עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תמיד היה לי זיכרון פנוי ויציב בכונן C סביב ה 30-20 גיגה, ואם פעם בא היה יורד מכל מיני התקנות או "זבל" הייתי מנקה קבצי זבל , לאחרונה לא מבין מה הולך כל הזמן ללא התקנות(למעט עדכונים שוטפים של הווינדווס) יורד לי הזכרון אפשר לתאר את זה כל כמה ימים יורדים לי כמה גיגה ולא מוצא איפה בעיה, איבדתי שליטה על הפנוי של הזכרון לדוגמא מצליח לנקות 700 מגה יום למחרת יורד 2גיגה ,כאילו יש איזה ווירוס או משהו שממלא לי בזכרון , עכשיו הגעתי למצב יש לי 5-4 גיגה בכונן ,ולא מצליח לפנות .. נעזר בתכונה sequoiaView מה שעזר לי לפני כן גם לפנות רבצים גדולים מיותרים ,עכשיו גם אם זה לא מצליח לעשות כלום , עשיתי סריקת ווירוסים לא גילה כלום, מיואש לפני פירמוט יש מישהו שאני יכול לעשות ?? מצורף תמונה וויזו…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by isotoper,

שלום, יש לי 2Gb זכרון RAM , וכן 1Gb זכרון על הכרטיס מסך. משום מה אני רואה ב-WIN7 שהכרטיס מסך לוקח עוד 780 מגה בערך מהזכרון RAM, כלומר shared memory. ביטלתי בביוס אפשרות ל-shared memory אבל זה עדיין קיים. איך אני מבטל את זה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי USB חדש SANDISK CRUZER FIT .לא רואים אותו במחשב שלי, אבל הוא כן מופיע בהתקנים, נלדקת הנורה וגם מופיע הסימן שלהוציא אותו מהמחשב. איך אפשר לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Vaz,

שלום, יש לי 4 גיגה ddr5, למה שאני לוחץ על מאפייני מערכת בxp זה מראה לי שיש לי רק 3 וחצי? האם מערכת windows 7 בגרסת 64 ביט, או ויסטה, תנצל את המחשב ותהיה הרבה יותר מהירה לעומת ה xp? אם מדובר במחשב ממש חדש? או שאין טעם לעבור כרגע?

5. Started by ag43,

יש לי בעיה שחוזרת במספר מחשבים - בכל פעם שמריצים חיפוש עדכונים (ולא התקנה) SVCHOST קופץ ל800-900 מגה והרבה פעמים יכול להגיע גם לאיזור ה2 גיגה זכרון שימוש. לאחר שהחיפוש נגמר הוא יורד חזרה ל500-600 ונתקע שם. ביררתי את הפרטים ומסתבר שNETSVCS משתמש בכל הזכרון הזה. בדקתי לרוגלות, הרצתי SFC, עצרתי ידנית ועדיין הבעיה הזו חוזרת על עצמה. מדובר על מחשבים עם 4 גיגה זכרון כך שכשהתהליך קופץ ל2 גיגה הם כמעט ולא זזים. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו (מלבד ביטול שירות הWINDOWS UPDATE)?

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by Shlomi Liber,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד לנובו עם ווינדוס 10(64)חדש ואני חושב שיש זלילת ראם. האם זה תקין שכלום לא פתוח, כלומר רק הדלקתי את המחשב וראם תופס כמעט 3גיגה? בהמחשב הקודם שלי עם הווינדוס 7 כשכלום לא היה פתוח לא היה בכלל שימוש בראם.

7. מאז שהתקנתי אותו על חשבון NORTON (עשה בעיות והתנגשויות עם סקריפטים באקספלודר), יש האטה באתחול המחשב ו"טחינת" ההארד-דיסק בעליית המחשב. כמו כן שאר היישומים עולים טיפה יותר לאט (זכרון? - כנראה שכן), הנה צרפתי לכם תמונה של המשאבים העובדים: סימנתי באדום את מה שקשור לדעתי ל-VShield. תקנו אותי אם אני טועה. כמו שאתם רואים כמעט שום יישום לא עובד ברקע ו/או ב-TRAY. אני שואל אם יש פתרון למצב, או לחלופין אנטי וירוס שלא בולס כ"כ הרבה זכרון ושכבד פחות, אף עם זאת אמין ? (וכאמור, כבר אמרתי לא לנורטון...) תודה וביי. נ.ב. התלבטתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה : תוכנות (אבל זה משאבי חלונות..), תמיכה טכנית (זו תמיכה אך לא טכנית...). בקיצור הרגתם אותי- 700 פורומים, עד שהחלטתי איפה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני בא לעשות SHUT DOWN למחשב שלי, לוקח המון זמן עד שהוא נכבה, הוא כאילו "תקוע" במסך "נא המתן עד שWINDOWS ייסגר..." יש דרך לפתור את זה חוץ מהלתקין את WINDOWS מחדש, כמו כן, זה קורה גם שאני מדליק את המחשב לכמה דקות, ולאחר מכן מבצע SHUT DOWN... תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. יש לי 2 דיסקים חיצוניים USB - הראשון של Verbatim 1TB והשני Seagate FreeAgent 2TB. עד לא מזמן עבדתי עם מעה"פ WinXP והאתחול של המחשב כמעט ולא הושפע בין אם 2 הדיסקים היו כבויים או דלוקים. לאחרונה התקנתי מעה"פ נוספת (שהיא כעת ברירת המחדל) Windows 7 Ultimate x64. ומאז זמני האתחול של המערכת כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים גבוה משמעותית (הבדל של כמה דקות). אני מתכוון לפרק הזמן מהדלקת המחשב ועד הופעת המסך שבו אמורים לבחור מעה"פ. כאשר הדיסקים החיצוניים כבויים: המסך בחירת מעה"פ מופיע מהר ואחריו טעינת Windows 7 מהירה. כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים: מסך בחירת מעה"פ מופיע לאחר פרק זמן ארוך משמעותית ואחריו טעינת Windows 7 גם כן איטית הרבה יותר... * יש מה לעשות בנידון ?? [הרבה יותר נוח לי…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by gimdy,

