עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by harel_d,

שלום לכולם, לפני שאני הולך להתקין Windows 7 רציתי לדעת אם כרטיס המסך שלי מתאים. מהרצה של ב-Advisor, כרטיס המסך *לא* מתאים, אבל על פי הפרמטרים של מיקרוסופט דווקא הוא כן. לכרטיס 500MB זיכרון פנימי ו-DX10. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  2. אהלן, ראיתי שלוינדוס 7 יש מלא פונטים שאפשר להתקין, בכל מקרה אני מעוניין לשנות את צורת הפונטים שיראו על שולחן העבודה / ובכללי. איך אני יכול לשנות את זה? פשוט רוצה שכל הכתיב הרגיל שוינדוס מציג לי יהיה אחר...יש אפשרות לעשות זאת? נכנסתי לתיקיית FONTS אבל לא ראיתי שניתן לעשות משהו מיוחד עם כל הפונטים שנמצאים שם.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  3. שלום, אני משתמש בחלונות 7(ככל הידוע לי - איןזה משנה בעצם). רזולוצית טלוויזית ה-LCD שלי היא 1366X768 לפי הכתוב בחוברת הרשמית. בחוברת כתוב גם, תחת הקטגורי PC compatibility, רזולוציה 1360X768. ניסיתי את האחרונה והטלוויזיה עברה למוד 1080i50HZ והצג לא כיסה את כל התמונה - כלומר לא רואים את הקצוות(פספוס של 1-2 סימני עכבר בכל דופן). ניסיתי את 720P, אשר נחשב למומלץ בחלונות 7 בתפריט ויצא אותו דבר לגבי הקצצות, חות מהעובדה שהטלוויזיה עברה למוד של 720P50HZ. אני לא מבין את הקושי פה, מוע הטלוויזיה לא יולה להתנהג כמו מסך מחשב נורמלי וזהו, פשט להראות את התמונה pixel-to-pixel וזהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. שלום לכולם איפה אני מוצא את המספר הסידורי של נערכת ההפעלה win xp home זה המספרים והאותיות שכותבים שמפרמטים את המחשב בהמשך ההתקנה יש לי וינדוס חוקי אבל אבדתי את הספח שמודבק עליו המספר סידורי יש מצב שאפשר למצוא את זה בוינדוס? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by amits1995,

שלום חברים, יש לי חבר שאחותו שמה לו סיסמא למחשב והיא כנראה טעתה בסיסמא, כעת לא מצליחים להיכנס למחשב... מה אפשר לעשות? נ.ב: זהו מחשב קטן כלומר אין בו אפשרות להכניס דיסק, אני מניח שצריך להכין bootable disk on key... אשמח למדריך קצר ולעניין, תודה!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by shabis,

מחשב AMD 5200 ,לוח M2N-X אסוס ,דיסק קשיח SATA ,וכונן DVD SATA. BOOT כפול XP וויסטה ב XP הכל עובד נפלא אבל בויסטה אין זיהוי של הכונן ואם יש זיהוי כונן אין זיהוי דיסק המצב הוא כזה: XP וכונן SATA עובד ויסטה כונן IDE עובד ויסטה כונן SATA לא עובד האם הבעייה בכונן , בלוח אם או בויסטה תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  7. מסיבה שלא ברורה לי, כשאני נכנס לתיקיית הסרטים שלי, קבצי AVI, ולוחץ עליהם פעם אחת (לפעמים גם בלי ללחוץ עליהם) - הExplorer.exe שלי מודיע על התרסקותו ומתחיל מחדש. זה קורה שוב ושוב בכל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים. למה זה? מה עושים? זה לא תמיד היה ככה.... מתחנן לעזרתכם, ניר.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  8. שלום הסרגל של ההפעלה מהירה כל הזמן נעלמים לי שם האייקונים, וזה מציק לאללה, כל פעם אני צריך לסדר אותם מחדש להרחיב /להקטין אחרי שאני פותח את הנעילה וכו'. זה קורה בהפעלה מחדש של המחשב, קירסה של הEXPLORER וכדומה. ומסומן "הצג סרגל כלים של הפעלה מהירה" במאפיינים של "מאפייני שורת המשימות ותפריט ההתחלה". מה אני עושה ואיך אני נפתר מזה שלא יציק לי וישאר קבוע לחלוטין גם אם המחשב ילך לעזעזאל? תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  9. יש לי בעיה לדעתי זה וירוס או תולעת שרצה ברשת בהתחלה אח שלי אמר לו שמהחשב שלו עושה ריסטתים לבד ואחרי שבוע בערך המחשב שלי גם מתחיל עצמאית יש לי NOD 32 מעודכן וZONE ALARM PRO and ad ware למישהו יש מושג ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  10. שלום יש לי בעיה קטנה בדפדפן פיירפוקס כאשר אני מוצא קישורית של MIRC ולוחץ עליה אמור להפתח באופן אוטומטי תוכנת המירק MIRC אבל זה לא קורה.... זה עבד בעבר, הופיע מתישהו איזה חלון ולא שמתי לב למה שכתוב ואישרתי משהו... ומאז אין לי את האפשרות של קישור אוטומטי אני חושב שקוראים לזה Extention External Program האם משהו יודע איך להפעיל את האפשרות הזאת בחזרה??

