עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by max2103,

חברה אני צריך דחוף סריאל לVISTA 84 BIT , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by Acrios,

אז ככה : מאתמול הווינדוס פשוט לא עולה. אני מגיע למסך הפתיחה שלו (win 2000 pro ) ושם הוא פשוט שובק חיים. אני יכול להפעיל אותו ב - safe mode ( ללא networking, גם ככה הוא נתקע...(אגב אני מחובר לרשת של הטכניון אם זה משנה)) אבל שם כאשר אני מנסה להגיע ל- properties של הכוננים בכדי לנסות לבצע scandisk הוא פשוט נתקע...לא הצלחתי בשום אופן להפעיל את scandisk, אין לי עוד רעיונות חוץ מפורמט או repair של windows אולם אין לי את הדיסק של מערכת הההפעלה. כמו כן גם ניסיתי לבצע את המעבר ל -last good configuration אך גם לאחר זאת לא עלה הווינדוס. אני אובד עצות...אם למישהו יש רעיוון אז בבקשה... תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  3. טוב אז נראה לי שהמחשב שלי נדבק (למרות שהאנטי וירוס קספרסקי ניטרל אותו) בתולעת/טרויאן/מזיק אחר. זה מתבטא בכך שהמחשב ממש ממש איטי, לשמוע מוסיקה באחת התוכנות (וינאמפ/מדיה פליר) זה רע כי זה מתבטא בקטיעות והשיר מקרטע. לא ראיתי אף תהליך מוזר שרץ במנהל המשימות. ולצערי, אף תוכנה לא עזרה לי. להלן התוכנות שהשתמשתי בהם: - אלו היו מותקנות כבר במחשב - Kaspersky Anti-Virus 8 - מעודכן SpSubtract 3.0 CCleaner - את אלו התקנתי לאחר שהמחשב נדבק - Kaspersky Anti-Virus 11 - מעודכן (לאחר שראיתי שגירסה 8 מעודכנת לא עוזרת התקנתי את 11) Trojan Remover Ad-Aware 8 XoftSpySE SpywareBlaster - לא מצאתי אופציית סריקה. תוכנה מוזרה. Spy Sweeper לא פירמטתי את המחשב משהו כמו 3-4 שנים. ואני מעדיף גם לא…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yotamk,

שלום, אני רוצה להשתמש ב"מתזמן המשימות" בויסטה (גירסא עברית - home premium) ע"מ להריץ תוכנה באופן אוטומטי פעם ביום. לא משנה מה אני עושה שם אני מקבל את ההודעה "משך הזמן אינו חוקי". יש למישהו רעיונות? תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. Started by benma,

אני יודע שיש אפשרות להתקין WINDOWS 2003 על מחשב שישמש כשרת, ולחבר אליו מחשבים חלשים שישמשו בתור מסופים. השאלה שלי היא כיצד עושים את זה? יש מדריך מפורט? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by benma,

יש לי WIN XP. התקנתי WIN 2003 ונוצר BOOT לשתי מערכות ההפעלה. WIN XP נמצא בכונן אחד ו WIN 2003 בכונן פיזי SLAVE. מחקתי את WIN 2003. אתחלתי את המחשב עם דיסק התקנה של WIN XP. בחרתי Repair. בחרתי 1 = מספר ברשימה של מערכות WIN המותקנות. יש רק אחת. נשאלתי לססמת ADMIN. לחצתי ENTER (לא הזנתי ססמא אי פעם). הקשתי FIXMBR. ואח"כ EXIT. המחשב אותחל. שום שינוי. עדיין מופיע אופציות ל WIN XP וגם WIN 2003. חזרתי על הנ"ל והקשתי: FIXBOOT. עדיין שום שינוי. אז איך אני יכול לאתחל את ה MBR?! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. אהלן כולם קניתי לאחרונה מחשב חדש והתקנתי עליו (כמו שהכותרת אומרת) XP 64 Bit. עד היום השתמשתי בXP Pro רגיל (32) והכל היה טוב. לאחר השימוש בXP נתקלתי במספר בעיות קטנות (אך משגעות), אני מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא ולראות אולי אתם יכולים להצביע על מקור התקלות. הבעיות להלן: מאז ומעולם נהגתי להשתמש בשלושת תוכנות הכיווץ במקביל (ace, zip & rar), כל אחת שתפתח את הקבצים שלה. וכידוע לאחר שמתקינים תוכנה כזאתי, לאחר לחיצה על לחצן ימני בעכבר מתקבלות מספר אופציות של התוכנה של extract או add. כיום בגירסת 64 (לאחר התקנת התוכנות הנ"ל) לא מופיעה לי שום אופציה שקשורה לאחת התוכנות הללו. אופציה של סריקת אנטי וירוס על קובץ\תקייה גם לא קיימת. (מספר תוכנות מסויימות אחרות כן מופיעות שם). בעיה…