שאני מעלה בדף טעינה של וינדוס XP שמדליקים את המשחב הוא נשאר בו יחסית הרבה זמן המחשב חדש ואני לא מבין למה זה טוען הרבה זמן ולא רץ ?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  11. ^ ממש מציק. מי שיודע למה או ממה זה נובע, אשמח לדעת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by omrij,

שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by benor,

המחשב שלי בדר"כ עלה עם 7 פסים+ התקנתי את הBoot speed up של מייקרוסופט והפלא ופלא זה הוריד את זמן העלאה לפס וחצי והמחשב שלי מלא תוכנות לא ריק! האם זה ישאר ככה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! 1. השעון שמופיע אצלי בצד שמאל למטה מראה שעה של 12 שעות 1:34 במקום 13:34. איך אני יכול לשנות אותו? 2. כאשר אני נמצא בסייר, אני מוסיף לספריה מסויימת שיראו בה גם משך זמן של שיר/ סרט. הוא מראה לי את זה בדקות ללא שנויות (כלומר שיר של 4:35 ארבע דקות ו35 שניות יופיע כ 00:04). איך אני מתקן את הבעייה הזו? שני הבעיות האלה קרו לאחרונה. לא ממש שמתי לב מתי או איך. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  16. אלה שניסו את ויסטה,באמת הוינדוס עולה אחרי 3 שניות? לא כמו בXP כמו שהם הבטיחו?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  17. ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by leoleo,

על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. GetDataBaack 2.31 בבקשה דחוץ לאללה נמחק לי כל ההרד דיסק תודה נ.ב כל הסיריאלים שאני מצאתי לא היו טובים

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  20. כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו... ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה. תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  21. כפי שכתבתי בכותרת,אני זקוק לאתרים עם טוויקים טובים לXP. ניסיתי כל מיני אתרים שבהם הטוויקים רק הורידו את הביצועים -אבל למזלי עשיתי Backup לרג'יסטרי והמצב חזר לקדמותו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Dante_9,

אם תוכלו לפרט לי לגבי המושגים הבאים, לגבי האקטיבציה שלהם ובכלל מה שאפשר VLK VLM Enterprise Edition OEM תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. אני חייב לגבות בהקדם את הדיסק של מערכת ההפעלה (GHOST) ואני מעוניין לצמצם ככל האפשר את נפח הגיבוי ללא סיכונים מיותרים, פרוצדורות מסובכות או הסרת תוכנות. לצערי אין לי פנאי בזמן הקרוב "לחפור" ברשת אז אשמח לכמה טיפים מהימנים, בדוקים ומועילים שניתן ליישם בקלות ובמהרה. רב תודות מראש, גונן. דs"א - קיבלתי המלצה חמה להשתמש ב-Macrium Reflect החינמית במקום Acronis/Ghost המוכרות. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by Toxin II,

היי, אני יודע שזה יישמע מפגר, אבל אני קונה מחשב חדש...בכל מקרה, את התקנת הווינדוס אני אבצע בבית דרך דיסק מקורי שקניתי בעבר... [החברת מחשבים שאני קונה דרכה מוכנים להתקין את זה רק אם אני קונה עוד עותק של XP דרכם...וזו בדיחה] בכל מקרה, בהנחה ומדובר במחשב חדש וBLANK, כיצד אני מתקין ווינדוס XP דרך דיסק? אפשרי בבקשה מדריך של צעד צעד? [ איך אני עושה BOOT דרך הדיסק ע"מ להתחיל את ההתקנה, איפה בהתקנה אני מגדיר שפות וכו']

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. אז ככה, אני לומד לומד למבחן הסמכה A+, ואני זקוק למערכות הפעלה כמו ME Win 95/98 ו NT 4.0 Workstation לצורך תרגול, מישהוא יכול לתת לי עצה לגבי איפה להשיג אותן?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.