Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל מידי פעם להראות מסך שחור במקום המסך שבו אמורים להקיש סיסמא כדי להכנס למערכת הפעלה. מה שאני עושה כדי לתקן את זה, זה להפעיל את המחשב במצב בטוח ולבצע שחזור מערכת וזה מסתדר. השחזור האחרון לא עבד ואני עדיין עובד במצב בטוח. ברור שביצעתי סריקות מלאות על המחשב עם קספרסקי וגם עם נוד32 מעודכנים. קשה לי להאמין שזה קשור לכ.מסך: אני לא משתמש ב-TV-OUT וגם הרי שהמערכת עובדת בסדר ב-safe mode. דבר נוסף הוא שאני גם לא יכול לעשות repair למערכת, הוא לא מציג לי את האפשרות הזאת בכלל. זה ממש מייאש למישהו יש מושג מה הסיפור הזה ומה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה משתמשי לוחות אם מבוססי nForce בחלונות התלוננו שהם רואים את ההארד דיסק שלהם ברשימה למטה בתור removable device ולא ידעו איך להוריד את זה. להלן הדרך להוריד את זה (בלי להסתיר או שטויות כאלו) ובלי לפגוע ב DOK למניהם (הם עדיין יופיעו). הפעילו את עורך הרגיסטרי, regedit, וחפשו את המפתחות הבאים: אם יש לכם מערכת הפעלה 64 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64 אם יש לכם מערכת הפעלה 32 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata או HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvatabus הוסיפו שם משתנה DWORD חדש בשם DisableRemovable ותתנו לו ערך 1. הפעילו מחדש את המחשב וזהו עכשיו, מכיוון שאין יותר מדי מדריכים…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לווינדוס ויסטה יש גם 2 גרסאות של 32 ו64 ביט?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום הזמן של מסך הפתיחה של הווינדוס ממש ארוך משו כמו 3 דקות איך אני מבטל את המסך פתיחה? ואיך אולי גם אני עושה שזה יהיה יותר מהיר? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם,קראתי לאחור מספר הודעות בהקשר לנושא הזה אך לא מצאתי תשובה גורפת לשאלה הנדרשת: האם כדאי לעבור ל Windows Vista 64 Bit או לא??? הרבה מהחברים כאן המליצו על זה שהגירסא משפרת מאוד את המהירות של המחשב ועיבוד המידע ומצד שני היו טענות כנגד תאימות לדרייברים שונים ועברית... יש מישהו שרץ עם הגירסא הזו ויכול באמת להמליץ לנו?? מפרט מחשב: E6300 Dual Core 2 2GB DDR2 667MhZ GeForce 7600 תודה על כל תגובה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איך יכול להיות כזה דבר? יש לי XP PRO באנגלית דיסק מקורי של מייקרוסופט!! פירמטתי את המחשב ואני בא לעשות אקטיבציה וכשאני מאמת את הקוד הוא רושם שנעשה שימוש. איך??
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום.. קיים אתר כזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מדוע זה קורה ואיך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לאחר הרכבת מחשב חדש יש צורך בפרמוט הכונן הקשיח דרך הדיסק התקנה של WIN או ע"י דיסקט 1.4 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי חשבון מנהל בחלונות ובטעות פתחתי חשבון מוגבל ושכחתי את הסיסמה של החשבון... אז איך אני מוצא אותה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני פותח את האקספלורר הוא נתקע ואז אני פותח עוד אחד ואז גולש בו והראשון נתקע לתמיד עד שאני עושה לו סיים כעת.. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות. 1. בוויסטה יש דבר כזה שנגיד אומרים לו "START" אז הוא נכנס לSTART, או אומרים לו להכנס למחשב שלי והוא נכנס למחשב שלי אז אם אני מתקין MUI בעברית אז יהיה את הדבר הזה בעברית? 2. אני זוכר פעם היה אתר כזה שמביא סריאלים מקוריים לוויסטה ואז הוא נסגר אז עכשיו שיש וויסטה סופי איך אפשר להוריד את ה30יום? 3. כל משחק/תוכנה שעובד בXP יעבוד בוויסטה? *כל השאלות מופנות לוויסטה הסופית שכבר יצא לחנויות ולא שום גרסה אחרת*
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שמזמן לא הייתי בפורום(יש לימודים והרבה)אבל אחרי הרבה זמן שלא הייתי באתי להתעדכן ורציתי להוריד ערכת נושא פירמטתי את המחשב ונתתי לו "רענון" קטן ועכשיו הכל טוב ויפה הורדתי את כל העידכונים והכל,ובא לי להוריד גם איזה ערכת נושא נחמדה,מעדיף צבע שחור(שיתאים למדיה)כמובן שהווינדוס חוקי וכל זה מבקש לעלות לפה ערכה אחת טובה או לתת לי קישור ואני יודע שיש סטיקי בנושא אבל פעם אחרונה שהתקנתי משם ערכת נושא(מהלינקים)הם החליפו לי מקומות של קבצים ואני לא רוצה להסתבך בזה שוב אני רוצה רק ערכת נושא(אני מתכוון רק שורת משימות בצבע שחור)תודה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגראסאות הבאות של WIN XP PRO? Microsoft Windows XP Professional N Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כחודש יש לי בעיה במערכת ההפעלה. אני משתמש ב Windows XP SP2 עם כל העדכונים ולפני חודש בערך קרה משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ בתוכנות על File -> Open או על File->Save אז ברגע שזה נותן לי את החלון של חיפוש הקבצים "file browser" התוכנה נסגרת לבד, מבלי שאני אספיק לשמור קובץ או לפתוח קובץ. זה קורה בכל התוכנות חוץ מתוכנות Office (שזה די מוזר) למישהו יש איזשהו פיתרון? או שמע על זה פעם? הורדתי עדכון ממיקרוסופט KB909486 - שלפי מה שהבנתי אמור לפתור בערך את הבעיה שלי אבל זה עוזר.. אתם תקוותי האחרונה!! :'( תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 11:35:21 מצטער על ההקפצה - אבל אולי מישהו בכל זאת יודע מה לעשות?או שהכי פשוט זה להתקין את הווינדוס מחדש? :-(
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי כמה בעיות עם מע' ההפעלה, כגון תוכנות שלא נסגרות דרך מנהל ההתקנים (Tast Manager) והפעלה מחדש שלא, אה, מפעילה מחדש. אני לא רוצה לפרמט ומעדיף לא להתעסק עם ה-Repeair שבא עם הדיסק. אני זוכר שהיה כלי שכזה, או משהו דומה, אבל אין לי מושג מה הוא ואיפה להתחיל לחפש. בקשר לתוכנות שלא נסגרות כשרוצים מהן, שמתי לב שכשאני לוחץ על 'End Process', ה-Mem Usage של התהליך winlogon.exe משתנה בכמה קילו-בייטים בזמן ששאר התהליכים נשארים כמו שהם (וזה כולל את זה שאני מנסה לסגור).
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יצא כבר MUI בעברית ל32BIT יש למישהו מושג מתי ל64 צריך לצאת?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך להפסיק להשתמש בדברים לא חוקיים והורדות לא חוקייות! להפסיק עם הוינדוס xp הצרוב שמותקן לי על המחשב, כי זה ממש גניבה! אז אני רוצה לקנות וינדוס, והחלטתי ללכת על הויסטה..עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הhome basic לhome premium. שאלות: 1)לא הבנתי כמה הם עולים!! יש מקומות של הבדל כפול במחיר...האם ההבדל הזה, זה שדרוג או לקנות את החבילה? בקיצור השאלה שלי..כמה הם עולים לקנייה(הדיסקים של התוכנה)? 2)אני יותר מעוניין בhome premium..עכשיו יש לי כרטיס גרפי טוב עם 256Mb ומעבד 2.4 שמתאים...אבל מה שחסר לי זה זיכרון פנימי..יש לי 512mb! השאלה שלי..האם אתם חושבים שאני יוכל להסתדר עם זה? נגיד ואני לא יסתדר אני יוכל לכבות בגרסה הזאת את כל האפקטים המיוחדים(aero)? (ואל תגידו לי זה זו…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Nvidia Nforce 2 . ובדקתי באתר שלהם לגבי דרייבר audio לVISTA ואין אז כרגע אני לא יכול לשמוע כלום במחשב, מה עושים עד שייצא ? האם יש תחליף ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
או רק הויסטה 64 מזהה 4 גיגה זכרון ?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה ללא דיסק ההתנה של וויסטה הוא אומר לי שיסר לי קובץ שניקרא:BOOTMGR וכל שביכולתי לעשות הוא ריסט... אבל כשדיסק ההתקנה בכונן הוא עולה יפה מאוד. מישהוא יודע מה הסיבה לכך או מה עלי לעשות בכדי לתקן זאת
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר לא זוכר איך עושים את זה... הכנסתי את הדיסק של XP של ההתקנה כמובן... זכרשתי שיש שם אופציה של ריפייר, אבל לא... מסתבר שאין. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה, ושבת שלום !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון אני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות ב-windows (למשל לגשת אל ה-task manager או להחליף את התמונה של שולחן העבודה). המחשב מודיע שאין לי הרשאת administrator. העניין הוא שאני ה-user היחיד שמוגדר, ואני מוגדר כ-administrator. כשיצרתי user נוסף והגדרתי גם אותו כ-administrator, תחת אותו user, הצלחתי לבצע את הפעולות הנ"ל. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה המציקה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-