעה כאזת ואחרי שניה ריסט גם במצב בטוח אותו דבר מוצרף תמונה בתודה ניסים לינק ישיר לתמונה מי שלא רואה טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90590820.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! כאשר אני מריץ קובץ sysprep.exe נוצר אשף שבו אני אמור לסמן "וי" במלבן. אשמח מאוד באם מישהו יפרט ,מה אני אמור לסמן ואת השלבים לפי הסדר. האם צריך להגדיר משהו לפני? קראתי קצת על "פקטורי" ועוד כמה הגדרות אך לא ממש הבנתי. המון תודה!
-
- 16 תגובות
- 28.4k צפיות
-
-
אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (עשיתי איחוי דיסק וזה רושם לי שהוא לא מצליח לאחות את ה3.5 גיגה שהבערתי למקום אחר.. וזה עדיין מראה לי בכונן C שזה תפוס)
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי בעייה שהתחילה ב WMP ועכשיו עברה ל outlook express שאני פותח אותם הם פעילים ועובדים אבל לא נראים על המסך. רק בtaskbar שאני מקליק עליהם יש אנימציית חלון שעף לצד ימין של המסך ו.......................... כלום. אם אני עובר פרופיל הבעייה נפתרת, אבל נשבר לי להחליף כל חודשיים פרופיל משתמש. בבקשה עזרה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה תהליכים אמורים לפעול ואיזה לא? אני חושב שיש לי יותר מידי תהליכים של SYSTEM המשחקים מאיטים לי לפעמים (די הרבה האטות) וזה לא קרה אף פעם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב NEC P3 800MH 64 RAM ואני רוצה להתקין עליו windows xp אבל שהתקנתי PRO SP 2 הוא לא זז בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ויסטה RC1 וכשאני מנסה לעשות אפדייט הוא כותב לי Widnows could not search for new updates error found code 80245003 למישו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
geforce 7900gt amd athlon 4200 זה יפעיל ויסטה טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
MS הודיעה על מערכת ההפעלה שלה לרובוטים שמיועדת ככל הנראה לרובוטים תעשייתיים. המערכת,שתקרא "Microsoft Robotics Studio" מבוססת על פלטפורמת ה-Windows ונועדה להקל על מלאכת התיכנות של הרובוטים. רישיון שימוש יעלה 399$. בנוסף ל-MS ישנן עוד כ-30 חברות שהצטרפו אליה במטרה לעודד מפתחים ויצרנים שונים לתמוך בעניין. למקור
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה האח הקטן שלי כנראה עשה משהו ונעל לי סרגל שורת המשימות תמונה: חייב עזרה דחוף! זה משגע!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-