Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כאמור התקנתי XP PRO והוא מצויין וסבבה והתקנתי את החבילה של המולטי לנגווג' שהופכת את הווינדוס לעברית הוא עברית ואנגלית זה השפה השניה אך בתוכנות כמו ווינראר יש כל מיני טפריטים בגיבריש מקווה שתעזורו ! בתודה ניב נ.ב בבוט של המחשב עולה לי להיכנס לXP או למערכת שנמצאת בC כנראה זה הקבצים של ההתקנה מישהו יודע לסדר בבוט שהמחשב יעלה אוטומטית לXP??
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
סליחה מראש אם אני טועה בפורום.פשוט לא ידעתי מה מה מתאים. חזרתי לxp עקב כל מיני בעיות בויסטה. אבל יש לי כמה בעיות עכשיו.משום מה הXP לא מזהה מס' דיסקי DVD שצרבתי ככל הנראה בויסטה. אני מקבל הודעה "הדיסק אינו מאותחל" "לווינדוס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה,ייתכן שהדיסק פגום,או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לווינדוזס" האם יש אפשרות לפתוח בכל זאת את הקבצים בדיסק ? אלו קבצים מאוד חשובים לי ואשמח אם תענו לי בהקדם. מיותר לציין שהדיסקים והצורב תקינים לחלוטין,הויסטה קראה אותם בלי בעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני צריך לעשות פורמט כי אני לא מצליח להפעיל לתחלונות זה עושה לי רסטרת בתעינה שלו אז ככה יש לי שמירות של OBLIVION בMY DOC אם אפשר איך שהוא ב REPAIR של הדיסק של הWINDOWS (BOOT לעביר את התיקיה של השמירות לכונן אחר כמו E או D ?? תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן.. חיפשתי בפורום לפני ולא מצאתי.. כשאני מעלה את ויסטה נפתח לי שאני צריך לבחור בו שם משתמש וסיסמא. איך אני משנה את זה שהוא ייכנס לחשבון שלי אוטומטית? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך אפשר לקבוע אילו תוכנות יעלו ואיזה לא בהדלקת המחשב? כי יש לי המון תוכנות שעולות לי עם המחשב-הרבה זמן לוקח לי לסגור אותם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נכנסתי לאתר של Dell כדי לבדוק מה העלות של השדרוג (הבנתי 50$) http://www.dell.com/windows7upgrade עשיתי את הרישום והכל ואז הגעתי להזמנה עצמה. מילאתי פרטים, שמתי כתובת למשלוח בישראל ולהפתעתי המחיר הינו 0$ - כולל משלוח כולל הכל. נראה לי מוזר אבל המשכתי, רשמתי הכל ועכשיו קיבלתי אישור במייל... מוזר? כן... הגיוני? לא... יכול להיות שזה סתם ואני לא אקבל כלום בלי באמת לשלם? אפשרי שווה ניסיון? בהחלט! אני אמשיך לעדכן פה בכל מקרה, אבל אם לעוד מישהו מגיע את השדרוג הזה דרך dell, אני ממליץ לנסות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים. לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה. הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע? אשמח אם תעזרו לי כאן תודה מראש אוריה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
החלפתי לכרטיס 4850 החדש של שפיר - והתוצאות במשחקים מדהימות!!!!!!! אבל כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לאט בצורה משמעותית מאשר קודם לכן. למה? למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי שאלה כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי ומאפיינים ואני הולך לכללי כתוב לי רשומה עבור:חנות סקס אייך אני משנה את השם הזה זה לא שם משתמש אלה השם של המחשב עצמו לא הצלחתי יש לי xp תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בנוגע לWindows 7: 1. אני קונה Windows 7 מנס - הסתדרות המורים. הגירסא שמובאת שם היא Upgrade - רציתי לדעת אם מישהו ניסה להתקין את התוכנה ללא שמותקנת אצלו מערכת הפעלה והאם הוא הצליח? דבר נוסף - במידה ואי אפשר, יש לי דיסק של XP מקורי עם CD-KEY מקורי, עכשיו אפשר לשרד מXP ל7 לפי מה ששאלתי שמה, אבל מה שלא יכלתי לשאול זה אם אני מתקין XP על מחשב אחד עם CDKEY מקורי כמובן ועליו מתקין WINDOWS 7 גם עם KEY מקורי, האם שני הסי-די-קי נשמרים? או שרק של הווינדוס 7? אם אתם תוהים למה אני שואל, אז התשובה היא פשוטה, ברצוני לקנות 3 ווינדוסים כאלה ולעשות את "הקומבינה" הזאת בכל אחד מהמחשבים, להתקין את הXP עם הKEY המקורי ואז לעבור למחשב הבא(במידה והCDKEY של הXP לא נשמר..…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניסו לעזור לי בפורום אחר ולא עזרו, אז ככה יש לי windows xp pro hebrew כן קיים דבר כזה... אז בבקשה נסו לעזור לי בעברית.... אז ככה אני מנסה לעשות כיבוי למחשב והוא רושם לי "כעת ניתן לכבות את המחשב" ולא מתכבה אני צריך כל הזמן לכבות אותו ידנית וזה מבאס כי יש לי מחשב ממש טוב כפי שניתן לראות... אז בבקשה תעזרו לי... :-\
