עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ShahafH,

http://img172.imageshack.us/img172/6097/porbmic9.jpg משום מה נעלמו לי השמות של מי שמפעיל אותם... איך אני מסדר את זה? עריכה: אני יודע שזה מהתוכנה Advanced WindowsCare v2.3.0.738 Professional אבל אני לא מצליח להחזיר את זה... בבקשה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by LAPD,

התקנתי את ה Vista Transformation Pack 6.0 וזה שינה לי את המסך של כיבוי המחשב שנראה עכשיו כמו בקובץ המצורף. בסופו של דבר מחקתי את VTP אבל זה נשאר ולא הצלחתי להחזיר את זה חזרה לרקע הכחול של XP. אני יודע שזה משני וכמעט ולא רואים את זה אבל אם יש דרך, אז למה לא .. אז למישהו יש מושג איך אפשר לחזור לישן והטוב? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by mastercod,

אני רוצה לשנות שיהיה עם הlogin הרגיל שכתוב ברך הבא אבל זה רק מראה לי לשים סיסימה ומעליו יש את שם המשתמש אני לא יכול לשנות את זה לא יודע למה הנה תמונה: http://img243.imageshack.us/my.php?image=problemhl8.png

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by shira234,

יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by BoRiS.K,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by sheff2k1,

בלי כוונה התקנתי את ווינדוס מחדש על כונן אחר(רק רציתי לפרמט אותו :-[). כיצד אני יכול למחוק את העותק המיותר של ווינדוס?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. אז ככה יש לי XP SP2 מעודכן וכאלה אבל לעתים תכופות המחשב נהיה מאוד איטי אז כשאני בודק ב TASK MANAGER מראים ש ה svchost.exe אוכל איזה 99% מכוח העיבוד ומשתמש ב כ 90MB זיכרון אז בדקתי בגוגל וכל מה שמצאתי מעיד על כך שיש לי וירוס או ספאיי מסויים אבל כפי שידוי לי פתרו את זה ב SP2 אבל הכל זאת הרצתי כל סריקת אנטי וירוס אפשרית ולא מצאתי כלום. אני לא בטוח אבלאולי זה קשור ל IE7 או WMP11 כי לראשונה הבחנתי בבעיה כשהתקנתי את אלה אבל אני לא בטוח, אז בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by mazoneli,

שלום שאני רואה סרט בסטרימינג דרך הדפדפן ה WMP קופץ למסך מלא וא"א לסגור אותו, רק ע"י log off מישהו מכיר יודע עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מבטלים את השחזור הזה שיושב ברקע כל פעם אחרי שהיה כיבוי לא תקין? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Haflo,

איך אני יוצר ע"ג כונן USB נייד את האפשרות לבצע boot ולהתקין Windows XP? במילים אחרות - במקום להשתמש בדיסק ההתקנה של Microsft על מנת להתקין Windows XP אני מעוניין להשתמש בדיק חיצוני נייד עם ממשק USB.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by barakgal,

איך אפשר להשיג??

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. שלום מידי כמה זמן אני מרגיש איטיות במחשב ואני רואה שהתהליך המסויים הזה לוקח לי את כל כוח העיבוד בדקתי וזהו תהליך של תוכנת האנטי וירוס מה אני יכול להעשות כדי לסדר את המצב? נ.ב עשיתי בדיקת וירוסים וכו'

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by First Squad,

כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנס מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Imtheman,

משום מה הexplorer תופס לי 100% מהCPU עשיתי בדיקת וירוסים בדיקת SPY WARE וכלום הכל נקי . כשאני סוגר את התהליך ופותח חלון דרך חלון המשימות (כמו עכשיו ) הכל עובד בסדר . למישהוא יש רעיון מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. ובאמת הוא ציין שיש בעיה , השאלה שלי איך מתקנים את הבעיה... יש תמונה [br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 19:28:14 בדקתי גם בתוך התיקייה C:\Program Files\Internet Explorer כאשר אני לוחץ על IEXPLORE.EXE שום חלון לא נפתח , אין תגובה.[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by ofeky1,

השאלה למעלה^^ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Oztriker,

איזה אנטיורוס הכי כדאי להיום? ולא סתם להגיד כי אמרו לכם....לנמק תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

מה ההבדלים בין ווינדוס home edition ל ווינדוס פרופשנל? [XP]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. האם זה נורמלי , שלפחות 4 פעמים ביום המחשב שלי פתאום סתם עושה ריסט ? בדקתי עם אנטי וירוס והכל - ואין לי ספיי וורים , או וירוסים. ממה שהבנתי , מתי שהווינדוס מגלה בעיה קריטית הוא פשוט אוטומטית עושה ריסט , השאלה שלי היא כזו : האם זה בטוח להסיר את האפשרות automaticly reset מהלוח בקרה ? כי זה יפתור לי את הבעיה ? או שזה מסוכן כי אז המחשב יכול להתחמם..וזה לא יתריע אותי ? מפני פיצוץ אפשרי..או שגיאה קריטית ? :-X אגב , עם הבעיה של המחשב שלי נגרמת בגלל חום יתר של המעבד או בעיה במאוור , יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את זה ?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  22. שאני משנה הגדרות בmsconfig זה רושם לי שאני לא חשבון מנהל ( ואני כן ) למרות שהמחשב מקבל את השינויים שאני עושה. שהרצתי בדיקה של רוגלות בתוכנה cwshredder הוא מצא לי את התולעת cws.msconfig הוא מסיר אותה ואז אני מריץ שוב בדיקה והוא מוצא אותה שוב. ( הרצתי אותה גם בsafe mode לא פותר את הבעיה. נדמה לי שהשורה הזאת בעייתית - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto אני מוחק אותה והיא חוזרת לי כל פעם אחרי שאני מפעיל את msconfig... וגם שהתוכנה cwshredder "מסירה" לי את התולעת השורה הזאת שציינתי למעלה נעלמת.(כלומר,היא מחקה אותה כי היא מקור הבעיה). אך כצפוי שאני מפעיל את msconfig הכל שוב חוזר לקדמותו....(רשום לי שאין באפשרותי לבצע שינויים כי אני לא…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Dubek,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ישן ולהתקין לו Windows XP, אבל כשאני מפעיל את תהליך ההתקנה, המחשב מודיע לי על טעות עוד לפני שאני מגיע לשלב של הפרמוט. צירפתי תמונה של ההודעה שאני מקבל. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by BHXHO2,

אני מכבה את המחשב והוא כותב לי בסוף כעת ניתן לכבות את המחשב במקום להתכבות אוטומטיט איך אפשר לסדר את זה יש לי במחשב השני שלי וירוס של 60 שניות והמחשב מכבה את עצמו איך אפשר להתגבר על זה תודה ניסים

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by alonn24,

איך אני מתקין iis על המחשב שלי, ואיך אני רואה את היוזרים על המחשב שלי בכלי הניהול? יש לי מחשב במשרד ששם היה לי את היוזרים כאשר לחצתי כפתור ימיני על המחשב שלי ואז ניהול ושם בכלי מערכת היה לי יוזרים, למה המחשב הביתי אין לי? אה, ועוד משהו, באותו מקום יש לי את "תיקיות משותפות->מיקומים משותפים", איך אני מוסיף שם תיקית משותפת? כנ"ל, אין לי במחשב הביתי שום אפשרות של הוספה ובמשרד יש לי.... תודה מראש לעוזר!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים