עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Diman82,

הופיעה לי בעייה מוזרה ומפריעה ביותר: לאחרונה אחרי ששדרגתי מחשב מ-WinME ל-WinXP (עשיתי Upgrade ולא New Installation) הכל עובד טוב ויפה חוץ מזה שעבודת המעבד כמעט כל הזמן על 100%. התבוננות קצרה ב- Task Manager העלתה (ופה הבעייה) שה-Procceses שאחראים להעמסת המעבד הם: Explorer.exe וה- Task Manager עצמו!! (כלומר זה לא איזה תוכנה שנתקעה!). העלתי את המחשב ב- Safe Mode , ולחוסר הפתעתי זה לא עזר, והמסקנות המתבקשות הם שזה לא איזה יישומים מיותרים או Service שגורם להעמסה המוזרה הזאת. מישהו אולי נתקל בזה? אני יודע שהפתרון הקל ביותר זה להתקין מחדש, אבל זה גם הפתרון הקשה יותר.. P.S. יש אפשרות כלשהי לתקשר אם נציג שרות של Microsoft בחינם?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  2. יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  3. אז ככה, זה לא קורה בכולם אלה זה די ספציפי ומוזר. כשאני מנסה להפעיל את הסופרנוס עונה שניה, רק עולה עליו עם העכבר הוינדוס נופל. כמובן שניסיתי להוריד עוד פעם וממקור אחר - לא עזר. בעיה מאוד מוזרה. העלתי וידאו שתראו את הבעיה, מוזמנים להוריד (ניסיתי youtube אבל האיכות שמה של הוידאו ממש גרועה). http://download.yousendit.com/61D1A5EA006DB7B0

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by Mooosa2005,

הבעיה הכי מציקה שהיתה לי בחיים... היה לי office xp. מחקתי אותו והתקנתי office 2007 (לא בטא). עכשיו כל פעם שאני פותח את המסנג'ר נגיד, או את האופיס החדש, או ie7, מופיעה לי ההודעה הזאת- איך פותרים את זה!?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. Started by eladbu,

מישהו יודע כיצד אני חמזיר את ה open with עם קליק ימני כי זה פשוט נעלם לי

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. חברה שיש בה הרבה מחשבים ורוצה להתקין WIN מחדש צריכה לפרמט מחשב מחשב ? בטוח יש דרך קיצור לכל זה. איך מתקינים WINDOWS מחדש כשיש למעלה מ50 מחשבים למשל?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by ratzabi,

יש לי HD 120GB ואני לא רוצה שהכל יהיה בכונן C אני רוצה שלכונן C יהיה 30GB ככה ו90 ב-D איך אני עושה את זה? אני יודע שיש איזו תוכנה שעושה את זהף אבל אני לא יודע איך קוראים לה, וגם אני מעדיף לעשות את זה בדרך המלך (בלי תוכנה מיוחדת). תודה מראש לכל העוזרים!!! נ.ב עשיתי חיפוש לא מצאתי, ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  8. מצורף צילום מסך כמו שאתם רואים, משהו במרווח של האייקונים לא תקין. האייקון הכי תחתון מגיע יותר מידי למטה ונסתר בחלקו על ידי שורת ההתחל. אם נסדר את זה כך שהאייקון מעליו יהיה האייקון התחתון ביותר, אז הוא לא יהיה למטה מספיק. מה שהכי מוזר שבד"כ אין את הבעיה הזאת, ורק לפעמים אחרי שאני מפסיק את השומר מסך [הסטנדרטי ביותר של הלוגו של XP מרחף] זה קורה. יש למישהו מושג איך לתקן את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by lilian,

לפני איחוד מחיצות היתה לי מחיצה שם שמרתי תוכנות לחוד. החלטתי לאחד בינה לבין מחיצת ה- OS. לאחר האיחוד תכנות רבות אבדו את הגישה שלהן והן עדיין מזוהות במחיצה הישנה (גיליתי זאת ע"י סריקה בתכנת REGISTRY). האם ישנה דרך למחוק לחלוטין את המחיצה שהיתה, או לבצע תיקוני גישה ?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש.. WIN XP