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לשתף תיקיה ברשת הביתית (כל המחשבים windows 7) שלי. כולם שייכים לקבוצה Homegroup קליק ימני על התיקיה properties>> sharing tab >>share יש שם תפריט נפתח עם האפשרויות everyone, homegroup, guset וכמובן אני מופיע גם. הוספתי את homegroup. אחותי הצליחה להכנס לתיקיה אבל אמא שלי ואבא שלי ראו את התיקיה אבל לא הצליחו להכנס- המחשב הודיע להם שאין להם הרשאה (אחותי ואני על הרשת האלחוטית בזמן שאמא שלי ואבא שלי על החוטי) חזרתי והוספתי גם את everyone ועכשיו גם ההורים שלי יכולים להתחבר. אני לא רוצה את everyone (למקרה שאורח או מישהו בא או משהו). אז נסיתי לכתוב בשדה את שם המחשב והמשתמש (ככה \\computer\user) אבל זה לא זיהה לי את מה שכתבתי. איך אני עושה את זה? מיותר לצ…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מריץ באחד המחשבים בבית 2003 SERVER ועליו TERMINAL SERVICES לצורך חיבור ב REMOTE DESKTOP עכשיו העסק עבד איזה כמה חודשים ופתאום הפסיק לעבוד וזורק שגיאה מוזרה של "you do not have access to logon to this session" לפי מה שכל העצות על זה אומרות זה מציין שלא נתתי ליוזר שלי הרשאות מתאימות הבעיה היא שיש לו הרשאות כאלו ניסיתי להסיר ולהחזיר אותן ויוזר אחר גם ובכל היוזרים אני מקבל את השגיאה הזו ללו הועיל... סוג ה TERMINAL SERVICES POLICY הוא PER USER הצעות?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כפי שציינתי בווינדווס לפעמים עולה מלמטה איפה שהשעון הודעה כזאת: New updates are availble וזה מראה פול עידכונים שווה להוריד או שאפשר לוותר עליהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חברה אני ממש מיואש חייב בבקשה עזרה. זה קרה פעם ראשונה לפני כמה ימים. המחשב שלי בדרכ פתוח הרבה ימים רצוף ומדי פעם אני יעושה ריסט כדי לרענן אותו. לפני כמה ימים שעשיתי ריסט, המחשב פשוט כאילו נתקע בשלב שבו יש את הלוגו של WINDOWS ומתחת כזה פס כחול שעובר ועובר (כאילו LOADING של WINDOWS). ישר חשבתי והלכתי ל SAFE MODE חיפשתי אולי יש בעיה או משו עשיתי סריקות של אנטי וירוס וכאלה לא מצא כלום, הפעלתי תמחשב מחדש והופ! הכל פעל כרגיל. המחשב היה פתוח עד היום כאשר שוב עשיתי ריסט למחשב ושוב קרתה אותה בעיה אבל הפעם גם אחרי שנכנסתי לSAFE MODE וחזרתי חזרה, המחשב לא עלה ועדיין נתקע באותו שלב. יש לציין שהמחשב ב SAFE MODE עובד בצורה רגילה לגמרי, אין שום בעיות מיוחדות..... אני ממש לא יודע מה לעש…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אפשר ליצור batch file שיכניס את המחשב למצב חסכון בחשמל בעת היעדר פעילות?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי. אני מוריד דברים במשך הזמן מסנג'ר וכל מינה תוכנות. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הכל עולה ביחד. עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את כל זה. ושתוכנה תיפתח רק שאני רוצא להשתמש . רק שאני לא יודע איך לעשות זאת. אני ישמח לקבל הסבר. ומערכת ההפעלה שלי בעברית. תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בחיים שלי לא נתקלתי. התקנה נקייה של חלונות 8.1 Pro. בטח שהשם קיים, אני רוצה להצטרף ל-Workgroup קיים. יש למישהו מושג?! ניסיתי גם לשנות את שם המחשב לסתם משהו רנדומלי. לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי מחיצות שבאחת מותקן xp ובשנייה היה מותקן vista. רציתי למחוק את vista אז נכנסתי לxp ומשם עשיתי פירמוט למחיצה. לאחר שעשיתי את זה, אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז עדיין נשארה הבחירה בין xp ל vista. אז נכנסתי לrepair מהדיסק של xp ובשורת פקודה רשמתי fixboot וזה אכן עזר. עכשיו עולה לי רק xp בלי הבחירה בעליית המחשב. אבל אם אני נכנס לקובץ boot.ini רשום לי למעלה "Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. " המערכת שלי פעולת באופן יציב, אבל בכל אופן אני רוצה לתקן את הבעיה הזאת. השאלה שלי היא איך בדיוק לערוך את הקובץ(איך אני נכנס אליו) BCDEDIT.exe? ומה לערוך בו כדי שלא יהיה לי את …
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים. אני יודע שקיימת תכונה בילד-אין בויסטה לשינוי גודל כונן. היא עובדת חלקית, כלומר אני יכול להקטין את כונן D אבל השטח ששוחרר ימצא מיד אחרי כונן D ולכן לא יהיה זמין לכונן C (אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל יש צורך ברציפות של כונן וכנראה בגלל זה, זה לא עובד). PARTITION MAGIC כמובן לא עובד על ויסטה. אני ממש אשמח לסיוע כי אני כבר זמן רב מחפש פיתרון לבעיה ברשת ולא מוצא כלום! תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי Windows XP 64-Bit אתם יכולים להביא לי קישור הורדה של Service Pack 2 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 PRO 64 על מחשב חדש, ובזמן ההתקנה הגדרתי את שפת הממשק לאנגלית ובטעות את שפת המקלדת לעברית. כל פעם שמפעילים מחדש אז במסך הLOGIN אני מקבל ססמה שגוייה כי ברירת המחדל של המקלדת היא עברית. נכנסתי להגדרות השפה ושיניתי לאנגלית אבל שוב באיתחול הבא זה עולה עם עברית...איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-