Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
במחשב בחדש שלי יש HD של 250GB ורציתי לדעת 1.למחיצות של כמה מומלץ לחלק אותו בהתקנה 2.האם יש הגבלה בגודל המחיצות תחת WINDOWS כך שהוא לא יזהה את הגודל הנכון במקרה שהמחיצה גדולה מדי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הסתבכתי קצת. אני מתקין ויסטה במחשב חדש. ניסיתי לחלק את הדיסק לשני כוננים בהתאם להוראות במדריך. בהתחלה כל הדיסק הופיע כ- unallocated, במצב זה התאפשר רק לעשות new. בלתי אפשרי לעשות פורמט. לחצתי על new ובקשתי 120 ג'יגה (הדיסק 250). לאחר ביצוע הפעולה קיבלתי prtition בגודל של 117 ונשאר unallocated של 116. בשלב זה אפשרי היה לפרמט רק את ה-partition כמו כן ניתן היה לבצע עליו Extend. ל-unallocated לא ניתן היה לבצע פורמט ו-Extend. ניסיתי לבצע extend ל-partition והוא הסכים לבצע רק לגודל של כל ה-partiotion +1M כלומר 120001. לא הצלחתי להבין מזה אין אני מגיע למצב שיהיה לי C ו-D כאשר כל אחד בגודל של כ-120. לאחר שבצעתי התקנה מלאה של ויסטה הגודל של C הוא 117. אין לי גישה לכל הדיסק…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD 20G שאני רוצה לפרמט אותו בDOS לאחר מכן אני רוצה לחלק אותו ל 2G ו 18G ולהתקין WIN98 ב 2G. איך אני מחלק אותו? יש איזה מדריך או הסבר קצר. תודה, יוסי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
40GB ו80GB זאת החלוקה הנוכחית של המחשב לאחר שהתקנתי חלונות. רציתי לעשות חלוקה כזאת: כונן אחד עבור 3-4 משחקים כונן שני עבור חלונות כונן שלישי עבור תוכנות ותמונות איך אני עושה את זה נכון בצורה כזו שכול התוכנות והמשחקים יעבדו ללא בעיות וללא התנגשויות מבלי לאבד כלום ממה שיש לי עכשיו (טוב נו אולי כמה דברים בודדים) ועם איזה תוכנה אני עושה את זה ובדרך גם מגדיר שמות חדשים לכוננים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ברשותי HP DV5 1160 חדש ובמהלך ההתקנה של מערכת הויסטה לא היתה אפשרות לחלק את ה HDD לכוננים ניפרדים האם ניתן לבצע זאת לאחר ההתקנה ללא תוכנה נוספת כגון PartitionMagic Version 8.0 ואם לא האם תוכנה זאת תומכת בויסטה לצורך החלוקה או צריך גירסה שונה ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום! אני אמור לקבל מחשב חדש בקרוב,ואני מתכוון להתקין עליו את ה:xp pro. אני רוצה לחלק את ההארד דיסק לשני חלקים-של 10 ג'יגה ושל 70. איך עושים זאת? באיזה שלב? ועים איזו תוכנה?. אשמח לקבל תשובות-בתודה:ae
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה העיקרית שלי, ברגע שאני מחלק את המחשב ליותר ממשתמש 1, כל התוכנות העיקריות שיותקנו (תוכנות אבטחה, שיתוף, צפיית ווידאו) יוכלו לפעול אצל כל אחד מהמשתמשים? אם כן, מה בנוגע לתוכנות שיותקנו על כונן אחר (לא הכונן הראשי)? חוץ מאבטחה ע"י סיסמא בכניסה למשתמש יש איזשהי אפשרות לייצור סיסמא לכונן מסוים? או אולי לתיקיות ספציפיות? ואם יש לי כונן קשיח שמחולק ל2 מחיצות, יש אפשרות ליצור מצב שכל משתמש יוכל לראות רק מחיצה אחת מהשתיים במשתמש שלו? אני יודע שזה קצת הרבה, אבל אתם תעזרו לי רבות. מחכה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך עדיף לחלק מחיצות לכונן 250GB? אני לא רוצה יותר משתיים.. אבל השאלה היא כמה אני יקצה למחיצה של הווינדוס שבה בעיקר אני יתקין רק תוכנות ובמחיצה השניה משחקים הורדות וכו'... אז כמה לדעתכם כדי להקצות לכל אחת מהמחיצות?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, הוינדוס שקיבלתי עם המחשב הנייד הוא עם מחיצה של C בה יש 220 גיגה ומחיצה של D שעליה רשום RECOVERY, איך אני יכול להוסיף מחיצה אחרת שתעשה חלוקה נורמלית ביניהן? אני לא ממש רוצה כונן C עם 200 גיגה שברגע שאני אעשה פירמוט הכל הלך... וברגע שאתקין מחיצות, כמה כדאי לשים על כונן בו מותקן הוינדוס? © ממתין לעזרה, תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים ואם לא אני מתנצל ומבקש להעביר למקום המתאים. שאלתי היא כזו: בקרוב אתקין על מחשב חדש מערכת ויסטה ויש לי התלבטות (ע"ס ניסיונות עגומים קודמים) באשר לחלוקת המחיצות. אני מעוניין להגיע למצב שבו במקרה של מערכת הפעלה שתיפגם, מסך כחול או כל תקלה אחרת יהיה מינימום של פגיעה למידע החשוב שיהיה בכונן הקשיח וכמובן שתהיה אליו גישה. לפיכך אני מתלבט איך לחלק את המחיצות: האם להקצות מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת לכל השאר, לחלק את את המחיצות חצי-חצי או אופציה אחרת? גודל הכונן הקשיח הוא 160GB, אם זה חשוב. הצעות, הערות ומחשבות על ניסוי החורים השחורים בשוויץ - הכל יתקבל בשמחה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי התקנה חדשה של XP. עשיתי את ה- tweaking של http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=324&dPage=1 ומעכשיו חלק מהאתרים פשוט לא עולים, זה אומר כאילו אין כזה אתר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת - win xp sp 2 יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, שכבר קראה לי בעבר, כשאני בודק את המאפיינים של ההרדיסק, נאמר כי יש 1.2 ג'יגה פנוי מתוך39 וכשאני מסמן את כל הסיפריות בתוך הכונן(שום דבר לא נסתר מעיני) ועושה מאפיינים לכולם, נאמר כי הם שוקלים 25 ג'יגה. כל אדם היודע חשבון פשוט ובין כי יש פה בעיה מספרית, ולא אין הבעיה טמונה בזיכרון שנועד לגיבוי ווידווס, ואין מדובר בזיכרון ווירטואלי. אני חושש כי מדובר בהרדיסק פגום(segate .. זו לא חברה טובה לכוננים קשיחים?). לפעמים אני תוהה האם המחשב הוא חוות גידול לתופעת קוואנטיות, הכל בו הסתברותי...
