Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני כרגע במחשב של אחי... התקנתי אתמול את ה Vista Transformation Pack 6.0 הכל עבד מצויין , כיביתי תמחשב שיצאתי עם חברים ושחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב אבל במסך של ה welcome לפני השולחן עבודה המחשב עושה ריסט.....לא עולה.... זה קורה לי גם כאשר אני מנסה במצב בטוח.... יש לי כל כך הרבה דברים חשובים במחשב ואני לא יכול לפרמט....יש לי שם עבודות גמר והכל , אתם חייבים לעזור לי!! אני מתחנן!!!! זה הלינק להורדה של החבילה http://www.soft32.com/download_3720.html
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים שבראשי מותקן ויסטה אולטימה 32 ביט בעברית ובניידים אקספי איך אני משתף ברשת את הקבצים לא ממש הבנתי הויסטה קצת הרבה מבלבלת בין שיתוף קבצים בין מישתמשים(חשבונות) לבין שיתוף תקיה ברשת...2 המערכות בעברית תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WIN VISTA 32 על הלוח הנ"ל, HD ב RAIDO לא הצלחתי להתקין את הדרייברים עבור הבקר, אבל כנראה המערכת של הויסטה הצליחה לזהות אותו לבד. התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם ה MB C.D וראיתי שלא את כולם הוא מקבל, האם כדיי לי להתקין מחדש את המערכת ולא להתקין את הדרייברים מן הדיסק או שלא צריכה להיות בעיה עם זה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בהתקנה בבחירת מחיצות לחצתי על דילייט במקום פירמוט יש הבדל? חיפשתי את הקבצים הקודמים או גודל דיסק והכל בסדר.. אז הדילייט גם עושה פירמוט ? המערכת בסדר חוץ מפעם אחת שהמחשב נכבה לבד וללא רישום באיוונט
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מעבד : Intel P4 LGA 775 64Bit 3.2GHz 800 MHz cache:1MB לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800PMD כרטיס מסך : gtgabyte radeon 9550 זכרון : 1024MB DDR2 533MHz דיסק קשיח : SATA 2 7200RPM 8MB 160GB צורב: DVD±RW X18 יעבוד ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה שרץ לאט על המחשב, וזה דיי הגיוני. ATHLON XP 1700 @ 2400 512MB DDR 400 RADEON 9550 256MB השאלה שלי - במידה ואוסיף 1GB של DDR 400.....האם לדעתכם הביצועים ישתפרו משמעותית ? הבנתי שהבעיה היא שהויסטה אוכל בעיקר זכרון (אותה תופעה שהייתה באקס פי - שרץ אצלי ממש חלק...) מה דעתכם ? מדובר בהוצאה של 400 ש"ח...
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שום כונן חיצוני שאני מחבר לא עובד,בXP הכל עבד ובויסטה 64 של חבר שלי זה גם עובד, לא צריכה להיות בעיית דרייברים בכלל עם החומרה הזאתי.. וזה פעם עבד ועכשיו שום דבר לא עובד...אין שום אתר באינטרנט שמספק דרייברים כמו שצריך,אז אל תשלחו אותי בבקשה לשם.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: 1) 250GB SATA WD 2) 200GB SATA WD עכשיו התקנתי על ה250 וויסטה (חוקי) והכול סבבה עובד טוב... התקנתי XP על 200 גם עובד הכול בסדר.... חוץ מהעובדה שאני לא יכול לחזור לוויסטה... אני יפרט: כשעולה המחשב צריך להיות אפשרות בחירה בן מערכות ההפעלה אבל אין לי ומשום מה הבררית מחדל שלי היא XP.. אז נסיתי לנתק פיזית את הכונן של XP ולעלות את הכוננן של וויסטה אבל הוא אומר לי שיש בעיה והוא לא יכול לעשות BOOT לכונן... למשהו יש מושג?
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה אתמול התקנתי ווינדוס מחדש אם לוח חדש ומה שקורה זה שיש בעיה אם הכרטיס רשת לוקח לווידנוס זמן לעלות מאז שהתקנתי אותו בלוח הקודם לא היה תבעיה הזאת ברגע שאני מבטל תכרטיס רשת הבעיה נפסקת ושאני מחזיר אותו חוזרת הבעיה מה זה יכול להיות?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ויסטה 32 ביט עם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך (X1950XT) ולכרטיס קול (אודיג'י 2 ZS - דרייבר בטא,זה מה שיש כרגע לצערי באתר הרשמי של CREATIVE למרות שהוא עובד) ואני מקבל מידי פעם מסכים כחולים וגם המשחק RS VEGAS נתקע לי מיד פעם. אגב- מעבד E6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכרגע אני ב-OC של 3500MHZ. מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
pen 4 2.4C northwood ABIT IC-7 MUSHKIN 512 BLACK LVL 1.. [CH-5] X 2 HERCULES 9700PRO AUDIGY 2 ZS אני שוקל לעבור לויסטה... שווה לי ? המערכת שלי מספיק טובה ? השימושים העיקריים שלי במחשב... אנטרנט ומוזיקה... פה ושם משחקים לעיתים די רחוקות בעיקר המעבר בשביל הממשק סתם נראית אחלה סביבת עבודה. תנו את חוות דעתכם !
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הורדתי סקין חדש שנראה כמו ויסטה אבל המחשב לא מזהה את בסוג קובץ הזה... הקבצים שנמצאים במע' הפעלה נמצאים ב- C:\WINDOWS\Resources\Themes וסוג הקבצים שם זה Windows Theme File ומה שהורדתי זה : Windows Visual Style File איך אני עושה שזה יזהה אותם פה בתמונה??? תודה לעזורים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי AMD 4200+ DUAL CORE ואני לא יודע אם הוא נחשב כמעבד של 32 ביט או 64, חבר שלי אמר לי שAMD זה אמור להיות 64 ביט אבל התוכנה EVEREST אומרת ליד המעבד שלי (x86) שמצביע על 32 ביט ככל הידוע לי... מישהו בבקשה יכול לעזור ולומר לי אם אני צריך לקנות 32 או 64 ביט? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 1. איך אפשר להתקין win me במחשב שבו win xp מותקנת בלי להסיר את ה-xp כך שאפשר יהיה לבחור בהתחלה איזה מערכת להתחיל ? 2. האם קיימים מגבלות על נפח דיסק שצריך להתקין בו את ה-me ? 3. האם ניתן להתקין me על דיסק d: ? 4. נושאים אחרים שצריך לדעת עליהם ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, ברצוני למחוק את ויסטה. התקנתי אותה על C, וXP כבר היה מותקן שם, כך שהוא הפך אוטומטית לWINDOWS.OLD איך אני יכול למחוק את ויסטה ולעבור לXP המותקן כבר? שכרגע לא יכול לעבוד בכלל כי ויסטה לא מסכימה איך מוחקים אותה ומשתמשים בXP שהיה מותקן כבר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הוינדווז בו אני משתמש יום יומית הוא XP , אבל לצורך עבודה עם תוכנה מסויימת אני צריך שיהיה מותקן 98. איך אפשר ששניהם יהיו מותקנים בו זמנית? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות שכבר די הרבה זמן מעצבנות אותי, אז ככה: 1. זה לא כזה קריטי אבל זה מעצבן אותי כל פעם מחדש. כל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש ב-P.P אז נכון תמיד יש את הדף הזה עם כל האפשרויות שיש?! אז לי זה לא נפתח וכל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש אז אני צריך למחוק את התבנית שהייתה שם קודם. איך לעזאזל אני מסדר את זה שזה ייתפח לי את הדף עם כל האפשרויות של התבניות שיש, כשפותחים דף חדש? 2. נכון ב"התחל" יש מה שנקרא "כל התכניות"?!, אז משום מה הוא לא נפתח לי. ז"א אני עומד עליו עם העכבר(אפילו לוחץ עליו) אבל הוא לא נפתח לי. איך אני מסדר את זה?(יש לי XP) תודה. [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 11:57:43 מישו?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
למעבד e6300 מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות-NETWORK MAGIC-מרוב יאוש!) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי אני כרגע בונה port knocking demon שמיועד ל windows, בגלל שכל אלה שמצאתי ברשת הם או גרועים או לא קוד פתוח (ואני לא מכניס קוד סגור שאני לא בוטח במקור שלו לשרת שלי). בכל מקרה, אחרי יומיים הגעתי לשלב יחסית מתקדם וכרגע אני מתכנן לבנות לו מיני wizard שיגדיר אותו אוטומטית עם פיירוולים מסויימים, כרגע הוא תומך ב ICF וב Windows Firewall . אני רוצה שה wizard יתמוך גם בפיירוול של VISTA ובשביל זה אני צריך לדעת את הצורה שבה ה LOG בנוי. ואין לי כרגע גישה למחשב עם VISTA ,אז אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ולהעלות לי log . אגב אני לא צריך את כל ה log אלא רק את החלק העליון שאומר את הגירסה והצורה שבה ה log מסודר, ו 2-3 פאקטים. לדוגמה אם הייתי מחפש LOG של XP SP2 ,המידע הזה היה …
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש כמה סוגי מערכות xp ואני לא יודע כל כך מה הכי טובה למשחקים ובכלל יש את: win xp home oem 461 שקל win xp home+ sp2 oem 461 שקל win xp pro oem 750 שקל win xp pro+ sp2 oem 750 שקל
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
i tried but with no sucsess. missing file kbdpash.dll what can i do?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עם דרייבר לצ'יפסטק למה אני לא מוצא אותו כאן : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-