Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, מסיבות שלא אפרטן, אני נאלץ להתקין וינדוס 98 במקום ה XP במחשב שלי. בידי תקליטור התקנה של 98 אבל כזה שלא עולה אוטומטית עם איתחול המחשב. כלומר, ב setup קבעתי שב boot ה cd יעלה ראשון, שמתי את התקליטור בכונן ובכל זאת המחשב מעלה את ה XP. אני יכול לפרמט את הכונן אבל אז לא אוכל לקרוא את כונן התקליטורים כאמור לעיל. ניסיתי להעתיק מתקליטור ההתקנה של 98 את ena לדיסק הקשיח ולא הצלחתי, יתכן שזה משום שהדיסק הקשיח הוא ntfs ? בקיצור, הסתבכתי. אודה לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד ויש לי קובץ File והוא נפתח ע"י כתבן ואני רוצה שיהיה קובץ bat, אני משנה לו את הסיומת אבל השם של הקובץ משתנה פשוט ולא מה שמפעיל אותו משתנה....
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אם אני נגיד יתקין אותה על מחיצה בנפרד אז שהמחשב ייעלה אז יהיו 2 אפשרויות איזה מערכת הפעלה להפעיל נכון? עכשיו, אני נגיד אני יירצה למחוק את הויסטה ושהXP יופעל אוטומטית זה יהיה אפשרי? כי פעם בטעות התקנתי פעמיים XP וגם שמחקתי מחיצה אחת שהכילה מערכת אחת זה המשיך לשאול אותי איזה אני רוצה להפעיל..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם יא זאלאמים, שאלה קטנה שחבר שאל אותי: אם מותקנת כרגע במחשב מערכת ווינדוס XP עם Service Pack 1 וברשותו דיסק ווינדוס XP עם Service Pack 2. האם הוא יכול לבצע שדרוג/עדכון ללא פרמוט או התקנה מחדש כמובן?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב זה לא מדוייק: באמצע עבודה שוטפת של המחשב ( אינטרנט, תוכנת טורנט, מוזיקה - דברים כאלו) המחשב פשוט מתחיל את עצמו מחדש. לרבע שנייה יש מסך כחול של שגיעה ואז הוא יוצא מהמערכת... אין לי מושג מה הבעייה ( windows xp sp2)..... לפי דעתי זה קשור לתוכנת הטורנט (UTORRENT), יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אחרי כמעט שנה ללא פירמוט והתקנות מחדש אני מתכנן למחוק הכל ולהתקין XP חדש דנדש (לא מתכוון לעבור בחיים לויסטה) אז מה אני צריך? XP SP2 AutoPatcher XP DEC איזה עוד תוכנות/עדכונים אתם ממליצים להתקין/לשלב בXP בשביל לעדכן את המערכת ההפעלה הישנה הזאת לימנו?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין 2 הדברים האלה יפרמט ויתקין windows Xp pro +SP2 לפני 4חודשיים שיצא ואז יורד עידכונים, או שאני יתקין windows pro xp with sp2 + עידכונים של החודש האחרון? זה יהיה אותו דבר נכון?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
במה עוזרים WINDOWS UPDATES? מה קורה אם אני לא רוצה להתקין אותם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול התעוררתי למראה מחריד. נעלמו האייקונים של הHD. יש למישהו פיתרון? תמונה:
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
אני לא רוצה שהם יהיו על כונן מערכת ההפעלה אלא בכונן ה-DATA שלי... הייתה לי אפשרות לשנות זאת ב-XP אך ב-VISTA אני לא מוצא... אם מישהו יודע שיגיב... אגב- ויסטה היא מערכת ממש טובה (יש לי Ultimate), ממשק מגניב, עובדת במהירות... ואם למישהו יש רשימת תוכנות/דרייברים שעובדים אני אשמח לקבל כי כמובן חלק מהדברים לא ממש עובדים לי... ניסיתי להפעיל משחק שהתקנתי ב-XP והפעלתי אותו מהכונן של ה-XP כאשר לא התקנתי אותו ב-VISTA והוא עבד! איך זה יכול להיות? אפשרי לעבוד ככה? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
פשוט לא מופיעים שם פתאום,זה קרה לי בעבר וסידרתי,לא זוכר איך מישהו יודע? win xp ד"א אין בעיה בחיבורים,כי כשאני מפעיל משל כונן וירטואלי סגנון deamon tools זה עדיין לא מראה את הכוננים...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכון שVISTA לוקחת MB 500 של זיכרון או משהו כזה רק לעצמה? ודרך הגב: מה בכלל דרישות המערכת של VISTA ? - לא הדרישות המינימליות של $M, אלה דרישות מערכת ריאליות כדי שמערכת תפעל בצורה חלקה תודה מראש לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל פקס ב-XP אז יש פרוסס שעולה: fxssvc.exe כשאני מפסיק להשתמש בפקס הפרוסס לא יורד לי גם לאחר שאני מסיר אותו ממנהל ההתקנים! הוא יורד אך חוזר להופיע מייד. איך אני הורג אותו (בעת איתחול המחשב הוא גם עולה) הוא אמנם לא זולל זיכרון אך יש לי רק 256MB ואני חייב כל שבריר זיכרון פנוי.