עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  2. שלום, יש לי דיסק של מחשב אחר שחיברתי למחשב שלי. אני מנסה לגשת לקבצים של משתמש (בתקיית Documents and setting/user) אבל מקבל הודעת Access denied. הדיסק הוא בNTFS, אבל בכל זאת, אני יודע את השם משתמש והסיסמא של המשתמש שאליו שייכים הקבצים. האם אני יכול לגשת לקבצים האלו ואיך?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

המחשב לא פותח כל מיני אתרים למשל את האתר הזה ואני כל הזמן חשבתי שיש איזושהי בעיה באינטרנט אבל היום אחרי שעשו לי רשת אני רואה שבמחשב השני הכל עובד זאת אומרת שזה לא באינטרנט מה אפשר לעשות? עוד בעיה שאני לא בטוח שהיא בווינדוס אבל התחילו להיות לי מסכים כחולים זה עושה מסך כחול אי אפשר לראות מה הוא כותב כי אחרי שניה הוא עושה ריסט מה זה יכול להיות? הווינדוס אולי או המחשב? אם אתה רוצים לדעת את המפרט הוא כתוב בפרטים תודה.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  4. כאשר אני מנסה להכנס לאפשרויות יצירת האינדקס של ויסטה. החלון נשאר סטטי עם ההודעה שלמעלה. הכפתורים אפורים ואין אפשרות לגשת להגדרות. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  5. יש לי 2 דיסקים קשיחים,הראשון הישן יותר הוא 80 גיגה SATA והמערכת הפעלה עליו,הוספתי דיסק נוסף 250 גיגה SATA 2 חדש וחילקתי אותו לשלוש מחיצות, 3 גיגה ,122 גיגה ו - 107 גיגה,הוספתי את הדיסק הנ"ל דרך אופציית ניהול דיסקים,עשיתי פירמוט רגיל,בחרתי NTFS ועשיתי טעות וסימנתי את האופציה "אפשר דחיסת קבצים ותיקיות",אחרי שהבנתי שטעיתי,עשיתי דבר נוסף שאולי יתברר בהמשך כטעות נוספת,כשלחצתי על מאפיינים בחלון המחיצה שנפתח למטה היו 2 אפשרויות שהיו מסומנות,הראשונה היא הרלבנטית "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח דיסק",מכיוון שחשבתי שאם אני מסיר את הסימן אני אפתור את הטעות הראשונה שעשיתי כשאיתחלתי ולכן הסרתי את הסימן,לאחר מכן אמרו לי שזה לא יפתור את הבעיה ואני חייב לעשות למחיצה איתחול,אז הלכתי לעשות לה אי…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. הורדתי יישום מהאינטרנט וכנראה שהיה בו וירוס שהאנטי וירוס לא תפס בזמן ומעכשיו כל פעם שאני פותח תיקיה כל שהיא במחשב יש לי פתאום רק את הרקע של המסך ואחרי כמה שניות חוזר לי המסך רק בלי התיקיות. לפעמים זה גם מוחק את היישום explorer.exe מהTask manager ואני צריך לפתוח אותו ידנית. האנטי וירוס שלי לא עלה על הוירוס. למישהו יש אולי פיתרון?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  7. שלום אחים שלי יש לי בעיה כשאני מכניס דיסק בעיברית המחשב מראה אותו והכל טוב אבל כשאני מעתיק ממנו משהו או מפעיל משהו הוא עושה את ההודעה הזאתי של מיקרוסופט אל תשלח או שלח דוח שגיאות עשיתי שהיוניקוד יהיה עברית ולא נפטרה הבעיה אני מכווה עזרה ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  8. התקנתי לדוד שלי windows vista (32) אחרי שהשתמש עם xp אחרי ההתקנה כשניסיתי להשתמש ב windows update קיבלתי שגיאה מספרה 8007005 אם אני לא טועה חיפשתי בגוגל מדריך לבעיה עשיתי כמה פעולות ניסיתי שוב להשתמש בwindows update ועכשיו אני מקבל את השגיאה 8000FFFF חיפשתי באינטרנט מדריכים עשיתי שום דבר לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש, ליאור.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by prigat_a,

