Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעלה את המחשב מדיסקט האיתחול ואח"כ מעלה את NTFSDOS PRO. הבעיה היא ש-DOS נתקע כשאני עושה COPY לאיזשהו קובץ. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בכונן C הארד דיסק SSD של 55 ג'יגה זמינים, היום לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש (Win 7 X64) עם כמה תוכנות (לא הרבה) נשארו לי 7 ג'יגה פנויים בכונן C, העברתי את קובץ ה-pagefile.sys מ-C לכונן אחר ועדיין אין לי כמעט מקום ב-C. איך אני עושה ניקיון ל-C ? לא יכול להיות שכל מה שמותקן לי על המחשב תופס כ"כ הרבה מקום (יש לי אופיס, ויז'ואל ועוד כמה תוכנות קטנות ללא שום תוכנות הורדה). אגב יש לי על המחשב 12 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אין לי דיסק של ויסטה עם בוט ואני רוצה להגיע לדוס .. מה אני עושה.. איזה תקליטון איתחול ?? איך אני מגיע בקיצור..? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בתוך תיקיה מסויימת בערך 50 תיקיות אחרות שמכל אחת מהן אני צריך לחלץ קובץ אחד(נשמע כמו חידה חח) רציתי לדעת אם יש דרך לעשות את זה במכה אחת ולא להתחיל לפתוח תיקיה תיקיה ולהעביר קובץ אחרי קובץ תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני ככה יושב לי במחשב עובד לפעמים בתוכנות משחק קצת משחקי רשת ופיתאום קופצות לי ההודעות האלו שבתמונה. וזה כל כמה שניות למשל אני עכשיו כשאני כותב את האשכול הזה קפצו לי כבר שתי הודעות כאלו, אני משחק במשחק מסויים ואז הודעה מסריחה כזו קופצת לי והמשחק יוצא ואני קופץ משגעון. אז בבקשה אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד מאוד,תודה. אהה ועשיתי את הפקודה של מחיקת המסנגר וגם זה לא עזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
כיצד לפתוח ספריה (כל שהי) במצב סייר כברירת מחדל ולא בדרך הרגילה (לחצן ימני בעכבר ובחירת סייר) מדובר בחלונות 2000 ושאלה נוספת כיצד אני מוסיף ספריה אל "שלח אל" כדי להעביר אליה ישירות קבצים (לא העתקה). שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
פתחתי להנאתי את העדכון וראיתי יש עדכון לדיירקט איקס, גרסה 9B. חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי שום מידע על זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה הסיפור של הגרסה הזאת? אגב, יש לי חלונות 2000.
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני USB של מקסטור הבעיה בWINDOWS שלי זה שכשאני מחבר הWINDOWS לא מקצה לכונן אות רק כאשר אני נכנס לניהול מחשב ומקצה באופן ידני אות ואז מנתק את המשתמש ונכנס עוד פעם רק אז אני רואה אותו הבעיה היא אצלי כי הוא עובד מצוין אצל חבר שלי יש לצין שגם אחרי שאני מקצה אות כונן עדיין אני לא יכול לעשות לו CHKDSK
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת עם איזה מערכת קבצים עדיף להתקין את ה XP עם NTFS או עם FAT ומה ההבדל ביניהם..... ? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה בעת התקנת ווינדוס אקס פי על לפטופ MSI דגם PR601 אני מכניס את הדיסק של הווינדוס והוא עולה אחרי לחיצה על מקש המחשב מבצע סריקה ראשונית בהתקנה של הווינדוס ואחרי כדקה בפתאומיות עולה מסך שגיאה כחו ובו מופיעה השגיאה הבאה מסך כחול שכתוב בו thchnical information: stop: 0X0000007B (0xf78d2524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000 *** איך פותרים את הבעיה הזו? צריך להגדיר אולי משהו ב BIOS? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי אשמח אם מישהו באמת יעזור לי בבעיה זו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתקין על המחשב XP Proffesional, במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני את דיסק מספר 2.... (בחיים לא נתקלתי ב XP עם יותר מדיסק 1) אני עושה לו ביטול, וההתקנה ממשיכה ומסתיימת בהצלחה.... עכשיו כשאני נכנס ל Run>Winver, הוא מראה לי Windows Media Center Edition... קרה למישהו?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהורדתי את הWindows installation 4.5 לאחר שהייתה לי תקלה עם הנוכחי. המחשב עשה הפעלה מחדש ועלה רק עם רקע ללא סמלים/שורת משימות. הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי תיקון. לאחר התיקון היו לי 10 שניות לעשות ריסטרט. פספסתי אותם והמחשב התחיל לעשות פירמוט אוטומטי. זתומרת שכל הקבצים כבר נמחקו? (אין לי גיבוי). אני עכשיו שוב עושה את התיקון. האם יש עוד משהו לעשות חוץ מפירמוט? סייף מוד לא עובד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מסתכל בפרוסס שלי ואני שם לב ש CmD תופס כ 20 אחוז לעומת זאת שאני פותח cmd הוא נתפח לי פעמיים בפרוססס האם זהו מלוור או ספייוואר? ביצעתי סריקה והוא לא מצא כלום
