Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מפעיל את המחשב האינטרנט אקספלורר נפתח...?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ב-WIN 8.1 PRO. בלי שום הסבר או פעולה מיוחדת שאני עושה, נעלם לי הקול במחשב. זה יכול להיות פתאום באמצע בלי שאני עשיתי משהו. כדי לתקן את זה אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. אני יכול לנחש שאולי זה קשור משהו לצריכת המחשב (הבעיה במחשב הנייד) עשיתי גוגל, וגילתי שעוד אנשים סובלים מהבעיה, אבל הפתרון שלהם לא עזר: http://line6.com/support/topic/133-audio-in-windows-8-randomly-stops-working-with-ux2/ (שימו לב שלא עשיתי ריסט מאז בתקווה למצוא את הבעיה ולפתור אותה אחת ולתמיד). כאשר אני מנסה לעשות בדיקה להתקן הקול בלוח הבקרה אני מקבל הודעת שגיאה לפיה התקן הקול שלי בשימוש. אין שום דבר פתוח ברקע - כלומר הבעיה כנראה אחרת. אשמח לעזרתכם אם נתקלתם בזה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אמרו שהחבילה תצא במרץ , היא יצאה כבר.? אני מצפה בקוצר רוח....
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם 3 כוננים רגילים ומותקן עליו Windows 7 חוקי. הכוננים שלי די מלאים וכן מותקנים על המחשב משחקים (חוקיים גם כן) שחלקם נקנו דרך האינטרנט. אני רוצה להוסיף למחשב כונן נוסף מסוג SSD לטובת Windows 10. אני זקוק לייעוץ איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. התנאים: 1) ההתקנה של Windows 10 צריכה להיות נקייה (כלומר לא שדרוג אלא התקנה חדשה על הכונן החדש שאני מוסיף). 2) שתי מערכות ההפעלה יישארו ובשלב ה Boot (הפעלת המחשב) אוכל לבחור האם לעלות מ Win 10 או Win 7. 3) בעתיד ארצה להוריד את הכוננים הרגילים - אני רוצה שה Win10 ימשיך להיות על המחשב ללא צורך בהתקנה חדשה (Win 7 כמובן שלא יהיה יותר). שאלות: 1) איך אני מתקין Win 10 64bit כאשר ה Win 7 שלי הוא 32bit ? האם זה אפשרי ? (אני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-XP SP2, יש לי דונגל BT גנרי תוצרת סין ואני לא מצליח להתקין עבורו דרייברים. ניסיתי BlueSoil- לא עבד. ניסיתי Widcomm- עובד רק בהתחלה, אבל כשאני מכבה את המחשב אני מקבל מסך כחול, יש בעיה עם ה- btwusb.sys. לבסוף התקנתי אותו עם הדרייברים הגנרים של XP, אבל במנהל ההתקנים הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב ובמאפיינים כתוב שהדרייברים לא מותקנים . מישהו מכיר דרייברים אחרים שאני אוכל להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , כשאני פותח חלון ראשון של דפדפן אינטרנט אקסלורר , החלון נפתח תקין על כל המסך , אבל כשני פותח חלון נוסף , הוא נפתח רק על כחצי מהמסך ואז אני צריך ללחוץ MAXIMIZE כדי שיפתח על כל המסך. בעבר לא הייתה לי הבעייה הזו (שקצת מציקה הייתי אומר) . באוונט ובפיירפוקס כמובן שאין את הבעייה הזו כי שם זה נפתח ע"פ לשוניות בטאבים . למישהו יש פתרון לזה ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר וההתקנה הסתיימה ללא הודעות שגיאה אלא שהמדפסת מסומנת עם סימן קריאה צהוב ומופיע שדרייבר לא מותקן. איך פותרים בעייה כזאת??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני מבין המאמצים הראשונים של ווינדוס 8, ישר הורדתי את הרליס פריוויו וקניתי את הגרסא המלאה מספר ימים אחרי השחרור ושדרגתי מווינדוס 7. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למחוק את התיקייה ווינדוס.OLD מהסיבה שפשוט אין לי הרשאה לכן (אני אדמין). האם ווינדוס 8 משתמשת בקובצי מערכת מווינדוס 7? כי אין בתיקייה הזו כלום חוץ מתיקיית ווינדוס ופרוגרם פיילס (שריקים, חוץ מדברים של מיקרוסופט) כל התיקייה תופסת נפח עצום של 18 גיגה (!) וזה המווון על SSD של 120GB... יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים ניסיתי להתקין וינודוס במחשב שיועד לפירמוט בקיצור הכנסתי תתיסק עשיתי ממנו בוט הכל עבד חלק במהלך הפירמוט והעתקת הקבצים אל הדיסק הקשיח לאחר מכן המחשב עושה ריסט לעצמו וניכנס לתפריט של וינדוס (התפריט שבצד שמאל רשום לך כמה זמן נשאר) במצב הזה ההתקנה פועלת כבר מהדיסק הקשיח לאחר כמה דקות הוא נתקע ורושם לי הודעת שגיאה בקשר לקובץ אני לא יודע מה לעשות הדיסק חוקי ובמצב מצויין כנ"ל לגבי המצב הבראותי של המחשב בנוסף ניסיתי עוד שני דיסקים שונים וגם להם הבעיה חזרה בנוסף ניסיתי שני כוננים שונים דבר שלא פתר את הבעיה האם אתם יודעים מה הבעיה והאם אני יכול לסדר את זה לבד?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדוס xp. פעם שמתי תמונה ברקע והיא הייתה אצלי די הרבה זמן. היום באתי להחליף אותה לתמונה אחרת (לא מהתמונות שבאות עם הווינדוס) וזה לא החליף, פשוט לא שינה כלום ללא שום הודעה. עשיתי ללא רקע ואז גם התמונה הזו נעלמה מרשימת התמונות שאפשר לשים ועכשו אפשר לשים רק את התמונות של ווינדוס. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני עוד זוכר,שנת 2002 מייקרופט הכריזה משהו על "Black Comb" (קרבולת שחורה ) היא הייתה אמורה להיות בין XP ל- LH. ועד היום לא שמעתי עליהה דיווחים אחרים (ועל LH אני שומע כל יום ) קיצר,מה איתה?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
יצרתי מספר פונטים התקנתי אותם במספר מחשבים והם מוצגים כראוי אולם ישנו מחשב אחד שלמרות שהתקנתי את הפונטים הם לא נראים בתקיית FONTS והם גם לא מוצגים כאשר אני רוצה לעצב טקסט רק כאשר אני עושה חיפוש וכותב את שם הפונטים הם מופיעים ב'תוצאות החיפוש' אולי זה קשור לכך שבמחשב זה מותקנים התוכנות 'קורל' , 'פריהנד' וא"כ מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שאני מנסה לסרוק התוכנה מודיעה לי שחסר הקובץ.מאיפה אני יכול להוריד אותו ולאיזה תיקייה הוא אמור להיכנס?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי הוא: Dual-Core E5200 @ 2.50GHz; ram:2038MB; video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100 יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL וכשאני רק מדליק את המחשב יש לי בערך-44-48 תהליכים(PROCESSES) שרצים. חלקם שייכים לתכנות שאני מכיר והתקנתי, וחלקם כנראה חלק ממערכת ההפעלה. למיטב ידיעתי אין לי וירוסים. השבוע כשהייתי בTEAM VIEWER עם מישהו, ודברנו על הלאגים שיש לי במשחק רשת די ישן (TCE) הוא אמר לי שנראה לו שיש לי לאגים לא בגלל מחשב ישן וחוסר בכרטיס מסך, אלא בגלל שיש לי כ"כ הרבה תהליכים רצים (ובפרט בXP PRO) שלא אמור להיות כ"כ הרבה- הוא אמר לי שלדעתו זה יותר מידי, וזה חונק לי ת'מחשב ונותן לי לאגים. אני תמיד חשבתי שזה חוסר בכ. מסך, ואני…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד יש לבצע את הפירמוט ? העלאת הדיסק של הXP בעת הפעלת המחשב .. ? תודה לעוזרים .. אם אפשר הסבר מפורט כמה שיותר שלב אחרי שלב זה יהיה מצוין .. תודה .