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן כשהייתי לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו אז היה נפתח לי דף אינטרנט עם מס' שורות פקודה, ופשוט הייתי לוחץ על שורת הכתובת (העתק הדבק) ומעביר אותה לתוכנה rss שיש לי. היום,כשאני לוחץ על קישור של rss מאתר כלשהו זה נשמר לי כקובץ במחשב. למה זה ככה,ואיך אני יכול עכשיו להעביר אותו לתוכנה ? עריכה - אוקיי הצלחתי אני פשוט לוחץ על הקישור של הrss קליק ימני והעתק קיצור דרך. אבל בכל מקרה מישהו יודע איך אני מבטל כל פעם שאני לוחץ על rss את האפשרות שישמור אותו למחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה ראיתי שיש שני סוגי גרסאות לאותו הוינדוס אני מתכוון ל - Corporate , Retail. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות ואם יש השפעה על המערכת המותקנת על הביצועים ועל המחשב בכלל. בתודה מראש לעונים Nakash5
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעת האיתחול יש לי אופציה לבחור בים XP PRO לבין XP SETUP (התקנה שלא הסתיימה) איך אני מבטל את האופצה של ה- SETUP? זה קובץ הבוט: [Boot Loader] Timeout=3 Default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יצא MUI עברית לויסטה.. הוא שוקל 142 מגה.. ולהלן התרשמותי ותמונות ממנו: אוקיי , נתחיל ממהתחלה.. ההתקנה פשוטה ביותר, אך לוקחת יותר מידי זמן.. על מנת להפעיל את העברית צריך לעשות ניתוק. העברית פעילה בכל הישומים הכלולים בויסטה והכל מיושר מימין לשמאל כמו שצריך.. לפי דעתי הפונט הנבחר הוא לא יפה , אך אולי זה בגלל שאני לא רגיל אליו תמונות: המסך הבסיסי מסך ה"התחל" מסך המחשב מסך המדיה פלאיר מסך האינטרנט אקספלורר 7 מסך המאפיינים+ציון של המחשב אם יש לכם עוד שאלות או שתרצו עוד תמונות מעוד מקומות תפנו אלי כאן ואני יעלה.. יקיר.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג או חברה ה pda העיקר אם אפשרי להתקין xp עליו תודה,
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס והוא מויע לי בעברית, איך אני הופך אותו לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים והבנתי שאין לך כך תשובה חד משמעית. תקנו אותי אם אני טועה. 1.פי 1.5 מהראם (לא מומלץ לבטל אותו גם כשיש לך 2 גיגה זיכרון ואף יותר). 2.מומלץ להקצות את הזיכרון הוירטואלי בinitial size ובmax size בגודל שווה. 3.במידה ויש hd פיסי אחד ושתי מחיצות לוגיות מומלץ להגדיר אותו במיקום של המחיצה הלוגית של הוינדוס. 4.במידה ויש שני hd פיסיים מומלץ למקם אותו בhd פיסי השני ( זה שלא שייך לוינדוס). יש לי 2 hd פיסיים במחשב וג'יגה זיכרון. הגדרתי אותו בhd הפיסי השני וגודל שהקציתי הוא 1536mb בinitial size ובmax size באופן שווה. האם לדעתכם זה ההגדרה האופטימלית בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
במחשב של חבר עם XP פרו היה תמיד יוזר אחד על שמו והוא היה נכנס אליו אוטומטית עם עליית חלונות. לאחרונה פתאום נוסף מסך שביקש סיסמה והיה צורך ללחוץ על ENTER כדי להיכנס. ניסיתי להיפטר מהנודניק ונכנסנו לצרה יותר גדולה. לפתע הכניסה לחלונות היא לחשבון מנהל (ADMINISTRATOR) שנוצר משום מה ולא היה קיים קודם ולא לחשבון של חברי. ניסיתי למחוק את החשבון הזה מהחשבון של חברי שהוא גם בעל הרשאת מנהל, ללא הצלחה. כשעושים LOGOFF מקבלים שוב את האייקון של החשבון הרצוי בלבד ואפשר להיכנס אליו אבל בכל אתחול מלא חלונות נכנסת שוב אוטומטית לחשבון המנהל. מה ניתן לעשות כדי שהכניסה למערכת תהיה אוטומטית מהחשבון הרצוי? בתודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב, הוא עולה, כולל הסמל של הווינדוס בהתחלה עד שהוא מגיע לתמונה של הדסקטופ (ה - wallpaper) שם המחשב נתקע - אין אייקונים, אין טסקבר, אין התחל, אי אפשר לעשות כלום, רק רואים את הוולפייפר. אני כן יכול ללחוץ לפעמים על ctrl-alt-del ואז לעשות ריסטרט או - switch user ואז לפעמים המחשב עולה בסדר. לפעמים אני פשוט לוחץ על הריסטרט ישר וזה מסתדר... או שלא. בדר"כ הבעיה קיימת בתחילת היום כשאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה. לפעמים אני מכבה את המחשב ומדליק אותו נגיד בערב, ואז זה בד"כ לא קורה... (כאילו זה רק קורה אחרי כמה שעות טובות שהמחשב מכובה..) - אבל אולי אין קשר בכלל ואני לא שמתי לב.. בכל אופן, אני אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-