עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב אז אני רוצה לבצע מעבר של המייל מoutlook express ל Outlook 2016 במחשב שמותקן בו Outlook express מותקן גם outlook 2007 ואז יש את הסעיף של import internet and mail addresses ואז זה לא בעיה, והקליינט מייבא את כל המידע הבעיה שאני מייצא את כל הנתונים מ2007 לקובץ pst, ואז טוען אותו בoutlook 2016, חלק מאנשי הקשר מוצג בג'יבריש, והרשימות תפוצה פשוט לא מכילות את האנשים שהיו בהן. חשבתי על לנסות לייבא באופן ישיר מexpress ל 2016 אבל אין את האופציה הזאת.. חשבתי על לנסות לייצא רק את האנשי קשר בתור PST , או לייצא אותם בתור קובץ Comma Separated Values וזה גם לא עוזר (express to 2007 to 2016 ) אודה לעצות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב, כיצד אני בWIN 7 מתקין תמיכה בשפה העברית כך שאוכל לעבור מ EN ל HEB במקלדת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by chenc,

כיצד ניתן להפעיל משחק דוס ישן יחסית (ריימן 1) תחת חלונות 2000 או XP?

4. Started by DUDEnamE,

אני מקבל מסכים כחולים כשאני מנסה לעלות את המחשב בכל מצב לפעמים הוא עולה ולפעמים לא וגם עם הוא עולה זה רק עם דיסק של XP בפנים ניסיתי לעשות CHKDSK אבל כשאני נכנס לBOOT דרך הדיסק זה אומר לי שחסר איזה קובץ באחד הכוננים לא הבנתי מה הקשר בכלל בין המידע שיש על הכונן לעובדה שאני עושה BOOT מדיסק גם כשהצלחתי לעשות CHKDSK זה עשה רק 71% ואמר שהוא לא הצליח לחדש הכל

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. אני מנסה להבין את כל הקטע הזה של ה page file ולא הולך לי,שאני מגדיר בווינדוס שהוא לא יחשב את ה PF אוטומטי אלא אני מחליט לתת לו מקסימום 100MB,אני בודק ב task manager ואני רואה שהוא לוקח לי איזה 1.6GB!! למה זה? בסך הכל אני רוצה שהמחשב ישתמש יותר בזכרונות עצמם ולא כל כך הרבה ב PG. (אם אני אומר ללא PG אז בכלל אני בצרות).

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לשאול האם ניתן לשנות מ דיסק אשר על FAT 32 ל NTFS מבלי לפרמט טת המחשב? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by LRa,

שלום, האם יש אפשרות להגדיר לווינדוס שהמשתמש הוא admin? ניסיתי לעשות זאת דרך ה-UAC כמו בווינדוס 7, אבל זה לא עוזר. תוכנות עדיין לא מופעלות כאדמין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by danielzy,

שלום היום בע"ה אני מקבל את הנייד של אחותי, הוא לא עד כדי כך גרוע, אבל: Intel Pentium dual core processor T2310 RAM 1024MB איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים לי ? אני ממש רוצה להמשיך עם 7, שיהיה כמו הנייח שלי, אבל האם הזכרון מספיק ? אולי אפילו מערכת לא של ווינדווס ? אפילו שאין לי נסיון שם.

9. היי . אז ככה , לאחר שאני מדליק את המחשב , ונכנס עם הסיסמא , פשוט רואים מסך שחור עם הלחצן של העכבר .. בכדי להיכנס לאנשהו אני צריך ללכת למנהל משימות ולעשות תוכנית חדשה ... כל עזרה תתקבל בברכה , תודה : )

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. יותר אני הבאתי לדוגמא את הטריק של ה Favorite Links זה הלינקים המועדפים שיש לכם בכל חלון אקספלורר תמים שנפתח בצד שמאל ... שימושי ביותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418968.0 אני רוצה לפתוח ת'ריד שבוא יעדכנו החברים טריקים כדוגמת הנ"ל.. בטוח שיש עוד מלא טובים לא פחות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by vizido,

שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו

12. שלום לכם, בוינדוס 8 כאשר המסך נכבה במחשב הנייד אני נאלץ להזין סיסמה כאשר אני מעיר אותו אני מעוניין לבטל את האפשרות הזאת, האם זה אפשרי? המחשב לא נכנס לשינה ולא להיברנציה, אלא רק המסך כבה, ואני רוצה שבהזזת העכבר המסך ידלק ישירות לאיפה שהייתי. יש אפשרות של ביטול סיסמה בהערת המחשב אבל כאשר מבטלים הקלדת סיסמה בהערת המחשב אז אין מסך סיסמה גם כאשר המחשב חוזר משנת החורף אבל דווקא בחזרה משינה או משנת חורף אני כן מעונין בסיסמה אז האפשרות הזאת לא מתאימה לי. האם הדבר אפשרי? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hagay21,

האם ניתן לאלץ את המחשב לבצע פעולות חישוב יותר מהר גם אם הוא מראה שהוא ממצה 16 אחוז מפעילות המעבד? (פעולה שצורכת 16 אחוז כביכול תצרוך יותר ותסתיים מהר יותר ואני לא מדבר על המהרה פיזית)