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by Refaelo,

התקנתי את ה-windows 64 , והכל עובד טוב,(משחקים אפילו רצים מהר יותר מאשר ב-windows xp 32 )חוץ משתי בעיות שאני לא מצליח לפתור, הבעיות הם : 1. ה-game port לא מזוהה ,ואני לא מצליח להגדיר אותו ,מופיעה לי שורה "unsoported standart game port " , מתחת ל-sound video and game controler ב-xp32 לעומת זאת אין את הבעיה ושם מופיעה שורה "standart game port" 2. בעיה נוספת שיש לי ב-device manger זה שיש איזהשהוא רכיב שה-win לא מזהה ותחת other device מופיעה שורה "unknown device " עם סימן קריאה צהןב לדעתי התקנתי את כל הרכיבים. מישהו נתקל או שמכיר דרך לטפל בבעיות האלו תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. Started by abarbotel,

יש לי המון פלייבקים ואני רוצה לסדר אותם לפי קבוצת אותיות כל מה שמתחיל ב A יהיה תחת A כל מה ש ב B תחת בי וככה הלאה.. הבעיה שוינדוס 7 שם אותם תחת קבוצות גדולות יותר כמו למשל מ A עד G כל הקבצים באות הזו יהיו שם. ואני רוצה חלוקה קטנה יותר איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  13. כאשר נכנסים לתיקיה יש אפשרות לראות את פריטי התיקייה בצורה של רשימה או משבצות וכו'. נניח שסימנתי שאני רוצה שפריטי התיקיה יוצגו בצורה של רשימה. כעת אני רוצה שהגדרה זו תחול על כל תיקייה שאפתח. ב-XP ידעתי לעשות את זה. בוינדוס 7 משום מה ההגדרה הזו לא מתבצעת באותה צורה ואני לא מוצא את הדרך לעשות זאת

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. הורדתי Download Accelerator Plus והוא לא נתקע באמצע הורדות, אבל עדיין אני רוצה לפתור את זה...לא מותקן אצלי שום SP, נגיד הורדתי את הקובץ התקנה של IE6 שמוריד את ההתקנה מהאינטרנט והוא פשוט נתקע אחרי כמה דקות, או אפילו כל הורדה פשוטה נתקעת מה זה יכול להיות? (מחשב חדש לחלוטין-אולי בעצם בגלל זה?!)

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  15. אז הייתי מוחק כל מיני שטויות (שפות דרייברים וכו') בויסטה עם VLITE יש אפשרות לעשות את זה גם ב 7 ? למחוק את כל הגירסאות ולהשאיר רק את Ultimate ?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  16. היי, המערכת אצלי בצד, 4GB זכרון, האם יש צורך בלהגדיר PAFE FILE יותר גדול ממה שהוקצה? ראיתי שלפעמים במשחקים כבדים כמו GTA השימוש ב PAGEFILE מגיע כמעט לגבולף וכרגע אצלי זה יושב על 3.8 גיגה הקצאה מכונן C. בעוד שמכונן D, אין הקצאה כלל. יש צורך להקצות קצת מקום נוסף או שלהשאיר זאת ככה וזהו? גם עכשיו בשימוש רגיל בוינדוס 1.3 גיגה תפוסים כלומר שליש... תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by lamborghini,

יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר סידרתי את זה יש 3 קבצים שצריך למחוק GRLDR BOOTMGR BOOTTSECT לא רואים אותם צריך תוכנה צד שלישי כדי לראות אותם ולהוריד להם את קבצי המערכת והקריאה בלבד

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. לפני יומיים התקנתי WIN7 הכל טוב ויפה, ואז פתאום האייקונים של הכוננים הקשיחים שלי התחלפו לזה: http://i29.tinypic.com/33krey9.jpg ניסיתי ריסט, לשנות את ערכת הנושא כלום לא עוזר. והאייקונים שצריכים להיות קיימים כי כשאני עושה REFRESH בדף של המחשב שלי הם מופיעים לשנייה ואז חוזרים למצב כמו בתמונה. אני יודע שזה לא בעיה כזו קריטית, אבל עדיין בא לי שזה יהיה כמו שצריך אז אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.[br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 11:58:13 יופי הצלחתי לסדר את זה, פשוט מחקתי את קבצי ה AUTORUN.INF שהיו בכל אחד מהכוננים ועשיתי ריסט והסמלים חזרו למצבם הרגיל.תודה בכל מקרה, ואפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by idan1836,

שלום, הבעיה שיש לי עכשיו קרתה לי בעבר ועזרו לי לפתור אותה עם סימון של משהו ברג'יסטרי, אבל אני לא מוצא את התארד שפתחתי שם. הבעיה שלי היא, שאני לוחץ לחצן ימני ומאפיינים של שולחן עבודה, אז יש לי רק 2 לשוניות, איך אני מחזיר את כולן ? זה היה משו ב regedit לפי מה שאני זוכר .. תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  21. הי אני צריך לסגור תכנית מסוימת כל X שעות ולאחר מכן להפעיל אותה מחדש, אוטומטית. איך ניתן "לחסל" פרוסס (תהליך) באמצעות CMD ? ניסיתי כל מיני פקודות לדוגמא על מסמך וורד, זה מה שמצאתי taskkill /im WINWORD.exe אך הבעיה היא שהוא לא "מחסל" את התהליך אלא מנסה לסגור אותו בצורה "יפה", ומה שקורה הוא שאני מתבקש לבחור האם לשמור את המסמך או לא, וכתוצאה מזה המסמך לא נסגר אוטומטית כמו שאני רוצה. מודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  22. עשיתי פירמוט למחשב ובטעות התקנתי 2 ווינדוסים (כול אחת על מחיצה אחרת). תיקנתי את הטעות ועכשיו יש לי רק ווינדוס אחד. ובכול זאת כול פעם שהמחשב עולה הוא מבקש ממני לבחור איזה ווינדוס יעלה, איך אני גורם למסך הזה להעלם? תודה לעוזרים! תמונה: http://www. siz. co.il/my/q0wwymdmzknz.jpg

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. Started by pssheba,

ב WIN98 בכדי לראות מהם הקבצים המועלים אוטומטית עם הפעלת המחשב, צריך היה להפעיל את התכנית msconfig.exe והיתה מתקבלת רשימת הקבצים המועלים עם איתחול המחשב. ב XP זה שונה. פעם ידעתי, שכחתי, חיטטתי בכל התפריטים ולא מצאתי. אודה למי שיזכיר לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by alia,

אני חושב שאני יודע את התשובה,אך רק כדי להיות בטוח,שהמומחים יאשרו שזה פתדון שעובד: win 7 ultimate כבר מותקן על המחשב,אני מתקיןxp על מחיצה אחרת,ובגמר ההתקנה אני חוזר לוינ7 ועושהboot repair מתוך נתפריט שלrepair my computter .ואז אמור להיות המסך של הדואל בוט. זה נכון או שפיספסתי\טעיתי במשהוא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. Started by naory159,

אני מנסה להתקין windows xp pro 64bit על HD Raptor 10000 RPM, כשאני בוחר את הHD הוא כותב לי שאין: windows capebility partition - איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה רבה,

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.