עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שמעו יש לי 2 קבצים ששוקלים 1 ג'יגה והשני 1.5. hiberfil.sys - 1.0 GB pagefile.sys - 1.5 GB מה עושים? למה זה קשור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, הייתי רוצה לדעת אם ניתן למצוא להורדה את העידכון SP2 ל XP עם כל העידכונים שיצאו עד היום? מה שיש באתר של מיקרוספוט הוא משנת 2004 וללא עידכונים כלל. עד היום נוספו 68 עידכונים חדשים שגוזלים הרבה מאוד זמן בהתקנה של מחשבים חדשים. או לפחות להוריד את העידכונים לתוך קובץ אחד. תודה מראש L.A

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by athi,

שמעתי שיש אתר שבודק האים windows vista יפעל במחשב שלי אתם יכולים להביא לי אותו?תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by infernoman,

שלום לכולם כאשר אני מדליק את ה-windows לאחר מספר דקות עולה ההודעה שהייתה תקלה ב-services.exe והוא ייסגר מייד לאחר מכן עולה הודעה שכתוצאה מתקלה זו המחשב יכבה את עצמו מה אני אמור לעשות??? האם למישהו יש רעיון? מעט לפני כן ניתן להגיד שה-windows נתקע ולא ניתן ללחוץ על כלום

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by idanpc,

שלום שלום לכולם! נכון יש את ה Volume Shadow Copy ב WINDOWS SERVERS וב VISTA... שאני יכול להחזיר גירסאות אחרונות של קובץ\תיקייה. יש מצב שאפשר לעשות את זה איכשהו עם XP רגיל או 64 BIT? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by J.Dog-Christ,

יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by Semyon171,

כותרת.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by dbx22,

אני נכנס למצב בטוח, בוחר NO בחלון הראשון שקופץ, בוחר תאריך לעשות אליו שיחזור, ואחרכך אחרי הריסט של המחשב כשהווינדוס עולה זה אומר לי שזה לא עשה שום דבר... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by MisterVB,

אני יודע שיש כזאת אפשרות בהגדרות לעשות שלחיצה על כפתור הכיבוי שעל המחשב עצמו לא בווינדוס לא תכבה את המחשב ישר ולא תעשה כלום מישהו יכול להזכיר לי איך לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לקנות XP, אתם יודעים איפה אפשר לקנות משומש? יש לי כרגע 2003 גרסת ניסיון ל 180 יום ואני יכול להשתמש אחר כך ב XP PRO ל 120 יום גם גרסת נסיון בחינם ממיקרוסופט. אני מקווה למצוא מישהו שהתקין VISTA ולא צריך את הגרסה הקודמת שלו. אשמח לדעת אם יש מקום שמוכר רשיונות משומשים, כרגע אני מוצא רק OFFICE. תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by Dr. Evil,

תודה.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, אני סובל מבעיה דיי מטרידה כבר מספר שבועות. המחשב (נייד, לא שזה משנה), דולק בקביעות. תוכנות שרצות עליו באופן קבוע הן msn messenger, icq 5, nod32, utorrent, notebook hardware control ה XP כולל SP2 ועדכונים קריטיים לדצמבר 06' קורה כמעט על בסיס יומי שהוא נתקע, בדר"כ זה קורה בלילה. אני קם בבוקר, פותח ת'מסך והוא תקוע. זה ממש מטריד כי מידע נאבד לי, הודעות או דברים שונים שהתקבלו דרך המסנג'ר או האיסיקיו נמחקים... יש איזשהו לוג אולי של הפעולות האחרונות שהיו על המחשב, או דרך כלשהי לברר מה קרה בשניות שהוא נתקע? אולי זה נגרם מתוכנה כלשהי? ההתקנה של המערכת הפעלה סה"כ דיי טרייה...אולי חודשיים שלוש..המחשב עובד מצויין... אשמח לקבל עזרה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by SmurFin,

1. אני מבקש הסבר לגירסא של VISTA ENTERPRISE 2. קראתי את כל הדיון על ויסטה ראיתי באחד מההודעות שנתנו קישורים לאפקטים איך מבצעים את זה ? אני אשמח לפירוט.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  15. א. למה הם משמשים ב.לפעמים הם מגיעים לשימוש זכרון גבוהה ל70.000 K ואים יש אפשרות לבטל מהם לתמיד. תודה

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. מתי יוצא לחנויות אופיס 2007 בעיברית?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  17. כאשר עושים סריקת דיסק בוינדוס עם סימון האפשרות "Scan for and attempt recovery of bed sectors" אז יש 4 שלבים לסריקה, חלקם איטיים יותר וחלקם מהירים יותר. מה בעצם קורה מבחינה טכנית בכל אחד מהשלבים האלה? מה הסיבה ששלב 1 ושלב 3 ממש מהירים ושלב 4 הכי איטי?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. התקנתי את ווינדוס וויסטה על מחיצה חדשה והכל עבד בסדר עד שניסיתי להיכנס לאינטרנט. אני מצליח רק להיכנס לאתר הבית של MSN וכל שאר האתרים לא עולים. הצלחתי גם להיכנס לICQאבל כל שאר התוכנות לא מצליחות להתחבר לאינטרנט. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. שלום, ידידי כל הזמן מבצעים עלי את הפקודה shutdown, ואני דיי מתעצבן מזה. בדקתי קצת, וגיליתי שכאשר המחשב חושב שהוא כבוי כבר, לא ניתן לשלוח לו את הפקודה הזו. המחשב חושב שהוא כבר נכבה אם הייתה לי תוכנית כמו WORD שלא שמרתי בה, והוא שואל אם אני רוצה לשמור. אני מחפש פקודה שתדמה את זה.

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by bla7,

מאמר מאוד מעניין... http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by netanel1234,

הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה! מישהו יודע למה זה?? תודה אחים שלי!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אוקי, זה קצת יותר מסובך ממה שהגדרתי. אני עובד כל יום מהבוקר עד הערב (גיבור גדול שכמוני...), אבל אני עדיין רוצה שתהיה לי האפשרות לראות את הסטאטוס של ההורדות שלי ב uTorrent. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר מהעבודה או למחשב שלי או לאיזה אתר שדרכו אני אוכל לראות פרטים על ההורדות הרצות שלי. לא איכפת לי אם זה משהו שייקח Screen Shot כל 5-10 דקות ויעלה את זה לאינטרנט שאני אוכל לראות או משהו אפילו טקסטואלי שמושך מ uTorrent את המידע ומעלה את זה לאתר, אבל הבנתם את הרעיון. שאלה מסובכת למדי... למישהו יש רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.