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. כשאני לוחץ על התיקון זה לא עושה כלום איך עוד אני יכול לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]

15. Started by neogod,

לפני כל כיבוי/ ריסט קופץ לי החלון של END NOW עם הקובץ CCAPP ,שאין לי מושג משהו!!! הדבר קורה מאז הפעם הראשונה שהווינדוס הופעל! מזה הקובץ הזה ולמה הוא קופץ כל הזמן ?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי כרגע במחשב מותקן ווינדווס ויסטה על כונן d כונן c ריק ואני רוצה להתקין שם אקס פי מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את האקס פי בשביל שאני יוכל להמשיך לעבוד גם עם הויסטה במקביל תודה מראש,עידן.

17. Started by eladh16,

שלום לחברי הפורום במחשב שלי מותקנים שני מערכות. מערכת חלונות XP המותקנת בכונן קשיח אחד, ומערכת UBUNTU המותקנת בכונן קשיח שני. בעליית המחשב, רצה מערכת grub ששם אני מחליט לאיזה מערכת להיכנס. אני רוצה לפרמט את כונן אחד(שבו מערכת חלונות) ולהתקין שוב את XP על אותו כונן. אך אני עדיין רוצה שמערכת ה grub תפעל לי ותאפשר בחירה בין מערכת XP ל UBUTNU. השאלה היא כיצד ניתן לעשות זאת בלי למחוק או לשבש משהו ב grub. האם צריך פשוט לפרמט את XP ועדיין ה grub ימשיך לפעול בעליית המחשב? אשמח למענה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by --Shadow--,

כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס. ראיתי שיצא העדכון הזה חיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני צריך לכתוב קובץ bat שמשנה את הרזולוציה הנוכחית של המסך למשהו שאני קבעתי. אבל אני לא מכיר שום פקודה שעושה את זה. אני מניח שזה בטח משהו עם rundll32 אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש בכלל. חיפוש בגוגל העלה רק תוכנות שעושות את זה בשבילי, אבל לא פקודה שמובנית בwindows, וזה מה שהייתי מעדיף. מישהו מכיר פקודה של הwindows שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז כמו שנאמר יש לי xp sp 1, ומשום מה המחשב לא מזהה אף תוכנה שתוכל לעשות שימוש בקובץ MSXMLENU.msi, כבמחשב של אחי הוא מזהה אותו כקובץ התקנה. אז בבקשה מכם תסבירו לי איך אני אוכל לפתוח אותו. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by WizMaster,

אוקיי אז זה הסיפור... לפני כמה ימים ניסיתי להתקין WINXP "פרופשיונל" מבלי לפרמט את ההרד דיסק, אך אחרי הRESTART הראשון כשהוא מנסה להמשיך בהתקנה הוא מביא לי הודעת FATEL ERROR על איזו שורה שחסרה בקובץ SXS.DLL או משהו כזה... ולא יכולתי להמשיך את ההתקנה בסוף אחרי עוד אינספור תקלות(ואחרי פירמוט כולל של ההרד דיסק) התקנתי את WIN98 SE. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, איך אני עדיין יכול להתקין את WINXP? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Proww,

אהלן. יש לי מחשב נוסף בבית עם מערכת הפעלה XP, ניסיתי להתקין בו XP מחדש והיו כמה בעיות. עכשיו, כשעזבתי את העניין ונשארתי עם אותה המערכת (בלי פירמוט), בעליית המחשב יש לי ככה: אני צריך לבחור בין שני אלה. הראשון הוא המערכת ההפעלה הנוכחית והשני זה ההתקנה של המערכת החדשה (שלצערי לא עובדת..) איך אני עושה שזה יבחר בראשון באופן אוטומטי ולא יתן לי את ההודעה הזאת כל פעם? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by Eli_1982,

שלום! יש לי שאלה בקשר ל- Standard PC ו- ACPI: אחרי התקנה מחדש של WinXP גיליתי שכשאני מכבה את המחשב הוא לא נכבה לבד ז"א מופיעה ההודאה: "It is now safe to turn off your Computer" אחרי חיפוש בפורום ובגוגל הבנתי שהבעיה היא כתוצאה מכך שהמחשב מוגדר כ- Standard PC. מה שעוד הבנתי זה שככול הנראה הוא מוגדר כך כתוצאה מליחיצה על F5 (בטעות, במקום על F6) ושם כנראה המחשב הוגדר כ Standard PC ועכשיו לשאלה (אחרי הסיפור ;D) האם אני יכול להגדיר את המחשב שיתמוך ב ACPI , מבלי לפרמט מחדש? אולי דרך REPAIR ? נ.ב. כל ההגדרות של ACPI בביוס מאופשרות. נ.ב.2 - אם זה לא הפורום המתאים לשאול אז אשמח אם תעבירו תודה!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by puuma1,

ניסיתי לשחזר את המחשב אבל הוא רושם שתמונת המערכת נוצרה ב(efi) ומחשב זה משתמש ב (BIOS) יש אפשרות לעשות בכל זאת את השחזור? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo

• 3 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.