עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by haimon_v,

החלפתי לכרטיס 4850 החדש של שפיר - והתוצאות במשחקים מדהימות!!!!!!! אבל כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לאט בצורה משמעותית מאשר קודם לכן. למה? למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה במחשב (אם תוכלו לראות פתחתי דיון על הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259753.new#new) אבל לא זה נושא הדיון הנ''ל. אני יודע איך לסדר זאת אבל זה יקרה רק אם אני אכנס לחשבון, אני יכול לראות את המסך עד טעינת הווינדוס ואז הוא מבקש סיסמה ומכאן אני לא רואה,בכדי לסדר את הבעיה אני צריך למחוק את הסיסמה (כי אין לי אפשרות להיכנס). יש דרך לאפס/למחוק אותה שאני לא במשתמש?, בתודה - MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by 1tanai,

איזה תוכנית אני צריך להוריד כדי ליקרוא קבצי ABT

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  4. WINDOWS XP נתקע אחרי פתיחת הארד דיסק בחלון אקספלורר. דבר זה קורה בשני הארד דיסקים שונים בעוד שבשלישי זה לא קורה. אציין כי לכל שימוש אחר דרך תוכנות (שימוש / התקנה / הסרה / העתקת קבצים) ההארד דיסקים הנ"ל עובדים ללא בעיות - כמו כן נבדקו בSISOFT SANDRA ולא צוינה בעיה. הבעיה מתרחשת אחרי פתיחת הארד דיסק באקספלורר כאשר לא נעשית כל פעולה נוספת למשך מספר שניות. ה XP נתקע לחלוטין עד ביצוע END PROCESS לNON RESPONDING (הארד דיסק / תיקייה פתוחה) - או אז נעלם כל הדסקטופ ועולה מיד מחדש. אציין כי תוכנות שברקע ממשיכות לעבוד ללא בעיות. מישהו מזהה מה זה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by amits1995,

שלום חברים, יש לי חבר שאחותו שמה לו סיסמא למחשב והיא כנראה טעתה בסיסמא, כעת לא מצליחים להיכנס למחשב... מה אפשר לעשות? נ.ב: זהו מחשב קטן כלומר אין בו אפשרות להכניס דיסק, אני מניח שצריך להכין bootable disk on key... אשמח למדריך קצר ולעניין, תודה!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by uncommon,

3 דקות עד שמקבל מה-start גישה ללחצן הכיבוי. ואז עוד 3 דקות עד הכיבוי. ושאלה בנושא הגדרות: איך יוצרים מצב שה-xp תמיד יזכור את התצורה האחרונה שבחרתי לפולדר (איקונים, רשימה, לפי תאריך וכו'). נמאס לי לכוון כל פעם מחדש את הגדרות התצוגה לפולדר.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by Parallel,

אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  8. לפני שהחלפתי אותו (בקובץ explorer אחר אמין, שכנראה לא עשיתי את זה נכון משום מה), העתקתי והדבקתי אותו באותה תיקייה מה שיצר גיבוי שלו. בווינדוס 7, כשאתה מעתיק ומדביק קובץ לאותו מקום זה משנה לו את השם אוטומטית ל"filename- Copy". אז ניסיתי לעשות new task של explorer- copy אבל זה לא נותן לי. אני לא בטוח אם זה בגלל שזה לא אפשרי, או בגלל שאני מפספס רווח. איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by idanpere1,

שלום לכולם... קודם כל, קצת פרטים על המערכת: יש לי ויסטה אולטימייט בעברית גרסאת 32 ביט... אז ככה, אתמול התקנתי והרצתי את התוכנה Registry Fixer V4 עקב התקנה כושלת של דרייבר מסויים... הבעיה הספציפית נעלמה אך איתה 2 כלים שהיו בסרגל ההפעלה המהירה שהם כלי מזעור החלונות [show Desktop] וכלי המעבר בין חלונות [לא הALT+TAB הרגיל אלא הכלי שבAERO מראה את התצוגה התלת מימדית של החלונות]... אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקבצים לאיזה שרת ולשלוח לי אותם, או להדריך אותי כיצד לשחזר אותם [אין לי שחזור מערכת של לפני העלמותם של הכלים אם זה משנה].... 2 הכלים הנ"ל אמורים להמצא בתיקיה C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\Intern et Explorer\Quick Launch אבל הם נמחקו ואני לא מוצא אותם... תודה …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by KruViT,

אהלן, אני אחרי כמה שעות טובות של חיפושים וגוגל ובערך 100 פורומים שעברתי בהם ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מאמין שיחסית פשוטה- יש לי נטבוק עם ויסטה(בא עם הנייד) ומודם סלולרי, ואני מפעיל בדרך כלל רשת AD HOC להתחלק עם חברים באינטרנט, כמה אייפודים..(אני חייל ויש לי יחסית הרבה זמן פנוי), פעם קודמת שהגעתי הבייתה והתחברתי עם הנייד לרשת WIFI הביתית המחשב לא נתן גישה לאינטרנט ורשם בחיבור LIMITED ACCESS- עניין שניה לפתור עם ההלפ של ווינדוס, שינוי משהו בהגדרות של הרשתות האלחוטיות ונגמר הסיפור. ועכשיו שאני מנסה להפעיל את הAD HOC הוא נותן לי בדיוק את אותו הדבר אבל הפוך, יש חיבור אבל מוגבל וללא גישה לאינטרנט יש למישהו שמץ בעניין? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by Wizard Of Oz,

יש לי XP ו-ADSL ורציתי לדעת איך אני עושה שאני לא אצטרך להפעיל את הקישור לאינטרנט ושהאינטרנט יהיה מחובר תמיד...... תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by buldozer,

