עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bigbosf,

שלום רב אם וירוס יושב על קבצים של מערכת ההפעלה.. יש מנוס חוץ מלפרמט? תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by ranyr,

athlon 500 128MB SDRam אני מפעיל את ההתקנה מהדיסק windows XP זה מעתיק את הקבצים...עושה אתחול... ונתקע אחרי שהוא כותב את זה... looking for boot records on IDE 0...ok

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by Wiz01,

יש לי XP PRO , SP2 ובכל פעם שהוינדוס עולה זה מביא לי מסך בצבע כחול שרושם : \systemroot\windows\system32\AutoChk.exe program not found - skipping AUTOCHECK אחרי שתי שניות המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה עם הוינדוס.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  5. לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by tecore,

כאשר מחשב נייח נכנס למצב שינה. האם הוא צורך חשמל ואנרגיה? האם זה מקצר את חיי החומרה? מה ניתן לעשות על מנת לחסוך באנרגיה מבלי לכבות את המחשב.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי ווינדווס אקס פי SP2 במחשב הנייד שלי (של אל ג'י) התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק, שמתי את התוכנות שמסביב (אנטי וירוס, אד אוואר וכ'ו...) ולאחרונה שמתי לב שמסך ה welceome מסתיים להטען רק אחרי דקה... מה יכולה להיות הסיבה או יותר נכון, מה כדאי להתחיל לעשות?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by aviv00,

היי אני משתמש ב SERVER 2008 לייתר דיוק אבל הם אותו דבר כמעט יש לי 64ביט אני מנסה לעדכן את כל הקונטרלרים אבל הם נשארים על התאריך הישן 2006 והגירסה גם ישנה 8 במקום 9 מה אפשרות לעשות ניסתי גם MANUALLY וגם עם התקנה של ה Chipset

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  9. שלום לכולם צצה לי בעיה בהתקנת תוכנה מסויימת אני מנסה להתקין את האנטיוירוס AVG אבל שאני מקליק על הקובץ צצה לי השגיאה הבאה http://www.pictor.co.il/sty/101345/2246433.jpg מישהוא יכול להגיד לי אם זה נורמאלי או שזה פאק בווינדוס שלי? ???(יותר הגיוני שזה פאק אצלי כי אחרים מצליחים להתקין) ואיך אני מסדר את זה אני צריך לציין שבידיוק עכשיו פירמטתי את המחשב תודה לכל העוזרים :-*

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by tigerex,

אשמח לקבל תשובות!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by shai11,

יש לי 32bit WINdows vista ultimate שהפכתי לעיברית דרך התוכנה mui עכשיו הבעיה היא שבמסמכי טקסט ובתוכנות בעיברית היא עושה ג'בריש משהו יודע איך לסדר את זה הנה דוגמה דרך אגב זוהי הגירסה המלאה...

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by ביצה,

אהלן! יש לי WIN7 כבר מלא זמן ואני משתמש והכל טוב ויפה עוד לא היתה לי תקלה אחת. אתמול היתי באמצע משחק והיה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ומופיע עליו את ההודעה הבאה: "Disk boot failure, insert system disk and press enter" ואני לא יודע מה לעשות. דרך אגב בדקתי בביוס והבוט מכוון ל-HDD כמו תמיד ואני לא מבין מה הבעיה פתאום. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by noodle,

שלום לכם, האם יש אפשרות להבליט תיקייה מסויימת בצורה כלשהי? אם זה הבלטת הפונט של התיקייה או שינוי האייקון של תיקיה ספציפית. האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת? OS: windows 7 home premium heb 64 bit תודה לעוזרים.

14. Started by ET,

איך עושים?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם האם אפשרי לשחק משחקים במערכת windows server 2003

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by stason,

שלום פורום יש לי בעיה בPROCESSES יש לי 30 שהם AD AWERE AND SPY AWERE לא עזרו גם AVAST לא עזר במחיקת הקבצים אני לא יוגע מה לעשות בבקשה עזרה http://img489.imageshack.us/my.php?image=302kb.jpg

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  17. טוב אז ככה חבר הביא לי דיסק שרשום עליו את הדבר הבא: Windows_2000_Professional_Service_Pack_3-Multilanguage(hebrew-russian) אז מה תהיה ההתקנה שלו? ברוסית? או שאני יוכל לבחור? וכאשר התקין לא יווצר מצב שבו רשום לי מחשב שלי ברוסית? למרות שזה נשמע טיפשי תנו לי תשובה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  18. Started by nore0,

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by nahum8,

חבר'ה,החלפתי WINDOWS מ-7 לVISTA וזה לא מזהה לי את הHD השני. בביוס זה כן מזהה, ניסיתי הכל (אני מניח) וזה עדיין לא מזהה, יכול להיות שזה FAT32?(סביר להניח שלא)

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by jacobra,

למעבד e6300 מה עדיף?

21. לאחר שהורדתי את השיר justin timberlake - cry me a river (כן אני מתבייש, אבל הוא נשמע טוב) הקובץ בטעות היה WMV\A וכנראה כלל תמונה שלו. למרות שהקובץ כבר נמחק התמונה נשארה בתקייה DOWNLOADS וגם בתקייה של השירים (ראה MOLA). כיצד מעלימים את זה ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by Episode-666,

מה ההבדלים בגירסאת הULTIMATE של ויסטה ? אבא שלי פשוט רוצה לקנות =] תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מגדיל את החלון של כול דבר במחשב שלי אני לא יכול לראות את ההתחל ואת שורת המישמות למטה... הינה תמונה של הבעיה http://img383.imageshack.us/my.php?image=24389127sh8.jpg כמו שאתם רואים הדף טעינה של ה firefox עד סוף המסך שלי ואני לא מצליח לראות את ההתחל כאשר אני מגדיל את החלון לגדול הכי גדול.. יש לי xp sp3...ובישן יש לי xp sp2 וזה לא ככה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by alexta-z,

בצער ויגון מנתקים לי בראשון לאוגוסט את האינטרנט ואני אחזור רק באוקטובר , גם עוד שבועיים אני מקבל את הלוח אם , המעבד והקירור מעבד החדשים ומתקין WIN XP PRO , אני מחפש אתר שיהיה ניתן להשיג בו דברים כמו DIRECT X 9.0B ו SP 1 לXP , אני לא אוכל לעשות ווינדוס UPDATE כי לא יהיה לי אינטרנט , אז מישהו מכיר ? (אני מתכוון לדריברים המלאים אם כל הקסצים ולא 295 KB שמורידים אחר כך !) בתודה SOLARIS

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by mrraz,

כשאני מכניס עברית בתוך חלון מתקבל ג'יבריש כזה ?ז??? ??? ??ז??? ??? בשורת הכתובות אין בעיה, רק בתוך חלונות, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים