Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הסרתי שתי גרסאות של ווינדוס שהיו מותקנות על partitions נפרדים. איך אני מוחק אותן מרשימת מערכות ההפעלה שצצה לי עם אתחול המחשב?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
הקנתי ויסטה אחרי יומים התקנתי XP (במחיצה אחרת) אבל עכשיו אני לא יכל לחזור לVISTA! אני יודע שיש את המסך הזה שהמחשדב עולה ואז אתה בוחר לאיזה WIN להכנס... אבל אי אפשר מXP לVISTA כי הם נמצאים בסך אחר... למישהו יש פיתרון? נראה לי שיש לי פתרון.: קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>ערוך עכשיו זה מסומן לי שאני יכל לבחור במערכות נוספות וכו' אבל שוב זה לא עובד מהסיבה שרשמתי למעלה.... מה שכן חשבתי אולי אני יכניס בשורה של הWINDOWSים את הVISTA ואז הוא כן יתן לי..... מה אתם אומרים? יעשה בעיות/יעבוד? ואם אתה חושבים שיעבוד מישהו פה יכל ללת לי את ה"כתובת" של VISTA? (אתם צריך לעשות אתזה קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. אגב....אני לא משתמש אף פעם ב EDGE, איני יודע למה זה.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי WIN VISTA ובמשחקים וגם בתוכנות מסויימות במקום לרשום לי באנגלית או בעברים הוא רושם סימני שאלה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המעבד שלי כל הזמן עובד על 100% ואז המחשב איטי רצח.... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב עכשיו זה לא היה לי מאז שפירמטתי אותו זה קרה לי מאתמול בלילה ככה... אז מה שאני ניסיתי לעשות זה להוציא סוללה ולהחזיר להוציא מעבד ולהחזיר אנטי וירוס וזה לא מצא לי וירוסים.... אז מה אני יכול עוד לעשות? תודה ענקית לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה קורה חברים ? עשיתי 2 מחיצות במחשב אחד ראשי שהויסטה עליו והשני התקנתי עליו XP , עכשיו חשבתי שזה יציג לי כשמדליקים את המחשב את התפריט בחירה בין הווינדוסים כמו שהיה פעם וזה לא מציג זה פשוט מעלה את ה XP ... יש למישהו מושג איך אני עושה תפריט בחירה כזה או איך אני בוחר מה יעלה ? או פשוט איך אני מעיף את ה XP הזה ומשאיר רק את הויסטה ? תודה רבה לכם ! מקווה שתעזרו
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי איחוי דיסק לשני הכוננים במחשב שלי ויש קבצים שלא ניתנים לאיחוי. כיצד ניתן לפתור את זה ? ראו קבצים מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת בדיוק מערכת הפעלה XP וירטואלית במילים פשוטות? ובאיזה מקרים נהוג להשתמש בה?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
א. מה זה גרסת rc? מה זה גרסת RTM? ב. למה מיקרוספט מפיצה חינם גרסאות כאלה? ג. חוץ מתמיכת זיכרון מה ההבדל בין גרסת 64 ל32 בוינדוס 7 החדש. גרסת 64 לא עלולה לגרום בעיות תאימות לתוכנות מסוימות? ואם לא אז למה בכלל לייצר גרסת 32?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש כרגע בדפדפן MAXTHON, אך הבעיה שלי צצה גם בIE הבעיה היא, שכל פעם שאני רוצה לכתוב משהו בתוך איזה דף אינטרנט, בשדה כתיבה כמו השדה שאני כותב בו עכשיו אם אני רוצה להעביר שפה, אני לוחץ על שיפט אלט כמו שצריך. ואז, הסמן הזה, מתהפך, לכאורה מחליף שפה, אך ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהוא, הוא מחליף שוב וחוזר לשפה הקודמת. הדרך היחידה שלי היא לשנות ידנית בעזרת סרגל השפה למטה, איפה שכתוב HE ו EN תודה מראש על כל עזרה שהיא
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
I opened some (probably) infected files which show me error about explore.exe and teskeng.exe... since then I cant write in hebrow, I checked the layout setting and there already hebrow... in the same time the language toolbar(the one who next to the icons), if I try to press Alt+Shift it just continue to write in english... pls help me! I am using vista ultimate 32 bit
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפתוח קובץ מסוים ולא מזוהה וסימנתי שזה יפתח אותו באמצעות WINRAR. לא יודע איך זה קרה אבל יצא שכל המחשב שלי עכשיו נפתח באמצעות WINRAR וכל התיקיות והקבצים עם סמל של WINRAR. אני לא מצליח להפעיל שום דבר אלא אם אני לוחץ לחצן ימני - Propreties - וכן הלאה ואז פותח קובץ. אפילו ל-My Computer אני לא יכול להיכנס. כשאני לוחץ על כל קובץ לחצן ימני -> בפרטים שלו כתוב LNK FILE ולא נראה לי שזה מה שאמור להיות. יש לי Windows 7 ד"א. אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי צג של סמסונג בן שנתיים 19'. היה לי ויסטה רגיל אולטימייט לפני חודש הייתי שם על מצב חיסכון שאחרי 5 דקות הצג נכבה ובאמת היה נכבה. לפני חודש פירמטתי את המחשב (לא החלפתי חומרה) התקנתי ויסטה אולטימייט SP1 מאז הצג לא נכבה במצב חיסכון (כ.מסך 8600GT בקרוב יוחלף ל9800GT כשתגיע ההזמנה) דרייבר הכי חדש שיש. מה אפשר לעשות לפתור את הבעיה?(שאר המפרט בצד) אני שוב מציין שלפני הפירמוט זה עבד.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
במחשב חדש עם לוח asus mx/1333 לאחר התקנת xp במאפייני תצוגה אין לשונית שומר מסך ??
