עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by asichen,

יש לי בעייה תמיד שאני מפעיל תמחשב אני מגיע ללא יודע איזה אתר זה כאתר דף הבית . לא משנה איך אני משנה את דף הבית אם זה מאפשרויות אינטרנט ועוד כשאני מפעיל מחדש את המחשב אני שוב מגיע לאותו אתר ... מה לעשות????? אני נואש....

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by nsxr51,

יש לי מחשב חדש ומותקן עליו ווינדוס XP הווינדוס שהגיע הגיע ללא עברית אני מעוניין להוסיף עברית אך לא לשנות את ההתקנה שאני יפעיל את המחשב ויופיע לי כאילו הפעם הראשונה שאני מתקין את ווינדוס האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. הלכתי לעזור לחברה טובה של אחותי שהייתה לה בעיה. הבעיה כזאת: בהתחלה עלה החלון שמבקש שם משתמש וסיסמא. השם משתמש היה השם הפרטי שלה והיה צריך ללחוץ אנטר והווינדוס היה עולה. הקיצר האנטר המסכן הזה הציק לה אז הלכתי אליה לעזור לבטל, חיפשתי באתר תחת הערך "ביטול סיסמא" והטיפים שקיבלתי שם רק הרעו את המצב. כשהמסך עלה היא הייתה צריכה לשנות את השם משתמש מ-Administrator לשם הפרטי שלה ואז ללחוץ אנטר. הווינדוס כמו שצוין בכותרת הוא ווינדוס אקס פי הום בעברית, אבל אין לי בעיה עם הוראות באנגלית אם לא נוח לכם בעברית. ^^רשמתי עזרה דחוף כי ביום ראשון אני טס עם חברים ולא נעים לי להשאיר את המצב הזה עוד שבוע ככה. אז תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by קפטן קוק,

(מראש מבקש סליחה על השגיאות כתיב) ערב טובחברי הקבהילה hwzone ואני פה צריך את עזרתכם ודחוף. הבעיה שלי שהמחשב מנצל את המעבד הרבה יותר מבדרך כלל ומאז העדכון של וינדוס אני רואה שהמחשב מגיע ל 90 מעלות וזה נראה דבר שצריך לטפל ועכשיו. בזמן שאני מסתכל ב performance שהכרום משתמש כשלושים 30 אבל הניצול של המעבד מגיע ל 70/90 ואפילו ל 100, ניסיתי הכל כל מה שאני ואני לא מצליח לדעת מה זה (מבין שזה וירוס) המחשב שלי ברוסית כך שיוצר לי עוד קשיים. מבקש בבקשה אם משהו יודע או מכיר תוכנה תוכל לפתור לי את כל הבעיות כי המחשב הזה מותאם לעיצוב גראפי וצריך אותו לפרוייקט כלשהו. תודה רבה לעוזרים וסליחה על השגיאות כתיב ורמה נמוכה בכתיבה

6. יש לי בעיה ענקית עם האקספלורר שלי. כל פעם שהמחשב מופעל אני מגיע למצב שהווינדוס (WinXp Pro Sp2) נטען לי ומראה לי רק את הרקע של שולחן עבודה וזהו שום דבר אחר לא רואה ניסיתי לעשות לו שחזור מערכת מלפני חודש - לא פעל ניסיתי דרך -LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION - לא פעל התקנתי כמה תוכנות שמתקנות REG ועוד - לא פעל אני יכול להיכנס כמעט לכל מקום שאני רוצה (המנהל ישומים עובד לי- אז אני יכול להריץ תוכנות) אבל עדיין לא מצליח לראות את הסמלים ושורת ההתחל על שולחן עבודה. תודה לכל העוזרים...

• 14 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by mind5,

יש משהו שעושים בכדי לחסוך 1 GB ~ ...מה שאני זוכר שנכנסים ל CONTROL PANEL ולא יודע מה ... אז מי שיודע שיגיד לי ! תטדה מראש

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by rc_p,

שלום לכולם! האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי על מנת לדבר עם המודם, ע"י המיקרופון והאוזניות. עד כמה שזכור לי יש תוסף בתוך הWINXP, אבל אם יש תוכנה חיצונית שעושה את העבודה - גם טוב. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב שיש בו מערכת 3.11 , אני רוצה להוריד בישבילו אינטרנט אקספלורר 3.0 עם חייגן.. ורק 3.0! מישהוא מכיר לינק???? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  10. שלום , חבר'ה לאחרונה פירמטתי מחשב וכל מחשב שאני מפרמט אני שומר את הפרופיל של אותו יוזר בפרופיל אני יודע שנמצאים כל החתימות של היוזר באטולוק וכו אבל אין לי מושג איפה נימצא הפתקים ואיזה בן אדם שסידרתי לו את זה מאוד צריך את הפתקים האלו יש לכם מושג במקרה איפה נשמר הפתקים בתקייה של הפרופיל תודה מראש ,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מערכת הפעלה Windows 7. ביצעתי חיפוש בפורומים, והגעתי למסקנה שאני לא היחיד שמאוכזב מ- Windows Live Movie Maker, הגרסה החדשה והפחות איכותית של ה- Movie Maker של Windows Vista, שבאה יחד עם ה- Windows 7. לצערי החיפוש לא העלה תשובה חד משמעית לשאלתי. אני מעוניין "לחלץ" את האודיו של סרט מסוים לקובץ אודיו. אני די בטוח שבגרסה הקודמת היתה אפשרות כזאת (בכלל, עבודה עם אודיו לחוד ווידאו לחוד), ותקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, האם אפשר להוריד את הגרסה הקודמת איכשהו ל- Windows 7? אם לא, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית הכוללת את האפשרות הזאת?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by NAND,

כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי כונן חדש שעליו התקנתי את הווינדוס 10 מחדש, חיברתי את הכונן הישן שעשה בעיות בווינדוס רק כדי להעתיק ממנו קבצים, אבל אני לא מצליח להכנס אליו כלל, הכונן מחולק לשני חלקים חלק 1: כונן e שכאשר אני מנסה להכנס אליו רשום לי הגישה נדחתה באנגלית ובעברית אין גישה ל e הכונן השני D שהוא רק 100 מגה אפשר להכנס אליו אבל יש רק קובץ אחד שפותחים אותו הוא גם ריק Recovery.txt השאלה איך אפשר להיכנס לכונן ולהעתיק קבצים? להציל את הווינדוס שעליו פחות מעניין אותי כבר, רק כמה קבצים מהכונן שהייתי רוצה... לא ברור למה הגישה כביכול נחסמה לכונן תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by devek,

שלום חברים יש לי בתוך תיקיה מסויימת בערך 50 תיקיות אחרות שמכל אחת מהן אני צריך לחלץ קובץ אחד(נשמע כמו חידה חח) רציתי לדעת אם יש דרך לעשות את זה במכה אחת ולא להתחיל לפתוח תיקיה תיקיה ולהעביר קובץ אחרי קובץ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. שלום לכולם. המחשב שלי נשרף לא מזמן... אני רוצה להעתיק קבצים מהספרייה שהיתה "המסמכים שלי" בהרד דיסק הישן, אבל כרגע יש הרד דיסק חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס) ואני לא מצליח לגשת לספריה (אין גישה). מיותר לציין שמערכת הקבצים היא NTFS. מה עושים? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ic3 CuB3,

שלום חברים! התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 אבל שכחתי לעשות מחיצות בהארדיסק... יש דרך לפצל את הHD בלי שאצטרך לפרמט מחדש? שמעתי על תוכנה של נורטון..אבל לאבדיוק הבנתי אם היא בטוחה או שיש סיכונים בכזה דבר.. תודה!

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by DAVIDKI19,

hard 1Tb seagete

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by aviv512,

שלום צריך עזרה איך לחלק כונן אחד לשני כוננים, יש לי 250 GB בכונן אחד, ואני מעוניין לחלק ל 50 , ו 200, איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום , אני באמצע התקנה של ווינדוס 7 על מחשב חדש שנקנה אתמול. למחשב יש כונן של 1 טרה. האם מומלץ לחלק את הכונן? ואם כן אז איזו חלוקה מומלצת? (אני אישית שונא לחלק כוננים ל2 מחיצות) תודה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by alex241286,

כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by ilu_xa,

בעת ההתקנה חילקתי לא נכון (כנראה) את הדיסק ואני רוצה לשנות את החלוקה. הבעיה היא שאני רואה במחשב שלי רק חלק מדיסק קשיח שיש לי, ולא את כולו. כיצד עליי לבצע זאת חלוקה מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sella,

זה יספיק כי את כל ההורדת עשיתי לכונן אחר של 100 גיגה אבל בטעות חילקתי לא טוב אז היא לי עומס במחשב אם הווינדוס ניצר ב3 גיגה?יש לי 1.25 פנויים בכונן C

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by almogk4,

אני צריך קובץ dll ששמו rwl20.dll וכבר חיפשתי בכל מקום אפשרי הרצתי חיפוש בגוגל ובאתרי הורדת קבצי Dll ולא הצלחתי למצוא אותו אז אם למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול למצוא אותו אני ממש יודה לו :s05:

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by civic,

אני מחפש גאדגט לווינדוס 7 שיראה לי בזמן כמה זמן עבודה נשאר לי לעבוד עם המחשב נייד כאשר אני עם סוללה... יש למשהו מושג מכירים משהו דומה ? בנוסף אני מחפש מעיין שעון מעורר שיעבוד אוף ליין ללא אינטרנט וישמיע מוזיקת MP3 מהמחשב או לחלופין שישמיע אתר רדיו גלי צהל .... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.