עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IlanF,

בעיה מוזרה קוראת לי באייקונים בויסטה.. הויסטה מסרבת להציג את האייקונים באיכות גבוהה... תראו הבדלים בין אייקון של 256x256 ואיקון של 48x48 שעשיתי... זה בטוח לא אמור ליהיות ככה... מה שמוזר זה שאת האייקונים הרגילים של ויסטה זה מציג כרגיל באיכות מעולה. (אם הבעיה הזאת קשורה ליכולת שלי ביצירת אייקונים, תעבירו בבקשה את הפוסט הזה לפורום עיצוב וגרפיקה )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי הארד דיסק שמחולק לשני מחיצות,C ו-D. ב-C מותקן ה-XP. כשהתחלתי להתקין את ויסטה היא שאלה אותי איפה להתקין ובחרתי ב-D אבל אני רואה שיש לי תיקיה של WINDOS גם ב-C (אני לא מתכוון ל-XP שרשום בתור WINDOWS.OLD אלא תיקיה חדשה של WINDOS ששוקלת 7 ג'יגה בנוסף לזאת שיש לי ב-D ששוקלת ג'יגה ומשהו. בעיה שאולי נוצרת מכך היא אחרי שאני מתקין אנוי וירוס AVG שמתאים לויסטה אחרי כמה ריסטים אני מקבל הודעה שיש בעיה עם פתיחת התוכנה והיא לא עולה אוטומטית עם העליה של ה-WINDOS ואותה בעיה חוזרת על עצמה עם האנטי וירוס F-SECURE שגם היא גירסה חינמית שמותאמת לויסטה. עזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

ב25 בדצמבר ההשקה בישראל בתל איביב חברה וזה סופי..

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

חבר שלי דוחק בי לשאול אתכם לעזרה, אני אישית ממליץ לו לשים ויסטה64 שכן אני עובד איתה כבר 4-5 חודשים בלי בעיה אחת אפילו (תפו תפו תפו) !!! " ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אני אנסח לך תהודעה- יש לי (או לחבר שלי אם אתה מתבייש) מחשב חדש, e6300,זכרון 2g . המצב הוא כזה- לא איכפת לי ממראה, לא איכפת לי מאבטחה, איכפת לי רק מתוצאות כמה שיותר חלקות(שזה אומר בלי באגים, בלי יותר מדיי הסתבכויות, בלי driver signing ,בלי התחכמויות,שהכל יעבוד פשוט ישר אחרי הלחיצה,גם אם מלא דברים פתוחים(דבר שאני אמור להיות יכול להרשות לעצמי עם המחשב הזה) מה עדיף, xp או ויסטה? ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אה וגם שכחתי לציין שזה 64 ביט ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ ולשאול אם אני אפסיד אם במקום vista 64 יה…

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by scohen360,

שלום לכולם עד לפני שעה עבד לי הויסטה מצוין הפעלתי מחדש את המחשב קורה לי הבעיה הבעה המחשב עולה עד למסך שחור ויש תמסך שזה טעון תויסטה זה ניתקע על המסך הזה איזה רבע שעה ואז מפעיל מחדש את המחשב הוא לא ניכנס לווינדוס ניסיתי לעשות על מצב בטוח גם כן זה טוען דברים ואז ניתקע רבע שעה ומפעיל מחדש תמחשב מה עוד אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. שלום לכולם, ביומיים האחרונים הופיעה לי בעייה. העניין הוא שזה קורה לפעמים, כשאני מנסה לעשות ריסטרט למערכת ההפעלה, אני מגיע למסך של "SHUTTING DOWN", וזה פשוט נתקע וחייב לעשות ריסטרט אגרסיבי עם הלחצן במארז. כמו שאמרתי קשה לי למצוא כיוון לבעייה, כי זה קורה רק לפעמים. ניסיתי לחפש אולי התקנתי תוכנה יוצאת דופן, חדשה, שלא השתמשתי בה לפני שהבעייה התחילה, ולא ממש מצאתי כזאת. מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי בפיתרון הבעייה הזאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי בעיה בויסטה כמו שנאמר בכותרת, כאשר אני מנסה לעשות ריסטרט למחשב אז זה מגיע לשלב שהוא רושם Logging off ואז פשוט נתקע אפילו לחצי שעה עד שאני לא מכבה את המחשב ידנית (ההארד דיסק גם מפסיק לחשוב) יש לי מחשב נייד DELL 1520 עם ויסטה פרמיום (זה קרה לאחר ששידרגתי את המווינדוס מבייסיק לפרימיום) מבחינת עדכונים הווינדוס הכי מעודכן שיש, למעט עדכון אחד שהוא נותן לי שאני לא רוצה להתקין שזה ה SP1 Release candidate ' משהו כזה שעד שלא תצא גרסא סופית אני ל ארוצה להתקין.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אפילו שאני סתם מנסה לעשות LOG OFF אז הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  8. זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by finish,

לפני שעולה ווינדוס במצה של הגריין בר שרץ לוקח למחשב בערך חצי שעה עד שהווינדוס עולה מדובר במחשב נייד חדש של MSI

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט ורציתי לשאול האם זה הגיוני שרצים לי בסביבות 60 פרוססים ובזמן מנוחה יש לי בן 35 45 אחוז של ניצול זכרון??? יש לי 2 גיגה ראם מעבד 3ג ולוח 865 עם רדאון 9600 פרו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by prigat_a,

מאיפה אפשר להשיג רק את הדיסק התקנה בעברית? יש לי קוד חוקי שמתאים לגרסא הזאת ואני צריך בעברית. יש מאיפה להוריד בצורה חוקית כמובן? אני יודע שזה פורום ולא צ'ט אבל זה באמת דחוף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by FeedMe,

היי אז התקנתי ויסטה אולטימייט 64 על המפרט שבצד, ואחרי כמה זמן של שימוש (_20 דקות~) היא פשוט קורסת וכל החלונות נתקעים. רק ריסט פותר את הבעיה. אין לי מושג כבר מה הבעיה יכולה להיות- ניסיתי כל דבר הגיוני. יכול להיות ששתי תוכנות מתנגשות אבל לא שמתי לב לשתי אפליקציות ספציפיות שרצות בזמן התקיעה. |: רעיונות?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום, יש לי ויסטה שרץ לאט על המחשב, וזה דיי הגיוני. ATHLON XP 1700 @ 2400 512MB DDR 400 RADEON 9550 256MB השאלה שלי - במידה ואוסיף 1GB של DDR 400.....האם לדעתכם הביצועים ישתפרו משמעותית ? הבנתי שהבעיה היא שהויסטה אוכל בעיקר זכרון (אותה תופעה שהייתה באקס פי - שרץ אצלי ממש חלק...) מה דעתכם ? מדובר בהוצאה של 400 ש"ח...

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by bluemail,

לפני כמה חודשים דווח שיש הרבה בעיות עם ויסטה (מבחינת באגים ומבחינת תמיכת חומרה ותוכנות חיצוניות) והייתי רוצה לדעת מה מצבה כרגע לפני שאני קונה אותה

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. הקצאתי למחיצה של ויסטה 34GB. אחרי התקנה נקייה, ויסטה תפס בערך 12GB. אחרי התקנה של כל התוכנות במחשב, המחיצה של ויסטה תפסה בערך 20GB. עכשיו, פתאום אני שם לב שהמחיצה של ויסטה צבועה באדום, ונשאר לי שם רק 1.33GB. Windows תופס 21.9GB. Program Files תופס 762MB. Program Files (x86) תופס 3.02GB. Users תופס 2.19GB. pagefile.sys תופס 2GB. hiberfil.sys תופס 3.99GB - בשביל מה אני צריך את הקובץ הזה? אני לא משתמש לא ב-Hibernate ולא ב-Sleep (ביטלתי את השימוש בהם בכל מקום שמצאתי). איך אני נפטר מה-4GB האלה שהוא תופס? יש בתיקייה של Windows איזשהו זבל שאני יכול למחוק (לא סרביסים מיותרים, אלא temp)?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dududs,

האם יהיה ניתן לסבול את תפקודה של ויסטה על מחשב כזה ? המפרט - לוח אם (כרטיס מסך משולב) - ASUS P5G-MX - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1771&modelmenu=2 מעבד - INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=888212&familyID=1&culture=en-US זכרון - 1024MB KINGSTON לא מעוניין לשחק משחקים ולא מעוניין להפעיל תוכנות גרפיות. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Burned,

כשאני עושה מאפיינים על הדיסק שעליו מותקנת הויסטה אני רואה 70 ג'יגה בשימוש, אך כשאני נכנס לכונן ומסמן על זה מגיע רק ל35 ג'יגה.. לאן נעלמו 35 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. Started by fx-57,

שווה או לא? מפרט בצד..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חבר'ה, אני בקרוב עובר ממערכת ההפעלה וינדוס XP למערכת ההפעלה ויסטה אולטימייט, וכרגע יש לי על המחשב 2 ג'יגה זיכרון. כידוע לי, XP לוקחת 256 מגה זכרון, וויסטה לוקחת 512 מגה זיכרון, נכון? לכן, אם אני אעבור לויסטה עם כמות הזיכרון שיש לי, ישארו לי פנויים 1.5 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי היא, האם הזכרון הזה יספיק לי כדי שהמחשב ירוץ כמו סוס ויפעיל סרטי HD ואת המשחקים החדשים ביותר? או שכדאי לי לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון? ואם כן, למה? בנוסף, קיים אצלי במחשב כרטיס קול ישן של קרייאטיב: Creative SB Live! Value (CT4830) Sound Card האם ויסטה תתמוך בכרטיס קול ישן שכזה? תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  20. השעון של הMCE מכוון לשעה יותר מהמערכת הפעלה...איך אני יכול לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  21. למשל עבור כל קבצי doc אני רוצה אייקון X.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Nahum2,

זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

כתבה של העיתון המפורסם לעינייני מיחשוב. לקרוא ולא להאמין על השלומיאליות של מע' ההפעלה שאמורה להיות הדובדבן. בינתיים מתגלת כדורבן לא קטן.. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34268

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.