Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי הרבה תהליכי SVCHOST.EXE במחשב, קראתי קצת על התהליך והבנתי שבנוסף לזה שמערכת ההפעלה מפעילה דרכו dllים על המחשב גם אנשים מסוימים יכולים להריץ dllים על אותו המחשב בעזרת התהליך. וזה קשור למשהו שרשום ברג'יסטרי, הפעלתי registry booster על המחשב וניקיתי מלא בעיות ברג'יסטרי, לא בהכרח קשורות... מאז ויש לי את התהליך הזה כל כך הרבה פעמים המחשב שלי נהייה איטי מאוד וכשזה קורה אני מנסה להכנס לproperties של חיבור האנטרנט ורשום לי שבעיה לא ידוע עלתה. מישהו יודע (אני בטוח) איך אני מתקן את המצב? אני לא בטוח שפה אני צריך לשים את ההודעה, אבל זה נראה לי המקום האופטימלי ביותר.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אבל אני לא מוצא דבריםש אני אוהב.. ואני מעדיף רקעים של משחקים או סרטים.. אפשר לינקים.?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני לא יודע איך לעשות את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים מחשב בצורה ברורה או לתת פה קישור למדריך באינטרנט??? אני רוצה לשמור רק כמה קבצים במחשב.. איך אני מפרמט ומשאיר רק את הקבצים שאני רוצה שישארו??? הם כדי לפרמט לבד או ששוה לתת למומחה שיפרמט את המחשב??? תודה רבה לעזורים וחג שמח, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב XP SP1. מזה כמה חודשים יש לי בעיה בפתיחת קבצי ZIP, אינני יודע לומר בדיוק לאחר מה הבעיה החלה. כאשר אני נותן לחיצה כפולה או לחיצה ימנית על קובץ ZIP שבדסקטופ או דרך ה EXPLORER שום דבר לא קורה. בנסיון הראשון לאחר הדלקת המחשב, המחשב 'יחשוב' למאית השנייה אך לאחר ניסיון זה פשוט דבר לא יקרה לאחר לחיצה כפולה. אני משתמש ב WINRAR ואם אני פותח את התוכנה ודרכה את הקובץ אז כן יתאפשר לי לעבוד על הקובץ. ניסיתי הרבה דברים, החלפת תוכנת ARCHIVING, לעשות אסוסיאציה מחדש של הקובץ, בדיקת התקינות ב HKEY_CLASSES_ROOT וב- FOLDER OPTIONS -> FILE TYPE. ניסיתי אפילו למחוק לגמרי את הרשומות הללו שמקשרות את ה ZIP אבל גם שהקובץ כביכול אינו מוכר, לחיצה כפולה (או לחיצה ימנית) לא עושים …
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל וכרטס קול מובנה אני לא שומע טוב בכלל כאילו הזמרת שרה בתור צינור המנגינה היא בסדר אבל את הקול של הזמרת לא שומעים טוב ניסתי לפתוח את העוצמה ראשית של הווינדוס אבל זה נפתח כאילו זה יוצא מהמסך נפתח הצידה ואז אי אפשר לתפעל אותו זה החלון שלא נפתח לי ( הוא נפתח אבל הצידה ואז אי אפשר לתפעל אותו) 2. איך אני יכול להתקין ווינדוס 98SE בעברית איפה אני צריך להגדיר לה שהממשק הייה בעברית) תודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני לא מדבר על כל מיני דברים לא חוקיים... אני רק רוצה לדעת עד מתי הסיריאלים שלRC1 תקפים??? כי אני משתמש באחד כזה... ופתאום מיקרוסופט יחליט שהם לא תקפים ואין יותר עידכונים ובלאגנים... תודה!!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש משהו דפוק שאני שומע מוזיקה עם WMP 11 החדש,באמצע פתאום קובץ מסך כחול והמחשב מרסט... נראה לי שזה קשור לדרייברים אני עם NFORCE 4 והכרטיס קול המובנה... דבר שני התקנתי תדרייבר הכי חדש ל7800GT שלי מNVIDIA וכשאני מנסה להיכנס לאפשרויות המגוונות כמו שהיה פעם אז אין אפשרות.. אין פשוט שום אפשרות לשנות בכרטיס מסך מבחינת איכות ובהירות וצבעים וכל זה...אני מדבר על כל האפשרויות של הדרייבר... מה לעשות?!?! אני משתגע