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב. היום, לאחר אי שימוש במחשב לזמן מה והשארתו דלוק, כאשר חזרתי אליו, נדהמתי לגלות כי נמחקו לי משולחן העבודה חלק מקיצורי דרך סתם כך פתאום, ללא סיבה נראית לעין. שחזור מערכת החזיר את מצב שולחן העבודה לקדמותו. מה גרם לבעייה? (יש לציין שהפעלתי Chkdsk על מחיצת D, לפני כן, ובסיום הפעולה, עוד הופיעו כל הסמלים. אז עזבתי את המחשב, אבל לאחר שחזרתי אליו, גיליתי שנמחקו חלק מהסמלים)
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב ונתקלתי במחזה מוזר. כל התצוגה, כולל האייקונים בושלחן עבודה, דפי אינטרנט וכו', כאילו ''נדחפו'' לצד ימין של המסך כך שיצאו מהמסגרת וכעת אינני יכול לראות טת האיקקונים בושלחן עבודה, את כפתור ''התחל'', אני רואה רק חלק משורת הכתובת בדפדפן. יש לי Win 7, כיצד ניתן לטפל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://img254.imageshack.us/img254/117/yu7ivx5.jpg http://img264.imageshack.us/img264/5613/45yfkc2.jpg http://img512.imageshack.us/img512/491/jhiuyvu4.jpg חלק מהמחשב באנגלית לדוגמא בלחצן ימיני ב-desktop כל האפשרויות באנגלית אבל ב-התחל הכל בעיברית
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה באנגלית XP PRO שמותקן עליה MUI עברית עד אתמול הכל היה בעברית , עברית מלאה ופתאום חלק מהתפריטים הפכו לאנגלית כמו למשל התפריט של לחיצה ימנית בעכבר על הרקע או העזרים בתפריט התחל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הMUI אבל זה לא עזר.. מה הפתרון לבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לויסטה ומאז התחילו בעיות פתיחה קובצ תמונה משתהה בתהחלה כמה שניות ורק אז נפתח לוח הבקרה לא נפתח החיפוש של התחל בקושי מגיב מה אפשר לעשות לסדר ? אני לא מצליח להסיר את העידכונים בגלל שאפשרות שמה לא עובדת למי התשובות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 11 ושאני רוצה לעדכן או להוריד כל אפליקציה זה מוריד לי ממש ממש איטי ניסיתי לעשות כמובן איפוס ולא עזר יש אפשרות אחרת בבקשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי על המחשב windows xp sp3 עם עדכונים ל פברואר 2014 וניסיתי גם חלונות 7 אבל כל הזמן מופיעות חסימות בגלישה באתרים וחסימה בהורדות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מצרף לדומיין, לא יכול לבחור יותר Aero Theme הDC הוא SERVER 2003 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לחסום אפשרות לעשות REMOTE DESKTOP CONNECTION ממחשב מסויים מתוך הרג'סטרי? (כלומר כך שבעת ניסיון לעשות RDC תתקבל ההודעה: "The client could not establish a connection to the remote computer...) האם ישנה אפשרות לחסום לכתובות מסויימות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי את השורה הבאה בקובץ hosts כדי לחסום גישה לאתר מעריב (לדוגמא) אך החסימה לא מבוצעת ואני ממשיך להכנס לאתר צריך לעשות עוד משהו כדי לחסום גישה לאתר? :-* 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 maariv.co.il
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחסום אתרים מסויימים אבל כך שכאשר מנסים להיכנס לאתר מסויים בעצם זה מעלה אתר אחר, אני יודעת שזה אפשרי - רציתי דעת איך עושים את זה כמו כן רציתי לדעת איך ניתן לחסום כניסה לפורט מסויים, בכל דרך אפשרית ואם אינכם יכולים לעזור לי, רציתי לדעת איפה המערכת שומרת את הכתובות IP, יש זכרון המיועד לכך - כך שאם נכנסים לאתר שנמצא ברשימה - המחשב נכנס למה שמוגדר שם כל מידע או הפניה למקום הנכון תעזור תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איך אפשר לנעול את הגישה לכרטיס הרשת למשתמש מסוים אשר לא יוכל להשתמש בכרטיס בכלל. האם יש דרך כזה ב-XP?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מספר משתמשים על המחשב..רציתי לדעת איך אני חוסם גישה לשאר המשתמשים(חוצממני) את הגישה לכונן מסויים. ז"א- להפוך את הכונן לאישי שלי.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-