Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, אתמול ניקיתי את הרג'יסטרי עם התוכנה CCleaner ומשום מה הפעם היא מצאה לי יותר מ-6,000 רג'יסטרי לא נחוצים. אז מחקתי את כולם ומרוב טפשותי לא עשיתי גיבוי. לאחר הניקוי שום תגובה של תוכנה לא פעלה, מלבד כמה תיקיות. חשבתי לגבות את הדברים שלי למחשב של אחי ואז לעשות פירמוט אבל לאחר שכיביתי את המחשב שלי בלילה עכשיו הווינדוס לא עולה בכלל. בבקשה אנ צריך עזרה דחוף, יש לי דברים חשובים במחשב שאיני יכול לוותר עליהם. תודה מראש. נ.ב. אני עכשיו כותב מהמחשב של אח שלי.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה שעות ושמתי לב שבמהלך ההתקנות שעשיתי של כל מיני תוכנות שב ADD/REMOVE נוספה תוכנה בשם: "Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0" ועכשיו אני שם לב לעוד תוכנה בשם: "Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP" רק לפני שאני מעיף את התוכנות האלה, בשביל מה צריך אותן?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בויסטה השחזור מערכת יותר יעילה וטובה מאשר בXP או אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שמותקן עליו ווינדוס XP PRO. אני מעוניין להפוך את הממשק הוויזואלי לעברית. לדוגמא "התחל" במקום "START". אין לי בעיה עם הפונטים והכיתוב בעברית, אני רק מעוניין בתפריטים וויזואלים בעברית. תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכם מומחים יקרים......... תראו אני התקנתי את הוינדוס שלי על כונן d עכשיו אני רוצה שזה יתקין לי את כל מה שאני מתקין על כונן c איך אני עושה שזה יהיה לברירת מחדל ולא יצטרך לעשות כל פעם מחדש בתוכנות לשנות את השורה של איפה אני רוצה שזה יתקין..............וגם יש בעיה עם תוכנות שלא נותנות לך לבחור אז ככה שזה עדיף תודה לעוזרים ולכל מי שניסה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתר שניתן להוריד בו Screen Savers מגניבים (חינמי). מישהו מכיר משהו טוב? (חיפשתי בגוגל ובסטיקי ולא מצאתי משהו מעניין). תודה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי ווינדווס אקס פי מחדש על כונן C ובכונן די לא נגעתי. עכשיו כשאני מריץ את הווינדווס המחשב מציג רק את כונן C שעליו מותקנת המערכת ולא מציג את כונן D. (בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס הכונן שם מופיע בלי בעיה) מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להגדיר תיקייה מסויימת שלא תיפתח לי כתיקיית מוזיקה ועשיתי משהו לא נכון כנראה (בטוח..) עכשיו כל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על תיקייה זה פותח לי את הACDSEE כשאני לוחץ עכבר ימני, החלק המודגש (הברירת מחדל לפתיחת התיקייה) הוא Browse with ACDsee אתם יכולים לעזור לי לסדר את זה? ושאלה שנייה אני רוצה לעשות בתיקייה מיון לפי תאריך שהקבצים השתנו ובתיקיות מסויימות אין לי אפשרות כזאת הכי קרוב שיש זה מיון לפי שנה, אבל זה לא ממיין טוב מה צריך לעשות כדי שהמיון ע"פ תאריך יופיע? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזה שהו הבדל ביניהם ?? יש את כל הפונקציות באקספי המשודרג ניראים אותו דבר עושים אותם פעולות אז מה הקטע?? רק דירכט 10 אין אבל אני בטוח עוד מעט גם זה יהיה...
