Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הבעיה היא כזו : פעם בכמה שעות המחשב פתאום נהיה איטי להחריד וכשאני נכנס למנהל יישומים ולחוצץ ביצועים אני רואה שEXPLORER ב- PROCCES לוקח 99 עכשיו אם אני עושה סיים יישום ומפעיל אותו ידנית ע"י RUN>EXPLORER וזה שוב תקין עד לפעם הבאה. נ.ב. לא מדובר על INTERNET EXPLORER. דברים ששללתי: 1.חום כלשהו ברכיבים. 2.וירוס/SPYWARE/ADWARE לפי דעתכם על מה מדובר?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP? אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, כל כמה זמן מופיע לאחותי במחשב הודעה של כיבוי תוך כמה שניות,יש בעיות להתחבר לאינטרנט ואי אפשר להריץ תוכנות - בפרט אנטיוירוס. מן הסתם הבעיה היא וירוס/ים השאלה שלי מה אפשר לעשות כשאי אפשר להתקין בכלל אנטיוירוס והאנטיוירוס שהיה לה בכלל נוטרל איכשהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כ.מסך radeon 9600 pro שעד עכשיו היה מחובר אליו מסך ה-CRT שלי בחיבור D-sub. היום קיבלתי את מסך ה-LCD החדש שלי, וניסיתי לחבר אותו באמצעות חיבור ה-DVI. אך לצערי כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי מסך כחול (פעם ראשונה מזה 6 שנים)!!! במסך הזה רשום: The problem seems to be caused by the following file: ATI2DVAG. כיצד אני יכול לחבר את המסך בחיבור ה-DVI ולמנוע את הופעת הודעה השגיאה?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן.. אתמול ככה בערב קיבלתי הודעה מהוינדוס שכללה את המילים הבאות proxy server אני לא זוכר מה עוד.. זה היה error לא הייתה לי ברירה חוץ מלאשר.. מאז התוכנת טורנטים שלי לא עובדת וגם האי מיול עושה בעיות וחוץ מיזה שכל התוכנות שכוללות בתוכן אינטרנט מופיעות ללא האייקון כאילו הוינדוס לא יודע איך להפעיל אותן.. והן באמת לא פועלות חוץ מהאקספלורר
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום.. מזאת ההוצאה NT של M$? למה היא משמשת? והורדתי מהאתר של NVIDIA דרייורים לכרטיס מסך שלי,מותאמים לויסטה 32 ביט,ובאמצע ההתקנה הוא כותב שגיאה. הקטע שכתוב לי במערכת שזה 32 ביט אבל המעבד שלי הוא 64. למה להוריד?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם שמעתי נכון שהמדיה סנטר יפעל בוויסטה הום פרומיום ובאולטימט ואני רוצה לקנות שלט למדיה סנטר אז שאלתי היא כמה כסף עולה השלט
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא ככה!!! התקנתי ויסטה, והחלטתי לחזור. עכשיו התקנתי תכול, את האינטרנט כמו שהיה לי פעם ב XP יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה להיכנס למסנג'ר וזה אומר לי שהפיירוול חוסם לי את הכניסה, לשנות הגדרות. (ד.א - בXP הקודם לא הייתה לי שום בעייה כזאת) נכון שזאת שאלה נובית וחסרת משמעות בשביל חלקכם, אבל כבר יום שלם אני מנסה למצוא את ההגדרות המחורבנות של הפיירוול!! ואני לא מוצא מישהו יודע אולי איך להגיע להגדרות???