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אוקי אז רציתי לפרמט ולא מצאתי את הדיסק שלי של הוינדווס שהוא היה מושלם בלי שום בעיות והכל SP2 והייתי מעדכן לSP3 למרות שזה פרוץ הוא מובנה עם CDKEY מקורי . בקיצור אין לי דיסק אז עשיתי חיפושים אחרי מערכות הפעלה XP SP3 והורדתי 2-3 הראשונה לא הייתה טובה לא עשה לי BOOT בתחילה של המחשב .. השניה לא הצליחה להתקין AVG אז התייאשתי ואמרתי שאני יתקין את האנטיוירוס הראשון שאני מוצא .. התקנתי AVIRA 8 PRO .. והאנטיוירוס הזה היה ממש מעפן .. שעשיתי CONTROL ALT DELETE.. TASK MANAGER הוא זיהה אתזה כוירוס או משהו , כל דבר .. אפילו שעשיתי START מצד שמאל הוא הקפיץ הודעות .. הבנתי שמשהו גם בוינדווס לא היה בסדר והורדתי עוד וינדווס שכרגע אני איתו , איתו לא היו שום בעיות חוץ מדבר אחד , עד שהתק…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה עדיפה עבור המפרט שלי ? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 20" 2007FP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי לקוחה שגולשת בבלוג של תפוז ויש לה ילד קטן שמציף ועושה לה שם לפעמים באלאגנים ואז חוסמים אותה , בדרך כלל אחרי פירמוט הייתי מצליח להכניס אותה חזרה פנימה עכשיו זה ניהיה פשוט הזוי אחרי פירמוט הוא מזהה את הכונן הקשיח איך יכול להיות ? החלפתי מודם , החלפתי כרטיס רשת , החלפתי ספק אינטרנט IP , כלום ברגע שאני מחליף כונן קשיח אני נכנס בפנים , איך יכול להיות שהם מזהים את הכונן הקשיח ? יש לו סיריאל ? איך בדיוק ? זה לא נראה הגיוני שהחסימה היא לפי הכונן הקשיח אפילו פירמטתי את המחשב לחלוטין פירמוט מלא ולא עזר משהו מוזר ביותר יש דרך אחרת להיכנס פנימה ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני יודע את הסיסמא, אני מצליח להיכנס. ב-User Accounts, אני לא מצליח להסיר את הסיסמא או לשנות אותה. למה???
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
זה גם סוגר לי הרבה חלונות פתוחים. ניסיתי לעשות NEW TASK ולפתוח EXPLORER אבל זה לא עוזר וגם סריקת וירוסים לא עזרה.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדשאני מנסה להתקין win xp, הוא טוען את כל הדרייברים ונתקע ברגע שהוא מגיע לחלק: Setup Is Starting Windows. ניסיתי כמה דיסקים של WIN ניסיתי להחליף דיסק קשיח וזיכרונות ושום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לפרמט ולהתקין XP נקי. בשלב ההתקנה כשאני רוצה לבחור במחיצה להתקנה, אני רואה שהכונן D הפך פתאום למערכת כך שאם אפרמט אותו הווינדוס יותקן ב D במקום ב C במלים אחרות, האותיות התחלפו. וזה כבר בשלב שלפני הפירמוט. כשאני מעלה את הווינדוס ומסתכל ב"המחשב שלי" - האותיות הן נכונות והווינדוס מותקן ב C איך מתגברים על זה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברים שלום... משהו מוזר קורה עם המחשב שלי. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט עם אקטיבציה מלאה לגמרי ! - עובר אפילו בדיקות אתרים של מיקרוסופט והכל והוא עובד מצוין בכל פעם שאני מתקין או מסיר תוכנה מהמחשב ולאחר מכן מבצע הפעלה מחדש למחשב קורה משהו מוזר. בנוסף לחשבון היחידי שיש על המחשב נוצר חשבון בעל שם universal בעל גישת Administrator החשבון שלי הוא בעל גישת הניהול הכי גבוה, החשבון שנוצר בעת ההתקנה הורדתי לחשבון השני גישות הניהול ומחקתי גם אותו. כל פעם אני מוחק אתו מחדש וכל פעם הוא חוזר. מישהו שמע פעם על התופעה הזאת או מודע לדבר שכזה ?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מצורף צילום מסך כמו שאתם רואים, משהו במרווח של האייקונים לא תקין. האייקון הכי תחתון מגיע יותר מידי למטה ונסתר בחלקו על ידי שורת ההתחל. אם נסדר את זה כך שהאייקון מעליו יהיה האייקון התחתון ביותר, אז הוא לא יהיה למטה מספיק. מה שהכי מוזר שבד"כ אין את הבעיה הזאת, ורק לפעמים אחרי שאני מפסיק את השומר מסך [הסטנדרטי ביותר של הלוגו של XP מרחף] זה קורה. יש למישהו מושג איך לתקן את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של HP שזכאי לשדרוג ל7 בחינם אבל שאני הולך לHP אני רואה שאפשר לשלם על המשלוח רק בכרטיס אשראי באינטרנט ואני לא רוצה לעשות את זה יש דרך אחרת? גם אם זה כרטיס אשראי לא באינטרנט **מצטער אם זה לא שייך לפה אני לא הייתי בטוח אם זה לפה או לפורום מחשבים ניידים אם טעיתי תעבירו בבקשה**
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-