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה עוד בהתחלה כשמערכת ההפעלה עלתה, ישר התהליך הזה (מתוך עוד כמה נוספים עם שם דומה) תוקע את המחשב ע"י שימוש בכל כוח המעבד. אחרי 5 דקות הוא "נרגע" והשימוש במעבד יורד ל0, אך עם הזמן הוא כל הזמן קופץ ותוקע שוב את המחשב. כשאני סוגר את התהליך המחשב עובד מצויין חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה יותר את כרטיס הכל ואין אפשרות לשמוע יותר בשום תוכנה - כנראה שהתהליך קשור איכשהו לדרייבר של הכרטיס הקול. מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה, אני על סף ייאוש, השימוש במחשב הופך לסיוט בגלל זה. נ.ב - אני טכנאי מחשבים (לא רשמי) ואני מתחזק את המחשב שלי מצויין לדעתי עם כל התוכנות הדרושות נגד וירוסים (NOD32) נגד (SPY (SPYSWEEPER, חומת אש (ZONEALARAM), ניקויי רג'סטרי (Registry Mechanic) ואי…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
איפה אני יכול לראות זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בתחילת שבוע הבא מחשב חדש, רציתי לדעת איזה גרסא של מערכת ההפעלה החדשה כדאי לי להתקין, 64/32 ביט ומה ההשלכות של כל בחירה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות עזרה בבקשה אני מנסה להתקין פקדים activex אין חלון מקופץ שאומר האם אני מכון להתקין מחקתי את כל אובייקטים וגם לא עזר נכנסתי גם להגדרות אבטחה ולא מצאתי משהו שיגרום לזה אני מדבר לראות סרטים באתרים כמו youtube
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקנתי IE7 וכעט לא ניתןלבצע JavaScript מסך החיפוש במחשב לא עוב ונשאר ריק הורדתי את IE7 אולם ללא הועיל כיצד מחזירים את JavaScript????
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המפרט הוא 2.6 GHZ P4 512MB RAM DDR400 2 כוננים אחד של 60 אחד של 20 --------- שהווינדוס עולה ומופיע החלון השחור עם הפס הרץ (עם הריבועים הכחולים האלה למתקשים...) לוקח זמן משרואים את המסך (שבהתחלה נראה קצת כהה) עד שהוא מתבהר והריבועים מתחילים לרוץ.. זה WIN XP SP2 HOME EDITIONחוקי היתקנתי אותו אתמול ב12 בלילה... ובסגירה-לוחצים על כיבוי ואז המחשב לא מגיב לכמה דקות ורק אז מתחיל לכבות את עצמו...
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי כונן (דיסק קשיח) ראשון שמחולק ל-2 ועוד כונן שני (פיזי) מחוברים. אז כונן C תמיד זה הראשי אבל כונן D ו E כל פעם מתחלפים, בין המחיצה השנייה בכונן הראשון ובין הכונן השני. איך מקבעים את האותיות ש-D יהיה תמיד למחיצה של כונן ראשון ו-E יהיה שייך תמיד לכונן הפיזי השני.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מכירים את זה שאתם הולכים ל Start-Run ואתם מתחילים לרשום משהו ו windows משלים את זה אוטומטית? איך אני מוחק את כל ה cache שמצטבר שם? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם XP PRO כדאי לעבור לויסטה עכשיו< או שיש עוד באגים שצריך לתקן וחוץ מזה איזה תוכנות עובדות על הויסטה ואיזה לא? ואלה שלא אמורות לעבוד בעתיד או שיחליפו אותן תוכנות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב נייד מסוג HP DV6186 , מותקן בו מערכת הפעלה XP HOME ויש עוד מחצית של שחזור מערכת. המערכת בסוג NTFS מה שאני רוצה לעשות , לבטל כל המחיצות , לחלק מחדש ל 3 מחיצות שוות. לפרמט , ולהתקין את מערכת ההפעלה בפורמט FAT32 יש לציין שכבר ניסיתי להכניס דיסק התקנה , אך אומר שהדיסק קשיח אינו מוכן או לא מוזהה או לא הבנתי בדיוק , מצד שני הוא נכנס למערכת הקיימת כרגיל. יש מתנדבים לעזור?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-