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
?‗‗?????? ???ד? ???ד? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תמיד שאני מתקין מחדש אני צריך להתקין מחדש כמה דרייברים כי הxp לא מזהה אותם.. ונמאס לי : אז אולי יש אפשרות כמו שמעדכנים את הxp לsp2 וצורבים אז אם אפשר לעשות משהו דומה רק לדרייברים
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ ישן - כרגע מותקן עליו XP שעבר לא מעט (הוא הותקן כמה שנים אחורה). המחשב לא היה בשימוש תקופה ארוכה, אבל אחותי צריכה מחשב בסיסי ביותר בשביל אופיס/קצת אינטרנט וכאלה, אז הוא מהווה פתרון סבבה בשבילה כרגע... אז קודם כל - מקריאה ברשת, הבנתי שמחשבים עם חומרה לא היסטרית יתנו ביצועים יותר טובים תחת Win7 מאשר XP, אז החלטתי להתקין עליו 7 (במקרה זה: Pentium M 1.7Ghz, 512MB DDR RAM). הבעיה: אין על המחשב כונן אופטי, כשהוא נקנה - צורף אליו כונן DVD חיצוני שמתחבר ב Firewire, אבל הכונן לא עובד יותר ). אז כדי להתקין את המערכת הפעלה, החלטתי ליצור Bootable disk on key עם ההתקנה - לא עבד... כנראה המחשב ישן מדי בשביל לתמוך בbootable DOKs, אז פניתי לאפשרות הבאה - חיבור …
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חבר'ה שלום, הבעיה היא כזאת: כשאני מפעיל את המחשב, עולה הווינדוס, יש את מסך הפתיחה. אני לוחץ על השם משתמש שלי, הכל עולה יפה יש את צליל הכניסה הכל טוב ויפה. כמה שניות אח"כ הסמל של הרמקול שליד השעון (שדרכו מגבירים, מנמיכים או משתיקים את הווליום) נעלם ואיתו הסאונד של המחשב. אי אפשר לשמוע שירים, סרטים, צלילים של ווינדוס, שום דבר. כשאני נכנס בלוח הבקרה, לאופציות של הצליל, אני לא יכול לשנות שום דבר, הכל מופיע באפור ורושם no audio device. כאילו שהוא לא מזהה שקיים כרטיס קול. עוד בעיה, גם כשאני מפעיל את המסנג'ר, הוא לא עולה. אני לוחץ על האייקון אך לא קורה שום דבר, בלשונית "תהליכים" בtask manager, מופיע התהליך של המסנג'ר אך מיד נעלם. ממה נובעת הבעיה? האם הותקפתי ע"י וירוס? אני יודע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול פרמטתי והתקנתי WIN7 ומאז רק בעיות..WIN7 אולטמט אני מנסה להתקין משו-המחשב נתקע אני מנסה להוריד כרום-המחשב נתקע ניסיתי לעשות צ'קדיסק-המחשב נתקע לפעמים המחשב עבד שעה-שעתיים פני שקפא ככה,לא הגיב בכלל ורצה ריסט..לפעמים נתקע עוד לפני שווינדוז סיים לעשות את ההפעלה המלאה והרגילה שלו..עשיתי ריפייר עם הדיסק(לא מקורי) והוא טוען שאין בעיות מחשב E6850 לוח אם P6N SLI V2 זכרון 2 גיגה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה בעיה ידועה שהWindows לא מזהה דיסקים מעל 128GB. הבעיה נפתרה בSP1 בXP, ואמרו לי שגם ב2000 עם SP4 הבעיה נפתרה. קניתי דיסק 160GB של WD. (שוה משהו?) ואני משתמש בWIN2000 עם SP4, את החלוקה למחיצות עשיתי עם Partition Magic בDOS, והכל זוהה. אחרי שבוע אני מנסה לפתוח קובץ מסוים והוא לא נפתח, קובץ נוסף, גם לא. בדקתי את הטקסט של הקובץ, ואני רואה קשקושים. למעלה מ100000 קבצים נדפקו. החלטתי שהדיסק דפוק, וקניתי מקסטור. התקנתי אותו ובניהול דיסקים הוא מזהה רק 128GB. יכול להיות שהWD לא דפוק פיזית אלא הWINDOWS גפק את הקידוד מכיון שהוא מסתבך עם הגודל? האם כדאי לי להשתמש בWIN2000 עם SP4? או לעבור לXP, יש לי עדיפות ל2000 מכיון שיש לי תוכנה שעובדת ב2000 פי 2 יותר מהר. מה לעשות? המקום שאמרו ל…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
או קיי אז הסיפור כזה. אני עכשיו כותב מהמחשב עליו יש סיסמה, ואני כאילו האדמיניסטרייטור. אני רוצה לבטל את הסיסמה שהוא שם לי, אבל בשביל זה אני צריך לכתוב את הסיסמה שאחי הקטן שם... איך אני יכול לעשות את זה? (סטירה הוא כבר קיבל)...[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 00:01:24 טוב ססה הצלחתי לבד, תודה, אפשר לנעול~
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-