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אחרי הרדמה (SLEEP) - מאווררים על מהירות מקסימלית ולא עולה. מערכת הפעלה : WIN7, הבעיה התחילה: שישי שעברה, המערכת מותקנת כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא מופיע בEVENT הניסיון ההערה, איפסתי BIOS ושחזרתי הגדרות "צריכת חשמל" בוויינדוז, עשיתי גם שחזור מערכת אך ללא שינוי. הבעיה גם כשכל הSERVICES מכובים והיוזרים מנותקים. אשמח לקבל רעיונות. לוח אם:M2NSE מעבד: AMD
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך לאפס את כל ההגדרות להגדרות יצרן בוינדוס 7 ב SERVICES.MSC אני אשמח להסבר, קצת שיחקתי בהגדרות וזה לא שמשהו לא עובד, אני פשוט רוצה לדעת איך אני מהתחל את ההגדרות לאיך שהם מגיעות עם וינדוס
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הודעת שגיאה שאף פעם לא נתקלתי בה בקשר ל DLL ההודעה מופיעה שאני מנסה לפתוח תוכנה כלשהי (שעבדה מספר חודשים בלי בעיות ולא היו שינויים בה בזמן האחרון) אני עם מערכת הפעלה XP ולא עשיתי שינויים חומרתיים וגם לא בתוכנות חדשות (לא שזכור לי..) צירפתי תמונה עם ההודעה ניסיתי כבר כמה דברים: 1. התקנת התוכנה מחדש - לא היה שינוי.. (גם ניסיתי הסרה לגמרי והתקנה מחדש..) 2. מחיקת הקובץ HHCRTL.OCX - גרם להודעת שגיאה שחסר קובץ לתוכנה ולנסות והתקין אותה מחדש 3. מחיקת הקובץ USER32.DLL - הוינדווס יוצר אותו מחדש אוטומטית בלי שינויים וההודעה בפתיחת התוכנה חוזרת על עצמה יש למישהו רעיונות ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
יש לי וינדאוז XP וה ms config לא עולה לי פשוט לא נמצא.. מה לעשות ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב שעליו עדיין Windows 98. הוא עובד עם תוכנות DOS עסקיות למיניהם. בזמן האחרון הוא מתלונן על איטיות רצינית בעבודה רק מול תוכנות DOS. אין לי מושג מאיפה להתחיל לעזור לו מישהו יכול לעזור לי לעזור לו? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
במזל טוב קניתי כונן קשיח מקסטור 250 ג'יגה SATA- במחיר שהיה שווה יש לי עוד 2 כוננים קשיחים 80 גיגה ווסטרם דיגיטל ATA 66 - מחולק לשניים ( 35 גיגה סיסטם ו-45 גיגה של משחקים לבן שלי) - ATA 66-FAT32 בן שנתיים 40 גיגה סיגייט בן 3 שנים משמש כגיבוי לקבצים ( לא למערכת הפעלה) והורדות מהאינטרנט- NTFS- ATA33 ברשותי לוח גיגהביט 8SQ800ULTRA שתומך ב-SATA במערכת המחשב משתמשים אני ובני. השימוש העקרי של עבודה מול האינטרנט והורדות מהאינטרנט השימוש של הבן (21) משחקים, סלולרי והורדות מהאינטרנט מערכת ההפעלה עובדת כרגע מהכונן הישן FAT32 ובעתיד יהפוך אותו NTFS אני מתכנן את 250 גיגה לחלק ל- 3: 30 גיגה למערכת ההפעלה חדשה ועוד, לי עוד 102 גיגה וגם לבן שלי 102 גיגה אני יעשה לו הפעלה במחשב …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי Irfanview ועכשיו כל האייקונים של קבצי הJPG מגעילים. אפשר להחליף אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4/2640089 גרסה מלאה? רק Service pack? אם זאת גרסה מלאה, הם עשו יופי של קופה עם השיווק של 8. "שדרוג" ב40 דולר, למערכת שתוך שנה תוחלף לאחר הפקת לקחים.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא מזמן שיניתי איכשהו, אני לא זוכר, שהאייקונים של קבצי MP3, WAV וכל השאר ייראו של Windows Media Player. אני אפילו לא זוכר איך פתאום האייקונים השתנו בחזרה (משהו מוזר בזיכרון במוח שלי ), אבל הם פתאום חזרו לאייקונים של מוזיקה של ווינדוס. הקבצים עדיין נפתחים ב-WIndows Media Player, באפשרויות שלו בחרתי שהוא ייפתח את כל סוגי קבצי המוזיקה, והוא פועל ככה, ובאפשרויות של סוגי קבצים הכל שיניתי שייפתח ע"י Windows Media Player. אבל משום מה עדיין האייקונים לא השתנו לשל Windows Media Player... אני זוכר שפעם שעברה שזה היה ככה שיניתי משהו, אבל אני לא זוכר מה. ומשהו ממש מוזר, אני אפילו לא זוכר איך פתאום האייקונים נהפכו לאלו, אחרי שכבר שיניתי בפעם שעברה שזה קרה לי, אני לא זוכר (זה גם …
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-