מאיפה אפשר להשיג רק את הדיסק התקנה בעברית? יש לי קוד חוקי שמתאים לגרסא הזאת ואני צריך בעברית. יש מאיפה להוריד בצורה חוקית כמובן? אני יודע שזה פורום ולא צ'ט אבל זה באמת דחוף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  10. WINDOWS XP PRO SP3 משהו מוזר, אחרי הדלקת המחשב או RESTART הכל עולה כרגיל למעט ה firewall של ה windows. אני נכנס לאחר מכן ומפעיל אותו ידנית, אבל ברגע שמכבים את המחשב או עושים RESTART ה firewall חוזר למצב של "לא פעיל" ניסיתי לתקן ע"י RUN: NETSH FIREWALL RESET וקיבלתי את חלון הדוס הריק והודעת שגיאה המצ"ב : ניסיתי גם לבדוק אם הסרוויס הזה פועל אוטומטית או ידנית או תמידית תחת RUN -> services.msc Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) כל אלה נמצאים במצב אוטומטי: Network Connections Security Center Windows Firewall Event Log מה אומרים המומחים :s05:

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by hasod,

הותקן אצלי אובייקט אקטיבX מאיזה אתר בC:\WINDOWS\Downloaded Program Files איך אני פותח אותו ומסתכל בתוך הקבצים שהוא מאגד?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

הקנתי ויסטה אחרי יומים התקנתי XP (במחיצה אחרת) אבל עכשיו אני לא יכל לחזור לVISTA! אני יודע שיש את המסך הזה שהמחשדב עולה ואז אתה בוחר לאיזה WIN להכנס... אבל אי אפשר מXP לVISTA כי הם נמצאים בסך אחר... למישהו יש פיתרון? נראה לי שיש לי פתרון.: קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>ערוך עכשיו זה מסומן לי שאני יכל לבחור במערכות נוספות וכו' אבל שוב זה לא עובד מהסיבה שרשמתי למעלה.... מה שכן חשבתי אולי אני יכניס בשורה של הWINDOWSים את הVISTA ואז הוא כן יתן לי..... מה אתם אומרים? יעשה בעיות/יעבוד? ואם אתה חושבים שיעבוד מישהו פה יכל ללת לי את ה"כתובת" של VISTA? (אתם צריך לעשות אתזה קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות הכי למטה>…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום חטפתי וירוס ואני משותק לגבי כל מה שקשור לשולחן העבודה ,כאשר אני מנסה להחזיר את ההגדרות הרגילות, ולהוסיף תמונת רקע , אני לא מצליח מכיוון שהאפשריות האלה לא זמינות, כפי שאפשר לראות בתמונה.(כרגע לשולחן העבודה שלי יש צבע אחיד מגעיל ולא ברור) איך אני פותר את הבעיה הזאת ? (יכול להיות שיש לי בעיה עם הקובץ SERVICES.EXE ? אם כן איך אני משחזר את הקובץ הזה?) תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  14. רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. שלום, יש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה אבל יש מאחוריה הגיון. אני רוצה להגדיר ב 2003 SERVER שתוכנות מסויימות יעלו כשמשתמש מסויים עושה לוגין לוקאלי - על המחשב, ושחלק מהן לא יעלו נגיד כשהוא עושה לוגין מרחוק - למשל ב RDP... איך אני מגדיר את זה? שאלה נוספת שיש לי היא איך אני מגדיר ב 2003 SERVER שתוכנית מסויימת תרוץ כ SERFICE של המערכת הפעלהללא תלות ביוזר ולא תדלק או תכבה כאשר יוזר עושה לוגין או לוגאוט (אלא אם כמובן אדמיניסטרטור כיבה אותה בכוח) למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע - זה החלק העיקרי שבשבילו אני שואל שאלה זו, והאימיול הוא הסיבה שאני לא רוצה שהוא יתנתק כי לסמן לו חיבור ON DEMAND זה לא חוכמה וככה הוא יתנתק…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  16. יצרתי מחיצה חדשה משטח לא מנוצל אך לא הגדרתי לה פורמט (לצורך התקנת mac ‎‏ במקביל לxp) הגדרתי את המחיצה כactive ‎‏ לאחר ריסט המחשב לא ביצע בוט לווינדוס אז הכנסתי את הדיסק שלו, נכנסתי לrepair‏ הכנסתי את הפקודה fixboot c‏ אבל זה לא עוזר ונראה לי שכל ההארד דיסק נדפק , עכשיו בהדלקה רשום לי: NTLDR is missing ‎‏ ומשם רק אפשר לעשות ריסט מקווה לעזרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by Holy KaBaB,

