Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שיש בו הרד דיסק ( ) ואני רוצה להעביר את ההרד דיסק שלו למחשב אחר ומהחשב האחר להוציא כך שיהיה לי את הארד דיסק שלי עם המערכת ההפעלה במחשב השני ואז אני רוצה להעביר מהמשב השני אלי לפי מה שהבנתי זה עושה בעיות ? זה עושה ? איך ליפתור בלי לפרמט ניסיתי לעשות את זה - שמתי מחשב עם הארד דיסק שלי ועוד הרד דיסק על שניהם (ההרד דיסקים ) היה מערכת הפעלה עכשיו כל פעם החלפתי את החיבור פעם היתי צריך את הראשון ופעם את השני עד שזה עשה לי בעיה שהוא לא מזהה אותו איך מעבירים ללא פירמוט תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה חובה להתקין את כולם ? (5) הכל בגדר החובה? או שיש מה שמיותר? עדכון עבור אישורי בסיס [אוקטובר 2010] (KB931125) תאריך פרסום אחרון: 26/10/2010 גודל הורדה: 343 KB פריט זה מעדכן את רשימת אישורי הבסיס במחשב, בהתאם לרשימה המעודכנת ביותר שהתקבלה על-ידי Microsoft כחלק מתוכנית אישורי הבסיס של Microsoft. הוספת אישורי בסיס נוספים למחשב מאפשרת להשתמש באישורי אימות מורחב (VE) ב- Internet Explorer 7, טווח גדול יותר של יישומי גלישה באינטרנט עם אבטחה משופרת, דואר אלקטרוני מוצפן ומסירת קוד עם אבטחה משופרת. לאחר התקנת פריט זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב. אין אפשרות להסיר פריט זה לאחר התקנתו. ________________________________________ עדכון עבור רשימת תצוגות תאימות ב- Inter…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבוקר קמתי למסך שחור והודעות מציגות של this copy of windows is not genuine. לאחר שהפריצה הפסיקה לעבוד ולא הצליחה לפרוץ מחדש החלטתי דיי, נמאס לי מהשטויות. אני רוצה לקנות וינדוס חוקי וזהו. ראיתי שאפשר לקנות גרסת שדרוג ל8 ב40$ וזה נראה לי מצויין, אבל מקצת קריאה הבנתי כי זה יגלה שהתקנתי אותו על עותק מזוייף, ויעשה לי בעיות על אף שקניתי אותו, כי זוהי גרסא לשדרוג על גבי עותק חוקי. בשביל לקנות עותק שאיננו שדרוג אין בכלל מחיר באתר. ראיתי קצת עניינים של עותק ISO בפורומים באנגלית - אשמח אם מישהו יסביר לי מה, איך והאם זה פתרון לבעייתי? האם מישהו במצב של this copy of windows is not genuine ביצע התקנה וזה עבר חלק? מה אתם מציעים לי לעשות במצב זה? האם קיימת פריצה לוינדוס 7 64 7601 שלי ש…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס XP PRO עם SP2 ומתלבט אם לא עשיתי טעות שלא התקנתי את הדרייבר SATA לפני התקנת הוינדוס? ההארד דרייב מחובר ב-SATA ללוח ASUS P4S800D M392 ולא נתבקשתי בשום שלב להכניס את הדיסקט ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש בו צורך. איך בכלל אמורים להתקין דרייבר SATA מדיסקט עוד לפני התקנת הוינדוס? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן נייד שאני מחבר אתו ב-USB למחשב, בד"כ המחשב מזהה אותו בתור כונן E משום מה הוא החל לזהות אותו בתור כונן F, מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר אותו חזרה לכונן E? תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפוך את המחשב שלי למרכז בידור. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה ואתקין Windows XP Media Center Editon. רציתי לדעת אם יהיה אפשר להתקין משחקים על הווינדוס הזה, כלומר, נגיד ואני רוצה להתקין GTA IV עליו, אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לשנות את העיצוב של הסידבר עצמו שיראה ככה: כאילו אתם מבינים את ההבדל...שיש חצי שקיפות כזאת...ולא כמו עכשיו שיש לי מלבן שחור...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, תגידו כשאני מתקין VISTA אני חייב שקודם יהייה לי מותקן XP? כי אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע אם אני חייב קודם XP בשביל להתקין עליו VISTA. אפשר פשוט להתקין את ה- VISTA על מערכת ריקה, כלומר, אין מערכת הפעלה מותקנת?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שאני מתכוון להסתיר אני מתכוון שהוא לא יופיע בכלל בדסקטופ אבל אני יוכל לראות אותו במקום אחר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האלה, מיקרוסופט שיחררה עדכונים קריטיים למערכות האלה החודש וגם בחודש שעבר בגלל החשיבות שלהם. (בעדכון האחרון של ה XP שלי הורדו 10 עדכונים חדשים.)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר יצא העדכון עשיתי אותו למחשב העסק והתוכנת הנהלת חשבונות נדפקה בתצוגה לגמרי. עשיתי שחזור וזה חזר להיות טוב. האם יש סיכוי מצויין שכבר אפשר לעשות את העדכון מאז? כי עבר הרבה זמן וזה אולי יעבוד הפעם. הוא מנג'ס בטירוף לעשות את העדכון וזה מציק ומי שלא מתמצא יכול להתקין אותו בטעו
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש עם VISTA HOME BASIC (אמור להיות מקורי). האם אמורים לקבל איתו גם דיסק התקנה? (אני לא קיבלתי) (בפעם הראשונה שהפעלתי אותו נרשמתי עם שם משתמש ונראה לי שהוא עשה אקטיבציה) (אני יודע שב XP קיבלו וחשבתי שגם בVISTA אמורים לקבל)
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, כאשר מגיעים למסך בחירת המשתמש, נגיד satlan, הוא טוען את הקבצים, ואז לאחר 3 שניות הוא כאילו יוצא מהמשתמש,חוזר למסך וכך הלאה כל הזמן, כלומר - הווינדוס אף פעם לא עולה. ניסיתי להעלות דרך הSAFE MOD אבל בידיוק אותו הדבר שם, וגם שם ה-ADMINISTRATOR לא עולה אף הוא. מה הבעיה?! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד של TOSHIBA דגם A200-13O והמחשב מגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC . רציתי לדעת אם זוהי מערכת הפעלה טובה לצפיה בסרטים או עדיף לשדרג לפרימיום?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הW7. שאני מנסה לצלם באיזה משחק עם PRINT SCREEN אז אחרי שאני בא לצייר ומדביק,זה פשוט דמביק לי תמונה לא של המשחק אלה של השולחן עבודה עם כל מה שיש עליו. ניסיתי גם עם FRAPS אבל לא עובד לי משום מה גם ולא מצלם שום דבר. זה נוסה בכמה משחקים. יש למישהו פתרון בשבילי?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 21:38:32 אפ'צי
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מדי פעם בהדלקת מחשב WIN XP SP2 מתחיל לעלות, מציג את סמל של XP על רקע שחור וזהו... מסך נשאר שחור, ישנו סמן של עכבר (חץ) שזז אם מזיזים את העכבר אך אין שום דבר יותר. בדרך-כלל RESTART עוזר אך לפעמים רק אחרי RESTART שני או שלישי. לפעמים מופיע הודעת שגיאה נוסח": Could'n find entry point bla-bla- bla in bla-bla-bla.dll". כשאני כותב bla-bla-bla- מופיעים שם שמות מסובכים עם $, @ו-&. התקנתי WINDOWS מחדש וכעבור מספר ימים התופעה חזרה. מה שאני רוצה להדגיש שלפעמים זה קורה ולפעמים לא. לא מצאתי שום דפוס שחוזר על עצמו. E6300 CPU Gigabyte 7600GS עם דרייבר אחרון. 160GB SATA-II HDD WIN XP SP2 מעודכן עד הסוף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מה עושה הקובץ rundll32.exe ? זה תקין שהוא רץ לי מעל 10 פעמים בו זמנית על היוזר שאני עובד איתו במחשב ? (מערכת XP) ובנוסף מה עושה הקובץ svchost.exe שרץ על SYSTEM ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש לפני חודש וחצי + -. כמובן, התקנתי XP בשביל להנות מהביצועים.. שחקתי משחקים בכייף.. לא היה בעיה בכלום.. הכל רץ חלק.. גם שיש "פיצוצים" וכל מיני שטויות כאלו. אמרתי "אחלה" יש לי אחלה מחשב.. בוא נתקין VISTA.. כל המשחקים ב-ויסטה רצים ממש ממש לאט.. אם יש קצת איזה פיצוץ מעפן.. כבר המחשב מתחיל "לחשוב".. התקנתי את הדרייברים הכי מעוכנים לכל הרכיבים.. הכל ב-64Bit.. זה מערכת נקיה מאוד.. ממש חדשה "מהקופסא". למה המשחקים עובדים לי ככה? נ.ב. ראוי לציין שגם ניסיתי לבטל את כל האפקטים.. ממש ממש הכל.. הורדתי הכל ל-0. ועדיין המשחקים לא רצים טוב. הגדרתי זיכרון ויטואלי בכונן אחר שלא נמצא בו הווינדוז. המפרט הוא: CPU: AMD Phenom 9500 Quad-Core, 2.20 GHz Video: NVIDIA Ge…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל חיפש פיתרון כאן בפורום) כמו fix.reg ואנטי ירוס למיניהם ואני פשוט לא מצליח לשנות את דף הבית שלי, כשאני משנה אותו הוא תמיד חוזר להיות הדף הקודם (http://prosearching.com/) אני אשמח לקבל הצעות חדשות לפיתרון הבעיה והפעם כאילו שבאמת יעזרו... תודה...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב,היום התקנתי ווינדוס 7 סוף כל סוף לאחר שהXP כבר הראה סימני מוות (המחשב לא זז). התקנתי ווינדוס 7 שרכשתי ועובד סוף סוף מהר. אך לאחר ההתקנה,הווינדוס לא מזהה לי 2 דיסקים קשיחים שיש לי בנוסף. הדיסקים מחוברים לכרטיס IDE שמחובר ללוח אם. PCI (הדיסקים בחיבור IDE) מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס אינו מתאים לווינדוס? תודה מראש
-
- 33 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני כל פעם שהווינדוס (XP) עולה הוא מבקש דיסק מערכת (תקלת אתחול, בבקשה הכנס דיסק מערכת) אחרי שאני מכבה ומדליק זה בדרך כלל מסתדר התקלה חוזרת על עצמה בכל הפעלה בנוסף לכל המחשב איטי מאוד (לא יודע עם זה קשור) ואני חייב לציין שכל זאת לאחר פירמוט
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כל פעם שאני צורב דרך הויזארד של הWIN7 קבצים שנמצאים בהארדיסק local disk D דרך הDVD זה מעביר לC ולוקח ים זמן, אני רוצה לשנות את המיקום של התיקיה שהעניין יקח פחות זמן (הtemp folder). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שלא רצה ב VISTA אבל כן רצה ב XP. האם ניתן להגדיר את התוכנה בויסטה שתרוץ בכאילו XP? משו של גירסאות וכאלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
עם סיום ההתקנה , אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה.בכל זאת ה-emule נפתח אבל לא ניתן לשמור הגדרות(כגון רשימות שרתים, כתובות IP לסינון). בכל נסיון של שינוי הגדרה מופיעה הודעת שגיאה שלא ניתן לבצע שמירה.עם סגירת הemule ופתיחתו מחדש יש צורך לבצע את כל ההגדרות מחדש ולמעשה מקבלים הודעה של הפעלה ראשונה של emule. מה צריך להגדיר בויסטה על מנת לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי xp אני צריך להתקין 98 בשביל לעשות עליו ניסויים יש לי bootable cd בתחילת ההתקנה כתוב setup will now configure your 1st hard drive for use with win 98 caution: all files will be deleted פחדתי להמשיך כדי לא למחוק את כונן המערכת שלי מה עושים? שאלה שניה את ה win xp שיש לי התקנתי אחרי פירמוט למרות הפירמוט, עם האתחול לוקח לאייקון של bitdender ושל הכרטיס רשת הרבה מאוד זמן לעלות ה pf usage מתחיל מעל 200 ,מה כבר התקנתי שיכול לגרום לכל התופעות האלה? בטח לא התקנתי משהו שונה, זאת אולי הפעם המיליון שאני מפרמט ואני כל הזמן מתקין אותו דבר ואף פעם לא קרה שכל כך מהר המחשב לקה בסימפטומים האלה
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-