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by roKp,

שלום, יש לי מחשב שעליו מותקן windows xp וברצוני להתקינו מחדש. אבל אני לא בטוח מה עושים.... אשמח אם מישהו יסביר לי צעד אחר צעד מה עושים. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  9. ***אם התרד נפתח לא במקומו סליחה גדולה מראש ...*** ניתן לסגור את התרד הבעיה נפתרה ב"מעבדים לוחות אם וזכרונות"... תודה שוב לצוות המנהלים של האתר אתם עושים פה עבודת קודש

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  10. שלום לכם, אני מנסה לנקות את המחשב שלי בדרך כלל הייית מפרמט אותו אבל זה מחשב נייד שהמערכת הפעלה של ווינדוס באה לי מובנת ואין לי את הדיסק אבל תאמת יש לי את המספר הסידורי של הווינדוס מאחורי המחשב מודבק אבל אין לי מושג מאיפה אני משיג את הווינדוס כלומר את המערכת להתקין אותה,כלומר איזו גירסה בדיוק תקבל את המספר סידורי הזה ? במקרה ומישהו יודע אשמח גם על זה לקבל תשובה השאלה שאני רוצה לשאול בתכלס היא, כשאני נכנס לכונן C ואז למשתמשים משם לתקיה שנושאת בעצם את השם שלי (כלומר את השם של המחשב) ומשם אני נכנס לתקיה שהיא כביכול מוסתרת בשם appdata היא שוקלת קרוב ל 16 ג'יגה ....הזוי בתוכה קימות 3 תקיות ,והשניים מתוכם ששוקולות הכי הרבה זו Roaming , Local ב Local יש תקית temp ששוקלת גם הרבה. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי חברים. פתאום אני רואה (אחרי שאגלשתי או שיחקתי אני חושב) שהוינדוס עשה לי מיקס שלם בסמלים שעל שולחן העבודה כל מיני קיצורי דרך שלא קשורים להפעיל את הקובץ הוא החליף הקיצר באלגן שלם. עכשיו כשאני מכנס למאפיינים של משהו יש את הסמל של האמיתי. זקוק לעזרה נואשות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש WinXP Home. איך בדיוק לפרמט וכיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה אח"כ? אודה מאוד לתשובות המפרטות, ככל שניתן, את השלבים השונים בדרך אל האושר. תודה רבה! נ.ב הצעה לצוות המיומן של האתר: כדאי לשקול הוספת מדריך שכזה במדור "מדריכים". תודה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  13. כשאני נעזר בGRUB של לינוקס אז רק הלינוקס עולה והויסטה לא עולה כי הוא אומר bootmgr is missing ושאני מתקן את זה בעזרת הפקודות BOOTREE /FIXBOOT /FIXMBR אז כמובן שהויסטה עולה אוטומטית ואז אין איך לעלות את הלינוקס.. איך לכל הרוחות אני עושה דואל בוט ששניהם יעבדו כמו שצריך? תודה..

