עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום שלום אני צריך עזרה בצורה דיי רצינית אני כבר שובר את הראש יומיים ולא מוצא פתרון העניין הוא כזה: יש לי הארדיסק חדש (רגיל, לא סאטא ולא כלום) חיברתי אותו הכנסתי דיסק של ווינדוס לכונן סידרתי בביוס שיקרא מהדיסק הדיסק עולה מתחילה ההתקנה ביקשתי לפרמט את ההארדיסק פירמוט מלא אז הוא מפרמט ואז מתחילה העתקת הקבצים כל הקבצים מועתקים ואין שום בעיות ואז מגיע השלב שהמחשב צריך לעשות ריבוט הוא עושה ריבוט למחשב עולה המסך שכתוב כזה יפה ווינדוס אקספי ואז הוא טוען כזה קצת ופותח לי מסך כחלחל שכזה וזהו שם הוא נתקע אין שום הודעה על המסך שום כתובת מסך ריק לחלוטין בצבע תכלכל אני ממש מרגיש כבר חסר אונים במיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by x-pac,

רציתי לדעת מה זה ולמה זה לוקח כל כך הרבה מאמץ מהמעבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by LRa,

ברשותי מחשב שמון עליו XP. אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES. כיצד אפשר לעשות זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by Doctor Robert,

שלום, ניסיתי לפתוח את המחשב השני שלי היום וקיבלתי מסך שחור שאומר שהקובץ ntfs.sys פגום והמערכת לא יכולה לעלות, רשום שם לנסות לעשות repair. הכנסתי את הדיסק של ההתקנה והעלתי אותה, בחרתי ב-REPAIR, אבל מה אני אמור בדיוק לעשות שם? זה מעביר אותי למסך שחור, איזה פקודה אני צריך לרשום שם כדי להעתיק מחדש את הקובץ NTFS.SYS? תודה לעוזרםי

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by moo2004,

רציתי לדעת האם זה אפשרי? האם אפשר להריץ Internet Explorer 6 על מערכת ההפעלה Windows vista? אם כן האם זה יבוא במקום (על חשבון) IE7 או בנוסף?? :s05:

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by Tzion,

יש לי וינדוס XP ומחשב די חדש (AMD2500, 256MB DDR) והאמת שאני לא מרוצה מהביצועים כי הוינדוס זז קצת לאט לפעמים וגם קורה שהעכבר זז בקטיעות כאלה.. בקיצור אני חושב שהזכרון אשם בכך. מה אתם חושבים? דבר שני, חישבתי את הסכום של השימוש בזכרון של תוכניות כפי שמופיע בTASK MANAGER בכרטיסיה Processes וזה יצא משהו כמו 120 MB. לעומת זאת בכרטיסיה Preformance הזכרון מגיע לכ230MB... מה הסיבה לכך??

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by atomic rooster,

אהלן, רציתי לדעת אם הטכנולוגיה הזו תומכת בכל סוגי ההתקנים הנשלפים (גם דיסק און-קי'ז ישנים קצת...) או רק כאלה שרשום לידם Readyboost Compatible ? (הביקורים האחרונים באתרים של חנויות מחשבים קצת בלבלו אותי פשוט...) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. כשמנסה לצפות בקבצים ב כונן d ו e מקבל שגיאה וניסגרת התיקייה מה הסיבה לכך תודה מקובץ השגיאה <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="GRABMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="advapi32.dll" SIZE="616960" CHECKSUM="0x8E9BCF02" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.2180" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" FILE_DESCRIPTION="Advanced Windows 32 Base API" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="Microsoft® Windows® Operating System" FILE_VERSION="5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158)" ORIGINAL_FILENAME="advapi32.dll" INTERNAL_NAME="advapi32.dll" LEGAL_COPYRIGHT="© Microsoft Corp…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  9. Started by lilian,

סליחה על הבורות. לא מובן לי האם התכנה הזו באמת עוזרת בשדרוג מ- XP ל- WIN7 ? אם כן איך וכמה זה עולה לנו? אם דנתם כבר בעניין הזה- אשמח לקבל קישורים על איך עושים זאת...

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  10. Started by ביצה,

אהלן! אני מחקתי עכשיו את ווינדוס 7, ועדיין במסך הדלקה יש לי את האפשרות לבחור. אני זוכר שפעם היה פה דיון על זה, ומשהו אמר שהפתרון הוא לשנות משהו באיזה קובץ מערכת והביא תוכנה מויחדת ואני לא מוצא את זה! אם משהו מכיר/זוכר אז אני אודה לו אם הוא יתן פה את השם שוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  11. שלום, יש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה אבל יש מאחוריה הגיון. אני רוצה להגדיר ב 2003 SERVER שתוכנות מסויימות יעלו כשמשתמש מסויים עושה לוגין לוקאלי - על המחשב, ושחלק מהן לא יעלו נגיד כשהוא עושה לוגין מרחוק - למשל ב RDP... איך אני מגדיר את זה? שאלה נוספת שיש לי היא איך אני מגדיר ב 2003 SERVER שתוכנית מסויימת תרוץ כ SERFICE של המערכת הפעלהללא תלות ביוזר ולא תדלק או תכבה כאשר יוזר עושה לוגין או לוגאוט (אלא אם כמובן אדמיניסטרטור כיבה אותה בכוח) למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע - זה החלק העיקרי שבשבילו אני שואל שאלה זו, והאימיול הוא הסיבה שאני לא רוצה שהוא יתנתק כי לסמן לו חיבור ON DEMAND זה לא חוכמה וככה הוא יתנתק…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  12. יש לי WINDOWS XP PRO באנגלית ובהוספה\הסרה של תוכנות אני רואה הרבה קבצים של WINDOWS XP מה זה בדיוק? זה לא היה,זה פתאום הופיע

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. שלום רב, בכל התקנה של תוכנה/ פילטר/ מקודד חדשים, אני מקפיד ליצור נקודת שחזור של המצב התקין שהיה לפני ההתקנה. לפני זמן מה התקנתי חבילת מקודדים, שלא נתנו לי את התוצאה הרצוייה. כאשר רציתי לחזור לנקודת השחזור שלפני התקנה זו, המחשב ניסה לבצע את השחזור, אך לבסוף התקבלה הודעה הודעה שהשחזור לא הצליח. בחרתי נקודה קודמת יותר, אך שוב השחזור נכשל. יש לציין שבדיוק אותו הדבר היה קורה לי עם המחשב HP הקודם תחת חלונות ויסטה. אז לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות, כי סברתי שאולי משהו השתבש במחשב, ופשוט השלמתי עם המצב שלא ניתן להשתמש בפונקציה הזו של שחזור. אך כעת מדובר במחשב חדש לגמרי, ועם מערכת הפעלה חדשה, חלונות 7. אז מדוע שוב השחזור הזה לא עובד, ואיך ניתן לתקן זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  14. Started by shaiky,

לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. אהלן יש לי מערכת xp pro sp2 heb וכשאני מדליק את נמחשב הוא מראה לי מסך שחור ומייד מראה לי את מסך הברוך הבא הכחול של וינדוס, למה? אני רוצה להגיע למסך הboot ולא מצליח? יש רעיונות? :s05:

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by gkman,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף תיקיות לתפריט התחל לאיפה שיש את התיקיות של המחשב שלי המוזיקה וכו' איך עושים את?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by elior021,

כיצד להגדיר בעת שיש דואל בוט על המחשב לבטל את מסך בחירת מערכת ההפעלה ולאפשר הפעלה לחלונות ויסטה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  18. לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לעשות שWINDOWD XP PRO שלי יתמוך ב 2 שפות. כלומר יש את ההגדרות האלה בלוח הבקרה ששם בוחרים כל מיני שפות, אז אפשר לבחור שם רק אחת האם אפשר לעשות שיתמוך בשתי שפות במקרה שלי עיברית ורוסית. לא חייב דווקא דרך WINDOWS אולי יש איזה תוכנה או משהו.. תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by GRiM,

ביומיים האחרונים האינטרנט עושה לי בעיות בגלישה, לפעמים לא נכנס לאתרים (404 תוך שניה), לפעמים לא טוען את כל האתר (ברוב המקרים - תמונות) ולא מתחבר למסנג'ר, כמו כן יש לי בעיה של איטיות - האתרים נפתחים מאוד לאט, אני מרגיש שזה לא היה ככה לפני זה. אני באינטרנט זהב (כבלים) באזור תבל, חיבור 1.5M, משתמש קבוע ב-Ad-Aware עדכני, ותהליכים שלי מצורפים כתמונה. אני לא יודע מה הבעיה, אשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by NetSpider,