יש לי בעיה ואני צריכה עזרה דחוף. פירמטו לי את המחשב וכל קבצי ה - media player מופיעים עם אייקון של וינאמפ יש לי windows 98 ואין לי מושג איך לשנות את זה. שאני רוצה לפתוח איזה סרטון או סרט הוא פותח לי את זה בוינאמפ ואז הוא בעצם לא מפעיל את הסרטון . איך אפשר לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by tecore,

כאשר מחשב נייח נכנס למצב שינה. האם הוא צורך חשמל ואנרגיה? האם זה מקצר את חיי החומרה? מה ניתן לעשות על מנת לחסוך באנרגיה מבלי לכבות את המחשב.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  15. כותרת ^^ כל פעם שאני עושה קליק ימיני על קובץ exe כלשהו זה קורס ומבקש ממני לעשות ריסטרט אקספלורר הבסיסי של ויסטה. זה ה Error שאני מקבל Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: explorer.exe Application Version: 6.0.6001.18000 Application Timestamp: 47918e5d Fault Module Name: StackHash_129f Fault Module Version: 6.0.6001.18000 Fault Module Timestamp: 4791a7a6 Exception Code: c0000374 Exception Offset: 000b015d OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 129f Additional Information 2: 10c58cf1e8e51a2b8c4d23f0927041a8 Additional Information 3: 0e9b Additional Information 4: 15e2e7cc918a7…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר מריץ xp pro. כנראה שנדבקתי בוירוס כי המחשב איו מזהה את כונן C ב אקספלורר. רק אם אני הולך ל system\manage ומשם מגיע לכונן C זה אפשרי. מחפש כיוון לפתרון הבעייה המוזרה הזו

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  17. הי לכולם, קיבלתי איזה מייל בג'ימייל, תמונה שבתוך המייל לא עלתה, עשיתי קופי לכתובת של התמונה ופייסט בשורת הכתובת (דפדפן מקסטון 2), מיד לאחר מכן התמונה נעלמה (מסך שחור), ואז אחרי כ-2-3 שניות חזרה, ואז שוב נעלמה, ושוב חזרה, כל פעם בהפרש של 2-3 שניות, בזמן שיש תמונה אני מצליח לראות שתכנת הצפיה של ויסטה מנסה לפתוח את הקובץ ללא הצלחה, וקופצת לי הודעה מה-systray (בבלון כזה) שהדרייבר הפסיק להגיב. אחרי 4-5 סיבובים כאלה, פתאום הויסטה דופק לי BSOD, שופך את כל הזכרון ועושה ריסטארט עד עכשיו הכל סבבה, קובץ בעייתי ואני לא אפתח אותו שוב. אבל סתם מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה, ושנית כל, אני יודע שאחרי BSOD נוצרת איזו תיקיה שמכילה LOG כלשהו, איזו תיקיה זאת ואיך אני מנתח את המידע שם?…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  18. אני רואה עברית בסדר וגם רושם אבל אם אני רושם בעברית לדוגמה בNOTEPAD ושומר, אחרי שאני פותח את הקובץ שוב אני רואה סימני שאלה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי VISTA ULTIMATE, והבנתי שאני יכול להתקין את חבילת העברית MUI בחינם (רק לשתמשי ULTIMATE), האם הכוונה שכל הWINDOWS יהיה בעברית או שאני רק יקבל תמיכה מלאה בעברית (בתוכנות שאני משתמש)?אם הMUI הופך את כל הWINDOWS לעברית אז המשך המשפט לא רלוונתי, אבל אם לא אז איך אני מתקין את הMUI זה אמור להיות על הדיסק או שמורידים את זה ממיקרוסופט? איך מבטלים את האופציה שהWINDOWS שואך ALLOW על כל תוכנה שאני מפעיל או לפחות איך גורמים לו לזכור תוכנות שכבר אישרתי?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by ron533,

יצרתי מחיצה נפרדת עבור הזכרון הוירטואלי בכונן, וקבעת את רוב גודל הכונן עבור הזכרון הזה, אבל ה MFT שנוצר ע"י וינדוס יושב באמצע המחיצה הזו ולכן מפצל לי את קובץ ה SWAP של הזכרון הוירטאלי לשניים... כידוע הוא חייב להיות לא מחולק כדי להיות באמת יעיל. איך אני קובע או מזיז (עם תוכנה חיצונית או רג'יסטרי) את מיקומו של ה MFT כדי ליצור קובץ SWAP אחד ומאוחד? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  20. WINXP

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by grozy d.j,

הלינוקס יותר מהיר מהוינדוס אבל משחקים לא תומכים בו לעומת זאת כמעט כל המשחקים תומכים בוינדוס. אז מה יותר עדיף?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  22. הורדתי סרטון של האלף לייף. וכשבחרתי איפה לשמור (שמירה בשם) עליתי דרך חלון המסייר לשולחן העבודה ומשם באתי להכנס לתת תיקיה דרך קיצור shortcut, כי אחרת זו דרך ארוכה עם העכבר לשם. אבל זה במקום להכנס לשם שמר תקובץ תחת שם הקישור ונתן לו סמל של קישור. וזה נירא עכשיו כך. מישו יודע איך לשנות חזרה. כי שום נגן לא מקבל את זה גם עם אני משנה סיומת, ולא זיפ או ראר

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. שלום חברים... יש לי WINDOWS XP וכל הסמלים והשמות התערבבו פיתאום....! למה זה? איך אני מסדר את הבעיה ? אתה יכולים לראות כמה דוגמאות בתמונה! תודה מראש! נ.ב אם שמתם לב יש ליד כל סמל מן ריבוע שחור כזה עם עיגול... ותמיד אמור להיות חץ בצבע לבן כזה... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים