Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
באמצע התקנת דביאן הפסקתי(בשלב שבו הוא מבקש מאיזה אתר מראה להוריד קבצים) ופשוט אני עושה בוט והוא רושם לי press key to reboot עשיתי fixmbr עם הדיסק של הוינדוס אבל לא יודע מה לעשות זה לא עזר אגב כשעשיתי fixmbr הוא הראה לי שעדיין יש לי את הוינדוס מותקן וכל הכוננים מותקנים כרגיל מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני עליית הוינדוס אני מקבל את ההודעה: "NTLDR is missing" והוינדוס לא עולה. אם אני שם את דיסק ההתקנה של הוינדוס משום מה אין את ההודעה והוינדוס עולה כמו שצריך... למה זה קורה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יצאה גירסת הבטה מספר 4000 של הוינדוס הזה וכנראה אולי סופית! מבחינה ויזואלית הוא בדיוק כמו אקס.פי אבל רק מעכשיו יהיה שימוש במערכת קבצים של sqlpd משהו כזה האם שווה לעבור אליה? האם לכל המורידים הלא חוקיים למיניהם שווה להסתבך עם זה? כי בטוח הם עשו שזה שולח פרטים על המחשב ישירות מבלי שנידע! כי כל הקטע הזה של הדירוג מחשב וכל זה!
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס xp pro sp2 כמובן עם כל העידכונים התקנתי אותו בימים האחרונים ומה שקורה זה שהוינדוס פשוט מפעיל עצמו מחדש הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני שעה קלה, זה היה כאשר ראיתי סרטון באיזה שהוא אתר זה דבר שקרה לי גם בהתקנות קודמות של אקס פי, זכור לי שזה קרה כאשר הפעלתי וידאו או כאשר שיחקתי במשחקים, הפעם הראשונה שזה קרה היתה לפני מעט יותר משנה באחת ההתקנות שזה קרה לי ביטלתי את האיתחול המיידי של הוינדוס במקרה של תקלה, וזכור לי שהיו קריסות של אקספלורר (לא הדפדפן) או שפשוט משחק נתקע לי <כאשר שיחקתי במשחק> בוינדוס ויסטה לא קרה לי דבר כזה מעולם וגם לא בלינוקס בגלל שזה קרה לכל הזכור לי רק במצבים שהפעלתי וידאו או משחקים אז יכול להיות שזה קשור לכרטיס המסך, אז הכ…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי מותקן אצלי במחשב WIN 7 ultimate 64bit ואני משתמש בוא כל הזמן בחצי שני האחרונה היום בבוקר כשהדלקתי אותו היה רק מסך שחור ולא קרה כלום הפעלתי מחדש והפעלתי תיקון להפעלה של וינדוס כדי שלא יקרה עוד פעם כשנכנסתי למחשב הוא אומר לי שצריך לאקטב את וינדוס שמתי את הסריאל שלי והוא עושה לי שגיאה..לא של סריאל לא נכון אלא משהו אחר (צרפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אוכל לעשות ? זה כבר קרה לי פעם ונאלצתי לעשות התקנה חדשה . יש לי את הסריאל הנוכי שבו השתמשתי לוינדוס ובלת ברירה חיפשתי סריאלים באינטרנט אולי הם יעבדו . הוינדוס שמותקן לי כרגע הוא כבר עם ACTIVISION ולצורך העניין Windows vista[TM] ultimate 64Bit Build 6000 לצורך העניין קוד השגיאה הוא : 0xc004f033 מה אוכל לעשות בנידון ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! כאשר המחשב עולה,הוא לא ממשיך לטעינת וינדוס. כדי שימשיך הלאה לעלייתו ממש אני צריך ללחוץ F-1 להמשך או ליכנס לביוס DEL. אין שגיאה כלשהי על המסך. תודה!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה, זה לא קורה בכולם אלה זה די ספציפי ומוזר. כשאני מנסה להפעיל את הסופרנוס עונה שניה, רק עולה עליו עם העכבר הוינדוס נופל. כמובן שניסיתי להוריד עוד פעם וממקור אחר - לא עזר. בעיה מאוד מוזרה. העלתי וידאו שתראו את הבעיה, מוזמנים להוריד (ניסיתי youtube אבל האיכות שמה של הוידאו ממש גרועה). http://download.yousendit.com/61D1A5EA006DB7B0
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
מה זה אומר? פתאום זה אומר שהוינדוס ניסיוני או מה? יש לי אותו משנה שעברה והתקנתי מלא פעמים ועשיתי פורמט ואף פעם לא היה כזה דבר מה זה לכל הרוחות????????????? http://www.freewebz.com/izikd/otherpic/xptest.JPG
