עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by סיוון,

שלום לכולם , ממה שידוע לי ואני מכירה , יש בווינדוס 2000 , אפשרות ליצור דיסק IMAGE שעליו בילד אין איזה מיני התקנת חומרה , כך שאם מתקינים מחשבים שונים עם חומרה שונה , אפשר דרך ה-WIZARD להפנות לדרייברים המתאימים (כדי להמנע משיחזור מ-IMAGE על חומרה שונה..מה שיצריך אח"כ הסרה\התקנה של חומרה) . הרעיון הוא כמובן להשתמש בדיסק IMAGE אחד של XP (שלד התקנה) ולאפשר התאמתו למחשבים בעלי חומרה שונה (בעזרת ה-MINI SETUP WIZARD) . יש אפשרות לעשות זאת גם ב-XP ? אם כן , אודה אם תוכלו לתת לי קישור כלשהו למדריך .. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aeea,

איך ניתן לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. הדיסק. אני מנסה לעשות איחוי דיסק בתוכנה המובנת בווינדוס אקס פי פרו, אני לוחץ על בצע איחוי ואז מופיעה השגיאה. מקווה לפתור את הבעיה... קצת פרטים על המחשב : intel Pentium ® 4 cpu 3.00GHz 2.99G GHz ווינדוס אקס פי פרו sp2 448MB RAM כמו כן העלתי צילום של השגיאה תודה ירון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. Started by reiematza,

אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  5. אני פשוט צריך לדעת מה האופציה הכי נוחה וקלה לבירור שם חשבון המשתמש העובד כרגע על הוינדוס ? (למשל לבן אדם שכמעט לא יודע מה זה מחשב ואולי ורק יודע לכבות ולהדליק אותו). אני אישית בודק דרך ה task manager , אך אני מחפש אופציה הרבה יותר קלה ומהירה. למישהו יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by o.s,

שלום אני רוצה להתקין ויסטה על המחשב שלי conroe 6300 gigabyte 965p ds3 7300 gt 1 gb ddr2 667mhz והשאלה שלי היא:לפי מה שהבנתי כדי שהמשחקים יעבדו כמו שצריך כדי להוסיף עוד גי'גה זיכרון, השאלה אם הכ.מסך יתפקד אותו הדבר כמו ב XP או שגם הוא יעבוד יותר לאט? תודה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by moo2004,

רציתי לדעת האם זה אפשרי? האם אפשר להריץ Internet Explorer 6 על מערכת ההפעלה Windows vista? אם כן האם זה יבוא במקום (על חשבון) IE7 או בנוסף?? :s05:

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by aeea,

איך אני יוצר כונן משטח לא מנוצל? יש לי ויסטה, יש דרף לעשות את זה בלי תוכנה? ואם לא איזה תוכנה עושה את זה? הכוונה בשטח לא מנוצל בשטח שלא נמצא בשום כונן.

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by esharone,

שלום לכולם קניתי היום ויסטה ועל הקופסה היה רשום 32 ביט חזרתי לחנות ואמרו לי שגרסאות ה 64 עוד לא יצאו ולא ידועים מתי הן ייצאו, השאלה שלי היא אם אני תקוע עכשיו עם 32 ביט או שאני אוכל לשדרג ל64 באותה גרסה אבל בלי תוספת תשלום

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by lordgod,

מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by uriya,

יש לי בבית דיסק של windows ואני רוצה להתקין אותו, אך יש לי בעיה קטנה, האם ייתכן שיהיה לי מסך כחול בזמן ההתקנה?, ואם כן מדוע הוא קורה?, כי כבר התקנתי את הגירסה הזו וזה פעל לי יופי, אבל בגלל סיבות כאלו ואחרות הייתי צריך לפרמט, לא חושב, בכל מקרה, מדוע קורה לי מסך כחול בזמן ההתקנה, הרי פירמטתי את כל הדיסק לפני שהתקנתי את הwindows, מדוע זה קורה תודה לעוזרים עוזרות אוריה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה היא שאיני יכול ללחוץ קליק ימני על תקיות וקיצורי דרך זה תוקע את האקספלורר וישר חוזר למסך רגיל קראתי מאמרים על התקנה של DIVX אבל זה הותקן אצלי במחשב ממש מזמן ולא נראה לי שיש קשר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אנשים, ברצוני לחבר לוח אם חדש ולהשתמש בדיסק קשיח הישן עליו מותקן WINDOWS. איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין WINDOWS מחדש? הכוונה היא להכניס את הדרייברים שיאפשרו הפעלת WINDOWS תחת לוח אם חדש ולהמשיך לעבוד באמצעות אותן הגדרות עם מינימום התקנות חדשות תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  15. שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק' ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. התקנתי את הויסטה אולטימייט X64 ואחרי שסיימתי יש לי את המסך כניסה עם מין ריבוע זה של יוזר ורשום לי שם ANOTHER USER ואם אני לוחץ עליו אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ואז זה אומר לי שהם לא נכונות ואי אפשר להיכנס לווינדוס בדרך אחרת רק אם אני לוחץ על ANOTHER USER ואז אני צריך להכניס שם וסיסמא. במהלך ההתקנה לא היה לי שום שלב שבו הייתי צריך לתת לא משתמש ולא סיסמא. מה אני עושה ??

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by בן1,

רציתי להבין קצת יותר על המצב הבטוח. מה זה בדיוק ? מתי משתמשים בזה ? ואיך למשל שעולים ב safe mode אני יכול למחוק וירוסים שלא יכולתי במצב רגיל? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by reiematza,

יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. Started by IlanF,

אני לוחץ BROWSE מוצא את התמונה הרצויה לוחץ OPEN ו...כלום, הוא לא מראה לי את התמונה ברשימה של הרקעים. ובנוסף, הוא מראה לי תמונות שהיו לי בMY PICTURES וכבר לא נמצאות שם (מחקתי אותם) ורק קבצי BMP, לא מתייחס לJPG הדרך היחידה שלי לשנות את הרקע היא ללכת לתמונה וללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר ולבחור SET AS DESKTOP BACKGROUND וזה קצת מעצבן. יש למישהו רעיון איך לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Tamir92,

קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש עם windows xp OEM אם אני צריך לעשות פירמוט על אותו מחשב אני יכול להתקין את הגרסה שוב?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by reiematza,

מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?

22. המדפסת היא מסוג:hp deskjet 3320 series. היא נמצאת במחשב של אבי, איך אני משתף אותה כדי שגם אני אוכל להדפיס בה מהמחשב שלי (שבו מותקן וינדוס ויסטה) תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by nore0,

איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by yuvalg,

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש. המחשב מיועד לשימוש ביתי (שימושי גיימינג ואופיס). האופציה ההגיונית ביותר נראית לי קניית גרסת home permium. האם הגרסא הנ"ל מגיע ב-64bit או רק ב-32bit? מה לדעתכם עדיף? רכישה של XP בכל מקרה נראית לי מיותרת (מה גם שלא ברורה אפשרות שדרוג בעתיד לויסטה).

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by MoMo-P,

יש לי מחשב עם ליבה כפולה... לא מבין בהתקנה של הווינדוז איך הם הגיעו או להתקנה של X64 או X86. אני יודע שיש X32 ו X64 אבל מה קשור ה X86 ?!?! עזרה דחוף!!! תודה !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים