Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול למחוק אותה התקיה ריקה אבל אני לא יכול למחוק אותה וכל פשעם שאני מנסה אני מקבל את השגיה שמשתמשים בה כעת ואי אפשר למחוק אותה! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס על המחשב החדש שלי ואין לי את רשימת התוכנות שמותקנות ב-add / remove programs. יש לי את החלון אבל אין שם תוכנות ! מה עושים ? איך מתקנים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי את הSP1 מותקן במחשב ואני מעוניין להתקין את הUSB2 ונכנסתי למנהל התקנים, ועשיתי "עדכון מנהל התקן..." והוא רשם שלא ניתן להתקין את החומרה בגלל שלא מצא את הדרייבר כנראה! איך אני אמור להתקין את הUSB2? ד"א: הדיסק של הלוח אם היה בכונן בזמן ניסוי ההתקנה אבל ההתקנה בכל זאת לא הצליחה. תודה מראש! ;D
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים!!!!!!!!! רציתי לדעת מתי אמור לצאת Win Xp Pro SE? בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש איזו פעולה משורת הRUN שבודקת אם מקוריות הקבים של XP וגו דורשת את הדיסק וממש ברח לי הצירוף משהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס XP Professional באנגלית +SP2. לאחרונה יש לי בעיה, שהמחשב קורס ללא כל התרעה ומאתחל את עצמו. מה שמוזר, זה בחיים לא קרה בזמן עבודה, אלא רק שהמחשב בIDLE. צרפתי תמונה של התקלה.... למשהו יש מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס XP PRO בעברית עם SP1 מותקן עליו... יש לי בעיה "קטנה" סרגל השפה משום מה לא פעיל עם הפעלת וינדוס, הוא מסומן כאילו הוא שמיש, כלומר יש לידו V, אך הוא לא קיים, ועל מנת לשנות שפה באמצעות המקלדת, עלי לכבות אותו ולהפעילו מחדש ורק כך אוכל לשנות שפה בוינדוס. מישהו מכיר פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שבוינדוס אקס פי יש אפשרות לשנות את התוכניות לברירת המחדל לא זוכר איך עושים את זה ז"א שאם אני רוצה שהמדיה פלייר יהיה תוכנית ברירת המחדל אז אני משנה את האופציה הזו למישהו יש רעיון איך מגיעים לזה? ולא לחיצה על עכבר ימני ואז הפעלת באמצעות אלא אחרת עד כמה שידוע לי יש אייקון עגול כזה עם צבעים שאז הוא נותן גישה לתוכניות ברירת המחדל של וינדוס או התאמה אישית ושם אני מחליף לתוכנית בה אני רוצה להשתמש.... תודה מראש ושבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לוקחת במחשב שלי צעד אחד קדימה. אם עד עכשיו זה בסה"כ היה דף הפתיחה שלא הצלחתי להחליף, כרגע כל כתובת שאני מנסה להכניס נבלמת ואני נשאר באותו דף (about:blank, שמצטייר כאוסף לינקים בנושאים שונים - למרבה האירוניה גם הקשה עליהם משאירה אותי באותו המקום). הרצתי ספייבוט, אד-אוור, אנטיוירוס ואת הקובץ רג'יסטרי הזה שדובר עליו באחת התראד'ים האחרונים - נאדה. הדרך היחידה לגלוש כמו בנאדם היא לפתוח את "המחשב שלי" (במקום את האקספלורר, כרגיל) ולהכניס אליו את כתובת האתר
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הורדתי סרטון של האלף לייף. וכשבחרתי איפה לשמור (שמירה בשם) עליתי דרך חלון המסייר לשולחן העבודה ומשם באתי להכנס לתת תיקיה דרך קיצור shortcut, כי אחרת זו דרך ארוכה עם העכבר לשם. אבל זה במקום להכנס לשם שמר תקובץ תחת שם הקישור ונתן לו סמל של קישור. וזה נירא עכשיו כך. מישו יודע איך לשנות חזרה. כי שום נגן לא מקבל את זה גם עם אני משנה סיומת, ולא זיפ או ראר
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP ומחשב די חדש (AMD2500, 256MB DDR) והאמת שאני לא מרוצה מהביצועים כי הוינדוס זז קצת לאט לפעמים וגם קורה שהעכבר זז בקטיעות כאלה.. בקיצור אני חושב שהזכרון אשם בכך. מה אתם חושבים? דבר שני, חישבתי את הסכום של השימוש בזכרון של תוכניות כפי שמופיע בTASK MANAGER בכרטיסיה Processes וזה יצא משהו כמו 120 MB. לעומת זאת בכרטיסיה Preformance הזכרון מגיע לכ230MB... מה הסיבה לכך??
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין להסיר את הכוננים שנמצאים תחת התפריט של "קליק ימיני - SendTO" ניסיתי את הטוויק שצירפתי פה אבל הוא לא ממש משפיע.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איך אני יוצר כונן משותף על 98 לשיתוף עם XP )שני המחשבים מחוברים ברשת ורואים אחד את השני(
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
hello.. i installed windows xp 2 days ago. i had a problem when installing the hebrew language.. now the hebrew doesn't work and i can't read hebrew on my computer.. i look in google but didn't find anything.. i'm despart.. i really don't want to re-install windows and whole my pc again.. what can i do?? plz help
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם אני פותח תייקיה ומתי שאני ממזער אותה היא נעלמת היא לא נימצאת בשורת משימות למטה איפה ההתחל...? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. ראיתי ביאזה מחשב שכשאני פותח תקיה , אז בצד שמאל מופיע לי תמונה של מישהוא .. בקיצור איך אני משנה את התמונה של התקיה?? (זה היה ב WINDOWS2000) 2.יש אפשרות "לנעול את לוח הבקרה" אפילו לאדמיניסטרטור?? 3. איך אני חוסם גישה לתקיות (שרק אדמינסטרטור יוגל לפתוח אותן??? 4.ב 'WIN 2000 יש מסך פתיחה לפני ה ALT CONTROL DELIT שכתוב בו סתם איזה נשהוא איך אני משנה את זה?? 5. איך אפשר לשנות את מסך הפתיחה של הווינדווז (המסך הראשון ישר אחרי ה BOOT) 6 . איך אני מוחק תוכנות שרשומות " בהוספת והסרת תוכנות" שנמחקו בלי אנאינסטול ולא מוכנות לרדת?? 7. איך אני יכול לגבות את הדריברים מהWINDOWS ? טוב נראה לי שהגזמתי .... יש לי עוד הרבה אבל מספיק להפעם באמת תודה ...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה האחיות שלו!! שנוגעות לו במחשב אז היום הן הגיעו לרמה חדשה הן הצליחו להעלים לו כליל את השורה של "קובץ" "עריכה" וכו... ב"מחשב שלי". זה לא נעלם כי הוא כווץ, ולא בגלל ה V הארור אפילו ניסינו ALT+V להעלות את הView אבל זה רק משמיע קול של שגיאה. לכן אם מישהו יודע אם מכיר את השורה ברגיסטרי שצריך לשנות כדי שזה יחזור או בדרך אחרת תתקבל בברכה...
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום שאני גולש בחלק מהאתרים או אפילו בתוצאות חיפוש של כמה תוכנות אני מקבל כתב גיבריש במקום אנגלית איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS XP PROFESSIONAL,האם יש איזה אתר בעברית שמסביר איך מתקינים?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הסייר שלי ניכבה לבד לאחר שאני מפעיל אותו זה יכול להיות לאחר דקות או שניות הוא לא רושם לי שום erorr אבל הוא סוגר לי את התוכנית שרצות לי ב-startup מבקש עזרה בקקשה : : :-[ :'(
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח לידידה קישורים לאתרים בעברית, ואני לא סומך על זה שהאקספלורר יתקין אוטומטית... + אין לה מושג במחשבים אז מה בדיוק הקובץ שאני צריך לשלוח לה ע"מ שתוכל לראות אתרים אלו?? 2. ולא כל כך קשור, איפה אני מוריד עדכון לאקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
זה רק אני או שבאתר הזה הפונטים פתאום גדלו? כי אצלי הם דיי גדולים ממה שהיו וזה נראה מוזר. זה לפעמים קורה גם באתרים אחרים
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אנשים , הורדתי המון תוכנות\התקנות לאחרונה , ומשום מה 90% מהם אני לא מצליח להתקין. הורדתי לדוגמא את הדרייבר של ATI , ואת הדרייבר ללוחות עם הצ'יפ של Nvidia ושניהם לא עובדים. הורדתי תוכנות למחשב כף יד שלי , וגם שם זה אומר לי שהקובץ curropted , או שהוא לא מצליח לפתוח בכלל את התוכנת התקנה. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני מוריד את הכל , עם התוכנת ההורדה הרגילה של windows (גם עם dap זה עשה לי אותו דבר) תודה.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה הכי כדאי. חוץ מזה, עשיתי חיפוש באתרי סיקורים(כדי לראות סיקור כמובן...) ולא מצאתי סיקור ל 64 ביט מלא שתומך בעברית וכולל אופיס 2007. מישהו מצא? בקיצור, איזה סיקור הכי כדאי לקרוא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-