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by tavor21,

היי עשיתי פורמט ועכשיו כאשר אני מתקין את הוינדוס . ההתקנה נתקעת לי ב94 ואני לא יודע מה לעשות ?? תעזרו לי ?????בבקה אני נואש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by yar26,

שלום לכולם! שידרגתי מחשב והוספתי לוח אם של גיגהבייט ומעבד אתלון 2000, התקנתי WIN XP ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי מסך כחול לשנייה אחת ( לא מצליח לראות מה כתוב...) ולאחר מכן המחשב מבצע RESET לבד ה - WIN עולה ונרשם כי במערכת שוחזרה בעקבות תקלה קריטית ומופעים הקבצים הבאים כבעייתיים: c: windows\minidump\mini031303-01.dmp c: docume~1\locals~1\temp\wer1.tmp.dir00\sysdata.xml מי שיודע למה משמשים הקבצים האלה ועד כמה הם קריטיים במערכת ולמי שיודע איך לפתור את הבעיה, אודה לו באם יעזור לי. בברכה ירון.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by idodos,

יש לי WIN XP . יש לי שתי מחיצות (כוננים) אחד - C שני - D עכשיו אני רוצה למרפט את הכל את כל המחשב... ה- WIN יושב על C ... איך אני עושה את זה?? קודם מפרמט את D ואז את C עכשיו לשאלות: 1) אז לפרמט קודם את D ואז את C ? 2) אחרי זה זהו? או שיש עוד משהו לפרמט? אשמח לתשובות תודה עריכת המודר: כותרת נערכה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. היי לכולם. יש לי דיסק מקורי לחלוטין של XP (כן אני מאלו שממש קנו אותו) ולצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב, שתי שאלות לי בבקשה. 1. המדבקה עם המספר בסידורי נעלמה לי, יש דרך למצוא מיתוך הדיסק (שוב מקורי לחלוטין) את המספר הסידורי שלו ? 2. איך אני יכול לפרמט את הכונן עליו נמצאת מערכת ההפעלה ? תודה מראש. תומר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ifs2003,

שלום, עם התקנת WINDOWS VISTA בתפריט התחל תוכניות היו אייקונים לתוכנות של WINDOWS כמו Movie Maker ו DVD Maker וכל מיני כאלה, עכשיו בגלל שהיה לי עומס בתפריט החלטתי להוריד את האייקונים האלה היות ולא השתמשתי בתוכנות האלו וכרגע אני זקוק ל Movie Maker אבל אין לי את האייקון. איפה נמצאות התוכנות האלו או כיצד ניתן להריץ אותן ? תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  19. אז ככה לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה הזאת אז רשמתי פה. אני מכוון את הגאומטריה והכול בכפתורים שנמצאים במסך ואני מכוון את זה איך שטוב לי ומכסה את כל השחור מסביב. אבל שאני מדליק את המחשב או עושה ריסט זה כל הזמן זז מחדש וזקוק לסידור כל פעם. אולי מישהו יודע מה קרה או מה אני יכול לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yarl,

שלום כולם לא יודע למה הישתנה לי אבל זאת עובדה כשאני מכבה את המחשב לא עולה לי הסגירה הנורמאלית שהיתה עם שלושת האופציות של החלפת משתמש סגירה וריסטארט חברים איך אני מחזיר את זה למצב הקודם וחוצמיזה עכשיו שהמחשב עולה הוא נעצר ודורש סיסמא ואת אני עושה לא אוקיי אני לא רוצה את זה ולא אוהב את זה בבקשה עזרה !

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by Hatori_Hanzo,

איך אני מוריד תוסף או מגדיר תפריט קיצורי דרך כמו בתמונה למטה ב VISTA? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by ShahafH,

יש לי מפרט שמספיק בהחלט לווינדוס (סמכו עלי אין לי כוח לכתוב) אבל שמעתי מחבר שלי שיש פול בעיות עם התקנת תוכנות כמו דימון טולס ועוד דברים חיוניים שצריך.. השאלה שלי האם להשאר ולסבול כאב ראש בלמצוא תוכנות שיעבדו אבל לנצל את הDX10 או לחזור לXP 32 ביט שזה לא ינצל את כל הזכרון ולא יהיה לי DX10 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  23. אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.

24. Started by אנדי,

מה יכול לגרום לזה (צילומסך מצורף)? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by B166ER,

מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.