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי windows XP על המחשב שלי ומסתבר שהוא יותר מידי כבד בשביל המחשב אז אני צריך לחזור עכשיו ל 98 אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה פורמט ל XP עם ההתקנה של ה 98 אני כבר יסתדר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל , מדובר כאן בעותק חוקי למערכת הפעלה XP SP2 HOME EDITION - כלומר , כל אחד מקבל את ההעתק מכניס את הרשיון (הסריאל) החוקי שיש ברשותו מה שהופך את העניין לחוקי , ובכלל , פיצ'ר זה נמצא באתר מיקרוסופט. ובכל מקרה , אם ת'רד זה נראה לא חוקי בעיני המנהלים , הם מוזמנים למחוק - וסליחה מראש. מתחילים: כולם היום מפרמטים , העתק זה , או שיטה זו , ובכל פעם שמפרמטים מתישבים מול המחשב ומחכים למלא את השאלות שצצות במהלך ההתקנה , הגדרות רשת , הוספת הסריאל , הגדרות תצוגה וכו' וכו' ... , בשיטה זו אנו יכולים לענות על כל השאלות מראש כך , שכל מה נשאר לעשות בעת ההתקנה , להכניס את הדיסק לכונן , להיעלם לאיזה חצי שעה , ולחזור כשהכל מוכן והוינדוז החדש מחכה לכם. מה שאתם מתבקשים לעשות , זה…
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס הגרסא המלאה.. עכשיו הבעיה היא שהגרסא ל-30 יום בלבד... יש איזשהוא קראק או קוד שאני יכול להשים בשביל שהוא ימשיך בלי להתקין את הווינדוס מחדש ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל? או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף? תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בויסטה כבר איזה חודש וחצי ולפי איזה שבוע התחילה לי בעיה שכל כמה דקות או שניות (אין זמן קבוע אבל די קרוב אחד לשני) הSEARCHPROTOCOLHOST.EXE קורס והמחשב אומר שהוא מנסה למצוא בעיה... עכשיו זה די מציק לי בעיקר שכותבים בוורד זה מפריע... למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שמעתי שאפשר בחלונות לבדוק האם DOK חובר למחשב. יש לכם מושג אם זה נכון ואם כן אז איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(בחינם)? האם שווה להוריד עכשיו??? האם זה יעשה בעיות עם core2 dou ? האם זה יכול לגרום איזה שהו נזק למחשב??? או שעדיף להישאר עם ה-XP ? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי במחשב אחד ווינדוס XP וקונים לי מחשב חדש.. אני יוכל להתקין עם אותו דיסק ווינדוס במחשב החדש או שאני צריך ליקנות עוד פעם ווינדוס???
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי הרדיסקים של 120GB כל אחד בזמן ההתקנה הווינדוס שאל אותי איכן אני מעוניין להתקין את אותו והצבעתי לו על הכונן הריק שביניהם במקרה הוא כונן C וישנו הארדיסק נוסף, כונן E שהוא מלא בכל מיני דברים שאותם אני שומר עליו בסוף ההתקנה מופיע לי כונן C בלבד שעליו מותקן הווינדוס. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה...?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים! הווינדוס עושה לי צרות בזמן האחרון. בשבועיים האחרונים, בכל פעם בעליית ווינדוס, הופיעה לי הודעה שנשארו לי עוד XX ימים לעשות ACTIVATION לווינדוס. כל פעם לחצתי על YES, כלומר שאני מעוניין לעשות ACTIVATION לווינדוס. מיד נפתח לי חלון גדול, ובו רשום YOUR WINDOWS IS ALREADY ACTIVATED. או משהו כזה. ככה במשך שבועיים. אמרתי לעצמי שבטח שספירת הימים לאחור תסתיים, ווינדוס יבין שבאמת יש לי ACTIVATION KEY, ויפסיק להציק לי. כנראה שאתמול אזלה הסבלנות של המערכת. שוב, נפתח אותו הדיאלוג, אבל בסיומו המערכת פשוט לא עלתה. ווינדוס חזר למסך ה-WELCOME ובחירת משתמש. אז עליתי ב-SAFE MODE, והתקנתי ווינדוס מהתקליטור (UPGRADE כמובן). מאז הבעיה חזרה על עצמה שוב, אז עשיתי שוב UPGRADE מה-CD. מה …
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
מסתבר שיש לי כמה וכמה מערכות הפעלה במחשב, 3 לפי הספירה האחרונה שלי. איך אני מסיר התקנה של מערכות הפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי יש לי לוח ASUS P5W DH הייתי רוצה להתקין VISTA ראיתי שיצא דרייברים לצ'יפסט באתר של אינטל לVISTA רציתי לדעת צריך לעשות משהו מיוחד בהתקנה או בדיוק כמו בXP? אודה למי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מישהו הצליח להפעיל אותו? הדריבר שיש באתר של נוקיה לא מתאים לויסטה יש כל מיני שמועות שאפשר להתקין את ה-PC Suite וזה עובד אבל לא הצלחתי מישהו?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אפשר לשדרג את זה לרישיון של ויסטה או משהו יותר חדש מ 95 בתשלום מופחת או שפשוט למכור את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-