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט ככה, לאיזה 2-3 שניות לפעמים במרווחים של כמה שניות ולפעמים במרווחים של כמה דקות. פשוט זה כאילו כל המחשב קופא לאותן שניות, אם אני סתם גולש, בשלוחן עבודה, רואה סרט, משחק או WHATEVER... פעם זה לא היה רציני בכלל(פעם בשבוע+) וביומיים האחרונים זה החריף, ממה שאני יודע לא עשיתי שום דבר משמעותי בשבוע האחרון על המחשב. הרצתי עכשיו FULL SCAN של האנטיוירוס- KASPERSKY ושל התוכנה AD-AWARE 2007 - כלום. זה בכלל מתאים לפה?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי מדובר ב winXP Pro הרקע: ניסיתי לעשות CLON לדיסק שלי עם GHOST , ממש בהתחלה נאמר לי שה CLON נכשל, לא זוכר למה... כיביתי את המחשב והוצאתי את הדיסק שאליו רציתי להעתיק (השארתי רק את המקור) באתחול וינדוס אמר שיש בעיה ב PARTITION וצריך לתקן שגיאות - באמצא התהליך הזה ניתקתי אותו מהחשמל (בטעות...נשבע לכם...) הבעיה\תקלה: כשאני מנסה לעלות בוינדוס רגיל הוא מגיע עד למסך הנחמד שבו אני מזין שם משתמש וסיסמא, והפרטים מתקבלים ואז מופיע הצבע רקע של ה DESKTOP שלי. אבל אין כלום, צבע רקע ( blank) ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר, קליק ימני לא עושה כלום, אבל עם CTRL +ALT +DELETE . יש TASK MANAGER . ב SAFE MODE עולה בסדר אבל אין אינטרנט. מה שניסיתי: 1) לעלות ב SAFE MODE ולעשות SYSTEM…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אם יש לי וינדוס 7 ואני לא מפרמט אותו ועליו אני מתקין את וינדוס 8.1 אז שאני אדליק את המחשב תהיה לי אפשרות בחירה בין וינדוס 7 לבין וינדוס 8.1 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
התגברה על בעיה חמורה. יש קובץ dmp (שאני לא יודע איך להגיע אליו). האם אפשר לעזור?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האקספי? מה זאת אומרת Server Enterprise? יש כל מיני גרסאות (כמו סארוויס פאק 2 בווינדוס) או שביינתיים רק אחת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש וצריך לרכוש וויסטה האם גירסת OEM פרימיום 64 יכולה להיות מופעלת גם על המחשב הבא שלי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד ? שאלה שנייה האם יצא או יוצא ויסטה עם SP1 ? שאלה שלישית האם ויסטה 64 BIT מהיר יותר ? מה 32 BIT ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות ויסטה בקרוב למחשב החדש שלי (ואל תגידו לי שזה לא שווה כי עלזה כבר החלטתי.. אין טעם לקנות כרגע XP, זמנה מתחיל לעבור), ואני מתלבט בין גרסאות ה32 וה64 ביט. מה היתרונות וחסרונות של הגרסאות, והאם יש טעם בכלל למחשב חדש לקנות 32 ביט? המחשב אגב הוא עם מעבד e6300 וכ"מ 1950gt super...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד של ידידה שלי עם ויסטה. כפתור CAPS מגיב ומדליק את נעילת CAPS, אבל לא מכבה אותה. ניסיתי גם עם הפעלת מקלדת וירטואלית ב"עזרים". גם שם לחיצה על המקש מדליקה, אבל לא מבטלת את נעילת ה-CAPS. הדבר היחיד שמצאתי שמבטל את נעילת ה-CAPS הוא לחיצה על SHIFT ימני ושמאלי יחד ??? מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את האפקט הזה שנקרא אם אני לא טועה FLIT3D או משהו כזה..?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני עובד עם VISTA ULTIMATE X64 . לפעמים כשאני מכבה את המחשב, התהליך של כיבוי לוקח עד דקה+ ולפעמים הוא נכבה תוך מספר שניות. זה קורה גם אחרי פירמוט כשמערכת הפעלה עוד לא מלוכלכת בכל מיני דברים והתקנות. אם מישהו יודע מהי הסיבה לכיבוי ארוך ואיך אפשר למנוע את זה אני מאוד אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-