היי אחים יש לי במחשב כ קבצים שכל הזמן מנסים להתחבר לאיטרנט אבל אני לא יודע אם אני יכול למחוק אותם כי זה בתוך התיקיית ווינדוס שלי (XP) הקבצים הם - sysdll.exe dslagent.exe האם אני יכול למחוק אותם ? הם תמיד מתחילים לפעול ומנסים להתחבר לאינטרנט . בעייה מס' 2 : כל פעם כשאני נכנס ל- start ==> run ==> msconfig זה לא נפתח לי ובמקום זה פותח לי את התקייה - C:\Documents and Settings\a איך אני מתקן את זה ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by 11moshiko11,

שבת שלום לכולם! יש לי בעיה: כאשר אני מפעיל את ווינדוס, ה- NUM LOCK תמיד מכובה. לאחר שאני מדליק אותו, הוא נכבה לפעמים לבד (אני לוחץ על המספרים-חצים ולא מופיע המספר, אני מסתכל ורואה שה NUM LOCK מכובה). מישהו יודע מה אפשר לעשות עם שתי הבעיות האלו? תודה והמשך שבת שלום, מושיקו

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by tomeryh,

i dont know why, but my comp dont want me to write in hebrew in IE, in any other program i can but in IE thats what i get: ?ך? ט???? ?? ?א? ??ך?? it happend only in the internet part of the window,in the adress bar i can write in heb plz plz help me!! thanks alot to all of you

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by thegodx,

לאחר שבלי כוונה הורדתי קובץ וירוס בשם P2P הוירוס חסם לי ברגיסטר כנרא את המנהל שולחן עבודה עשיתי עוד משתמש בשביל לבדוק עם הוא חסם אותו גלובלית אבל במשתמש אחר הוא עובד זאת אומרת שאפשר לתקן את זה...מחקתי כבר את הוירוס הנה השגיעה שיוצאת לאחר שאני לוחץ CTRL+ALT+DEL עזרה בבקשה. :-[

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום חבר'ה השאלה בכותרת, חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, לא מצאתי וגם רציתי לשמוע חוות דעת. במקרה שלי מדובר על XP אבל תשובות לגבי VISTA גם יתקבלו בברכה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by ag43,

האייקונים שנמצאים בתחתית המסך נעלמים לפעמים אחרי הפעלה מחדש למרות שהתוכנות נטענו לזכרון. ניתוק וחיבור מחדש גורם להם לחזור. מישהו יודע מה גורם לבעייה הזו?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by Wizard Of Oz,

יש לי XP ו-ADSL ורציתי לדעת איך אני עושה שאני לא אצטרך להפעיל את הקישור לאינטרנט ושהאינטרנט יהיה מחובר תמיד...... תודה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. Started by itaigol90,

ערב טוב אין לי בעיה לראות באינטרנט סרטונים באתרים כמו youtube, google video וכו', זה עובד לי מצוין. אבל באתרים כמו sport5.co.il או one.co.il או keshet-tv.co.il אני לא מצליח לראות. למי שמכיר את האתרים האלו שהזכרתי, יש בהם כאלה כתבות וידאו עם סרטונים שאפשר לראות דרך הדפדפן. למי שלא מכיר, הנה דוגמא: ערוץ הספורט - http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=10550〈=he וואן - http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=80988&bz=8 קשת - http://www.keshet-tv.com/nightclub/lobbyvideo.aspx פעם כל הסרטונים האלו עבדו לי, אבל לפני חודשיים בערך היה לי איזה וירוס וכמה בעיות במחשב, אז התחלתי לעבוד עם פיירוול של Zone Alarm ועוד כל מיני תוכנות כמו Windows Defend…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים. ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו. אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View. יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)? עריכה: יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry. יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video]. מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים