עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liav12,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הטוויקים לוינדוס? אם אני לא טועה שמו פה פעם קישור אבל אני לא מוצא אותו.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by Imtheman,

למה החיפוש של הWINDOWS הזה כל כך גרוע?? זה אצל כולכם או רק אצלי ?? הגעתי למצב שאני מחפש ב חלון דוס!! תגידו אין אזיה תוכנה אחרחת שמחליפה את הכישלון הזה???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by GaLmgnT,

שלום! יש לי תיקיה שלמה של מוזיקה במחשב, ובפנים היא מפוצלת לתיקיות לפי אלבומים. רציתי לעשות דבר כזה: כשאני אקיש שם של שיר בחיפוש ב-Start Menu השיר מאחת התיקיות הפנימיות בתיקיית המוזיקה יופיע כתוצאה בחיפוש. אז הוספתי את התיקיה כ-Search Index. הבעיה היא שכשאני מחפש לדוגמא שירים של אמן מסויים הוא מראה לי רק את התיקיות של האלבומים שלו, ולא את הקבצים הפנימיים (השירים עצמם). מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. כאשר אני מנסה לחפש משהו במחשב בכונן C בלבד (בכוננים אחרים זה לא קורה), אז זה מתחיל חיפוש ואחרי כמה שניות כל החלונות נסגרים לי והחיפוש גם. מדוע?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by lo_toda,

האם באמת החיפוש הסטנדרתי של VISTA יכול לחפש בתוך מסמכים ?ואיך ...ולמה לא כתוב אפשרות כזו?

7. Started by hellyeahmofo,

מילות מפתח שמופיעות בתוך המסמך. איך עושים את זה? ב XP

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום: כאשר אני מחפש עדכונים ידנית ב-Windows Update, לוקח לו שעות עד שהוא בכלל מוצא משהוא, או מתריע שאין עדכונים זמינים (הוא נשאר תקוע למשך שעות על "מחפש עדכונים", ולא קורה כלום). מה הסיבה לכך?

• 29 תגובות
    • 13.9k צפיות
  9. הורדתי את Portlock Windows Update Manager, כדי לבדוק האם התוכנה לא תעשה לי את הבעיות ש-Windows Update עושה, והן: אחד מתהליכי Svchost.exe צורך משאבי מעבד, וכן חיפוש והתקנת עדכונים שנמשכים לנצח. שום בעייה לא נפתרת. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה במציאת פאטצ' של התקנת עיברית ל- windows xp home edition, היכן אני יכול למצוא אותו?, חיפשתי באימיול לא מצאתי. יש לי את אותו פאטצ' אבל של אקס פי פרופשיונל, וכתוב שם שזה עובד אך ורק על פרו, ולא על הביתי. יש דרך לשנות את זה ולהפעיל את זה גם בביתי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  11. שלום חברים, לאחר חיפושים רבים איני מצליח לאתר את העדכון, רציתי לשאול האם ניתן גם להגדיר חיבור של מעל ל50 חיבורי P2P ברשת. תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. שלום לכולם התקנתי אתמול WIN7 אז הכל קצת חדש לי השתמשתי בויסטה בזמן האחרון ואני זוכר שהיתה תכונה בויסטה ששולחן העבודה היה מציג סרטונים (בתור טפט) (כאלה שבאו עם הויסטה) של נחלים וכל מני דברים כאלה. רק ששכחתי את השם של התכונה הזאת ואני לא מצליח למצוא משהו דומה ב7. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by VINERA,

כאשר אני מחפשת דרך====== התחל =חיפוש= ולדוגמא מסמך מסויים......( גם אם הוא יחיד) הוא נותן לי==== שגיעה ומוציא אותי מהמסך של החיפוש. אם הודעת אזהרה. ורק בסיום החיפוש. אני לא יכולה לעשות חיפוש בכלל ולצערי יש לי מכל דבר פעמיים במחשב. אני רוצה לדעת איך אני מסדרת את התקלה. תודה ורד

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. אחי לא יודע איך נכנס לי ונפתח חלון כמו של ביוס המבקש סיסמא ושם משתמש לכניסה לאתר הדבר מעצבן ולא נותן לי לעבוד ומעט המחשב יש לי מערכת XP PRO בטלתי קוקיס וגם היסטוריה נכנסתי לכילים אפשרויות ולא מצאתי איפה לבטל מי גואל אותי מהיסורים יבוא על הברכה חג שמח לכולם :bash:

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by jonbir2,

שלום! כשאני מחבר זיכרון נייד/דיסק קשיח חיצוני/דיסק לכונן חלון ההפעלה אוטומטית לא עולה ואני צריך להיכנס למחשב שלי ולפתוח את הכונן ידני, המחשב חדש עוד לא התקנתי עליו כלום, יש לי ווינדוס 7. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש

18. Started by Adun,

שלום, התקנתי ווינדוס 8.1 פרו, עברית מקורי 64סיב. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, או לעיתים סתם ככה באמצע, קופצת לי ההודעה הבאה: אין לי מושג למה. האם יש בעיה כל שהיא? ואיך אני נפתר מזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by papa duck,

שאלה קצת מטומטמת אולי אל תהרגו אותי אני בסך הכל רוצה קצת חיים יותר נוחים אני עובד בעבודה עם WIN98 (אבל בבית עם XP וזה אותו דבר ) עם תוכנת OUTLOOK EXPRESS גרסה 6 כל העדכונים לWIN מותקנים אני לא עובד עם PREVIEW PANE - חלונית תצוגה מקדימה מחשש לVIRUS אני בסך הכל רוצה כשאני עושה דאבל קליק על הודעת אימייל - שתפתח בחלון שיהיה על כל המסך כי זה נפתח בחלון חלקי כזה נכון אני יכול ללחוץ דאבל קליק על שורת הכותרת או על הריבוע כדי לקבל חלון מלא אבל כשאתם קוראים הרבה הודעות ביום זה כבר הופך למספר לא מבוטל של קליקים.... ניסיתי לראות בהגדרת של OE וגם של הWIN - FOLDER OPTIONS ולצערי לא הצלחתי לסדר את זה למי יש רעיון???? אולי אתם יכולים לקרוא לי מפונק אבל אני אשמח לקבל עזרה ממי שיודע

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by maverick,

יש לי בעיה שכאשר אני פותח חלון חדש באקספלורר, הוא פותח לי אותו מוקטן כך שאני צריך להגדיל אותו בכל פעם. יש דרך לשנות את זה שיפתח לי ב-maximize?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  21. יש לי תופעה מוזרה במחשב - חלון קופץ מדי פעם ונעלם במהירות. זה קורה לי בדר''כ אחרי שאני פותח את הדפדפן (אולי סוג של מעקב?), הצלחתי לצלם בעזרת סרטון וצילמתי תמונה ממנו. אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני פותר את זה.

22. Started by noodle,

שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שבת שלום. כמו בכותרת עם כל הפעלה של המחשב קופץ חלון חיפוש של גוגל כרום, ניסיתי לשחק בהגדרות ולא מצאתי שם אפשרות לבטל זאת. אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by dor444,

זה המצב: התוכנה זה google drive שהתקנתי על המחשב. חסר לי בצד ימין של המסך לבחור באופצייה של השליחת SMS למספר נייד שלי בשביל לאמת את החשבון GMAIL. או שיש לכם פיתרון שאני אוכל לדלג על השלב הזה, אבל אולי אחרי האימות אני בכל זאת אצטרך מסך מלא, לא יודע... לשיקולכם באמת באמת חשוב תודה ממש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dante_9,

זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.