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
חג שמח וערב טוב, כל פעם לאחר שאני סוגר תיקיה כלשהי שהפעלתי בה שורת חיפוש צדדית, בתיקיה החדשה שאני פותח, שורת החיפוש נעלמת. איך לקבע את שורת החיםוש הצדדית לתיקיות המערכת? תודה. עריכה: הבהרת הדבר= דוגמה בלי החיפוש- דוגמה עם החיפוש (מה שאני רוצה)-
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה בעיות וזה מעצבן אותי אז נשאר לי דיסק וינדוס ברוסית מדוד שלי ואני לא רוצה להתקין וינדוס מהתחלה רק לעשות repair,אבל הבעיה היא שאצלי המחשב בעברית!!! אז יהיה בעיה?זה ישנה לי את השפה?יגרום לי לבעיות?אני אצטרך לעשות גיבוי?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי וינדווס עם SP2 ועכשיו יש לי בשורת משימות למטה כמו מגן אדום כזה עם איקס... זה של ההתראת אבטחה של הוינדווס שאומר שהעידכונים אוטומטים לא פועלים... איך אני יכול להוריד אותו לצמיתות שלא יהיה שם והעידכונים האוטומטים עדיין לא יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שמעו...כמעט כל קובץ שאני מוריד מכל מיני שרתי HTML רשמיים יורדים לי ב600KB, שזה המקסימום שלי. הגלישה באתרים טסה בצורה יוצאת דופן. עמודים "שמנים" עולים תוך שניה וחצי שתיים. אני מעריך שהמערכת הפעלה הזאת פשוט מתחברת לכל שרת כמה פעמים בו זמנית, כמו מנהל הורדות. אני צודק?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לעשות DRAG&DROP באף תוכנה, כולל ב-EXPLORER עצמו. לאחר חיפוש בפורום ובגוגל פסלתי את האפשרות של וירוס וגם ה-FIX שהוצע פה בעבר לא עובד. זה מחשב שפורמט לפני שבועיים וכמעט לא נעשה בו שימוש. מלבד אנטי-וירוס עדיין לא הותקנו בו כמעט תוכנות. למישהו יש פתרון לעניין? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני פותח את העזרה ותמיכה מהתפריט התחל אז זה נותן לי את השגיאה שבתמונה איך אני יכול להפעיל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שאני בפורום הנכון!! אבל יש לי בעיה עם pmp cowon, ויסטה מקפיץ לי בעיה כאשר אני מחבר את המכשיר. יכול להיות ששיטת הקבצים שונה מהשיטה של ויסט, הכוונה בכונן c הקבצים הםntfs ובמכשיר זה fat 32. אם זאת הבעיה איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! עקב בעיות חימום שהייתה קיימת במחשב שלי, העברתי את כרטיס הטלביזיה שלי סלוט PCI אחד למטה. מאז הVISTA לא מזהה לי את כרטיס הטלביזיה, לפני ההעברה הוא זיהה אותו אוטומאטית ללא שום בעיה, לדאבוני זה אינו המצב כרגע. יש לומר שאת הדרייברים הקודמים הוא הוריד לי מתוך windows update וכרגע הוא אומר לי שהם כבר מותקנים, אין לי אפשרות להתקין אותם מחדש יש למישהו רעיון איך פותרים בעיה כזאת? קיבלתי את הכרטיס מחבר, אין לי את הדגם שלו, אין לי דיסק התקנה שלו, כרטיס הטלביזיה הזה הוא בערך בן 5, אבל עד להעברת הSLOT(לפני כ-20 ד') הוא עבד מעולה! ועכשיו הWINDOWS לא מזהה אותו כולה בגלל העברת SLOT, מתסכל נורא.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התוכנה של הסורק שלי עבדה באנגלית לפני הפירמוט האחרון. עכשיו היא בגי'בריש וסימני שאלה כך שאי אפשר להבין כלום. התקנתי עברית כמו שצריך וכל שאר התוכנות תקינות, גם תפריטים בעברית וגם באנגלית. בדקתי בפורום עצות להתקנת עברית ולדעתי ביצעתי הכל כמו שצריך. יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב בעיות במער' ההפעלה ,החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש . עליתי עם דיסק ההתקנה ובחרתי בפורמט מלא לכונן C . מד הפירמוט התקדם עד 100% ואז הופיעה הודעה : "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ניסיתי לפרמט גם דרך דיסקט עם FDISK ל-FAT32 ,אבל גם כאן הוא מגיע ל-100% ואז כשאני עושה ריסט ועולה עם דיסק XP ,יש אותה בעייה . ח"כ גם עליתי עם ERD COMANDER כדי לגבות חומר מ-C ל-D ,אבל בעלייה חוזרת עם ה-ERD הוא נותן הודעת שגיאה שהמחיצה פגומה ב-D (כנ"ל לאחר חיבור הדיסק כמשני במחשב אחר) . פתחתי גם מחשב לחבר מחדש כבלים ואיפוס ביוס עם סוללה . ניסיתי שוב להתקין דרך דיסק XP ושוב נתקע הודעת השגיאה בסוף הפירמוט. ביטלתי גם את מחיצת C דרך FDISK וב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני מוצא גרסת ניסיון לvista? תודהה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתכוון לאייקונים של קבצים כמו למשל קובץ שמסתיים בAVI כמו כן מה אני צריך לעשות בכדי שבספריות אני אראה תמיד את התוכן במצב DETAIL זה כל הזמן משתנה לי תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
במדיה סנטר של חלונות ויסטה יש אתרים. אצל כל מי שראיי יש אתרים בעברית כמו ואי נט ודפי זהב. רק אצלי יש אתרים מחו"ל... אני לא יודע מאיםה מוסיפים אתרים. ניסיתי דרך הלוח בקרה-> הדדגרות שפה ומיקום וגם שם שמתי הכל על עברית וישראל ועדיין לא הסתדר. מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-