עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ShayGTi,

אני רוצה להעלים את השמות של קבצי התמונות שיש לי, איך עושים את זה? שיראו רק THUMBNAILS[br]פורסם בתאריך: 7.12.2006 בשעה 22:09:50 ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. האם משהו יודע כייצד ליצור silent install לתוכנות בWINDOWS

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by assaf990,

אני עושה קליק ימני על ספריה כלשהי ובוחר חיפוש כשהמטרה שיחפש רק בתקייה זו. למרות זאת תיבת "חפש ב" נותרת ריקה למה זה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. 1) לפני כמה ימים ראיתי שבמנהל המשימות כל החלק העליון נעלם http://img128.imageshack.us/img128/1740/tre54kb7.jpg 2) בעבר המסך היה מתכבה כל 20 דקות עכשיו כל פעם אני צריך להיכנס למאפייני צריכת החשמל ולהגדיר מחדש http://img296.imageshack.us/img296/4402/eqcsefus2.jpg 3) כל יום סדר הסמלים בכונן D משתנה הגדרתי שהתצוגה תהיה על סמלים וסדר אוטמטי אבל זה תמיד מתחלף לתצוגה בפרטים ושם http://img247.imageshack.us/img247/202/xdsawfsecdcn0.jpg

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by saar,

היי אנשים, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בבעיה הבאה: לאחר הסרה של תוכנה כלשהי מהמחשב, נפתח חלון אזהרה של האנטי וירוס (Kaspersky) עם הודעה שיש פגיעה כלשהי ב-explorer.exe. מבלי לשים לב ובקלות דעת, לחצתי בטעות על Quarantine והאנטי וירוס פשוט "כלא" את הקובץ הזה בתוכו. כאשר עשיתי ריסטרנט למחשב, עלה רק הטפט של שולחן העבודה וזהו.. לא אייקונים ולא כלום. ניסיתי בעזרת new task לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה. ניסיתי גם להסיר את האנטי וירוס, אבל אין לי אפשרות לעשות זאת משם וכל דרך להתקין את האנטי מחדש נתקלת בהודעה שצריך קודם לסגור את הקיים... האם יש למישהו רעיון איך אפשר לשחרר את ה explorer.exe לחופשי? תודה!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  6. תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש והווינדווס אמור לפעול הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמא .אני צריך ללחוץ על אישור ואז זה נכנס.אני יודע שזה קורא להרבה אנשים .{ הסיסמא שלי זה כלום ובכל זאת הוא שואל} .משהו יודע איך אני מבטל את זה?? {כשהתקנתי את הווינדווס לא הגדרתי סיסמא}

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  7. במחשב של אמא שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה, הראשונה WinXP Pro והשנייה WinXP Home, וברצוני למחוק את הPro. כיצד עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Temp האם יש אישור למחוק את כל הקבצים ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by udist,

לפני מספר חודשים העלתי את הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202781.0 התקנתי מחדש את ווינדוס לפני מספר ימים ואחרי שהתקנו העידכונים חזרה גם המסגרת מסביב למוצגי פלאש... העידכונים שאמרו לי להסיר בנושא הקודם אינם מופיעים ברשימה הפעם ואני תוהה את מי מהם אני צריך להסיר כדי להיפתר מהבעיה הזו! דרך אגב, למי עוד מופיעה המסגרת הזו?? כי לא ראיתי אותה אצל אחרים וגם לא שמעתי אחרים מתלוננים עליה... וגם האם יש דרך אחרת להיפתר מהבעיה הזו שלא דרך ווינדוס?? אולי לעדכן את תוכנת הפלאש או משהו...

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

או שצריך להוריד עידכונים? יש לי מקורי כמובן,והשאלה היא האם DX9C מתעדכן או שצריך/עדיף לעדכן אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שבוע טוב, יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרות להכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפט בלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמא ליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואה את כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקר לאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכון ופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל. ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר. מה עוד …

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  12. מישהו יודע מתי יצא וינדוס ויסטה ומהיכן ניתן לקנות / להשיג אותו?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כשאני מדליק את המחשב הוא רושם שקובץ hal.dll חסר ואני לא מצליח להעתיק אותו למחשב. ניסיתי לחבר אותו עם עוד הארד דיסק שכן עובד, והוא לא עבד, הוא רשם שאין גישה לD (הכונן שהקובץ חסר בו) יש לי הארד דיסק נייד וניסיתי לחבר לשם את ההארד דיסק שבו הווינדוס לא עובד, המחשב מתחיל לעבוד לאט מאוד ולא מזהה את ההארד דיסק. שמתי להארד דיסק (200GB) הגבלה ל-32GB וחיברתי למחשב, עכשיו הוא כן מזהה אותו אבל אומר שצריך לפרמט אותו. יש לי עליו דברים חשובים אז לפרמט לא מתאים לי. כשניסיתי להפעיל את הRECOVERY דרך הדיסק של הווינדוס, ההתקנה לא עלתה (WIN XP). בבקשה תעזרו זה חשוב ??? :s05:

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by LAPD,

התקנתי את ה Vista Transformation Pack 6.0 וזה שינה לי את המסך של כיבוי המחשב שנראה עכשיו כמו בקובץ המצורף. בסופו של דבר מחקתי את VTP אבל זה נשאר ולא הצלחתי להחזיר את זה חזרה לרקע הכחול של XP. אני יודע שזה משני וכמעט ולא רואים את זה אבל אם יש דרך, אז למה לא .. אז למישהו יש מושג איך אפשר לחזור לישן והטוב? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by mastercod,

אני רוצה לשנות שיהיה עם הlogin הרגיל שכתוב ברך הבא אבל זה רק מראה לי לשים סיסימה ומעליו יש את שם המשתמש אני לא יכול לשנות את זה לא יודע למה הנה תמונה: http://img243.imageshack.us/my.php?image=problemhl8.png

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by shira234,

יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by snir_the_king,

ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by sheff2k1,

בלי כוונה התקנתי את ווינדוס מחדש על כונן אחר(רק רציתי לפרמט אותו :-[). כיצד אני יכול למחוק את העותק המיותר של ווינדוס?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. אני מחפש מדריך טוב ליצירת Windows PE 2.0 שנותן גם להוסיף אפליקציות מותקנות מראש ודרייברים וכו... יש למישהו מושג ירוק איפה אני מוצא מדריך (ורצוי גם איזה אפליקציה טובה שתעשה את כל הסקריפטינג.מקומי...Automated שיט..)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by mazoneli,

שלום שאני רואה סרט בסטרימינג דרך הדפדפן ה WMP קופץ למסך מלא וא"א לסגור אותו, רק ע"י log off מישהו מכיר יודע עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מבטלים את השחזור הזה שיושב ברקע כל פעם אחרי שהיה כיבוי לא תקין? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by barakgal,

איך אפשר להשיג??

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by First Squad,

כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  25. יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.