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. כי אני רוצה לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  12. אהלן, טוב, עד כה הwin7 עושה לי הרבה צרות. שידרגתי גם את הלפטופ לwin7 x64, אבל עכשיו אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשבים. שתי המחשבים מחוברים באותה הרשת, ופעלתי לפי המדריך הבא: http://www.howtogeek.com/howto/windows-7/share-files-and-printers-in-windows-7-with-homegroup/iw/ הבעיה היא שהמחשב (לא משנה איזה) לא מזהה שיש homegroup ברשת, ולכן לא נותן לי את האפשרות לעשות join לקבוצה קיימת, אלה רק ליצור אחת חדשה. //עדכון: החלטתי לחבר את הלפטום חוטית לראוטר, כרגע הhomegroup מזוהה כמו שצריך. הבעיה היא ברגע שעובדית אלחוטית - לא ניתן לשתף קבצים.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. לחברי הפורום שלום. איך אני יכול לבנות או להשיג קובץ תשובות בצורה פשוטה ולא מסובכת להתקנת הפצה בעזרת WDS 2008, ניסיתי ליצור קובץ תשובות בעזרת AIK זה לא יעיל ומאוד מורכב. אני לא כזה מבין גדול ב XML אם מישהו יוכל להביא לי מדריך טוב בנושא אני ישמח מאוד. בתודה, צחי

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by Eden 6600,

כשאני מחבר את הנגן שלי למחשב הנגן מופיע במחשב שלי ואני מצליח להעביר שירים והכל... אבל הנגן לא מופיע ברשימה של החומרות באיקון הירוק הזה למטה של הוצאת חומרה באופן בטוח. מה עלי לעשות כדי הוא כן יופיע? תודה!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by Fontana,

חברה אני חדש פו ואני חייב מדריך לפורמט חייב דחוף ואם אתם יודעים אך אני מתקין SP1 ולא 2 תעזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מפרט שהמליצו לי פה(תודה רבה למי שעזר). עכשיו, אני מתלבט איזה מערכת הפעלה כדאי לי לקנות? ההתלבטות שלי היא בגלל כמה סיבות: 1) מכיוון שאני עוסק הרבה בתכנות אני מפעיל תוכנות כמו:visual basic,visual c,visual studio וכו'. האם תיהיה בעיה בהפעלת אחת מן התוכנות האלה בvista? 2)האם יש בעיות עם משחקים בויסטה?(ייתכן שמשחקים לא יעלו בגלל שהווינדוס הוא ויסטה?) אשמח לדעת מאנשים שיש להם ויסטה ומתעסקים עם תוכנות כאלה או תוכנות בכלל האם יש בעיות עם תוכנות ומשחקים מסויימים שפעלו על xp ולא פועלים על vista?? תודה רבה לכולם ויום טוב.

17. לאחר התקנת דימוס טוולס הויסטה עולה ןלאחר 10 שניות יש מסך כחול והמחשב מבצע ריסט איך אני מסיר את הדימנס לפני הריסט או איך אפשר להתגבר על הבעיה תודה מראש

18. אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום, אני צריך לשנות את המערכת הפעלה XP לעברית (שהכל יהיה בעברית..) כי יש לי פה מחשב חדש עם XP באנגלתי... מה הדרך הכי קלה והכי טובה לעשות שהכל ישתנה לעברית כאילו קניתי XP בעברית ולא באנגלית? זה דחוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  20. משהו נוראי, ניסיתי הכל. defragment להכל, לפייג' פייל ה-כ-ל. ניסיתי למחוק Prefetch ניסיתי פשוט הכל! מה אני עושה עם החארתה הזאתי? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by e.s,

כשאני מתקין דרייברים מסוימים מבקשים ממני לבחור את סוג ההתקן ויש לי 4 אפשרויות איזה מהם אני בוחר??? יכול להיות שאם לא בחרתי באחד הנכון החומרה לא תעבוד כמו שצריך??..

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  22. האם יעשה בעיות כאשר מותקן על שני מחשבים ?בעיות תאימות ?עידכונים וכו ? תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by HttpShare,

יש לי מחשב חדש, מסך חדש.. וכמובן שהתקנתי ויסטה 32ביט אולטימייט הבעיה היא שהגרפיקה של הממשק לא ממש כמו שמראים אותה.. למשל הכל צריך להיות חי או שאם פותחים כמה חלונות זה יהיה תלת מימד.. אין כלום.. הכל רגיל.. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by N N C,

שלום, יש לי וינדוס XP PRO בעברית עם SP1 מותקן עליו... יש לי בעיה "קטנה" סרגל השפה משום מה לא פעיל עם הפעלת וינדוס, הוא מסומן כאילו הוא שמיש, כלומר יש לידו V, אך הוא לא קיים, ועל מנת לשנות שפה באמצעות המקלדת, עלי לכבות אותו ולהפעילו מחדש ורק כך אוכל לשנות שפה בוינדוס. מישהו מכיר פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.