הייתי צריך לפרמט לגמרי אחרי שהווינדוס נידפק , ואני עדיין לא יודע את הסיבה המדיוקת לדפיקה של הווינדוס ... אז התופעה היייתה שיום אחד ניכנסתי לווינדוס וה Welcome Screen שקופץ בהתחלה היה תקוע , כלומר היה פשוט תקוע במסך הזה ... רציתי להיכנס לSafe Mode וגם שם המסך ההתחלתי גם היה תקוע ... בקיצור ניסיתי עוד פעם להיכנס לווינדוס רגיל ולתת קצת זמן ... אז שעבר איזה חמש דקות רק נישמע הסאונד ורואים את הWallpaper רק בלי שום דבר עליו ובטח עם הייתי נותן עוד איזה 10 דקות אז היה מופיע משהו , אבל כבר לא היה לי סבלנות ... פעם ראשונה אני ניתקל בזה ואני לא יודע מה בדיוק הגורם , אבל אני דיי חושד ב9 DirectX ... אני התקנתי אותו איזה יומיים לפני שזה קרה , יכל להיות שזה ה DirectX9 ....? או מיש…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by amirbtv,

אני מנסה כבר במשך יומיים לפרמט את המחשב שלי , ניסיתי כבר כמה עצות מן הפורומים השונים , ואף אחת מהן לא צלחה לצערי. כאשר אני מאתחל את המחשב בעזרת דיסקט איתחול של WINDOWS 98 למשל (כמו שמוצע), כשאני כותב פקודת FORMAT C , הוא נותן לי הודעה שהכונן לא זמין (משהו INVALID ) , וכאשר אני מנסה להתקין WINDOWS XP , ומגיע לשלב שבו אני יכול למחוק את תוכן הכוננים , הוא לא מוכן למחוק את תוכן כונן C בטענה שיש לו מספר קבצים נחוצים לצורך ההתקנה, שנמצאים באותו כונן. מה לעשות? איך אפשר להיפתר מהמידע על הכונן?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by Imtheman,

1. ראיתי ביאזה מחשב שכשאני פותח תקיה , אז בצד שמאל מופיע לי תמונה של מישהוא .. בקיצור איך אני משנה את התמונה של התקיה?? (זה היה ב WINDOWS2000) 2.יש אפשרות "לנעול את לוח הבקרה" אפילו לאדמיניסטרטור?? 3. איך אני חוסם גישה לתקיות (שרק אדמינסטרטור יוגל לפתוח אותן??? 4.ב 'WIN 2000 יש מסך פתיחה לפני ה ALT CONTROL DELIT שכתוב בו סתם איזה נשהוא איך אני משנה את זה?? 5. איך אפשר לשנות את מסך הפתיחה של הווינדווז (המסך הראשון ישר אחרי ה BOOT) 6 . איך אני מוחק תוכנות שרשומות " בהוספת והסרת תוכנות" שנמחקו בלי אנאינסטול ולא מוכנות לרדת?? 7. איך אני יכול לגבות את הדריברים מהWINDOWS ? טוב נראה לי שהגזמתי .... יש לי עוד הרבה אבל מספיק להפעם באמת תודה ...

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  24. אהלן. פתאום אני לא מצליח לפתוח סרטים , וכשאני פותח את הtask manager אני רואה שהוא אחראי לזה. מישהו נתקל בתופעה ויכול לעזור ? תודה מראש! :s05:

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by tamir245,

הנידון הוא על מחשב נייד HP COMPAQ NX9030 שלא מצליח להעלות את XP שמותקן עליו. ניסיתי דרך הF8 - מצב בטוח או מצב טוב אחרון ללא הועיל.תמיד אני מגיע למסך שחור ריק,לאחר כמה דקות מופיע הודעת שגיאה משהו עם NTFS.SYS. ניסיתי להעלות את הRECOVERY CONSOLE ולנסות כמה פעולות מהסטיקי ללא הועיל.בנסיון לעשות DIR לכונן C מתקבלת השגיאה - An error occurred during directory enumeration. ניסיתי לתקן ע"י FIXBOOT\FIXMBR הושלם בהצלחה אבל לא פתר את הבעיה. CHKDSK לא מצליח לקרוא את הסקטורים ובעצם תקוע. יש לי את HIRENS BOOTCD למישהו יש רעיון אולי מה לנסות דרכו?או איזשהם רעיונות אחרים?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.