עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בהתחלה הפעלתי את התוכנה diskeeper ואז יצאה לי אותה הודעה שצירפתי תמונה שלה, רק שהיה כתוב שהתוכנה diskeeper ניסתה לשדר למשהו מסויים באינטרנט. אחרי זה יצאה לי את אותה ההודעה, רק שהפעם winrar ניסה לשדר לגוף מסויים באינטרנט. כמובן שחסמתי את הגישה, אבל מה זה בדיוק? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by mz155,

how do i update the file called wininet? tnx

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין בנוסף לXP ווינדוס נוסף. יש לי 2 שאלות: מה עדיף? WINDOWS 7 או ויסטה? והאם יש אפשרות להתקין אותו במקביל על כונן C מבלי למחוק את הישן? תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by eldadmo,

יש לי את הכלים ל XP אבל משום מה איפוס בקרים בויסטה לא ממש עוזר... אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. נאמר לי שיצא סוף חודש שעבר ממה שהבנתי .. יצא כבר? אם כן אז מי יכול לתת קישור להורדה ואם לא , אז מתי יצא כבר???

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by Drazick,

יש לי קובץ וורד ששמרתי לפני כשעה. עכשיו אני מנסה לפתוח אותו ואופיס לא מצליח בטענה שהקובץ פגום. מישהו מכיר איך ניתן לשחזר את המידע? לפחות את חלקו? תודה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by r2m,

אני מתקין xp pro על מחשב עם הארד דיסק יחיד, אחרי פירמוט מלא בעזרת הדיסק של חלונות, עוברים קבצי ההתקנה ל HDD והמחשב מאתחל, אחרי האיתחול, במקום לעלות ולהתחיל את ההתקנה, המחשב רושם ntldr is missing עם כל מני סימנים מוזרים... יש לציין שעל הדיסק הזה הותקן בעבר חלונות7 אבל הוא עבר פירמוט. הדיסק הוא IDE כרגע מוגדר CD כאופציית עליה ראשונה וה HDD שניה. כשאני מחבר הארד דיסק SATA למחשב, עליו יש מערכת הפעלה עובדת, אני רואה שאכן כל הקבצים עברו לדיסק IDE עליו רציתי להתקין...ויש שם NTLDR ו BOOT.INI וכל הקבצים הדרושים....

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

I made a format yesterday, and i want to install SP2, can someone give me a direct link to the download ? BTW, it requires SP1? And what is the good way to install SP2, by the Windows Update or downloading and a manual installation? Thanks!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by I_Dont_Know,

שלום. יש לי במחשב מותקנים שני ווידוסים: בכונן C XP PR ובכונן D XP HOME איך אני מוחק אץ ההתקנה של XP HOME מבלי לפרמט את הכונן ? :s05: תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  10. Started by edeNF,

הייתי שמח אם מישהו שיש לו מפרט דומה לשלי ומריץ ויסטה יגיד לי איך זה רץ אצלו אני מתכוון להשתמש בגרסאת הHome Pre כשתצא. השתמשתי בכלי של מיקרוסופט והיה רשום שהכרטיס מסך שלי חלש בשביל ויסטה אבל יוכל להריץ בקיצור רציתי לדעת איך היא תעבוד על המפרט הזה: intel p4 3.00GHZ Asus P4S800MX-SE X SERIES 1 GB RAM Radeon 9200SE מארז וספק ג'נרים. בנוסף הייתי מעונין לדעת אם אני יוסיף עוד ג'יגה לזיכרון אז הביצועים ישתפרו בהרבה? (אני לא מתכוון לשחק ממש אלא יותר להפעיל הרבה יישומים ביחד.)

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם האם אפשרי לשחק משחקים במערכת windows server 2003

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by daniel0089,

היי, עברתי לוויסטה היום ואני מנסה עכשיו להתקין SP1...כאשר ההתקנה מסתיימת והמחשב עושה ריסטארט המחשב, המחשב עולה ואז מופיעה לי שגיעה שכתוב שהוא לא הצליח להתקין ומס' הבעיה היא: 0X800F0821 תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. Started by Or94,

היום שידרגתי את הווינדוז ויסטה שלי לווינדוז 7 אולטמייט 64 ביט. ראיתי שנוצרה בכונן C תיקייה שנקראת windows old ושם יש קבצים מהווינדוז ויסטה. הבעיה היא שהמשחקים היו מותקנים בכונן D אך כאשר אני מנסה להפעיל משחק הוא אומר שחסר קובץ. האם חייבים להתקין מחדש את המשחקים?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by Raziel Elmaliach,

שלום יש לי בבית שני מחשבים עם windows 7 עכשיו אני יודע שיש אפשרות לשיתוף בין שני המחשבים עכשיו זה דורש קובץ של טקסט שיש בו את הסיסמא כדי שהיה שיתוף למחשב השני עכשיו השאלה שלי אם אין לי את הקובץ הזה ובטעות הוא נמחק יש איזה שהיא דרך לשחזר את הקובץ הזה ? בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  15. אז ככה יש לית הסוס הטרוייאני בשם Qukart .S.4 הוא כול הזמן כשאני מכבה את הפיררואול הוא נידלק אז הוא מנתק לי את המחשב אחרי 40 שניות וריציתי לדעתאם יש FIX כולשהו לטויראן הזה? בבקשה שמישהו יעזור לי אני משתגע ממנו כבר :s05: :s05: שום אנטי וירוס ולא אנטי SPY לא יכולים לטפל בו אפילו אחרי FORMAT ברגע שהדלקתי את האינטרנט הוירוס שוב השתולל לו בבקשה תעזרו לי..

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  16. אני רוצה להעתיק קבצים מכונן C ל-D אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) האם יש דרך להעתיק על פי תאריך יצירה ?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by Oranili,

העלתי קובץ MINIDUMP [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  18. הוא אמור להופיע 4 פעמים ככל הידוע לי ויש לי למשל בproccess קבוצה של 4 אחד אחרי השני ועוד אחד שהוא ה5 בנפרד יעני למטה יותר ברשימה של הקבצים שרצים עכשיו האם זה וירוס כי לפי מה שידוע לי הsvchost.exe צריך להופיע רק 4 פעמים....בכל מקרה המחשב שלי גם עובד בזמן האחרון דיי לאט וזה נראה לי בגלל זה....וכן עשיתי סריקה עם הadaware והspybot והעפתי את כל הspywares והשטויות אבל המחשב עדיין איטי (עשיתי את זה ממזמן כבר רק רציתי לציין שזה לא בגלל spywares או משו מסויים) אז אני חושב שזה בגלל הsvchost.exe החמישי....איך יודעים אם זה באמת וירוס או לא? כי שמעתי שאנטי וירוס לא מוצא אותו....בבקשה עזרה...

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  19. היי, אז ככה, ה-P4 שלי עושה בעיות. הכל התחיל באיזה קודד חדש שהורדתי והמחשב נתקע ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ופוף, השולחן עבודה לא עולה. בעצם, הוא עולה למספר שניות ואז נעלם(נשאר רק הרקע של השולחן עבודה) וחוזר חלילה. אני מנחש שזאת קריסה, ניסיתי לעשות clear comos ע"י קיצור(מהמילה קצר) עם מברג, לא עזר. ניסיתי להעלות הגדרות אופטימליות בביוס(יש אפשרות כזאת), גם לא פועל. אני דיי נואש =\ המעבד כמו שאמרתי זה P4 3.0GHZ והלוח הוא Gigabyte 8I915PLG. (אני מתפלא שהצלחתי לרשום את ההודעה הזאת). תודה, אלן.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by x-pac,

רציתי לדעת מה זה ולמה זה לוקח כל כך הרבה מאמץ מהמעבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

מצורפת תמונה... מחקתי אותו דרך תוכנה [REGCLEANER] לאחר שסירב להימחק בהוספה\הסרה... מחקתי אותו ידנית מC:\ ועדיין הוא נמצא באקספלורר בסרגל למעלה... נ.ב איך זה הגיע בכלל ?! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  22. Started by B@By-KiLLeR,

שכחתי את הסיסמא של הלוג אין שלי :'( היוזר שלי הוא ה אדמיין, אבל אני יכל לעשות הכל גם בלי סיסמא הבעייה היא : שאחרי שאני נכנס לווינדוס נוצרת הודעה : the password will be expire in 13 days, to u want to change it yes no איך אפשר לגלות מה הסיסמא ? ???

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. התקנתי היום Vista Ultimate 32 Bit, בצורה כזאת: 1. התקנתי את ה Vista. 2. מיד אחרי ההתקנה, עשיתי חיבור לאינטרנט, ועשיתי Windows Update. 3. התקנתי דייברים לכ. מסך, לוח אם, וכרטיס קול. 4. ביטלתי את ה UAC. 5. עכשיו אני הולך להתקין אנטיוירוס (הייתי צריך מוקדם יותר, מיד אחרי החיבור לאינטרנט) 6. ואחרי זה להתקין DX 9. שכחתי משהו?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by bigdady,

האם מישהו מכיר דרך נוספת של שליטה על ה line in בלי להיכנס לבקרת קול ו"משחק" עם העמודה של הline in? (ב-xp). הכוונה שהשליטה תהיה דרך מקשי המקלדת\עכבר, אם דרך תוכנה או דרך איזשהי הגדרה בחלונות או דרך משהו בסיגנון wizmo....

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by hasod,

הותקן אצלי אובייקט אקטיבX מאיזה אתר בC:\WINDOWS\Downloaded Program Files איך אני פותח אותו ומסתכל בתוך הקבצים שהוא מאגד?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים